Videoblogg

 

Glömde visa min kamera, men den ligger på laddning. :)

Lista över 2012

Vilket datum från år 2012 kommer du alltid att minnas?
12-14 oktober då jag och min fästman André var till Göteborg, bodde på hotell och såg på Stefan och Krister. :)

Höll du några av dina nyårslöften?
Ger aldrig några nyårslöften.

Blev någon av dina vänner förälder i år?
Nope.

Dog någon som stod dig nära?
Nära och nära, men en bekant till mig dog tyvärr...

Vilka länder besökte du?
Norge

Är det något du saknar år 2012 som du vill ha 2013?
Mer framgång med bloggen och att allting ska gå ännu bättre med allt. :)

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag fick se Stefan och Krister live för första gången. :D

Vad var din största framgång 2012?
Att jag tog mitt slutbetyg.

Största misstaget?
Hmm det vet jag faktiskt inte...

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Ja på båda.

Bästa köpet?
Bilen, datorn, mobilen och kameran samt min Kenza-jacka hahah. :P

Vad spenderade du mest pengar på?
Teknik.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Att jag fick en ny bil, resan till Göteborg, sen att min familj och vänner alltid finns där för mig. :) Sen får jag ju inte glömma att min vän Elin blivit bättre och det har gjort mig enormt glad! :D

Vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2012?
Rise against - savior, Breaking benjamin follow, samt flera låtar med Alina Devecerski

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Mycket gladare!

Vad önskar du att du gjort mer?
Jag vet faktiskt inte....

Vad önskar du att du gjort mindre?
Att jag ägnat mindre tid åt oro osv.

Hur tillbringade du julen?
Hemma, med familjen. :)

Blev du kär i år?
Ja, mer kär än åren innan. :D

Favoritprogram på tv?
Julkalendern och x-factor.

Bästa boken du läste i år?
Tyra Sjöstedt från blogg till business.

Största musikaliska upptäckten?
Jag vet inte, upptäckt så mycket musik detta året!

Vad gjorde du på din födelsedag 2012?
Jag firade den med min familj, samt med min fästman. :) Vi åt gott, såg film och tog massor av kort.

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
Jag vet inte faktiskt.

Hur skulle du beskriva din stil år 2012?
Samma som alltid haha. :P

De bästa nya människorna du träffade?
Inte en aning. :P

Årets besvikelse?
Att vissa människor är så falska och inte kan stå för sina handlingar...


Dagens pepp-låt

Vad bloggen betyder för mig

Bloggen betyder väldigt mycket för mig. Där får jag skriva ned mina tankar, mina åsikter, mina tips och samtidigt få respons på det. Jag kan hjälpa andra genom mina texter och bilder och jag kan få andra att skratta, spelar ingen roll om det är för att de gillar mig eller ogillar mig. :) 

Bloggen är ett ställe där jag får utveckla mig själv och pröva mina vingar. Jag får möta andra människor (även om det är över Internet) och jag får lära mig något nytt varje dag. Ni läsare betyder också väldigt mycket för mig. Ni är mycket värdefulla ska ni veta. :) Låt ingen ta er för givet, kör erat race och gör det ni tror på. Följ era drömmar och ge aldrig upp! Jag tror på att ni klarar det ni vill göra,
börja tro på er själva ni med! 


Inspiration
Önskerubrik - En vanlig dagEn vanlig dag för mig består av mycket bloggjobb. Som att blogga, svara på mejl/kommentarer, skicka kommentarer, göra reklam osv. Jag tänker hela tiden på vad jag ska skriva och när jag skrivit ett inlägg tänker jag direkt på vad jag ska skriva i nästa inlägg. 

Förutom att jobba med bloggen så städar jag en del på en vanlig dag. Jag dammsuger, dammar och plockar rätt då jag älskar att ha ordning omkring mig. Jag myser också mycket med familjen, ser film, pratar osv. 

En ovanlig dag för mig är då jag knappt öppnar datorn alls, då en stor del av mitt liv faktiskt är i datorn haha. :P 


Dagens smarta ordFotograf: Jag
Redigering: Jag

Underlägsen?Det är så konstigt det här egentligen. Tjejen i mitten av konversationen tyckte att jag skulle skyla mig och att jag förstörde folks framtid genom att göra som jag gör. Hennes pojkvän (eller vad det nu var) satt och skrev i samma konversation att jag var fet, äcklig osv. Men i alla fall så kommenterade jag hennes bilder och skrev att hon var fin och på en annan bild att hon hade fina ögon, som ni kan se här uppe. 

Hon ville alltså att jag skulle sluta kommentera hennes bilder, fast att jag var trevlig och hade bara kommenterat två bilder. Min teori är att hon kände sig underlägsen, eftersom hon och hennes pojkvän/vän var otrevliga mot mig. Då kunde inte hon ta att jag var trevlig mot henne och faktiskt skrev att hon var fin. Hon kände sig då ännu sämre, eftersom hon försökte trycka ned mig, medan jag försökte höja henne, det är i alla fall vad jag tror.

Vad tror ni om detta? Har ni upplevt något sådant här innan?

Personligheten gör utseendet

Jag tycker att personligheten är oerhört viktigt för att man ska fånga mig. Det behöver inte gälla motsatta könet, men att jag ska gilla en person riktigt ordentligt så måste den ha en härlig personlighet.

Jag älskar ju Isabella Löwengrip och tycker hon verkar vara en underbar person. När jag såg på hennes klipp osv igår så kom jag och tänka på vilken sprudlande person hon är. Hon är så glad och sprider så mycket glädje omkring sig. Hon kan bjuda på sig själv och det gör att hennes utseende också blir så bra. Hon är inte rädd för att göra bort sig, utan hon är bara Bella. 

Vem lockas inte av en leende och glad person? Så ett tips från mig, tänk inte så mycket på ditt utseende, vare sig du är tjej eller kille. Det är din PERSONLIGHET som räknas, för den syns oftast i genom utseendet. Är du säker på dig själv och en glad person så kommer det synas.


Bild på Frida, Maria, min syster Carola, mig och min syster Anna! :)

Dagens pepp-låt


 

Dagens smarta ord
Min relation till mig själv

Jag tycker om mig själv väldigt mycket som många av er vet. När folk skriver elaka saker till mig så brukar jag tänka att min kärlek till mig själv ska inte få förstöras för att någon annan ogillar mig. Det är inte värt det. För genom att jag är min egen bästa vän, så kan jag alltid finnas där för mig själv , därför anser inte jag att någon annan ska få förstöra den relationen till mig själv.

Jag har byggt upp min relation till mig själv, det har tagit tid så varför ska någon få förstöra den? De som är otrevliga och elaka vill att man ska krossas, de vill se en ledsen, jag kan inte se en anledning till att ge dem den njutningen.

"Le mot dem som vill se dig krossad, för det krossar dem att se dig le!"


Det är bra att gråta!

Många människor tror att det är svagt att gråta och många håller därför inne sina känslor. Jag är en person som har mycket känslor, jag gråter ofta och inte alltid för att jag är ledsen utan det är mitt sätt att släppa ut känslor. När jag blir arg kan jag gråta. Jag sitter i skrivande stund och gråter och jag vet inte riktigt varför. Jag kan väl inte säga att jag känner mig ledsen, men jag behöver få ut känslor, därför släpper jag någon tår.

