FilmtipsINFORMATIONEN OM FILMEN ÄR TAGEN FRÅN WIKIPEDIA!

Att blogga på SB?

JAG HAR FÅTT FRÅGAN ETT ANTAL GÅNGER VARFÖR JAG INTE BLOGGAR PÅ SCANDAL BEAUTIES.
Fick faktiskt förslaget för bara någon timme sen att jag borde blogga där, för man tjänar snabba cash. Jag skulle faktiskt inte vilja blogga på just den sidan. Tycker inte det passar mig att vara där.

Min blogg är ju en "må bra i dig själv" blogg, där jag försöker hjälpa människor till ett bättre liv. Där de ska lära sig att acceptera sig själva och älska sig själva. Då skulle det kännas konstigt och fel om de måste besöka min blogg på en sådan sida, där väldigt många av tjejerna är opererade osv. Det skulle också kännas fel att skriva meningen: "VILL DU MÅ BRA I DIG SJÄLV? BESÖK DÅ MIN SIDA PÅ SCANDAL BEAUTIES!". Alltså, det känns ju mer som en sida där man bara bloggar med lättklädda/nakna bilder och lite om sin dag, inte en blogg där man vill få folk att förstå hur vackra vi är som oss själva.

Jag bloggar heller inte för att tjäna pengar. Visst, det är en bonus, ett plus i kanten att faktiskt tjäna lite pengar på det. Det är inga fel, men jag tjänar redan lite pengar på min blogg. Jag bloggar för att jag älskar att skriva, jag bloggar för att jag vill hjälpa människor till ett bättre liv. Jag älskar att diskutera med människor och få veta andras åsikter. Även om jag själv har lättklädda bilder, så tycker jag inte det passar just mig att blogga på just SB.


Dagens låt
Dagens låt
Ljusa stunderJAG: Pappa, vad menar de egentligen att det är sladd och volt i promenadbandet?

PAPPA: Ja, promenadbandet måste ju ha ström. Hur trodde du annars att bandet skulle röra sig?

JAG: Aha, jag trodde att man skulle springa igång bandet lixom.

HAHAHA, fan vad smart jag kände mig. xDGamla bilder

 
 
Haha vet inte varför jag ser så sur ut på alla bilder typ. :P Gillade inte direkt mig själv på den tiden, så visste lixom inte alls hur jag skulle vara... Men kul att se hur man såg ut och hur man hade det i rummet osv på den tiden. :)

Dagens låt

Har typ blivit överförtjust i denna låten. :)

Så får du honom på fall!

Spela inga spel. - Att spela svårflörtad är ingen idé tycker jag. Det kan få motsatt effekt istället. Att killen tror att du inte är intresserad och drar istället. Var rak och visa vad du känner, men var heller inte för på. Det funkar inte heller så bra.

VÅGA! - Om inte den du är intresserad av har bjudit ut dig, så varför inte ta chansen själv och fråga honom? Det måste inte vara killen som frågar. Våga visa framfötterna, du har ingenting att förlora!

Ge honom komplimanger. - Är den du är intresserad av bra på fotboll? Säg det till honom, gå på hans matcher. Om han är bra på matte kan du ju be om lite privatlektioner. Att ge beröm för något man gör funkar verkligen! Det visar att du faktiskt har kollat in killen och vet lite om honom.

Ljug inte. - Att ljuga löser verkligen ingenting. Du behöver inte berätta allt om dig själv det första du gör, men du ska heller inte utge dig för att vara någon annan. Var bara dig själv och berätta lagomt mycket.

Prata inte bara om dig själv.- Du vinner inget på att bara prata om dig själv och inte alls lyssna på killen. Det får dig bara att verka egoistisk. Var uppmärksam och lyssna på vad han säger!

Skicka inte fram din kompis. - Det är mycket bättre att fråga om personen vill gå på dejt själv. Att skicka fram sin kompis funkar inte. Du ska charma honom och det kan du inte göra om din kompis frågar åt dig!
 

Nytt i Garderoben


Haha, skulle inte handla ett dugg idag, men mamma och pappa var så snälla och betalade allt idag. :D Kände att jag inte vill göra änna på pengar lixom, men mamma och pappa tyckte att jag skulle ha dessa saker. :) Hittade ju äntligen ringar som passade mina fingrar och baslinnen är ju alltid bra att ha. :D Tack för en bra dag! <3

Mer bilder från igår


Dagens låt
Evah dissar* FOLK SOM INTE ALLS SVARAR.

- Om jag frågar en fråga till någon, så vill jag ju gärna ha svar. Alltså, jag förstår om man inte kan svara direkt, för jag svarar inte på mina kommentarer direkt, för det är inte alltid man hinner det, men jag är alltid noga med att svara, även om det blir ett sent svar. När man frågar någon en sak, så vill man ju ha svar. Det känns ju onödigt att ens prata med sådana personer som inte alls svarar på ens frågor. Detta är en stor diss för mig!

Bilder från dagen


Laddar upp bilder på kläderna sen. :D

Mobbare mår dåligt.

JAG BRUKAR JU SKRIVA ENDEL OM MOBBADE, NU TÄNKTE JAG SKRIVA OM MOBBARE.
Jag tycker faktiskt väldigt synd om mobbare också. När man måste trycka ned någon, när man måste skriva/säga elaka kommentarer till någon så mår man egentligen väldigt dåligt själv. Många som mobbar har själva varit mobbade, eller har det dåligt hemma av något slag, så egentligen är det väldigt synd om dessa personer också.

Men det är aldrig, aldrig okej att mobba någon bara för att man själv mår dåligt. Man FÅR INTE ta ut sina känslor på andra människor. Om du har varit mobbad och börjar mobba andra pga det, hur skulle då världen se ut om alla börjar så? Lisa mobbar Elin, som mobbar Lena, som mobbar Jacob, som mobbar Linnéa osvosv. Alla börjar till slut mobba för att de själva varit mobbade. Detta med att ta ut sina känslor på andra fungerar inte! Man måste lära sig att vara en bra medmänniska, trots att man själv mår dåligt.

Som jag skrev i ett tidigare inlägg, jag vill inte skriva elaka saker till människor, för jag vet inte vad de har med sig i sitt bagage. Jag vill inte göra sakerna värre. När jag får en elak kommentar brukar jag tänka att personen antagligen mår väldigt dåligt eftersom den har behov av att försöka trycka ned andra. För vem mår egentligen bra av att trycka ned andra? Helt ärligt, har du blivit en piggare och gladare människa när du trycker ned andra?


Dagens låt
Inspiration Bikbok


Dagens låt
Okej att vara underviktig?

JAG HAR TÄNKT PÅ DETTA MED VIKTER.
Väldigt många klagar ju på överviktiga, tjocka och feta. De tycker de är äckliga, ohälsosamma och Gud vet vad. Jag har aldrig fattat vitsen med att klaga på någons vikt överhuvud taget faktiskt. Men det jag inte förstår är varför det är mer accepterat att vara underviktig än överviktig? Det är inte hälsosamt att vara överviktig, men det är heller inte hälsosamt att vara underviktig. Detta är farliga saker. Sedan beror det självklart på hur många kilo det rör sig om. Om det handlar om 2-4 (typ) kg är det ju faktiskt inte så farligt, åt något håll.

Men folk sitter och klagar på att det är så farligt att vara överviktig, men det är jäkligt farligt att vara underviktig med. Det är så konstigt egentligen att folk bara accepterar en farlig sak, men inte den andra. Om man har något kilos övervikt eller om man har normalvikt så har man något att ta av om man skulle bli sjuk. Det har man inte om man är alldelse för smal. Då blir man lättare svag och undernärd om man skulle bli sjuk.

De som äter för mycket och blir tjocka kan man räkna som en ätstörning, likaså de som äter för lite och blir underviktiga. Varför är det så fel att ha en ätstörning och bli tjock, men det är mer okej med att ha en ätstörning och bli smal? Jag tycker ingenting av detta är bra, men detta är sjukdomar båda två. Därför ska man inte klanka ned på någon utav dem, utan istället försöka hjälpa dem att ta sig upp och komma på en bra vikt.Hade svårt att hitta en bra bild, men detta tycker jag visar att kvinnor helt enkelt ser olika ut, ja det gör alla människor!

En tanke.


 


Inspiration


DANS!

