Sexkommentarer & gränser.
JAG HAR TÄNKT PÅ DETTA MED KOMMENTARER. Jag tror att många testar en, hur man lixom blir när man får en elak kommentar. De testar nog för att se vart gränsen går, hur skriver man tillbaka osv. 

Jag kan exempelvis märka på facebook. Det står tydligt att jag är förlovad, det finns bilder med min fästman osvosv. Folk lägger till mig som län, jag godkänner, de frågar om jag vill ligga. Jag svarar nej och de blir sura och tar bort mig som vän. Jag tror inte att det har med att göra att de inte såg det, jag tror det snarare handlar om att testa mig. Folk tänker nog att jag har ju lättklädda bilder, då är jag nog lätt att få på fall också. Men så är inte fallet. Jag dissar dem direkt och berättar att jag har fästman.

Många kan ju inte heller ta ett nej och därför tar de bort en som vän. De tål inte att bli dissade, så då är man en h*ra, man är äcklig, de blockar en och tar bort en som vän. Har märkt en hel del som är så här. Kan man inte ta en diss, så ska man heller inte försöka få någon i säng.



(GAMMAL BILD)