Jag vill att ni ska veta att det inte är svagt att gråta, det är inte fegt eller konstigt. Det är mänskligt, det är naturligt och bra. Om man håller inne sina känslor så kommer de ut på ett eller annat vis, vilket kan leda till något dumt. Man kan säga att gråten är en känslomässig rening, så känner du för att gråta, GÖR DET! Det innebär inte att du är svag, bara att du är mänsklig!


Sen update...

Jag ber om ursäkt för sen uppdatering... Har tillbringat kvällen med att se på min stora gala, sen film. Skulle egentligen ha sett paranormal activity 3, men när vi satte i den i dvd:n så kom inget ljud ur hemmabion, bara på reklamen före, men inte i själva filmen konstigt nog. :S Försökte ändra inställningar osv, men det fungerade inte så vi fick se på cockpit istället, eftersom att jag vill ha effekterna i filmen... Nu ska jag snart sova i alla fall och jag uppdaterar er mer imorgon! :)


Nyår eller julafton?

Jag har aldrig varit någon som firar nyår på det viset. Jag gillar faktiskt bättre julafton. Många gillar ju nyår bättre för att de får festa och dricka då. I och med att jag aldrig har varit en festar-person eller "drickar-person" så har det aldrig passat mig att direkt fira nyår. Vi i familjen brukar äta gott, spela spel, se tv, klä upp oss osv, men aldrig dricka alkohol och festa.

Jag är faktiskt oerhört nöjd med mitt val att avstå alkohol. Många har svårt att förstå det och många tycker att jag ser ut som en brud som alltid festar. Jag skrev faktiskt med en kille igår som tyckte att jag såg ut som en person som alltid festar, men hade läste att jag varken dricker, röker, snusar eller tar andra droger, vilket han inte heller gjorde. 

Vad gillar du bäst, nyår eller julafton? Har du några planer inför nyår? :)


Bild från nyår 2011, dock var jag inte så pigg. :P

Dagens smarta ord
Hur slutar man bry sig?

Många människor har svårt att slå bort elaka kommentarer och det kan förstöra en hel del för dessa människor att få en elak kommentar. Hur gör man då för att slå bort dessa kommentarer och inte bry sig? Här kommer lite tips:

 Tänk på att du faktiskt duger exakt som du är! Bara för att en person tycker att du ser mindre bra ut (även om det aldrig är rätt att säga det) så behöver det inte innebära att det är så. Det är bara den personens åsikt, medan det finns andra människor som tycker du är den snyggaste i världen! Ta åt dig av de som gillar dig istället.

 Prata med någon av dina vänner eller någon annan. Det är alltid bra att berätta om vilka kommentarer man får, oavsett om de är bra eller dåliga. Jag brukar exempelvis prata med min mamma om mina kommentarer, för jag mår bra av att diskutera och prata. Därför berättar jag mycket för min mamma och därför kan jag nog också hantera allting så pass bra, för att jag får prata om allting. :)

 Lägg inte ned någon onödig engergi om du känner att det är jobbigt. Om du tycker det blir jobbigt så är det bättre att du lägger energin på något annat och kopplar bort dessa kommentarer. Lägg energin på något du mår bra av istället. För det är inte värt att må dåligt över att någon är otrevlig. Det är de som har problem. 


Filmtipset
INFORMATIONEN ÄR TAGEN FRÅN SF.SE!

Hur tänkte du nu?

Det händer då och då att killar skriver till mig och frågar om mitt sexliv, mina sexvanor och vad jag gillar. Jag svarar aldrig på det och nu när en kille frågade om jag gillade stor k*k så frågade jag om han menade Kyrkans Ungdomars Kall. Han fortsatte ett tag med att fråga, men när han märkte att jag inte fick svar blev han frustrerad och jag var helt plötstligt en hora. Sen fick han till det på engelska också och jag blev en hoe. 

Haha jag undrar hur sådana här människor tänker. DU ville ha reda på mitt sexliv och vad jag gillar, men när jag inte svarar på dina frågor, utan håller tyst om vad jag gillar så är jag en hora. Hade det inte varit mer horigt att berätta om mitt sexliv för allt och alla som frågar? 

Det är så otroligt intressant att se hur folk reagerar, för det är otroligt många, särskilt i internetvärlden som inte kan ta en diss, utan måste häva ur sig vad som helst för att de fick en diss. Min syster Anna och jag. :)

Höja och inte sänka!

Det många människor borde bli bättre på är att höja varandra och sig själva istället för att sänka. Vi människor är så duktiga på att hitta fel och klaga, istället för att framhäva det som är bra. Jag har märkt att särskilt under juletid så höjer folk varandra mer än i vanliga fall och det är ju jättebra att de tänker på andra på julen, men annars då? Vi borde höja varandra och oss själva mer och oftare, inte bara i december utan också Januari-november.

Jag älskar bloggvärlden men det är otroligt mycket sänkningar i denna värld, oavsett om folk själva är bloggare eller om de är läsare. DETTA måste alla människor i bloggvärlden (inte bara blogg utan överallt) bli bättre på. Se inte dig själv eller andra som fiender eller konkurrenter. Försök tänka på att höja under hela året!


Hur min julafton var

Jag vaknade runt 6-tiden igårmorse och var ganska pigg faktiskt. Jag grejade en del vid datorn och sen kollade jag på sista avsnittet på kalendern. Kommer sakna att se den, då jag tyckte den var jättebra. :( Sen fick jag paket från Tomten och lite godis. Då fick jag min älskade kamera, så jag började använda den direkt. :D 

Jag hjälpte mamma att duka och sen hade jag och syrran en liten fotoshoot, fler bilder kommer. ;) Vi åt julbord tidigt, då pappade började klockan 14 och jobbade i stort sett hela dagen. Väldigt tråkigt att vara utan honom... Men julafton var ändå väldigt bra. :) Jag fick många paket och jag tänkte visa allt ingående i ett annat inlägg. 

När pappa kom hem vid 22-tiden kollade vi på Karl-Bertil Jonssons jul och Svensson Svensson. Hade svårt att somna inatt, då jag fortfarande var väldigt uppspelt, så idag är jag faktiskt ganska trött. Hoppas ni också hade en underbar julafton! :)


Mina systrar Carola, Sofie, Anna, jag och Nalle!Nalle vaktar mina paket. :P

Dagens smarta ord


Mina julklappar
Sen fick jag också denna kameran! :D Älskar den! Kommer visa resterande i ett annat inlägg! :D

Videoblogg - Jullåtar

 

Äkta eller plast?

Jag har i stort sett hela mitt liv använt plastgran. Jag är inget för att ha en riktig gran inomhus faktiskt. Det luktar säkert gott, men allt barr och så finns det ju faktiskt lite kryp i granen också. Jag tycker det är mer praktiskt med plastgran. Man kan ju lixom återanvända den fler gånger och behöver inte kasta ut pengar på att köpa ny varje år + att man kan sätta upp den tidigt och ta ned den sennt. :D Vissa har ju tradition att alltid ha riktig gran och skulle aldrig kunna tänka sig att ha plastgran.