JAG HAR ALLTID ÄLSKAT DANS.
Det är verkligen så sexigt med människor som kan röra sig i takt med musiken. Jag skulle själv vilja dansa igen egentligen. Det har jag alltid gillat. Jag vill ju börja med poledancing, så jävla hett tycker jag. :) En dans ska vara sexig och inte porrig, så poledancing är ju jättebra. Men det verkar ju så svårt, man måste nog ha en hel del styrka i armarna och så, eller? Åh det är så härligt med dans. :D

SÅ himla duktig. :D

Dagens fråga

 

Bra på tv!

Haha jag verkligen älskar big brother nu. :P Jag kollade på det förr, men sen slutade jag och kollade inte ett enda avsnitt förra året. Men i år är det ju så kul när Hannah W är med. :P Haha, älskar att kolla på det nu för att se hur hon beter sig och om hon tål att diskuteras med. Så himla roligt. :) Sen är det ju top model ikväll också. Kollar ni på det? Jag tycker inte det är lika bra som Amerikas next top model, men det duger i alla fall. :)

 

Respektera varandra!

JAG TYCKER DET ÄR SÅ SYND, ATT MÄNNISKOR SOM VERKAR VARA PÅ ETT VIS, INTE ÄR SÅ.
Med detta menar jag att man kan se upp till folk, man tycker att de verkar vara sådana underbara personer, men sen ser man att de är exakt likadana som många andra i detta samhälle. Nu menar inte jag någon i min närhet.

Man ser människor sitta och skriva fruktansvärt elaka saker om andra människor på internet. De inte bara kränker dem utan det går till fruktansvärda trakasserier, något jag tycker är så jävla hemskt! Man tror att vissa människor är snälla, men i själva verket är de bara osäkra människor, som sitter och skriver skit om andra i sina bloggar och kommenterar elakt om andra. Detta har jag märkt med väldigt många faktiskt. Internet är egentligen ingenting annat än en plats för mobbning och elakheter.

Folk leker så tuffa, de kaxar och de skriver elaka saker.
Själv skulle jag inte vilja skriva elaka saker till en annan människa. Jag vet ju inte vad den personen har med sig i sitt bagage. Tänk om denna personen som får dessa elaka kommentarer egentligen blir misshandlad hemma? Tänk om personen kanske har en cancersjuk mamma? Personen kanske blir slagen av sin partner? Hur kan man då sitta och kränka någon människa och vara så fruktansvärt elak, när man inte alls vet någonting om denna person?Tänk om just DIN kommentar får bägaren att rinna över. Jag tycker det är så synd, att människor idag inte har någon empati, sympati, ånger eller sunt förnuft. Man ska inte ens egentligen behöva nämna att det är olagligt att kränka andra, det ska man förstå om man har sunt förnuft! Jag brukar tänka såhär om någon är elak mot mig: "Det bevisar att personen mår dåligt för någonting, så varför ska jag sjunka till den nivån och göra det ännu värre? Jag kan istället vara trevlig och visa att jag faktiskt inte sjunker till den nivån."

Godmorgon

Jag är fortfarande sjuk, så jag har nyss typ vaknat. Jag var vaken lite tidigare, men somnade om igen. Vill bara sova hela tiden känner jag. Är nog på bättringsvägen, men känner mig fortfarande hängig och så. Det kommer att massor av mer update senare. :) Ska bara vakna ordentligt!


Rätta svaret på gissa kändisGivetvis var det Carolina Gynning. :) Haha, får nog göra det mycket svårare till nästa gång. Den första personen att skriva rätta personen var nämnligen Alexandra. :) Klicka HÄR för att komma till hennes blogg.

5 kärlekstips!

Våga vara dig själv. - Om du vågar visa dina barnsliga sidor, dina dåliga sidor osv så blir förhållandet mycket bättre. Låt honom/henne få se hur just du är, våga visa dig utan smink och var naturlig. Din partner kommer känna att han/hon kan vara sig själv med dig också!

Låt din partner ta hand om dig. - Att våga be om hjälp och låta sig skämmas bort i ett förhållande är absolut inte fel! Låt din kille lyfta tunga saker, som du kanske inte orkar. Låt din partner ge dig frukost på sängen. Gör även samma sak för din partner, alltså hjälp till när det behövs och när du vill.

Våga vara tysta. - Om ni ses ofta eller länge åt gången, så våga vara lite tyst. Med detta menar jag att ni kan göra olika saker, fast ni är med varandra. Han kanske spelar och du kanske läser en bok. Ni behöver inte umgås 24/7, bara för att ni ses. Man kan ses och ändå göra det man själv vill. IBLAND.

Gör något annorlunda. - När man är nykär brukar man ofta fixa sig och göra roliga saker ihop, men när man varit ihop ett tag är risken stor att man gör samma saker, dag ut och dag in. Försök då att hitta på något nytt. Kanske gå ut och äta en vanlig måndag, istället för att äta framför tv:n. Gå på bio. Gör något ni inte brukar göra så ofta och fastna inte i det vardagliga.

Att gräla kan vara bra. - Alla par blir oense då och då, vilket kan leda till ett gräl. Att gräla är bra, för då får man ur sig de saker man tänkt på ett tag och det kan leda till att förhållandet blir bättre. Men tänk på att man ska gräla i en lagom mängd. Grälar man för ofta tär det bara på förhållandet. Tänk också på att ett gräl inte ska gå ut på att kränka varandra. Att bli sur och oense är helt normalt, men att vara elak och kränka är inte bra!


Varför kommer killar fort?


Detta var en fråga som jag fick, så tänkte att jag svarar på det i ett inlägg, som hamnar under sex och samlevnad kategorin istället för svar på kommentar.

Detta är inget som alla killar får, men många, särskilt unga killar kan ha lätt för att komma väldigt fort. Det kan man träna upp med den så kallade start och stopp tekniken. Det innebär att när killen känner att han kommer, så stannar han upp endera när han är för sig själv eller med en partner. Han stannar upp och väntar till det har lugnat sig lite, för att senare fortsätta. På detta vis kan samlaget hålla på längre och killen kan direkt stanna till när han känner att han är på väg. Detta är en väldigt använd och bra teknik, som verkligen fungerar!
Vad det beror på är faktiskt lite svårt att veta. Det kan bero på prestationsångest, att killen så gärna vill prestera bra i sängen och tänker för mycket på det, så att han kommer för fort. Men försök att göra start och stopp tekniken och stressa ned. Släpp alla krav och bara lev i nuet. Lär dig tillsammans med den du ligger med, så ska du se att det ordnar sig! :)


Vem är kändisen?


Den första som gissar rätt får en länkning. :)

Klaga inte, när du gör detta själv!

JAG HAR TÄNKT PÅ EN SAK NÄR DET GÄLLER FOLK SOM KLAGAR.
Många som klagar är ofta ännu värre själva. Exempelvis folk som klagar på lättklädda bilder, vissa har ju själva likadana bilder, men stör sig/tycker det är fel att andra lägger upp sådant.

Samma med folk som hela tiden klagar på copycats i sina inlägg, de är ofta bland de största copycatsen själva. Jag ser folk som klagar på att folk kopierar dem, men de själva snor bilder, texter och inlägg rakt av från vissa större bloggare. Varför är det så, att de som klagar oftast är värre själva? Varför klaga på copycats, om de snor bilder/texter/inlägg själva? Som jag skrev i ett annat inlägg, det är skillnad att hitta inspiration och att kopiera rakt av. Jag märker mer och mer dubbelmoralen hos folk, just detta: "JAG FÅR, MEN INTE DU!"

Alla får väl skriva om samma saker om de vill det, men man kan ju skriva sin egen text i alla fall, eller hur? Ta gärna inspiration från människor, men gör dina egna saker, kör ditt eget race. Det blir bättre då!


Inspiration


Bloggtips


Dagens låt
Träna för att vara hälsosam!

NÅGOT JAG TYCKER ÄR TRÅKIGT ÄR ALLA SOM TRÄNAR FÖR ATT BLI SMALA.
Jag själv tycker det är bättre att träna för att vara hälsosam och för att det är kul, inte för att nå ett ideal. Man ska träna för att man mår bra i hälsan av det, för att man ska orka med vardagen och hålla sig i trim. Varför vara så besatt av vikten, istället för att tänka att man tränar för att må bra och för att ha kul? Folk bryr sig för mycket om det som står på vågen och om de har lite fett på kroppen.

