Min MP3 hjälpte mig.


Tänk er, den här lilla saken fick mig att gå till skolan i 9:an. 
Som många av er vet så var jag ju mobbad i 8:an. Jag slutade gå till skolan, för jag vågade inte. Till slut i slutet av 8:an följde min syster med mig varje dag, så jag var bara där någon timme åt gången. När hösten kom och jag skulle börja 9:an kände jag en stor panik. Men med hjälp av min MP3 kom jag iväg och kände mig stark. Jag hade musiken med mig vart jag än gick och jag fick också ha den på lektionstid, för att känna mig tryggare. De gånger mina vänner inte hade kommit till skolan och jag var ensam så stoppade jag bara in lurarna och lyssnade på min älskade musik. Jag hamnde i min egen väg, där ingenting kunde störa mig. Musiken stärkte mig och hjälpte mig otroligt mycket. Är enormt glad för att jag hade denna lilla sak. 
#1 - Fanny - foto&vardag

sv: Tack så mycket! :)

#2 - Följ vår resa från tankar till färdigt hus

Vad skönt att det fanns någonting som gjorde dig tryggare, och gjorde så du vågade gå till skolan :)

#3 - Anna

Har ingenting med inlägget att göra men måste fråga. Du pluggar på komvux va? Jag tänkte plugga upp matte A men hittar ingenstans hur lång kursen är och hur ofta man måste gå dit? Vet du möjligtvis det? Tacksam för svar! :)

Svar: Jag gick något som kallades för Gy4, förlängd gymnasietid, men jag läste med komvux. Jag läste mattekursen på distans och behövde bara gå dit när jag skulle göra prov eller behövde hjälp. Där jag gick kunde jag välja hur lång tid jag ville läsa kursen, beroende på hur mycket tid jag behövde på mig. :)
Evah Åberg

#4 - K O K O S

Tänk att något så litet kan betyda så mycket... var samma sak för mig, jag mådde dåligt i skolan men musiken hjälpte mig verkligen.

#5 - Anna

Vilken skillnad på när jag gick i nian. Jag hade då en helt vanlig kassettfreestyle. Inte för att jag behövde den i skolan men på vägen till och från skolan hade jag den. Det är så skönt och gå in i musikens värld och lämna alla andra bakom sig. Om du förstår hur jag menar. :)

#6 - Fanta

Jag hade inte heller tagit henne på allvar, speciellt inte om hon hade publicerat någonting om mig på internet. Det var inte alls moget av henne, men det är moget av dig att inte sänka sig till hennes nivå och vara elak. :) Så hon håller fortfarande på? Men varför? Har du frågat henne?

Btw, min mp3 räddade mig också i skolan ibland. Man blir lite gladare med musik:)

#7 - Anna (igen)

Glömde tillägga att jag tänkte plugga distans om det inte framgick haha :-)