Vad tycker du bäst om, äkta gran eller plastgran?


Bild på våran gran hemma. :)Granen hemma hos min fästman. :D

GlöggmysIgår hade vi glöggmys till uppesittarkvällen. :) Dock drack bara mamma och pappa glögg då de är de enda som dricker det, men tycker det ser så fint ut. Att vi bara hade två ljus tända var för att vi inte orkade byta de andra som brunnit ned såpas så vi släckte dem. :) Vann i alla fall 200 kr på bingolotto. :D

Spelade ni och vann ni något? :D

Juliga dofter!Varje jul har vi för tradition att sätta nejlikor i apelsiner. :) Härlig doft blir det. Vi lägger också ut kanelstänger lite överallt. Snart blir det uppesittarkväll med bingolotto och massor av gottis. Ha en underbar kväll! :)

Dagens bloggvinnare

KLICKA HÄÄÄÄR FÖR ATT KOMMA TILL FINA EMELIES BLOGG! :) HON UPPDATERAR FLITIGT MED MYCKET INTRESSANTA INLÄGG. KOLLA IN VETTJA!


Dagens smarta ord

 

Vem var jag i skolan?

Jag har alltid varit väldigt tystlåten i skolan. Lärarna sa alltid till mig att jag måste prata mer och när jag väl pratade även om det var på lektionen så var de jätteglada. Jag hade rätt många vänner när jag började högstadiet, men i 8:an när jag blev mobbad försvann alla och jag blev allmänt blygare igen. Dock när jag började 9:an var jag modigare på grund av att jag inte orkade ta någon mer skit, utan bara stod på mig istället.

När jag började gymnasiet var jag ganska mycket vildare och pratade mycket mer än de tidigare åren. Jag och en av mina bästa vänner Elin skrattade mycket på lektionerna och vi var väldigt högljudda ibland också. :) Ibland längtar jag tillbaka till gemenskapen i gymnasiet, alla skratt.

Vem var/är du i skolan? :)


Nu blir det sängen!

Nu sitter jag här i sängen och är jättetrött, så ska snart försöka sova. Idag har vi varit till gravarna och sätt ljus, det är tradition varje jul att vi åker den 22:a eller 23:e december för att sätta ljus. :) Sen kollade vi på Sunes jul under kvällen också. Älskar det, så himla roligt. :) Nej, nu ska jag snart lägga bort datorn så godnatt och sov gott!


Kärlek och omtanke

Alla behöver vi kärlek och omtanke. 
Jag tror att många som är elaka och bittra mår väldigt dåligt för att de inte har fått tillräckligt med kärlek och omtanke i sitt liv. De kanske aldrig har haft en stabil familj eller barndom, som alla barn behöver. Då mår de så dåligt i sig själva att de måste ta ut det på andra.

Jag tror också att många som ogillar julen ogillar den för att det är en familjehögtid. Det är en mysig högtid som går ut på att mysa med sin familj och vänner. Alla har inte tryggheten eller möjligheten till att göra detta och det är nog därför många ogillar julen, för att de är ensamma medan många andra firar med både familj och vänner.

Genom att skänka en omtanke till en annan människa genom att exempelvis säga hej, önska god jul, önska personen en bra dag eller kommentera vilken fin tröja någom har så kan du få en person att må lite bättre. Tänk på det, att alla kanske inte har det så bra som du har, så sprid glädje till andra så får du också glädje tillbaka!


Hur jag firar jul


Eftersom det är julafton i övermorgon tänkte jag berätta lite om hur jag firar jul. :)

Jag brukar vakna tidigt på morgonen, ungefär vid kl 06-07. Då går jag upp och öppnar paket och äter choklad som jag fått från Tomten. ;) (På julafton får man äta godis till frukost!!!) Sen ser jag kalendern och bara slappar ett tag. Efter det hjälper jag mamma att duka och göra iordning lite, innan det är dags att göra iordning mig själv.

Vid 12-13-tiden äter vi julbord, för att hinna gå in och se Kalle Anka och mysa i soffan med massor av godis. När Kalle Anka är slut så blir det paketöppning. Det blir ganska rörigt ett tag när alla öppnar paket, eftersom vi är ganska många i familjen och får en del paket på man. När alla paket är öppnade fikar vi och ser senare på julprogram på tv. Jag älskar verkligen julen och tycker det är den bästa högtiden!


Jag och min syster Anna julen 2009. :)

Dagens smarta ordFotograf: Jag
Redigering: Jag

Först till kvarn eller inte?

Idag när jag var på Åhléns så stod jag i kö för att betala. Jag stod ungefär på femte plats och då öppnades en ny kassa. Jag stod redan vid den kassan så jag behövde bara ta ett steg fram för att kunna betala. Jag hade jämna pengar i handen och hade lagt upp både pengar och min mascara på disken, men då säger kassörskan att de som stod före i den andra kön var tvungna att gå före mig, fast jag hann först till den nya kassan och redan hade lagt upp varan, samt pengar. Så hon skickade bort mig och tog den som stod innan mig istället.

Jag anser att när det öppnas en ny kassa så blir det en ny kö och det är lixom först till kvarn. Jag tänkte ju bara att det skulle flyta på, så att inte alla fortsätter stå i den första kön och vänta på att alla andra ska gå till den nya. Jag hade ju ändå förberett med allting och hade redan lagt upp varan, så därför tyckte jag det var dumt av kassörskan.

Vad anser du om detta? Är det först till kvarn som gäller när en ny kassa öppnas eller
måste man gå efter vem som stod först i den första kön?


Problem med bloggen, igen....

Hmm, när jag kollar in mina kategorier så fattas vissa inlägg. Det är inte så att jag har för liten siffra i kodmallen så inte alla inlägg syns för det, för det går ända bak till första inlägget. Men vissa inlägg försvinner ur kategorierna och man får istället kolla i arkivet för att hitta dem... Jag tycker det är konstigt att vissa inlägg försvinner och det är lixom inte någon röd tråd mellan vilka som försvinner utan det kan vara ett som är skrivet igår och ett som är skrivet för en månad sen och ett som är skrivet för ett år sedan. 

Jag har skickat till blogg.se och frågat, men de verkar inte kunna hjälpa mig. De säger bara att jag ska återställa mina kodmallar och lägga in de andra på nytt och leta upp felet. Men hur ska jag veta vad felet är när jag inte kan ett dugg om koder och design?! Felet kan ju ligga vart som helst i kodmallen... Känner verkligen för att byta bloggportal, så man kan få support och hjälp med sina problem... Har ni någon aning om vad det kan vara?


Så får du ett bättre förhållande SKICKA SÖTA SMS. - Att få ett gulligt sms då och då piggar väl upp alla. Skicka därför sms då och då till din partner för att visa din kärlek och ni får också ett mysigare förhållande.

 UPPSKATTA VARANDRA. - Ge varandra uppskattning genom att krama varandra, hålla hand och pussa varandra. Beröm varandra och ta fram varandras bra sidor.

 KALLA VARANDRA SÖTA SAKER. - Istället för att säga "du" eller "öj" så kalla varandra älskling eller andra gulliga saker. Det blir mycket mysigare än att bara kalla varandra för "du".