Det är absolut inte fel att träna, för det är jättebra, men man ska göra det av rätt skäl. Detta vill jag förmedla till andra, att träna för att vara hälsosam, inte för att bli pinnsmal med en platt mage.

Evah dissar* FOLK SOM HANDLAR HEEEELA TIDEN.

- Alltså, jag har inget emot personerna på något vis om ni nu tolkar det så, men jag tycker det är rätt "töntigt" (vet inte vad jag ska använda för ord) att handla hela tiden faktiskt. Jag tycker att man ska handla titt som tätt, men att handla hela tiden, då är man en shopaholic och behöver söka hjälp. Man måste kunna välja vad man ska handla, inte handla upp hela världen bara för att. Jag tror att många som handlar hela tiden gör det för att de mår dåligt/har tråkigt just för stunden, eller så vill de verka bättre utåt.  Att handla är inte fel, men när det blir att man handlar hela tiden, så är det ett beroende som är sjukligt.

Var inte rädd!

NÅGOT JAG ÄR VÄLDIGT STOLT ÖVER ÄR ATT JAG ALDRIG HAR HAMNAT I NÅGON SKIT.
Alltså, jag menar att jag har ju mått väldigt dåligt i mitt liv och jag lever fortfarande med en viss ångest. Men jag har aldrig tagit till alkohol eller knark exempelvis. Visst, jag rispade mig själv och fick en ätstörning, men många som mår dåligt går så mycket längre än så. Jag tittade på "livet blir bättre" som gick i onsdags på Tv3. Sanna Bråding var med och berättade om sitt liv. När man får höra hennes historia blir man helt berörd. Hon har varit med om så mycket. Hon har knarkat, haft ätstörningar, missbrukat alkohol, skurit sig osv.

Jag är glad att jag inte hamnade längre ned, men jag hade kunnat gjort om jag inte hade fått hjälp såpas tidigt. Man är egentligen så "smart" när man är såpas sjuk. Man gör allt för att dölja för sin familj vad som egentligen händer och det är det som tar mycket på krafterna. Jag lyckades dölja mina skärsår ett bra tag, ändå sov jag inne hos mamma och pappa en hel del. Idag skulle jag aldrig kunna dölja det, för såpas öpnna är vi idag.

Ni som har detta beteende, känner ni igen er?
Att man hela tiden måste dölja för folk, särskilt för familjen, det är så jobbigt. Hjärnan går på högvarv hur man ska kunna dölja det, men ändå vill man bli upptäckt så man får hjälp. Jag är så himla glad att jag inte hamnade längre ned, för det kunde ha blivit så mycket värre. Man klarar sig ändå, jag lovar dig! Var inte rädd att söka hjälp när du mår dåligt.

Jag lovar att jag ska försöka hjälpa er så bra som möjligt. Mår ni dåligt kan ni alltid mejla mig och be om råd. Min mejl är Evah_blogg@live.se

4 tips till en bra hälsa!


Plastic fantastic, eller?!


Gjort prov.

Hej på er! Jag har varit iväg och gjort historiaprov idag. Gick inget vidare faktiskt. Det jag hade pluggat på var inte direkt med på provet, så det var lite svårt. Det är ju så många instuderingsfrågor att läsa på, så jag kan inte ta in allting lixom, men men får väl göra om det. Fick i alla fall godkänt på mitt matteprov och förra historiaprovet. :) Så min ena lärare sa till mig att jag måste fokusera på det bra och inte bli ledsen över att provet gick fel idag. Så det känns faktiskt helt okej ändå.
Har legat och sovit ett tag nu, så ska snart äta. Men uppdaterar mer senare. :)

Fakta om samhället.

* Sigrids självmordstankar avfärdades med orden: ”Det går över.”
* Jenny, 12, skär sig för att hon inte vet hur hon ska ta bort prestationsångesten.

"
12 år gammal satt Sigrid i timmar på golvet i skolkorridoren och skar sig i armarna så att blodet rann.
12 år gammal satt Sigrid i timmar på golvet i skolkorridoren och skar sig i armarna så att blodet rann. Ingen ingrep. Skolan larmade bara när Sigrid skolkade."
Ingen ingrep.
Skolan larmade bara när Sigrid skolkade.


4 545 gånger kontaktade barn Bris om psykisk ohälsa förra året. Nio av tio var flickor.
1 593 kontakter handlade om självmordstankar.
1 402 om självdestruktivitet.
772 om ätstörningar.
5 597 barn väntade på ett första besök eller uppföljning på BUP vid årsskiftet.
157 slutenvårdsplatser är allt som finns kvar för barn upp till 18. Sedan 1996 har platserna minskat med 60 procent.
50 procent av alla tonårstjejer besväras av ångest och oro.
1 600 barn ansvarar en genomsnittlig skolpsykolog för.
24 procent av Sveriges rektorer tycker inte att skolpsykologens tid räcker till.
35 procent tycker inte att skolkuratorns tid täcker behoven.

FAKTA TAGEN FRÅN http://bloggar.aftonbladet.se/sjuktjobbigt/

Vad gör samhället för att hjälpa människor som mår dåligt? När ska detta minska? Alla är värda att må bra. Hjälp istället människor istället för att trycka ned dem mer! Detta gäller alla! Även dig som kränker andra över internet!Bilder från Götet
"godmorgon"

"Godmorgon" på er. Shit vad trött jag är.
Vi kom hem vid 02.00 inatt så är väldigt seg och trött idag. Vi var ju som sagt och såg på hockey, riktigt kul var det. :) Synd bara att det var så kallt, blåste och snöade. Men Frölunda vann mot djurgården med 2-1. :) Fast dommaren dömde så fel flera gånger, så var riktigt sur där ett tag. Bilder kommer lite senare. Ville bara uppdatera lite snabbt och berätta att jag är vaken. :) Hörs sen. Puss

Dagens låt
Att visa sitt underliv

JAG HAR ALDRIG FÖRSTÅTT VITSEN MED ATT VISA SITT UNDERLIV PÅ BILD.
Jag skulle själv aldrig visa mitt underliv, jag skulle heller aldrig dra ned byxorna såpas långt så man ser venusberget osv. Jag fattar inte riktigt vad man får ut av det. Nu kommer säkert många undra vad jag får ut av mina bilder, men det brukar jag skriva om, så det orkar jag inte dra upp här igen. 

Det finns två typer av utvik och visa sitt underliv osv. Det kan vara konst att visa sig naken, men på ett bra sätt. Jag skulle inte dra ned byxorna på en bild och jag skulle inte heller sära på benen för att visa mitt underliv naket. Visst, många av er skulle aldrig visa sig som mig och förstår inte det jag gör och det är helt okej. Men jag tycker faktiskt det är värre att visa sitt underliv helt naket, endera när man drar ned byxorna eller när man i stort sett spretar med benen. Det är något jag inte gillar och som jag inte förstår vitsen med. Riktigt gammal bild. :P Innan jag hade min tattoo till och med.

Glad alla <3 dag

 Homo, bi, hetero.

NÅGOT SOM ÄR VÄLDIGT MÄRKLIGT ÄR ATT ÅR 2012 HAR FOLK FORTFARANDE EMOT "ANNORLUNDA" PERSONER. Idag är det väldigt vanligt att vara homosexuell eller bisexuell, ändå är många som är det fortfarande utstötta. Varför är det såhär? Vi är lixom på 2012, men människor har fortfarande inte lärt sig att acceptera varandra. Varför kan folk inte få vara som de är istället?

Jag tittade på QX gaygala som gick i fredags. Jag blev väldigt berörd och inspirerad av det de sa. Folk blir utstötta pga sin sexuella läggning. Anton Hysén fick hatbrev där det stod att en person aldrig mer skulle kolla på fotboll, för att Anton är homosexuell. Varför ska det behöva vara såhär? Jag är hetero, jag älskar män och har alltid gjort. Jag är lyckligt förlovad med en man, men jag respekterar och bryr mig ändå om de som blir kära i samma kön. Visst, jag ska erkänna att jag har aldrig förstått det. Jag förstår inte riktigt, men så länge de är lyckliga, varför skulle det vara fel? Jag hatar att folk ser ned på andra, för att de inte "passar in" i samhällets mall.

