Vem var jag i skolan?
Jag har alltid varit väldigt tystlåten i skolan. Lärarna sa alltid till mig att jag måste prata mer och när jag väl pratade även om det var på lektionen så var de jätteglada. Jag hade rätt många vänner när jag började högstadiet, men i 8:an när jag blev mobbad försvann alla och jag blev allmänt blygare igen. Dock när jag började 9:an var jag modigare på grund av att jag inte orkade ta någon mer skit, utan bara stod på mig istället.

När jag började gymnasiet var jag ganska mycket vildare och pratade mycket mer än de tidigare åren. Jag och en av mina bästa vänner Elin skrattade mycket på lektionerna och vi var väldigt högljudda ibland också. :) Ibland längtar jag tillbaka till gemenskapen i gymnasiet, alla skratt.

Vem var/är du i skolan? :)

#1 - Roxana

Jag var mobbad sen lågstadiet, var väldigt tystlåten, och upp till högstadiet då jag nästan blev klassens otrevligaste/kaxigaste unge då jag gav tillbaka.
Sedan lärde jag mig att ta det lite lugnare och genom gymnasiet var jag den personen som inte brydde mig så mycket om skitsnack, utseende osv osv..
Jag valde min egna väg och hade rätt bra vänner då faktiskt :)

Ha en trevlig 4:e advent !

#2 - Roxana

Svar: Ja det är alltid lika kul :D


Ja,jag anser att man kommer långt i livet om man väljer sin egen väg och inte följer strömmen :)
Ha en underbar jul du med :D !

#3 - benedit ♥

jag är nog den som är ganska vild typ, men har bäst betyg i klassen ändå :P dessutom är jag den som alla har sett gråta typ, för varenda gång jag blir arg så börjar jag gråta tillslut och det gör mig gaaalen haha! är ju inte ens ledsen egentligen utan vill bara slå till personen typ xD

sv; härligt, jodå min dag var också bra :) vad gör du?
kram

#4 - Moana!

Vad roligt att få veta lite vem du var när du va tonåring ! :)
I lekis-5an har jag alltid varit den som inte syns och en blyg typ.
Men i 6an förändrades jag totalt till en som syns rätt mycket, inte blyg av mig alls och stack ut rätt mycke så jag fick börja ta en hel del skit från dem äldre i klasserna. Deprimerad somfan blev jag och i 7an var jag en blandning mellan mitt gamla jag och det nya och började dricka,röka osv för att passa in.
Men nu så är jag väl mer mig själv, synlig än osynlig iaf, och har mycket vänner men har fotfarande mina jobbiga tider trots att jag inte får ta lika mycket skit som jag fick förra året i 6an-7an! :)
Lever livet och skiter i allt.