Först till kvarn eller inte?
Idag när jag var på Åhléns så stod jag i kö för att betala. Jag stod ungefär på femte plats och då öppnades en ny kassa. Jag stod redan vid den kassan så jag behövde bara ta ett steg fram för att kunna betala. Jag hade jämna pengar i handen och hade lagt upp både pengar och min mascara på disken, men då säger kassörskan att de som stod före i den andra kön var tvungna att gå före mig, fast jag hann först till den nya kassan och redan hade lagt upp varan, samt pengar. Så hon skickade bort mig och tog den som stod innan mig istället.

Jag anser att när det öppnas en ny kassa så blir det en ny kö och det är lixom först till kvarn. Jag tänkte ju bara att det skulle flyta på, så att inte alla fortsätter stå i den första kön och vänta på att alla andra ska gå till den nya. Jag hade ju ändå förberett med allting och hade redan lagt upp varan, så därför tyckte jag det var dumt av kassörskan.

Vad anser du om detta? Är det först till kvarn som gäller när en ny kassa öppnas eller
måste man gå efter vem som stod först i den första kön?

#1 - Emma

Gör du bloglovinbyten? Isåfall så undrar jag om vi kan följa varandra? :D

#2 - marie

överallt annars så är det ju alltid först till kvarn, matbutiker t.ex så springer ju folk alltid som galningar så fort en ny kassa öppnas:P så ja tycker nog också att det är först till kvarn! sen så är vissa som jobbar på åhlens i karlstad jävligt speciella också och inga favoriter för min del haha :)

#3 - AmandaB

SV; SV; det är toppen med mig :D gjort idag?
jag följer dig nu och blev nr 40!

MVH Amanda

#4 - Moana!

svar: näe tyvär.. :(<3 de är lite problem just nu

#5 - Angelica

Vilken av klänningarna och skorna tycker du att jag ska ha på Nyår? Tips och råd är alltid bra. Ha en jätte mysig jul. Och ta hand om dig :)

#6 - Wictoria

Först till kvarn, absolut! Ingen har skickat iväg mig när jag varit först, låter väldigt dåligt.. :(

Svar: Ja, det tycker jag med. :/
Evah Åberg

#7 - Sandra

Jag tror jag beter mig lite olika i ett sånt tillfälle, är det i en mataffär tänker jag automatiskt att försten dit typ.. Men i en klädaffär är jag nog mer att man tar den som stod näst först, haha konstigt egentligen är ju samma sak :)

#8 - Heidie

Jag tycker först till kvarn :)

Svar: Okej, det tycker jag med. :D
Evah Åberg