Dagens pepp-låt



#1 - Anonym

har lite frågor, jag svettas typ jämt om mina händer, eller är iaf varm om dom, och det är värsta pinsamt om man ska ta ngn i hand, drf unviker jag de, och det är sjukt jobbigt, för vill ju kunna hålla i min pojkvän i handen, ngt man kan göra åt? och har du nå tips om man ska ha sex första gången?och hur hånglar man ?:)

Svar: Det finns något som heter Antiperspiranter som man kan använda på fötter, händer och i armhålan som minska svettutsöndringen. Sedan finns det också botulinumtoxin A. som man sprutar i handflatorna i små doser som blockerar nervimpulserna som går till svettkörtlarna så att man svettas mindre. Detta står på 1177.se. Annars vet jag inte hur man hanterar svettningar faktiskt.
När man ska ha sex för första gången är det viktigt att ta det lugnt. Ha ett långt förspel så man hinner bli upphetsad och tänka på att inte stressa. Var noga med att skydda er! Prova er fram till vad ni gillar och gör inget som inte känns bra. Sex ska båda njuta av och båda ska vara redo för det.

När man hånglar så brukar man kyssas, kramas, smekas, pussas samtidigt. Det kan vara hetsigt eller så kan det vara ett lugnt hångel. Det varierar lite från gång till gång och det kan även ändras under tiden när man hånglar.
Evah Åberg

#2 - Maddiie

Åh den låter är så himla härlig :)

#3 - benedit ♥

bra låt, och bra med pepp! :D

sv; hihi jag med :D
okej, jag har vart på stan :) vad gör du?
kram

#4 - Majken Arzt

Bra låt, peppig:D

#5 - majken

Tack, haha:D