Dagens låt

Jag är nog pedant...

Jag har alltid varit en person som är väldigt noga. Särskilt till jul, då kan jag gärna städa flera gånger för att det ska vara så fint som möjligt i juletid. Älskar att ha det städat och fint. Jag är den som inte kan ha det särskilt rörigt heller, utan har alltid plockat rätt och städat, redan som liten. 

Mamma och pappa behövde bara hjälpa mig att skura och rensa, för jag dammsög alltid själv och så. Men jag gillar ändå att vara lite pedant, för det är skönt att ha ordning och reda, det är skönt att ha det rent. Jag städade idag igen och älskar att jag nu har lagt mig i ett städat rum, med rena sängläder och är nyduschad! :)


Nalle ville ha paketNallle ville också vara med och packa in paket igår. :D Vi packade in lite saker till honom också och han var i säcken och rotade för han vill ha det direkt haha. :P Han är verkligen galen i julen och älskar allt pyssel och julklappar. Världens bästa vovve. 

Dagens smarta ordFotograf: Jag
Redigering: Jag

"Har jag sett dig?"

"Känner jag dig?" 
"Kommer jag gilla dina bilder?"
"Har jag sett dig förut?"

Detta är några frågor jag tycker är lite... konstiga. Hur ska jag kunna berätta om en person har sett mig innan? Det är ju lite svårt för mig att veta vad den personens ögon har sett och inte sett. Det är också svårt för mig att berätta vad andra människor kommer att gilla eftersom att jag inte vet deras smak och tycke. Saker som vissa människor gillar, ogillar någon annan så det är ju väldigt svårt för mig. Den enda som kan avgöra det är ju den personen som frågade mig. Därför tycker jag desa frågor är lite jobbiga faktiskt, eftersom att jag inte kan tala för dessa personer, utan det får de själva göra helt enkelt.

Har du fått någon sådan här fråga någon gång? :)


Om kommentarer och respons

Jag tänkte skriva min åsikt angående dagens fråga som jag hade igår. Ni kan kolla inlägget HÄÄÄR
Jag tycker det är viktigt med likes/kommentarer. Det är roligt att få respons på sina tankar, bilder och åsikter. Det är roligt att diskutera och höra andras åsikter om saker och ting, därför tycker jag det är viktigt.

När man skriver en blogg så vill man att folk ska kommentera och skriva vad de tycker om saker och ting, om de tyckte låten var bra, om de höll med mig i texten eller inte, om bilden var fin osvosv. Så därför tycker jag det är viktigt med respons. :)


FilmtipsetINFORMATIONEN OM FILMEN ÄR TAGEN FRÅN WIKIPEDIA!

Några tips till att må bättre.


 LOCKA FRAM DINA BÄSTA SIDOR. - Umgås med människor som får dig att må bra och som höjer dig istället för att sänka dig. Genom att ha en bra omgivning och vara din egen vän lockar du fram dina bästa sidor. Du blir din egen gudinna!

 SKRIV UPP TRE BRA SAKER VARJE DAG. - Det händer ibland att man känner sig värdelös och dålig på allt. Skriv då upp tre bra saker du gjort varje dag, för att se att du inte alls är värdelös och dålig!

 UMGÅS MED DIG SJÄLV. - Du kanske är ensam hemma och känner dig övergiven, umgås då med dig själv. Ta ett varmt bad, gör ansiktsmask, läs en bok eller vad du nu känner för och njut av tiden att vara med dig själv!

Har de bestämt sig, så har de

Är det inte konstigt med vissa människor att de bara ser det de vill se? 
Vissa människor ser inte något, utan de ser bara det de vill klaga på. Exempelvis, en person skrev för ett tag sedan att jag bara har bilder sen jag var på lunarstorm. Lunarstorm la ner och gick över till LS8 2010, som sedan las ner 2011 och jag använde inte ens LS8. Jag har tagit massor av nya bilder sedan dess, men det ville ju inte denna personen se.

Är inte det konstigt egentligen att om vissa människor har bestämt sig för en grej, så är det så, oavsett hur mycket man än berättar att man tagit nya bilder exempelvis? Men det är väl så att de antagligen bara vill klaga och då spelar det ingen roll vad som är sant, bara de får klaga lite. :)


Dagens frågaDagens smarta ordNyårslöften

Jag brukar aldrig ge några nyårslöften faktiskt. Jag försöker istället lova mig saker lite då och då under året, för att kunna bocka av det och sedan fylla på listan med nya saker. Att ge nyårslöften för mig känns lite påfrestande faktiskt, då det lätt blir så att man sätter för höga krav på sig själv och kanske inte kan hålla dem. Så därför har jag  "lova-mig-själv-saker-lite-då-och-då-under-året" istället. :)

Brukar ni ha några nyårslöften och vad blir det i så fall denna gången? :)Haha hur mina bröst blev på denna bilden. Tar och bjussar på den. :D ;)

Dagens bloggvinnare + ny omgång.JÄTTEFIN BLOGG, MED MYCKET BILDER OCH VIDEOINLÄGG. INTRESSANT BLOGG! :) BESÖK SIGNES BLOGG HÄÄÄÄR!AVSLUTAS DEN 23/12!

Godnatt

Hej på er. :) Snart ska jag lägga mig och sova. Börjar bli riktigt trött faktiskt. Har varit i stan idag igen och har nu kommit på lite julklappar i alla fall. :) Bara en vecka kvar till jul ju! :D Jag kommer avsluta dagens blogg imorgon istället, för jag orkar inte kolla allting nu. Godnatt och sov gott, vi hörs mer imorgon! :)


Nytt i garderoben


Köpte mig en hårolja idag, som ska skydda mot yttre påfrestningar och så håret inte blir statiskt under vinterhalvåret. Den luktade otroligt gott och kändes bra i håret. Kostar 260 kr hos klippoteket! :)

Dagens smarta ord


Fotograf: Jag

Redigering: Jag

Människors beteende

Jag älskar verkligen att studera människor. Det är så intressant att se hur de reagerar i olika situationer och hur saker och ting plötsligt kan vända från en sekund till en annan.

Exempel:
En person skriver till dig att du är snygg. Du tackar och ni fortsätter skriva lite och personen är jättetrevlig och berömmer dig. Personen frågar dig om du vill byta nummer/ses, men när du svarar nej så vänder allt och personen blir otrevlig. Du är inte längre snygg utan nu är du jätteful och personen skulle aldrig velat träffa dig. 

Om personen nu tyckte att man var så ful, hur kommer det sig att personen var så trevlig och man såg så bra ut, innan personen fick dissen? Då märker man så väl att personen bara inte kunde ta en diss och därför tar in sina försvarsmekanismer för att skydda sitt ego lite. Jag tycker att det är oerhört intressant att se deras reaktioner när man faktiskt ger dem en diss och då menar jag inte en elak diss, utan bara att man tackar nej.


