Alla hjärtans dag tips!
Känner du att du har svårt att komma på något att göra på alla <3 dag?
Här får du några tips:
Gör något personligt. Du kan t.ex rama in en bild på er och göra ramen finare. Går både snabbt och enkelt. Blir inte så dyrt heller. Bara att gå in i närmsta hobbyaffär. De har allt!
Det behöver inte kosta mycket alls. Ge din partner en upplevelse. Tänd ljus, ge massage och bara ägna er åt varandra. Det finns mysiga oljor att använda.
Skriv ett brev hur du verkligen känner för din partner. Kärleksfulla ord är underbart att få. Det är det bästa som finns enligt migKänner du att du har svårt att komma på något att göra på alla hjärtans dag?Känner du att du har svårt att komma på något att göra på alla <3 dag?
Känner du att du har svårt att komma på något att göra på alla hjärtans dag?
Här får du några tips:

1. Gör något personligt. Du kan t.ex rama in en bild på er och göra ramen finare. Går både snabbt och enkelt. Blir inte så dyrt heller. Bara att gå in i närmsta hobbyaffär. De har allt!

2. Det behöver inte kosta mycket alls. Ge din partner en upplevelse. Tänd ljus, ge massage och bara ägna er åt varandra. Det finns mysiga oljor att använda.

3. Skriv ett brev hur du verkligen känner för din partner. Kärleksfulla ord är underbart att få. Det är det bästa som finns enligt mig!

4. Laga middag och överaska din partner. Han/hon kanske har mycket i jobb/skola och behöver få slappna av. Visa då att du bryr dig och älskar honom/henne.