Så får du honom på fall!
Spela inga spel. - Att spela svårflörtad är ingen idé tycker jag. Det kan få motsatt effekt istället. Att killen tror att du inte är intresserad och drar istället. Var rak och visa vad du känner, men var heller inte för på. Det funkar inte heller så bra.

VÅGA! - Om inte den du är intresserad av har bjudit ut dig, så varför inte ta chansen själv och fråga honom? Det måste inte vara killen som frågar. Våga visa framfötterna, du har ingenting att förlora!

Ge honom komplimanger. - Är den du är intresserad av bra på fotboll? Säg det till honom, gå på hans matcher. Om han är bra på matte kan du ju be om lite privatlektioner. Att ge beröm för något man gör funkar verkligen! Det visar att du faktiskt har kollat in killen och vet lite om honom.

Ljug inte. - Att ljuga löser verkligen ingenting. Du behöver inte berätta allt om dig själv det första du gör, men du ska heller inte utge dig för att vara någon annan. Var bara dig själv och berätta lagomt mycket.

Prata inte bara om dig själv.- Du vinner inget på att bara prata om dig själv och inte alls lyssna på killen. Det får dig bara att verka egoistisk. Var uppmärksam och lyssna på vad han säger!

Skicka inte fram din kompis. - Det är mycket bättre att fråga om personen vill gå på dejt själv. Att skicka fram sin kompis funkar inte. Du ska charma honom och det kan du inte göra om din kompis frågar åt dig!