Filmtips


INFORMATIONEN OM FILMEN ÄR TAGEN FRÅN WIKIPEDIA!
Att blogga på SB?
JAG HAR FÅTT FRÅGAN ETT ANTAL GÅNGER VARFÖR JAG INTE BLOGGAR PÅ SCANDAL BEAUTIES.
Fick faktiskt förslaget för bara någon timme sen att jag borde blogga där, för man tjänar snabba cash. Jag skulle faktiskt inte vilja blogga på just den sidan. Tycker inte det passar mig att vara där.

Min blogg är ju en "må bra i dig själv" blogg, där jag försöker hjälpa människor till ett bättre liv. Där de ska lära sig att acceptera sig själva och älska sig själva. Då skulle det kännas konstigt och fel om de måste besöka min blogg på en sådan sida, där väldigt många av tjejerna är opererade osv. Det skulle också kännas fel att skriva meningen: "VILL DU MÅ BRA I DIG SJÄLV? BESÖK DÅ MIN SIDA PÅ SCANDAL BEAUTIES!". Alltså, det känns ju mer som en sida där man bara bloggar med lättklädda/nakna bilder och lite om sin dag, inte en blogg där man vill få folk att förstå hur vackra vi är som oss själva.

Jag bloggar heller inte för att tjäna pengar. Visst, det är en bonus, ett plus i kanten att faktiskt tjäna lite pengar på det. Det är inga fel, men jag tjänar redan lite pengar på min blogg. Jag bloggar för att jag älskar att skriva, jag bloggar för att jag vill hjälpa människor till ett bättre liv. Jag älskar att diskutera med människor och få veta andras åsikter. Även om jag själv har lättklädda bilder, så tycker jag inte det passar just mig att blogga på just SB.

Dagens låt