One night stands?
Jag kan inte riktigt förstå mig på one night stands faktiskt. Jag ska erkänna att jag har haft det, ett flertal gånger efter våldtäkten. Jag låg runt en del då och det står jag för. Idag skulle jag nog aldrig klara det (om jag var singel menar jag då). Just för att jag känner att jag inte vill vara så nära en annan människa och ge så mycket av mig själv. För mig känns one night stands väldigt osäkert och bekräftelsesökande. Nej, jag säger inte att det är så för alla, jag talar ur min egen synvinkel.

När jag träffade olika killar ofta så var det för att jag var osäker på mig själv. Jag trodde att jag bara dög till sex och jag trodde att killen skulle börja gilla mig om jag hade sex med honom. Jag ville inte inse detta då. Så tror jag det är för många faktiskt. De behöver närheten och bekräftelsen och därför ligger de runt. Återigen, jag säger inte att det är så för alla. Jag kan enbart tala för mig själv och så var det för mig och jag tror faktiskt många egentligen har nedvärderande tankar om sig själv och därför söker bekräftelse genom att ofta träffa olika sexpartners. Man måste inse sitt eget värde och inte nöja sig med mindre. Man är värd så mycket mer än bara ett ligg. Man är värd det bästa och det ska man också ha!



En gammal bild från 2010.
#1 - Maddiie

Jag förstår mig inte heller riktigt på one night stads. Har haft något enstaka men kändes inte rätt. Jag är mer den monogama typen som håller mig till en person.

Hoppas allt är fint med mig :)

#2 - Följ vår resa från tankar till färdigt hus

Jag har aldrig haft one night stand, och det är jag faktiskt stolt över :)

#3 - susanne

håller med dej :) har själv haft ett par one night stand,känns inge bra alls:/ så nu har jag slutat med detta :)nu tänker jag bara på mej själv o vad jag mår bra av :) tack för en bra bolg :) kramar susanne

Svar: Ja, man ska tänka på vad man själv vill och mår bra av. :) Tack för att du läser den, roligt att höra. :) Kramar. <3
Evah Åberg

#4 - malin

har haft one night stand i yngre ålder men det var väl i tron om att personen skulle vara intresserad, eller bekräftelse men nej jag är mer förhållande typen :) en person annars får man väl roa sig själv om man är singel tycker jag eller ha en stadig KK som man nu kan dela allt med, fast de brukar inte funka i längden. som sagt är jag förhållande-typen, allt eller inget som jag säger :p

#5 - SARABACKMAN ~ enjoying life

SVAR: tack :D!

#6 - ∞Ellen Warsén

Sv: Tack! :D

#7 - catrin

tack!

#8 - Hannaaa

sv: tack :D

#9 - aliengirl- artist, actor & illutrator

Sv: Det är jättekul med bloggjobb. Jag vill jobba som bloggare, hade varit kul faktiskt. :)

#10 - Annika

SV: det var jätte gott :D

#11 - VERONICA

sv; tack :)

#12 - Anna

One night stand är inget för mig. Sv: Den låter är superbra. :)

#13 - Matilda

Jag tycker precis likadant som dig om one night stands, eller ja, jag ser det lika! Jag själv har aldrig känt behovet att ha one night stands men jag vet flera av mina kompisar som haft + min nuvarande pojkvän och mönstret hos dom har vart just det du säger - bekräftelse och uppmärksamhet.

Näe, jag är garanterat förhållandetypen som tycker att man ska dela något så fint med någon som betyder mycket för en, som man kan lita på. Det är faktiskt det mest intima man kan komma till med en annan person.
De som har O.N.S förstör ju själva grejen för sig själva med att sex är speciellt - kan man ha det med vem som helst utan några vidare grunder så är det ju inge speciellt längre.

Tack för en jättefin och bra blogg!

Svar: Jag är också mer förhållandetypen och har egentligen alltid varit det. Men när man var yngre och osäker så var det svårt att inse att vad kärlek var, att det var så mycket mer än bara sex osv. Jag håller med dig, sex är speciellt och det ska vara med en speciell person. Vad gulligt skrivet, tack så mycket för att du läser den. :D <3
Evah Åberg