Vad bloggen betyder för mig
Bloggen betyder väldigt mycket för mig. Där får jag skriva ned mina tankar, mina åsikter, mina tips och samtidigt få respons på det. Jag kan hjälpa andra genom mina texter och bilder och jag kan få andra att skratta, spelar ingen roll om det är för att de gillar mig eller ogillar mig. :) 

Bloggen är ett ställe där jag får utveckla mig själv och pröva mina vingar. Jag får möta andra människor (även om det är över Internet) och jag får lära mig något nytt varje dag. Ni läsare betyder också väldigt mycket för mig. Ni är mycket värdefulla ska ni veta. :) Låt ingen ta er för givet, kör erat race och gör det ni tror på. Följ era drömmar och ge aldrig upp! Jag tror på att ni klarar det ni vill göra,
börja tro på er själva ni med! 

#1 - Ida

Tack *puss*

#2 - Sandra

Fint skrivet. :) Gillar verkligen din blogg, den får en att tänka till en hel del om hur man ser på sig själv & andra. :)

sv; Jag tycker absolut du ska testa det torrschampot, det enda jag testat men är supernöjd & fick flera kommentarer av andra som testat det som också är nöjda så är värt att köpa. :)

#3 - ADARAS.se - din bloggtidning på nätet!

Så sant och fint skrivet! :) Du har en superbra blogg! :)