Låt alla vara som de är, så länge de inte skadar någon eller sig själva.
HBT personer, ni har mitt fulla stöd. 

Att kunna relatera till mig.

JAG VILL VARA EN MÄNNISKA SOM FOLK KAN RELATERA TILL.
Jag vill att människor ska läsa mina texter och känna igen sig. Jag har aldrig velat visa mig perfekt utåt, för jag är inte perfekt. Jag vill inte vara det. Däremot vill jag att folk ska känna igen sig i mig och kunna ta hjälp av mig. Jag vill att folk ska inspireras av mig och känna att de också kan bli nöjda med sig själva, hur de än ser ut och är. Jag vill att folk ska tänka att de också kan ta sig upp ur skiten och börja må bättre. 

Jag vill att folk ska se mig som en inspiration till att må bättre och våga vara sig själva. Jag blir så himla glad när det jag skriver hjälper människor, när jag inspirerar dem till ett välbefinnande. Till att de kan hitta sig själva och våga vara den de vill vara. Jag blir så glad när jag kan hjälpa folk, det är det jag brinner för! 

Att vara en inspiration= Beröm!

NÅGOT JAG STÖR MIG PÅ ÄR FOLK SOM INTE TÅL ATT VARA INSPIRATION FÖR ANDRA.
Jag hittar inspiration i mycket. Läser jag en tidning kan jag få en idé vad jag ska skriva om. Läser jag en blogg kan jag få en idé. Lyssnar jag på debatt kan jag få en idé osvosv. Bloggare inspireras väldigt mycket av varandra. Det är skillnad på att härma och få inspiration. När man få inspiration så gör man sakerna på sitt eget vis, men har ändå fått idén från någon annan. Härmas man, så skriver man exakt likadant/kopierar eller att man skriver om exakt samma saker, hela tiden. Jag blir jätteglad när folk säger att de inspireras av mig, att jag ger dem tips och idéer till vad de ska skriva om, vad de ska prata om i skolan, hur de ska klä sig osvosv. Det får mig att känna att jag bloggar bra. Det finns vissa personer som inte alls tål sådant, fast de själva tar inspiration från andra. Vilket jag tycker är konstigt. Alla tar inspiration från någon/något, oavsett om det är bloggar, författare, designer osv. Allt vi gör har vi inte kommit på själva, även om vi gör sakerna själva och på vårat eget vis.

Det just DU bloggar om har många andra redan bloggat om. Tyvärr är vi inte först på allting och det är så det ska vara också. Man får helt enkelt lära sig att acceptera att folk hittar inspiration hos en och vara glad för det. Det blir i alla fall jag, jag tar det som en komplimang. Nej, sådana personer är inget för mig, alltså sådana som inte tål att vara inspirationskällor.

Alla hjärtans dag tips till ensamma.

ÄVEN JAG HAR JU TIPSAT MYCKET OM VAD MAN KAN GÖRA PÅ ALLA HJÄRTANS DAG.
Så nu tänkte jag skriva lite om detta för ni som är ensamma. Även om ni inte har en partner på alla hjärtans dag, så kan ni faktiskt göra saker ändå. Här får ni lite tips:

1. Alla hjärtans dag är egentligen som vilken dag som helst. Det spelar väl egentligen ingen roll att vara ensam just den dagen, eller hur? 

2, Varför inte pyssla om dig själv om du är ensam? Tappa upp ett varmt bad, köp lite gott att äta, lyssna på bra musik och bara må bra. Alla hjärtans dag kan bli just din "pyssla om mig själv dag". :)

3. Ge en överaskning till dina föräldrar. Kanske en chokladask och ett kort för att visa att du är glad att de bryr sig om dig och finns där. Du kan också bjuda dem på middag.

4. Gör något speciellt med dina vänner. Man behöver ju faktiskt inte ha en partner för att kunna bry sig om någon på alla hjärtans dag. Att ge sin bästa vän en god middag eller en rolig dag är ju minst lika kul. :)


Evah dissar* BLOGGAR MED FÖR MYCKET TEXT/BILDER/VIDEOS OSV.

- Det jag menar med denna dissen är att många gånger blir det för mycket. En del bloggare bara skriver långa texter, jättelånga texter utan att göra den lättläst. Det blir också ganska tråkigt att läsa långa inlägg utan någon bild med. Jag gillar inte heller bloggar med för många bilder och videos. Jag tycker man kan varva lite. Ibland gör man längre texter, ibland kortare, ibland bara bilder, ibland bara videos. Eller kanske en text, en bild och en video. Så det inte blir för mycket på samma gång lixom. Då struntar jag helt i att läsa bloggen, för det blir för mycket.

Dagens låt

Haha, skön. :P

Snart melodifestivalen

Idag har jag varit och solat som ni vet om. :) Sen var jag hem till syrran ett tag och hjälpte henne plocka lite. Pappa gjorde våfflor idag till kvällen, så nu sitter jag och väntar på att melodifestivalen ska börja. Jag älskar verkligen melodifestivalen. Det har jag alltid gjort. Älskar musiken, glittret, galmouren, ja allt. :)


Vad betyder hans sms?HAN SKRIVER: "Tack för senast. När kan du ses igen? Vad gör du idag?"

DET BETYDER:
Jag tycker det verkar som att han verkligen är intresserad och väldigt gärna vill träffa denna personen igen. Jag skulle ta chansen att träffa honom igen, om jag gillar honom.

HAN SKRIVER: "Jag har precis varit på bio. Jättebra film! Vad gör du? Sov gott."

DET BETYDER:
Jag tycker detta är ett litet sött sms. Att få ett godnattsms är väl alltid mysigt. Det beror också lite på hur långt man har kommit i relationen, om man dejtar eller är ihop. Jag tycker i alla fall att det är sött.

HAN SKRIVER: "Jag kan inte ses idag. Ha det gött!"

DET BETYDER: Jag tolkar detta som att killen inte vill ses mer. Då skulle han inte skriva så kortfattat. Denna killen är inte intresserad.

HAN SKRIVER: "Du är fin och jag gillar verkligen dig. Jag har så mycket med träningen nu och har inte tid med ett seriöst förhållande. Vill du ses imorgon?"

DET BETYDER:
Endera vill han behålla vänskapen med dig eller så vill han bara ha dig i säng. Kanske vara KK?

HAN SKRIVER: "Lust att ses ikväll och kolla på en film?"

DET BETYDER: Det kan betyda två saker. Endera att han vill göra annat än att kolla på film och kanske bara vill ha dig i säng, men det kan också betyda att han verkligen är intresserad av dig. Det beror lite på hur länge man dejtat. Att se en film, på kvällen behöver inte just betyda sex.

HAN SKRIVER: "Jag är upptagen. Ringer sen!"

DET BETYDER:
Han är uppriktig med det han skriver. Han kanske jobbar, sitter i ett möte eller något annat viktigt. Han kommer antagligen att ringa upp dig!


Vem bar den bäst?


Snart iväg och sola

Jag ska strax äta lite mat, blir fisk och mos. :) Gott det. Sen blir det iväg och sola en snabbis och hem till syrran Anna en stund. Faktiskt fint väder ute idag. Man får ju lite vårkänslor faktiskt. Längtar efter att slänga av mig vinterjackan och på med skinnjackan istället. Åh, fan vad snyggt det är alltså! Just love it. Snygga kläder, snygga skor och en snygg skinnjacka. Snyggaste stilen ju. :D Hörs senare. PUSS!En gammal bild på mig och Anna. :)

Vara elak=KÄNDIS!

PÅ ETT VIS KAN JAG FÖRSTÅ DE BLOGGARE SOM PROVOCERAR SIG TILL KÄNDISKAP.
Alltså, missförstå mig inte, men det är såhär att om man provocerar och är elak till en början så lockas folk. De älskar att gå in på din blogg, bara för att hata och se ned på dig. De älskar att gå in för att de blir så provocerade, det är det människor vill ha. De vill bli provocerade och upprörda. Det är det människor dras till.

Jag kämpar däremot för att bryta ideal och låta alla typer av människor komma fram, det är inte lika intressant för människor. För det blir de ju inte arga av. Jag kan förstå bloggare som har ett egentligt syfte med det de gör, att de provocerar för att bli kända, för att sedan bli snälla och få fram sitt budskap. För det är det folk lockas av, tyvärr, även om jag tycker att det är fel sätt att bli känd på. Att vara så elak man bara kan mot människor verkar idag vara enda sättet att ta sig uppåt, eller?

