Skryta om dyra saker?
Något som jag finner väldigt konstigt är detta med skryt. 
Om jag lägger in ett inlägg med "nytt i garderoben" och då visar upp exempelvis en tröja från H&M för 299 kr, så tycker inte direkt någon att det är skryt. Då är det kul att jag tipsar om vart man kan köpa det jag köper och så vidare. Men skulle jag lägga upp en väska jag har köpt för 6.000 kr, så skulle det vara skryt direkt enligt många. Varför är det så? Varför skryter jag om det är dyrt, men inspirerar när det är mindre dyra saker? Nej, jag vet att alla inte har råd att köpa en väska för 6.000, men alla har heller inte råd med en tröja för 299 kr. Men om man ska tänka på att det finns de som inte har råd, så får man ju aldrig visa någonting i sin blogg, eftersom det finns de människor som inte ens har maten för dagen. 

Jag tycker man får skriva ut och skryta lite. För köper jag något, då vill jag också visa det för folk. Inte tänker jag bara hålla väskan hemlig för 6.000 lixom. Då tänker jag visa den och berätta för mina läsare. Man får faktiskt skryta till en viss del, så länge man inte hånar andra och skriver något i stil med: "Hahahah jag har pengar, det har inte du!" osv. Att folk klagar på detta innebär nog många gånger att de är avundsjuka på att andra har pengar och inte de själva. Det borde ju också vara skryt att skriva att man ska resa utomlands eller köpa sig en bil också, för det är inte billigt. Nej, skryt på för man får skryta till en viss del, man får vara stolt. :)

#1 - Maddiie

Sv: Tack :)
jag åkte upp till rättvik i måndags för att kolla in classic car week som hölls där :)

Håller helt med dig angående det här med att skryta. Sen vet ju inte folk ifall man har sparat som en tok för att kunna köpa o unna sig den där väskan för 6000 kr eller inte.

#2 - :)

Satt & tänkte på en blogg jag läste för något år sedan. Kunde verkligen inte komma på vad bloggen hette(alltså din blogg) jag tänkte och tänkte men det var omöjligt! Och idag satt jag och surfade lite så tryckte jag på en bild på google som skickade mig till din blogg! Lite skumt jag som har letat så! Du skriver om ätte bra saker! Forsätt att skriva så för det inspirerar andra! + du sänker aldrig någon/några i din blogg, du höjer alla andras självförtroende. Och det gör du skit bra!:)


Svar: Tack så mycket, vad glad jag blir! :D Det värmer att höra. <3
Evah Åberg