The kick back packCATY: Jag älskar hennes blogg och läser den för att den inspirerar mig så otroligt mycket. Hon har en riktigt cool stil som jag avgudar. Hon lyckas blanda lite olika stilar och göra det till sin egen, just Caty. Hon har en sjukt fin lägenhet som jag gärna skulle ta över. :P Samt att jag älskar att se bilder på hennes hund Sam, en urgullig filur. Caty peppar en till att våga vara sig själv och gå sin egen väg, därför hoppas jag att fler kommer följa hennes blogg, för det är hon värd! :) Hon driver också sitt eget klädmärke SWAG. I klippet nedanför ser ni Catys sjukt snygga lägenhet. :D Ni kan besöka Catys blogg HÄÄÄÄR!

KEELA: Åh, hon är så otroligt söt att man vill äta upp henne. :D Älskar hennes färgglada blogg och man blir alltid glad av att läsa den. Hon lägger alltid in fina bilder och mycket outfitbilder så att man ska bli inspirerad. Keela lägger också upp tips om hur man blir säker i sig själv och vad hon gör om dagarna. Hon älskar pandor som jag också gör. :D I klippet här nedanför berättar Keela om sig själv, visst är hon söt. :D Ni kan besöka Keelas blogg HÄÄÄÄR!
HOFH: Hon har en helt underbar stil och i sin blogg tipsar hon ofta om kläder och hon har även något hon kalla för "hofh-hjälpen", där läsare får skicka in bilder på kroppsdelar de är missnöjda med, så ska hon försöka hjälpa dessa läsare. En otroligt tänkvärd blogg som jag följer varje dag. Hon håller på att läsa för körkortet nu och det är väldigt intressant att följa! :) Här kommer ett videoklipp jag tycker att ni ska ta er tid att titta på. Riktigt tänkvärt! Ni kan komma till Hofhs blogg HÄÄÄÄR!


EPICFAIIL: Underbart fina Moa med sitt röda hår. Hon älskar att äta mjöl och hon gör det gärna på video. :D Jag älskar hennes blogg för att hon vågar vara crazy och man ser verkligen att hon njuter utav livet. Hon kan bjuda på sig själv och hon vill alla väl. Man blir alltid peppad och glad när man går in på hennes blogg, för man lyser upp när man ser henne. :D Detta filmklipp här nedanför älskar jag på Moa och har även visat för min mamma. :D Du kan komma till Moas blogg HÄÄÄÄR!


VIRA: Jag älskar hennes sätt att sminka sig, hon är enormt duktig på att smink och hår, därför är hon en stor inspiration för mig. :)  Hon har en urgullig katt som heter Sälen och hon lägger ofta ut roliga fakta om saker och ting man aldrig hört innan. Hon är en oerhört fin människa, både på insida och utsida. Här nedanför ser ni hennes otroligt snygga sminkning, så jävla duktig är hon! :D Ni hittar hennes blogg HÄÄÄÄR!SAMMANFATTNING:
Alla i KBP äger och de är alla en stor inspiration. :) Jag har läst alla dessa bloggar riktigt länge nu och det är de bloggar jag verkligen ser fram emot att läsa. Bloggvärlden behöver fler som er! Fortsätt så som ni gör, ni gör världen till en bättre plats. Här kommer ett litet kollage till er alla! Tack för att ni finns. <3Dagens fråga


 


Evah dissar i bloggvärlden


 FOLK SOM BARA SKICKAR MASSKOMMENTARER. - Detta tycker jag är jättetråkigt, att vissa människor aldrig läser ens inlägg utan bara skriver "Hej hur är det?" Jag tycker det är bättre att läsa inläggen, för där kanske sakerna redan står som de frågar. Mycket roligare att få kommentarer om inlägget. Tycker inte ni också det?
 FOLK SOM HAR KOMMENTARSRUTAN OVANFÖR INLÄGGET. - Detta tycker jag är riktigt jobbigt. Eftersom man läser inlägget först och sedan kommenterar så måste man scrolla upp igen för att kommentera. I så fall kan man ha kommentarsruta både uppe och nere. 
 FOLK SOM SVARAR I SINA EGNA BLOGGAR. - Jag vill alltid svara till personen om den har lämnat en giltlig bloggadress, just för att personen ska se svaret + att jag vill visa att jag uppskattar kommentarerna och läser deras inlägg och ger en kommentar om det. Men jag förstår storbloggarna som har jättemycket kommentarer att de inte hinner att svara i folks bloggar när de väl svarar.


Uppenbara frågor...

"Du gillar att visa upp dig och vara med på bild va?"
Folk blir alltid lika förvånade när jag svarar nej. Jag brukar känna att vissa dumma frågor, förtjänar dumma svar. Jag driver en blogg, där jag har en hel del bilder på mig själv, givetvis tar jag bilderna för att jag gillar att vara med på bild. :) Annars hade jag ju inte tagit såpas många bilder och lagt in på bloggen. 

Ibland känner jag bara att folk frågar så uppenbara saker. Därför är det alltid lika kul att svara nej på sådana här frågor, för att det är så uppenbart. 

gif makers

Dagens smarta ordSå otroligt tänkvärda ord. Vad skulle vi göra utan barnen?


Värmländsk ordlistaHaha skulle ni förstå något om ni inte hade ordlistan? ;)

Bak och städ


Idag har pappa bakat matbröd. :) Jag var med och hjälpte till lite, men förövrigt har jag hjälpt mamma att städa köket.
Så mysigt nu inför jul ju. :D 

Inspiration

  

Bilder från http://weheartit.com/

Att uppskatta småsaker

Jag är en människa som uppskattar småsaker.
Jag behöver inte ha det finaste smycket av min pojkvän, ibland räcker det med en liten chokladbit, en tanke lixom. Det här vardagliga, som en god middag med ljus eller kanske en nallebjörn från liseberg. Det är mysigt.

Jag tror man behöver det här vardagliga myset i en relation, oavsett om det är vänskap, familj eller partner. Beröm, en kram eller kanske en chokladbit räcker många gånger för att få en bättre relation. 

Uppskattar du sådana här småsaker? :)


Noll inspiration...

Jag känner att jag har noll inspiration till inlägg just nu. :( Vill göra mer i bloggen, göra bättre inlägg, mer inlägg men det är svårt när man saknar inspiration.... Det finns så mycket jag vill göra i bloggen, men ändå hittar jag lixom inte just DET nu... Om ni vill får ni gärna komma med tips och idéer. :)


Svart docka klipps bort.Jag tycker faktiskt detta börjar gå för långt nu... Förstår inte folk att ju mer vi utesluter andra människor, desto mer grupperingar blir det. Våra barn behöver se alla typer av människor för att lära sig att alla är olika, att vi har olika förutsättningar, olika liv, olika utseenden. Vi kan inte utsesluta allt bara för att vi är rädda för att vara fördomsfulla, för det är då vi blir det. Låt alla typer av människor synas, även i tecknat. Mörka, ljusa, långa, korta, tjocka, män, kvinnor, barn osv.

Läs hela artikeln HÄÄÄR

Dagens smarta ord


Fotograf: Jag

Redigering: Jag

Göra slut flera gånger i veckan?

Något jag inte förstår mig på är människor som gör slut, blir ihop, gör slut, blir ihop.
Jag tycker att endera gör man slut, eller så är man ihop. Okej, att man ångrar sig en gång och känner att det var fel att göra slut, men varför göra slut hela tiden? Vad får de ut av det? Jag tror att folk ger upp för lätt. Direkt de får ett problem så gör de slut, istället för att försöka lösa problemet.

