Respektera varandra!
JAG TYCKER DET ÄR SÅ SYND, ATT MÄNNISKOR SOM VERKAR VARA PÅ ETT VIS, INTE ÄR SÅ.
Med detta menar jag att man kan se upp till folk, man tycker att de verkar vara sådana underbara personer, men sen ser man att de är exakt likadana som många andra i detta samhälle. Nu menar inte jag någon i min närhet.

Man ser människor sitta och skriva fruktansvärt elaka saker om andra människor på internet. De inte bara kränker dem utan det går till fruktansvärda trakasserier, något jag tycker är så jävla hemskt! