Om jag fick välja...




Miley Cyrus. - Av stjärnor från USA så skulle jag lätt välja henne. Jag gillar henne och har gjort sen jag såg henne för första gången i Hannah Montana. Jag tycker hon sjunger bra, hon är en extremt bra skådespelerska, hon är otroligt vacker, hon har en bra utstrålning. Hon verkar vara en jordnära person. Miley är en tjej som jag ser upp till. 

#1 - Sema

Sv: Jag känner till sådana dagar faktiskt! Men vilken tur att kvällen blev bra då. :) Hoppas att du har en fortsatt bra kväll! :)

#2 - malin

Ja Miley verkar vara en härlig person och hon har verkligen utstrålning :)
Som den träningstoken jag är så skulle jag vilja vara Heidi Vuorela, min största förebild inom träningen. Lyckas hon så kan nog bannemej alla lyckas! kika in henne om du inte redan känner till :D det gick bra på sjukhuset igår, känner mig piggare idag och har inte lika ont :)

#3 - Följ vår resa från tankar till färdigt hus

Jag skulle nog välja Megan Fox :)

#4 - Anonym

fast hon har klädd sig i FEL kläder till o ifrån "Bitch" kläder kort kort och urringad.. nja lite fel signaler till hennes små beundrare

Svar: Det kan jag inte hålla med dig om. Hon är väl människa hon också och vill prova sig fram, som de flesta andra unga tjejer. :)
Evah Åberg

#5 - Jennifer

Jättefin blogg!!! :) Ha en bra dag! ; )