Ett förhållande behöver vårdas och det är inte perfekt 24/7, ibland tjafsar man och tycker olika. Men det är så när två människor lever ihop. Det gäller att inte ge upp för minsta lilla grej. Bli lite sura på varandra, gå ut och gå en stund för att samla tankarna (säg dock till din partner att du bara tar en promenad och kommer tillbaka!!) och sen kan ni prata om problemet, istället för att göra slut. 


Dagens bloggvinnare + ny omgång.BESÖK SARAS FINA BLOGG HÄÄÄÄR!


AVSLUTAS 17/12!

This or that?


bil/moppe
smeknamn/ditt vanliga namn
bästavänn/pojkvän - Han är min bästa vän!
guld/silver
dusch/badkar
tacos/kebab
mascara/fondaution
hanboll/fotboll
sjunga/dansa


vänner/pojkvän
singel/pojkvän
shoppa/myskväll med killen
Godis / chips
Tälta / husvagn 
Katt / hund
Tatuering / piercing


Bok / tidning
Yacht / färja
Täcke / kudde
Thailand / hollywood
Shoppa / blogga


Vad har jag gjort under 2012?


 Jag har skaffat mig en nyare och bättre bil. :)
- Känns bra att mamma och pappa tycker jag är värd det, att jag kör såpas bra att de anser att jag kan ha denna bilen. :)


 Jag tog mitt slutbetyg och fick bra betyg. :)
- Detta är jag riktigt nöjd över att jag gjorde. :) Känns bra att jag faktiskt klarade det, efter allt som varit med skolor osv.


 Jag var till Göteborg med min fästman, bodde på hotell och såg Stefan&Krister. :)
- Det var en underbar upplevelse, hade så enormt mysigt! :) Det var mysigt att vara iväg själva och sen även få se de människor som varit med mig hela mitt liv. En helg jag aldrig glömmer. <3 Jag var iväg på Arvingarna i år igen med mina systrar Anna och Carola. :)
- Vi hade en jätterolig kväll och jag älskar ju Arvingarna. :)
 Jag har lagt ned ännu mer tid på bloggen och engagerat mig väldigt mycket.
- Jag ska bli ännu bättre på det nästa år, då ska det mer tid till bloggen och jag ska komma längre. :) Jag har bestämt mig och jag ska lyckas, även om vägen är lång. Fick ju också en ny design detta året! :)


Ta en vilopaus

Ibland måste man bara skita i allting, för att kunna må bättre.
När man mår väldigt dåligt och har massor av måsten, så mår man ibland sämre eftersom man vet att man måste göra alla dessa saker. Så ibland behöver man bara släppa allting för att kunna ta nya tag, nästa dag. (Haha, det rimmade.) Man får ibland vara hemma från skola eller jobb för att kunna orka fortsätta prestera, för om man aldrig vilar upp sig så orkar man inte. Då blir de saker man ska göra halvfärdiga och kanske inte lika bra gjorda, som de skulle ha blivit om man hade vilat upp sig.

Så tänk på att det är okej att ta en paus ibland och vila sig. Alla behöver det, för vi är inga robotar. Ta din tid för dig själv ibland och njut av livet, då kommer saker och ting gå lite lättare!


Filmtipset
INFORMATIONEN OM FILMEN ÄR TAGEN FRÅN FODRALET TILL FILMEN!

Award!

Blev tilldelad en AWARD hos Vintersaga idag.
Det betyder att jag ska svara på några frågor och sedan skicka den vidare.

Drömresa?
USA.

Favoritsysselsättning?
Blogga, fotografera, se film.

Hur många gånger går du in på Facebook per dag?
Oj, kanske 30? :P

Vad önskar du dig i julklapp?
Kamera, böcker, parfym typ. :)

Favoritmat på julbordet?
Köttbullar, julmust och sås. :D

Drömyrke?
Journalist tror jag.

Favorit tidning/magasin?
FRIDA.

Favoritplats i Sverige?
Göteborg.

Thaimat, grekiskt, italienskt eller svensk husmanskost?
Svensk husmanskost.

Favoritdesigner?
Jag vet inte...


What makes you happy on a Monday?
Sol och glada miner. :)

What drives you to write your blog every day? 
Att jag älskar att skriva, samt att jag brinner för att hjälpa andra människor.

Where do you want to live if you could choose freely?
I Karlstad i en fin villa.

City girl or country girl?
Jag vill bo i stan så blir nog citygirl. :P

Which is your greatest asset according to yourself?
Att jag är bra på att hjälpa andra och ge råd.

What do you think your friends would say is your greatest asset?
Det jag skrev ovanför antar jag. :P

Favorite food?
Kycklingwraps! :D

Do you have a famous person you are inspired by?
BlondinBella. :)

Do you belive in the power of thoughts?
Ja, det gör jag. Tankarna styr ofta våra liv, vi ska kunna styra tankarna istället!

Where do you want to go on your next vacation?
USA!

What is luxury to you?
Att få leva ett bra liv, med mina nära och kära.

Dessa fem underbara bloggarna vill jag ska få denna award...
Anna, Moana, Ebba, Sema, Angelica

Kom på att jag faktiskt har en cam att ta bilder med. :P


Dagens smarta ord


Fotograf: Jag.
Redigering: Jag

Egobilder på stan?

Något jag undrar med många bloggare är hur de tar alla sina bilder. De har lixom 10.000 egobilder i sin blogg och lägger upp helt nya varje dag, vem tar alla dessa bilder? Jag vet att det finns stativ och självutlösare, men exempelvis när de är på stan och så. De står och posar lixom överallt, jag kan tycka det är pinsamt att ställa sig mitt på stan och be någon ta en bild på mig haha. :P Men visst, det blir nog en vana också.

Jag har ju fått en vana att fota det jag äter och det kan vara lite pinsamt ibland när folk stirrar och tycker man är galen haha. Man borde nog våga mer och inte tycka det är pinsamt att göra värsta posen mitt på stan, för vad gör man inte för bloggen? ;) 

Tycker du det är pinsamt att ta kort på dig själv ute?


Dagens frågaDagens smarta ord

Gammal bild, jag var nog ca 16 år.

Julklappsdjungeln

Har ni börjat köpa julklappar än?
Det kan vara så otroligt svårt att komma på vad man ska köpa, särskilt julkapp till pojkvännen tycker jag. Mamma och pappa är också ganska svårt till, eftersom de redan har allting... Själv så önskar jag mig en ny kamera, lite böcker och så. Jag älskar ju att läsa böcker, så det är perfekt för mig att få i julklapp.

Många vill ju ge bort upplevelser exempelvis. Kanske en dag på spa eller en revy. Man kan också ge bort att vara modell för en dag. Sådana saker är ju roliga att få, då upplevelser betyder mycket och är väldigt roligt. Det kan ju bli jobbigt att jämt få strumpor i julklapp, eller hur? Så en upplevelse är ju jättebra. När jag blir ännu äldre vill jag nog faktiskt hellre ha en upplevelse än materiella saker tror jag faktiskt. Jag tror man värdesätter upplevelser mer som äldre, särskilt om man har mycket av allting redan.