Aldrig gillat att springa.

NÄR JAG VAR YNGRE SÅ HATADE JAG ALLTID ATT JOGGA PÅ GYMNASTIKEN.
Särskilt när man skulle ut i skogen och jogga. Då skulle man springa 2-3 stycken. Jag har aldrig kunnat springa särskilt fort, utan vill mer ta det i min takt. Tyvärr brydde sig inte mina kompisar om detta i högstadiet. De bara sprang på och struntade totalt i att jag var på väg att svimma. Jag blev alltid ensam kvar. Därför slutade jag att vara med på idrotten helt. Jag har aldrig gillat att vara bland folk när jag ska träna. Tycker det mest är jobbigt faktiskt. Det är många minnen från högstadiet som är riktigt dåliga faktiskt. 

Jag saknade någon som jag verkligen kunde skratta med, som respekterade mig för den jag var. Tyvärr ville de flesta ändra på en. Det var faktiskt i slutet av 9:an som jag började stå upp mer för mig själv, jag sa till mina vänner vad jag tyckte och jag fann mig inte i att bli behandlad fel längre. Det är jag väldigt glad för.

Gymnastiken i skolan har alltid varit ett problem för mig. Kanske är det för att jag vill träna ensam, inte bland massor av andra människor. Jag vill också träna med någon jag litar på och tycker om. Högstadiet var ett helvete, som för de flesta andra. Men det blir ju bättre, som tur är. :)


Visste du detta?

jag aldrig har förstått vitsen med string?

Jag använde string några gånger när jag var yngre, för att "alla andra" gjorde det. Men jag har aldrig tyckt det varit skönt att ha en tråd i röven. :P Tycker inte det är snyggt heller. Nej, usch för string. Varken snyggt eller bekvämt ju.BILD LÅNAD FRÅN GOOGLE.

Jag är jag= nöjd!

JAG ÄR VÄLDIGT NÖJD ATT JAG ÄR JAG.
Jag är oftast väldigt nöjd med min kropp och mitt utseende. Självklart finns det saker jag skulle vilja ändra. Exempelvis så skulle jag vilja ha svart hår jämt och att min mage vore lite mer vältränad. Men det är inte något jag tänker på så himla ofta faktiskt. Jag har lärt mig att acceptera mig själv som jag är och det är jag nöjd med.

Jag har en pojkvän som älskar min kropp, jag själv är nöjd och jag får mycket kommentarer från människor om att jag ser bra ut. Jag önskar att fler människor kunde se hur vackra de är, för det är verkligen viktigt. Ta åt dig av de bra kommentarerna som du får, det gör jag. Se det positiva och fokusera på det.Dagens låt
Varför hatar ni så?

NÅGOT JAG UNDRAR ÖVER ÄR VARFÖR FOLK ÄR SÅ HATISKA?
De säger att de ogillar fattiga, de ogillar tjocka, de ogillar smala, de ogilar invandrare, de ogillar svenskar osvosv. Varför vara så hatisk? Det finns elaka människor överallt, vare sig de är svenskar, invandrare, tjocka, fattiga. Men varför döma alla människor av en "sort"? Alla är helt olika och har olika värderingar. Man kan självklart inte gilla alla människor, men man kan inte heller ogilla alla människor av en "sort" heller. Jag vill att alla människor ska förstå att alla är olika, man behöver inte dra alla över en och samma kant. Man behöver inte vara snyltare för att man är fattig, man behöver inte heller vara lat för att man är tjock. Varför kan man inte acceptera människor som de är?

När man ser ned på andra människor och ogillar alla av just den "sorten", så har det gått för långt tycker jag. Det är så världen skapas, det är så rassism skapas, det är så mobbning skapas. Varför se ned på folk, istället för att se dem som de är? Om folk kunde sluta hata så mycket och istället börja respektera andra, så skulle världen bli en mycket bättre plats. Som sagt, man behöver inte gilla alla människor, men man kan i alla fall respektera dem.

Aw, jag älskar er!Jag verkligen älskar mina läsare och jag älskar att få er att må bra! :) Tack för att ni läser min blogg! Ni är bara bäst! 


Visste du detta?

jag måste alltid ha täcket mellan knäna när jag ska sova?
 
Jag hatar att känna när knäna gnids lixom mot varandra, samma med fötterna. Jag vill helst linda in mig helt i täcket, så jag inte känner min egen hud på benen. Haha, konstigt, jag vet. Men jag kan inte sova om jag inte har täcket mellan knäna. Det är även skönt för ryggen att ha det så. 

Bröstfakta


Hur länge växer brösten? - Det första man brukar känna små hårda knölar runt bröstvårtorna. Det är kötlarna i brösten som utvecklas. Det händer ungefär melann 8-13 år. De brukar växa till ca 20-årsåldern.

Är det vanligt att de är ömma? - Ja, det är väldigt vanligt. Det kan också kännas som att det kliar.

Mitt ena bröst är större. Är det normalt? - Det är helt normalt! Brösten växer i olika takt. Även när de är färdigväxta är det normalt att brösten är olika stora.

Jag har små streck på brösten, vad är det? - Det är bristningar och det är helt normalt att få. Kroppens hormoner påverkar huden och det kan också bero på att de växer för fort.

Kommer jag få stora bröst? - Det beror mycket på hur man annars ser ut. De som tränar mycket eller är väldigt smal, har oftast små bröst, de som är lite större har oftast större bröst. Det beror också mycket på arvsanlag.

Kan krämer eller något göra brösten större? - Det finns inga krämer som kan göra brösten större, men p-piller och andra graviditetsskydd som innehåller hormonet östrogen, kan göra brösten större, men det är inte säkert.

Måste man använda bh? - Nej, det måste man inte. Det kan vara skönt att använda bh, för att det ger ett bra stöd för brösten och håller dem på plats. Man ska inte använda bh om man inte gillar det.

Evah dissar* FOLK SOM GÅR I "FEL" KLÄDER PÅ VINTERN!

- Alltså, vi har haft typ -13 grader här och när jag och André var på bio såg vi folk på stan som gick i en tunn skinnjacka som var uppknäppt. Det kan inte jag fatta. :S De går och gnäller på att de fryser så, men de sätter inte på sig varmare kläder. Ser också folk som går i STRUMPBYXOR, altlså sådana där tunna när det är MINUS 13! Ibland känns det som folk bryr sig mer om att vara snygga, än att hålla sig varma. Konstigt....

Nytt i Garderoben

Likadana som den röda jag har. :) Den jag hade på jul, om ni minns? ^^ LOVE THEM! Btw, kom på att jag glömde skriva priserna. 359 kr st kostade de. :)

Mycket att göra

Hej på er! Idag har jag haft fullt upp.
Började med att åka och sola i 15 minuter. Sen blev det att hämta ut paket och åka till skolan. Gjorde matteprov, som jag tror att det gick bra på i alla fall. Svarade på alla G-frågor utom en, så det borde ha gått bra. Har nu suttit och renskrivit mina frågor i historian, så att det ska gå lättare att plugga på det senare. Ska också fotografera kläderna jag hämtade ut. :) Blir en liten snabb update bara, så ni vet att jag snart uppdaterar igen! Puss så länge.


Tips till alla <3 dagALLA BILDER ÄR LÅNADE FRÅN GOOGLE!

Så sant, så sant.

"Du faller för killen som sårar dig, men är blind för killen som dör för dig."

Så många människor idag hittar fel partners. Konstigt nog så ser man inte de där killarna som verkligen kan dö för en. Kanske är det för att de är oftast lite mer blyga av sig och inte träder fram på samma sätt? Så himla konstigt att det många gånger faktiskt är så, att man bara ser the bad boys...BILD LÅNAD FRÅN GOOGLE!

Så himla sant, emot mobbning!

En 15 årig flicka håller hand med sin 1- årige son. Människor kallar henne för slampa, ingen vet att hon våldtogs vid 13 år. Folk ringer en annan kille och kallar honom fet. Ingen vet att han har en allvarlig sjukdom som orsakar honom att vara överviktig. Folk kallar en kvinna för skallig, men de vet inte att hon har cancer. Kopiera detta om du är emot mobbing och annat skit som händer runt om i världen. Jag slår vad om att 95% av er kommer inte att kopiera och lägg in på eran blogg.


