Om jag fick välja...





Molly Sanden. - Av svenska kändisar skulle jag lätt välja henne. Jag tycker att hon är otroligt snygg och har en otroligt bra röst! Jag avgudar hennes utseende!
#1 - pamela

hej! :) måste bara fråga.. du skriver ju alltid att man ska vara nöjd med sig själv (och det verkar ju du vara!) så varför skulle man då vilja se ut som någon kändis?

och så skriver du ju att alla är vackra :) vad spelar det då för roll hur kändisar ser ut?

det är ju typ som om man har en kille och fantiserar om vilken kändis man skulle vilja vara ihop med?

tänkte bara på att hela din blogg går ut på att man ska vara nöjd med sig själv :) kram!

Svar: Man kan väl ändå gilla en kändis och tycka den personens utseende, personlighet och röst är bra, oavsett om man driver en "må bra i dig själv" blogg eller inte. :) Jag är ett stort fan av Molly Sanden och vore jag inte mig själv så är hon en människa jag skulle vilja vara, för hon har en fantastisk röst och utstrålning och nu fantiserar ju inte jag om att vara ihop med henne, utan fick bara en tanke om att hon är snygg och sjunger bra. :) Man ska vara nöjd med sig själv, men man kan också få en tanke om vem man skulle vilja vara om man INTE hade fötts som just sig själv. :)
Evah Åberg

#2 - Tuva

Ja hon är sjukt fin, vacker röst oxå!
sv. Tack! :) <3

#3 - LIL' BABUSTYLE - foto, vardag & Akons musik i fokus

sv: Hmm.. ingen aning faktiskt. Ta kontakt med blogg.se och sen den portalen du vill byta till, så kan du ju alltid höra om det går. Vet att en person bytt från blogg.se till spotlife. :)