Vad önskar du dig i julklapp?

 Detta inlägg är sponsrat!

Hejhej!

Hej på er! :)
Idag har jag varit i stan och handlat lite. Blev inte så jättemycket gjort faktiskt. Men var kul att komma ut lite i alla fall. Köpte mig mysteriet på greveholm dvd:n, så har kollat några avsnitt nu ikväll. :D Snart ska jag sova, men först ska jag svara på era kommentarer. Börjar bli riktigt trött faktiskt. Hoppas att ni har haft en bra dag!


Denna tomte betyder.Denna tomte har jag haft sen jag var sjukt liten och den kommer fram varje år. :) Älskar denna tomte faktiskt, den betyder otroligt mycket för mig.

Har du något sen du var liten som betyder mycket? :)

Dagens smarta ord


Fotograf: Jag
Redigering: Jag

Osmart eller inte?

Har ni tänkt på vad många som nedvärderar sig själva, särskilt tjejer?
Ibland verkar det som en trend att prata om hur osmart man är... Jag läste om en tjej förut som skrev att hon inte har någon hjärna, så hon kan inte klara av något. Hur kommer det sig att de ser sig själva på detta vis? Skriver de så för att det alltid i filmens värld visar sig att de snyggaste och populära tjejerna är osmarta eller anser de verkligen detta om sig själva?

Varför skulle vi vara osmarta för att vi kanske inte kan en sak? Vi är ändå smarta och man kan inte vara bra eller bäst på allt. Vissa saker kan vi bättre än andra saker. Jag är sämre på matte, men jag är bättre på att skriva. Ni ska inte nedvärdera er själva så, ni är bra som ni är. Sluta tvivla på er själva och se vad ni är bra på istället.

Nu vill jag att ni ska skriva tre saker ni är bra på i kommentarerna här nedanför! :)


Firat Anna


Idag fyllde min syster Anna 31 år, så vi har firat henne. :) Blev julmust, fruktsallad, chokladpudding, grädde och vaniljsås, jättegott var det. Sen har vi också sett en julfilm. :) Grattis Anna på din dag. Nu blir det att göra ordning för sängen och svara på era kommentarer. 

Inspiration

Bilder från http://weheartit.com/

Test - hur lika är vi?


Du ska gå ut och dansa. Vad dricker du?
1. Läsk
X. Cider.
2. Vin
Hur lång tid tar du på dig för att fixa dig?
1. 15 minuter.
X. 45 minuter
2. Minst två timmar.
Du ska äta lunch, vad väljer du?
1. Kött med beasås, pommes och sallad.
X. Fisk
2. Enbart en sallad.
Du ska iväg på ett möte, när är du där?
1. 10 minuter innan.
X. När mötet börjar.
2. 5 minuter försent.
Vilket är ditt favoritplagg?
1. Leggings
X. Jeans
2. Klänning
 
 Om du fick flest ettor så är du väldigt lik mig! :D Vad fick du?


So true!


Ställt upp granen :D


Idag har vi klätt granen här hemma. :) Älskar att göra detta, så mysigt. Jag struntar i om det kanske är lite tidigt, då får man ju mer tid att njuta av julen. :D 

Har ni pyntat och så än?

Dagens bloggvinnare + ny omgång.
BESÖK FINA SANDRAS BLOGG HÄÄÄÄR. :)AVSLUTAS DEN 12/12!

Vad ska jag göra?

När man läser olika spalter i exempelvis FRIDA-tidningen så är det ofta frågor som: "Måste jag raka mig där nere?" eller "Vad gillar killar?" Detta är frågor som dyker upp otroligt ofta.

Det är DU som bestämmer om du ska raka dig eller inte. Det ska ingen annan bestämma åt dig. Känner du att du vill raka dig och trivs med det, då ska du göra det, men bry dig inte om vad andra ska tycka. Det är väldigt individuellt vad killar tycker, samma som med tjejer. Det finns lixom ingen "mall" över vad killar tycker, för alla är olika. Det viktigaste är att DU är nöjd, för är du nöjd så kommer det ge dig mer utstrålning och det om något får andra människor att falla. 

Tro inte att du behöver ändra dig för att passa in, du är bra som du är.
Försök bli bekväm med dig själv och sluta tänk så på vad andra ska tycka!

Dagens smarta ord
Som de flesta av er vet, så är Frölunda mitt andra-lag och här var jag på väg till en match i Göteborg. :)

Nu sängen!

Vad glad jag är att Awa vann! :D Hon är såååå sjuuukt bra. Synd att Isak inte kom tvåa tycker jag. Han gjorde sina bästa framträdanden idag enligt mig. Nu blir det i alla fall sängen. Har en del att göra imorgon, så vi hörs mer då! 
En bild från balen i 9:an! :)

Tacos och x-factor

Nu sitter jag här och kollar på Disney Channel och väntar på tacos. :) Ikväll är det också final i X-factor. Ska ni kolla och vem håller ni på? Jag håller på Awa, tycker hon är sjukt bra! :) Har börjat julpynta nu i alla fall. Det blir så mysigt så! :D

Bild från nyår 2009. :)

Självständig, sin egen väg.

Det kan verka svårt att gå sin egen väg och det är det, till en viss del. Man måste vara beredd på att vissa människor inte klarar av det och nästintill blir sura på en. Men när man vågar gå sin egen väg så blir man mer självständig och man klarar av mer. Man blir inte lika rädd för att inte passa in i "mallen", utan man känner efter vad som känns bäst för en själv, inte för resten av världen. Man vågar lyssna på den musiken man vill, man vågar ha de kläder man vill, man vågar säga nej.

Om man vågar vara sig själv så lyckas man oftast bättre, eftersom man mår bättre. Då kommer man kunna presetera bättre, för att man inte hela tiden tänker på vad alla andra ska tycka. Så försök att hitta dig själv och gå just din väg. De som inte resepekterar dina musikval eller att du säger nej är inte värda dig! 


Julklappstips - för barnetJULKLAPPSTIPS TILL HONOM HITTAR DU HÄÄÄR OCH JULKLAPPSTIPS TILL HENNE HITTAR DU HÄÄÄR!

Min jullista på spotifyKLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL MIN LISTA! :)

Önskerubrik - Något jag ser fram emotJag ser fram emot julen. Jag älskar julen och längtar tills den 22:a eller något, just för att kunna mysa mer med alla julsaker och veta att det snart är julafton. :) Jag älskar verkligen jul och tycker det är den bästa högtiden. Firar den verkligen till max, med massor av godsaker, massor av mat, massor av pynt och massor av mys. :)

Vad ser du fram emot? :)

Julen 2009. :)

Dagens låt
Dagens smarta ord
Gör spegeln till din vän!

Är du personen som brukar tänka negativt om dig själv när du ser dig i spegeln? - Sluta med det!

Genom att ta för vana att tänka positiva saker om dig själv, varje gång du ser dig i spegeln så gör du spegeln till din bästa vän och du kommer må bättre! Det är så lätt att tänka negativt när man ställer sig framför spegeln. Kanske tycker man att ens hår är fult, att ens mage putar för mycket osv. Men om du istället säger positiva saker om dig själv och fokuserar på det som du gillar, både på insida och utsida så gör du spegeltiden till en positiv stund.