Dagens fråga


GÖTET PÅ TISDAG!SER NI MIG SÅ FÅR NI GÄRNA HÄLSA! :)

Evah dissar* "JAG SKULLE VILJA SLÅ DIG SÅ ARG ÄR JAG!"
- Sådana här meningar dissar jag verkligen. Folk är så himla våldsamma idag, vilket jag verkligen avskyr. De vill slå till folk för att de ser ut på ett visst sätt, de vill ge folk en höger för att de blev väckta för tidigt, de vill slå till någon som inte tycker likadant som dem osvosv. Varför vara så himla våldsam?

Om jag exempelvis blir väckt i onödan, kan jag självklart bli sur, men jag skulle inte vilja slå till personen bara för det. Inte heller bara för att någon inte håller med mig. Jag är emot våld och jag tycker inte att det är rätt att skriva/säga sådana saker, även om man aldrig skulle göra det.


Åhhh pizza!!!!

Åh, jag känner mig så sugen på en pizza eller något. :( Men jag försöker hålla mig från skräpmat och godis på vardagarna nu och bara äta sådant på helger. Jättesvårt, men jag vill lixom inte äta en massa skräp på vardagar. Det är inte bra och sen blir det lixom inte lika speciellt, som om man bara äter sådant på helger.

Det värsta är att suget är så himla stort. Man ser andra som äter och man blir bara mer sugen. Är faktiskt inte sugen på godis eller något sådant, men skräpmat. Hamburgare, kebab, pizza - MUMS! :P Fast nej, jag ska försöka hålla mig. Då mår jag också bättre i mig själv för att jag blir stolt över att jag kan stå emot.  Vi hörs lite senare mina älsklingar, ni är bäst! Puss. 

Inspiration


FelsmsTill: Mamma
SMS: åh vill slita av dig trösera å spötta dig i ditt sköte, sen bär de av in i plaskebörg!
Svar: men usch vilket hemskt ordspråk du använder. Kom hem på en gång, pappa vill tala med dig.
Förklaring: Skulle skicka till detta på skämt till en polare.. blev en våldsam disskusion sen med pappa :(
/ samuel
 Till: Mamma
SMS: åh vill slita av dig trösera å spötta dig i ditt sköte, sen bär de av in i plaskebörg! 

SVAR: men usch vilket hemskt ordspråk du använder. Kom hem på en gång, pappa vill tala med dig.

FÖRKLARING: Skulle skicka till detta på skämt till en polare.. blev en våldsam disskusion sen med pappa :( / samuel

 Till: Storebror
SMS: Nästa gång jag rakar mig mellan benen så lovar jag att spara allt hår i en påse så du kan ha kvar och lukta på som du alltid velat ;) 

SVAR:Vafan är de du o din kille håller på med egentligen?!?! Era sjuka små jävlar..

FÖRKLARING: Skulle skicka till min kille som alltid velat få mig o göra det, men hamnade tyvärr hos brorsan.. Han tittar inte likadant på oss längre.

 Till: Pappa
SMS: Jag är knäpp, tror jag. Jag onanerar och kommer flera gånger efter varandra. Nyss 6 gånger.

SVAR:
Ojdå.

FÖRKLARING: Pappa blev nog ställd av mitt sms. Nu skämdes jag när jag skickade fel. Smset skulle till min väninna. /Astrid. 


Man blir starkare!JAG HAR INTE ALLTID MÅTT BRA I MIG SJÄLV. 
När jag var yngre, i mellanstadiet och högstadiet så var jag väldigt osäker på mig själv. Jag mådde inte alls bra och såg ned på mig själv. Jag ska berätta om saker som fick mig må jättedåligt.

Jag var ca 13 år och hade nyss träffat en kille. Han var egentligen inte så jättesnäll mot mig, för han lyssnade aldrig när jag mådde dåligt. Han brydde sig helt enkelt inte. På den tiden rispade jag mig själv och han verkade inte vilja hjälpa. Men i alla fall så tog jag en bild med min mobil som jag faktiskt för en gångs skull blev nöjd med. Så jag la in denna på lunarstorm som profilbild. Direkt den blev godkänd fick jag kommentarer från han och hans kompisar att jag såg ut som en råtta, pga mina tänder. De kunde ringa till mig och det enda de sa i luren var: "RÅTTAN, RÅTTAN, RÅTTAN." Jag brukade lägga undan telefonen så jag inte hörde något. Efter ett tag tog jag upp luren igen och frågade om de var färdiga. Efter det så tog jag bort bilden direkt och hatade mitt utseende.


(JAG OCH ANNA. JAG VAR CA 14-15 ÅR)

Samma sak hände en annan gång när jag la in bilder från min och min syster Annas resa till Göteborg. Jag var lite solbränd på näsan, men jag var ändå nöjd. Så jag la in de bilderna på lunarstorm och nästan direkt fick jag kommentarer om att jag var ful, äcklig, hade en spetsig näsa och såg ut som Michael Jackson. Så de bilderna försvann också direkt. Jag hatade hur jag såg ut på den tiden.

När jag sen blev lite äldre och skulle fylla 14 började jag hitta mig själv lite mer, men jag tog fortfarande åt mig väldigt mycket när folk skrev elaka saker. Det var inte förrän jag var vid 17 som jag började hitta mig själv mer och mer och det blir faktiskt bättre för varje år som går. Idag går elaka kommentarer in genom ena örat och ut genom det andra. Idag blir jag inte ledsen av kommentarerna och idag tar jag heller inte bort bilderna som jag själv gillar, bara för att andra inte gillar dem.


Dagens fråga
Kommentarer.

NÅGOT JAG TYCKER ÄR KONSTIGT MED VISSA LÄSARE ÄR ATT DE BARA SKRIVER NÄR DE VILL KLAGA. Vissa av mina läsare kommenterar bara när de inte håller med mig eller när de vill klaga lite. Är inte det konstigt egentligen? Haha, de kanske inte håller med mig på något iofs. :P Fast då borde de ju kommentera nästan varenda inlägg istället. Jag tror att många håller med, men alla vågar inte visa att de faktiskt gör det. 

Har märkt att vissa läsare enbart kommenterar när de inte håller med mig. Det är jättekul att få åsikter och alla behöver absolut inte hålla med mig. :) Men ändå tycker jag att det är lite konstigt att vissa bara kommenterar när de vill klaga eller när de inte håller med.


Vackra lättklädda kändiskvinnor

LADY GAGABEYONCERIHANNAMILEY CYRUSTAYLOR MOMSENDEE DEMIRBAG (bakgrundsdansare/sångerska E-type)

Dessa kvinnor tycker jag är vackra. Kändisar som avgudas av många, som faktiskt är lättklädda på scenen och är stolta. Love it!


Snopp fakta.Vilken längd är normal? - För en västerländsk man är medellängden 9,5 centimeter och medelomkretsen åtta centimeter i slakt tillstånd. I erigerat tillstånd är medellängden 15 centimeter och medelomkretsen tio centimeter. Men tänk på att alla är olika, så vad är egentligen "normalt"?

Kan man göra den större? - Omkretsen i slakt tillstånd kan man göra större genom att man transplanterar hud eller fett till penisskaftet. Snoppen kan göras i genomsnitt 2-4 cm längre och resultatet syns främst när den är slak.

Spelar storleken någon roll? - Det är olika från person till person. Vissa människor föredrar mindre snoppar och andra vill ha lite större. Men för att vara bra i sängen krävs det teknik, närvaro, nyfikenhet och så mycket annat!

Är det vanligt att en snopp är sned? - Ja, det är vanligt och oftast lutar den åt vänster. En krökning som är mindre än 30 grader skapar sällan problem vid samlag.

Vad kan man göra om man har svårt att få upp den? - Ofta beror erektionsproblem på att man är stressad, så tagga ned lite. Ställ inte så höga krav på dig själv och stressa ned i vardagen. Alkohol kan också vara ett en orsak till att han kan ha svårt att få upp den.

Vad kan man göra om han kommer för fort? - Använd den kända start-stopp-tekniken. När mannen känner att han är på väg att få utlösning så stoppar han tills det har lugnat sig lite för att sedan fortsätta. Detta upprepas tills man är redo att avsluta.
Hur helgen har varit

FREDAG: Jag och älsklingen var på bio som ni vet. :) Vi såg filmen "en gång i Phuket". Jätterolig film som jag rekomenderar starkt! Blev riktigt många skratt faktiskt. Vi åt även på Subway och jag shoppade en tröja. :) En helt underbar dag faktiskt! Det får vi snart göra om älskling. Sen åkte vi hem till mig och såg film och myste i sängen.

LÖRDAG: Pluggade en hel del på dagen och på kvällen blev det mys med familjen och älsklingen. Vi gjorde goda smörgåsar och såg på Melodifestivalen. Mina favoriter var Dead By April och Loreen, men jag gillade också Sean Banan, hahah! :) Sen såg vi på filmen twilight new moon. Härlig kväll. 

SÖNDAG: Idag har det varit en sämre dag. Brukar oftast vara det på söndagar faktiskt. Älsklingen åkte hem idag och jag orkade inte följa med. Måste ju ändå vara hemma på onsdag eftersom jag ska göra prov då, så känner att jag lixom inte orkar pendla så mycket just nu. Har sett tv och myst med familjen nu under kvällen.Den rosa tröjan köpte jag i fredags. :) Ni har redan sett den iofs!


Dagens låtar

Som många av er redan vet så är Frölunda mitt andra lag och dessa låtar fastnade jag extremt mycket för. :)

Sunday

Idag är det en jobbig söndag.... Jag orkar ingenting känner jag och känner mig faktiskt lite deppig... Ska försöka uppdatera bättre ikväll. Förlåt i alla fall, men ville bara berätta att jag mår lite dåligt idag. Brukar må dåligt på söndagar. :/ Vet inte riktigt varför.... Men ska försöka uppdatera senare! Puss på er.

Evah tipsarJag verkligen ÄLSKAR Elsas värld, som sänds på tv3 play. Serien är baserad på Sofi Fahrmans böcker. Elsa startar en blogg för att erövra Stockholms modescen. En riktigt bra skådespelerska och en riktigt rolig och bra handling!

Denna serien är jättebra och man får se massor av misstag som Elsa gör. Ni kan kolla in alla avsnitt på tv3 play. Klicka HÄR för att komma dit.


Evah dissar* HELGER!
- Alltså jag dissar inte helger så, men har ni märkt vad tråkigt internet blir under helger? Bloggarna uppdateras mindre, folk kommenterar sämre osv. Detta tycker jag är lite tråkigt faktiskt. Jag älskar att läsa bloggar och då blir det så tråkigt på helger, när de uppdateras mindre. :(

Dagens låt

Pics Jag tänker kämpa!

Jag vill få min blogg att växa. Jag vill hjälpa människor och jag tänker kämpa för detta. Jag har ju faktiskt lyckats rätt bra det senaste. Min uppdatering är ju mycket bättre och jag känner mig gladare över att blogga. För det mesta flödar fantasin, men ibland tar det stopp och jag har verkligen noll att skriva om. Då tänker, tänker och tänker jag. Hjärnan går på högvarv för att komma på något bra att skriva om. Jag älskar att blogga. Det är verkligen en sådan härlig grej att hålla på med. Jag tänker kämpa för att nå dit jag vill!


Bild från 2010.

Sexig statistik

Ungdomsbarometern har låtit 5449 personer mellan 15-24 år svara på frågor om sina sexvanor.

85% anser sig vara heterosexuella. Fler tjejer än killar beskriver sin sexuella läggning som bisexuell.

Tjejer anser sig generellt vara nöjdare med sitt sexliv än killar. 

Tjejerna, särskilt de yngre har haft fler sexpartners än killarna.

Fler tjejer än killar har haft en sexuellt överförbar sjukdom. 

Tjejer oroar sig mer för att bli gravida än att få en könssjukdom.

Hälften av tjejerna över 19 år och två av fem under 19 år har använt akut p-piller.

25% bedömer skolans sexualundervisning som bra/mycket bra. Internet och ungdomsmottagningen ligger i toppen som bra informationskälla.

7 av 10 har haft samlag.


Alla hjärtans dag tips!

Känner du att du har svårt att komma på något att göra på alla <3 dag?
Här får du några tips:
Gör något personligt. Du kan t.ex rama in en bild på er och göra ramen finare. Går både snabbt och enkelt. Blir inte så dyrt heller. Bara att gå in i närmsta hobbyaffär. De har allt!
Det behöver inte kosta mycket alls. Ge din partner en upplevelse. Tänd ljus, ge massage och bara ägna er åt varandra. Det finns mysiga oljor att använda.
Skriv ett brev hur du verkligen känner för din partner. Kärleksfulla ord är underbart att få. Det är det bästa som finns enligt migKänner du att du har svårt att komma på något att göra på alla hjärtans dag?Känner du att du har svårt att komma på något att göra på alla <3 dag?
Känner du att du har svårt att komma på något att göra på alla hjärtans dag?
Här får du några tips:

1. Gör något personligt. Du kan t.ex rama in en bild på er och göra ramen finare. Går både snabbt och enkelt. Blir inte så dyrt heller. Bara att gå in i närmsta hobbyaffär. De har allt!

2. Det behöver inte kosta mycket alls. Ge din partner en upplevelse. Tänd ljus, ge massage och bara ägna er åt varandra. Det finns mysiga oljor att använda.

3. Skriv ett brev hur du verkligen känner för din partner. Kärleksfulla ord är underbart att få. Det är det bästa som finns enligt mig!

4. Laga middag och överaska din partner. Han/hon kanske har mycket i jobb/skola och behöver få slappna av. Visa då att du bryr dig och älskar honom/henne.


Blev sliten

Idag gjorde vi hemmagjord milkshake. :) Blev jättegott! Men usch vad sliten jag är. Vi tittade ju på hockey och Färjestad förlorade tyvärr i straffar. Var en ganska tråkig match faktiskt, men vi hade kul här hemma i alla fall. :) Men nu har jag ont i huvudet och magen. Blir väl att sitta lite vid datorn nu och sen se film. :)

Orgasmfakta ;)Vissa kvinnor kan få orgasm genom att bara fantisera.
I vissa länder utbildas kvinnor om var G-punkten ligger för att kunna nå G-punktsorgasm.
Flera av kvinnornas sinnen avaktiveras under orgasm, bland annat känslomässiga sinnen.
Under mensen får kvinnorna de starkaste orgasmerna eftersom att mensen ökar blodcirkulationen i de intima delarna.
Många kvinnor kan få multipla orgasmer. Rekordet är 134 orgasmer under en timme.
Hur lätt man har att få orgasm varierar från person till person, vilket kön man har har ingen betydelse.
Vid vaginal orgasm* håller man oftast andan omedvetet
*Klitorisorgasm och vaginal orgasm är lite olika. Klitorisorgasmen kommer när klitoris berörs, känslan tar sin början där och fortsätter i jämna sammandragningar av bäckenbottenmuskulaturen. Vaginal orgasm är en dovare, djupare, mindre koncentrerad orgasm.
PS. Har du obotlig hicka? Enligt många forskare så botar orgasm hicka!
Vissa kvinnor kan få orgasm genom att bara fantisera.

I vissa länder utbildas kvinnor om var G-punkten ligger för att kunna nå G-punktsorgasm.

Flera av kvinnornas sinnen avaktiveras under orgasm, bland annat känslomässiga sinnen.

Under mensen får kvinnorna de starkaste orgasmerna eftersom att mensen ökar blodcirkulationen i de intima delarna.

Många kvinnor kan få multipla orgasmer. Rekordet är 134 orgasmer under en timme.

Hur lätt man har att få orgasm varierar från person till person, vilket kön man har har ingen betydelse.

Vid vaginalorgasm håller man oftast andan omedvetet.

Klitorisorgasm och vaginal orgasm är lite olika. Klitorisorgasmen kommer när klitoris berörs, känslan tar sin början där och fortsätter i jämna sammandragningar av bäckenbottenmuskulaturen.

Vaginal orgasm är en dovare, djupare, mindre koncentrerad orgasm.

Har du obotlig hicka? Enligt många forskare så botar orgasm hicka!