Ta för vana att varje dag ställa dig framför spegeln och tänk positiva saker om dig själv och kom ihåg att välja en bra spegel, inte de där dåliga med dåliga ljus som man kan känna sig mindre fin automatiskt. 

Filmtipset


INFORMATIONEN OM FILMEN ÄR TAGEN FRÅN WIKIPEDIA!

Uppdaterar mer snart

Hej på er! Det har gått lång tid sen jag uppdaterade sist, haha eller ja längre än det brukar i alla fall. :P Jag har sovit i stort sett hela dagen. Jag vaknade tidigt imorse och kunde inte somna om. Till slut somnade jag om men det hände lite andra saker under dagen så det har blivit helt fel idag. Jag sitter nu och kollar på disney channel.

Jag kommer uppdatera mer senare. :)


Xlash

Jag har nu provat x-lash i ca 7 veckor. Jag har faktiskt inte märkt någon skillnad alls. Dock är det väldigt individuellt, så på vissa märks det kanske jättesnabbt och bra resultat. Men denna produkt var inget för mig i alla fall.
 
Har ni provat den och vad tyckte ni om den? :)


Självskadebeteenden

Det är väldigt vanligt att man tar till saker som att skära sig själv, bränna sig eller svälta sig idag när man mår dåligt psykiskt. Detta är ett övergrepp. Man förgriper sig på sin egen kropp, man tvingar fram blod och sår, för att man mår så dåligt psykiskt. 

Vissa människor verkar ha svårt att förstå det här psykiska och många tar det inte på allvar, för att det inte syns utåt. Sitter du i en rullstol så ser folk detta och märker det på ett annat sätt. Men när det gäller något som inte syns, så verkar det vara svårare. Det är nog en anledning till att så många idag tar till detta, just för att visa utåt att de mår dåligt och vill tas på allvar. 


Jag har själv varit där och det är hemskt. Det hjälper ingenting, man mår bara sämre. Istället för att göra dig illa, hitta andra sätt. Lyssna på musik, rita, skrik i en kudde, gå ut och gå, motionera på andra vis, skriv av dig, prata med en vän. Försök att blanda bort dessa tankar. Du är så mycket mer värd än att förgripa dig på din egen kropp! Ta vara på ditt liv och respektera dig själv! Du är vacker!


En bild från när jag var 16 år och mådde fortfarande väldigt dåligt.

Min idol som liten

När jag var barn så hade jag Spice girls som idoler. Jag hade tavlor med dem, fotoalbum, skrivbordsunderlägg osv. Jag verkligen älskade dem. Baby Spice, alltså Emma Bunton var min favorit i gruppen. 

Redan då när jag var väldigt liten kände jag att jag ville stå i centrum, även om jag var väldigt blyg som liten och knappt märktes. Jag var aldrig den som syndes i skolan, inte förrän på gymnasiet. Men när jag såg hur kända spice girls var, så ville jag gärna vara i deras skor, göra det som de gjorde och jag ville se ut som dem. Jag hade även en barbiedocka som var Geri Halliwell. Idag vet jag inte riktigt varför jag älskade dem så mycket faktiskt...

Vem var din idol när du var liten? :)


Jag som liten. Vet dock inte hur gammal jag var exakt. :P

Dagens bloggvinnare + ny omgång.
GRATTIS TILL IDA OCH BENTE. :) NI KAN BESÖKA DERAS BLOGG HÄÄÄÄÄR!

AVSLUTAS DEN 8/12!

Dagens smarta ord
Tävlingen avslutad!Nu är tävlingen avslutad och vinnaren blev Karolina. Jag har nu kontaktat dig via mejl och Mr Gizmo kommer att kontakta dig så snart som möjligt. :) Grattis till dig!

Skitprat...

Nu tänkte jag faktiskt ta och prata lite skit här. Att gå på toa och göra nummer två är ju något alla gör, men varför skäms man för det? 

Exempelvis när jag träffade en kille när jag var 17 år så hatade jag att göra nummer två hos honom. Jag satte alltid på duschen och han fick lyssna på musik för att jag skulle kunna göra det. Konstigt egentligen. Men när jag träffade min nuvarande så var det inte alls pinsamt. Jag var hos honom jämt och kunde nästintill direkt göra mina behov och jag tror det beror på att jag kände mig trygg med honom. 

Att göra nummer två är ju så normalt, men varför gör man en sådan stor sak av det? Ingen gör en stor sak av att kissa... Alla gör det, så varför skämmas? Haha, nu kanske ni tycker det är ett konstigt samtalsämne att ha i bloggen, men det skiter jag i (hahha).Dagens smarta ordInspiration Inredning

Sitter här och drömmer mig bort lite. Fint va? Bilder från http://weheartit.com/

Sista chansen!FÖR ATT LÄSA MER OCH DELTA, KLICKA HÄÄÄÄÄR! 

BloggtipsJag tänkte tipsa er om Adaras.se. Jag tycker detta är en jättebra blogg som jag följer ofta. :) Hon är en väldigt bra inspiration, särskilt på kläder tycker jag. :) Hon har en riktigt cool stil och inspirerar! Besök henne HÄÄÄR

Viktigast på julbordet?

Vi har en hel del på julbordet, men vi har aldrig exempelvis dopp i grytan. Tror aldrig vi har haft det faktiskt. Däremot har vi skinka, köttbullar, prinskorvar, rosolli (finsk rödbetssallad), sill, ost, leverpastej, knäckebröd, potatis osv. Jag älskar verkligen julbord, tycker det är jättegott varje år. :) Snart är det dags igen och jag längtar! :D
Dagens smarta ord
Bild från 2009. :)

I min väska
 Ipren
 Plånbok
 Läppsyl
 Hörlurar
 Handsprit
 Påse med bindor osv.
 Annat plock som hårsnoddar ex.

Snart sova då.

Ligger just nu i sängen och kollar på andra avenyn på swefilmer.com :) Börjar bli riktigt trött, så ska snart försöka sova. Känner att det är så mycket jag vill göra just nu... Har en hel lista känns det som haha. :P Såg ni julkalendern btw? Jag tyckte den var bra faktiskt, eller ja den verkar vara bra. :) Jag följer julkalendern varje år, det hör lixom till. Jag hoppas att ni har haft en bra dag i alla fall. :) Vi hörs imorgon.Bakat bullar
Dagens låt

PS. GLÖM INTE ATT DET BARA ÄR TVÅ DAGAR KVAR PÅ TÄVLINGEN! VINN VALFRITT IPHONESKAL, TILL VÄRDE AV 400 KR + FÅ 20% RABATT VID NÄSTA KÖP! KOLLA MER HÄÄÄÄÄÄÄÄÄR!!!

1:a december!

 


Idag börjar julkalenden. :D Ska ni se den? Det är ju mysteriet på greveholm, ska bli kul att se. :) Dock tror jag inte att den är lika bra som den första, men man vet ju aldrig. Nu är det inte långt kvar till jul. :) Längtar som tusan! Glad första december på er! Puss.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...