Hockey & milkshakeNu har jag just duschat. Så himla skönt. Fast varmvattnet tog slut. :/ Får hoppas det snart kommer tillbaka. Syrran Carola är ju här och tvättar händer hela tiden haha. :P Ska snart plocka lite i rummet och fixa ögonbrynen och sådär. Ikväll blir det att se hockey med André och familjen här hemma. :) Färjestad-Frölunda. Längtar tills det börjar! Vi ska göra hemmagjord milkshake igen också, så blir en riktig myskväll faktiskt. 

Jag är så jävla kär. :D <3<3


)


Kärleksproblem - lösningar.


1. Du är för kräsen. - Du måste inse att ingen är perfekt. Alla människor har fel och brister, likaså du. Du ska inte leta fel, då hittar du ingen som passar dig. Din drömpartner är en helt vanlig människa, så leta inte efter guld. 

2. Du väljer fel partner. - Fundera över vilken typ du brukar falla för och träffa någon som skiljer sig från de du brukar träffa. Leta på nya ställen, kanske på en konsert, i affären, på internet osv.

3. Du blir inte kär. - Lär känna dig själv. Vad kan det bero på att du inte blir kär? Kanske du har känslor för ett ex, eller är du kanske rädd för att släppa någon nära? Du måste våga prova dig fram.

4. Du är för blyg. -  Du måste börja träna på ditt självförtroende och din självkänsla. Du måste veta att du faktiskt duger och är bra som du är. Våga ta plats och visa vem du är. Att prata med den du gillar gör så du känner dig mycket säkrare på dig själv, för att du vågade.

5. Personen vill aldrig ha något seriöst. - Ta reda på vad personen vill och var tydlig med vad du vill. Personen kanske bara är väldigt blyg och inte vågar. Ställ därför personen mot väggen. Du har rätt att få reda på vad personen känner för dig. Du ska heller inte slösa tid på någon som inte vill ha dig på det sättet.

Evahs humor!HAHAHAHAHA! JAG DOGADE LITE.

Roliga människorHaha jag förstår inte.
 
1. Varför skriva att han sett mycket finare? Vad tjänade han/jag på det? :P
2. Han gillade min blogg och mina bilder, men när han såg att jag inte använder msn, så var det löjligt och de var "heta".
3. Varför blocka mig för en sådan sak? :P Ett perfekt exempel på inlägget nedanför, om att folk inte tål ett nej.

Vad kämpar människor med?

HAR DU TÄNKT PÅ ATT KOMMENTARER KAN DÖDA?
Den personen du kallar fet, kanske har en ätstörning. En demon i huvudet som bara förstör. Personen kanske försöker gå ned i vikt och mår jättedåligt över detta. Den du kallar äckligt smal kanske kämpar för att gå upp i vikt eller själv ser sig som tjock. Har du tänkt på vad dina kommentarer kan göra mot denna människan? Din kommentar kan göra slut på ett liv.

En person som redan mår dåligt och får en kommentar kan innebära döden för den personen. Du vet inte alls vad personen har gått igenom, vad personen tänker och hur den mår. Varför ens ta den risken? Hur skulle du känna om personen faktiskt tog livet av sig, för att just din kommentar fick bägaren att rinna över? Så tänk dig för innan du skriver/säger en elak kommentar till någon annan!


Sexkommentarer & gränser.

JAG HAR TÄNKT PÅ DETTA MED KOMMENTARER. Jag tror att många testar en, hur man lixom blir när man får en elak kommentar. De testar nog för att se vart gränsen går, hur skriver man tillbaka osv. 

Jag kan exempelvis märka på facebook. Det står tydligt att jag är förlovad, det finns bilder med min fästman osvosv. Folk lägger till mig som län, jag godkänner, de frågar om jag vill ligga. Jag svarar nej och de blir sura och tar bort mig som vän. Jag tror inte att det har med att göra att de inte såg det, jag tror det snarare handlar om att testa mig. Folk tänker nog att jag har ju lättklädda bilder, då är jag nog lätt att få på fall också. Men så är inte fallet. Jag dissar dem direkt och berättar att jag har fästman.

Många kan ju inte heller ta ett nej och därför tar de bort en som vän. De tål inte att bli dissade, så då är man en h*ra, man är äcklig, de blockar en och tar bort en som vän. Har märkt en hel del som är så här. Kan man inte ta en diss, så ska man heller inte försöka få någon i säng.(GAMMAL BILD)

Datanördar är bäst i sängen.Enligt en brittisk undersökning genomförd bland över 2000 personer är de som jobbar inom it- och tekniksektorn mindre egoistiska i sängen. Undersökningen visar också att de som jobbar inom fitnessbranschen eller går regelbundet på gym är mer troliga att agera själviskt i sängen och tänka mer på sina egna behov än på sin partners. 82 procent av it-arbetarna som var med i undersökningen sa sig tänka på sin partners sexuella behov över sina egna. Samma fråga för de som arbetar inom fitnessbranschen gav ett utslag på 41 procent, skriver The Sun.
82 procent av it-arbetarna som var med i undersökningen sa sig tänka på sin partners sexuella behov över sina egna. Samma fråga för de som arbetar inom fitnessbranschen gav ett utslag på 41 procent, skriver The Sun.
Yrkesgrupperna fördelade sig så här på frågan om de tar mer hänsyn till sin partners sexuella behov än sina egna.
1. IT-arbetare – 82%
2. Kontorsarbetare – 74%
3. Vård - 70 %
4. Arbetslösa – 69%%
5. Hotellbranschen - 65%
6. Kroppsarbetare – 53%
7. Arbetare inom catering 52 %
8. Utbildning - 50%
9. Egen företagare – 49%
10. Sport- och fitnessbranschen – 41%
På frågan om de kunde tänka sig att använda sexleksaker i sängen placerade sig it-arbetarna också i toppen.
1. IT-arbetare  - 78%
2. Kroppsarbetare - 72%
3. Kontorsarbetare  - 70%
4.Utbildning  - 64%
5. Arbetare inom catering -58%
6. Hotellbranschen - 56%
7. Arbetslösa - 56%
8. Vård - 45%
9. Egenföretagare - 34%
10. Sport- och fitnessbranschen - 32%
Men när det gäller att ha sex ofta petas de ner av andra yrkesgrupper. Så här svarade de på frågan om vilka som har sex tre gånger i veckan eller oftare.
1. Kontorsarbetare - 53%
2. Sport- och fitnessarbetare - 47%
3. IT-arbetare - 38%
4. Kroppsarbetare - 36%
5. Arbetare inom catering -35%
6. Arbetslösa - 31%
7. Hotell- och restaurangarbetare - 30%
8. Utbildning - 28%
9. Vård - 24%
10. Egen företagare - 21% 82 procent av it-arbetarna som var med i undersökningen sa sig tänka på sin partners sexuella behov över sina egna. Samma fråga för de som arbetar inom fitnessbranschen gav ett utslag på 41 procent, skriver The Sun.

Yrkesgrupperna fördelade sig så här på frågan om de tar mer hänsyn till sin partners sexuella behov än sina egna.

1. IT-arbetare – 82%
2. Kontorsarbetare – 74%
3. Vård - 70 %
4. Arbetslösa – 69%%
5. Hotellbranschen - 65%
6. Kroppsarbetare – 53%
7. Arbetare inom catering 52 %
8. Utbildning - 50%
9. Egen företagare – 49%
10. Sport- och fitnessbranschen – 41%

På frågan om de kunde tänka sig att använda sexleksaker i sängen placerade sig it-arbetarna också i toppen.
1. IT-arbetare  - 78%
2. Kroppsarbetare - 72%
3. Kontorsarbetare  - 70%
4.Utbildning  - 64%
5. Arbetare inom catering -58%
6. Hotellbranschen - 56%
7. Arbetslösa - 56%
8. Vård - 45%
9. Egenföretagare - 34%
10. Sport- och fitnessbranschen - 32%

Men när det gäller att ha sex ofta petas de ner av andra yrkesgrupper. Så här svarade de på frågan om vilka som har sex tre gånger i veckan eller oftare.
1. Kontorsarbetare - 53%
2. Sport- och fitnessarbetare - 47%
3. IT-arbetare - 38%
4. Kroppsarbetare - 36%
5. Arbetare inom catering -35%
6. Arbetslösa - 31%
7. Hotell- och restaurangarbetare - 30%
8. Utbildning - 28%
9. Vård - 24%
10. Egen företagare - 21%

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...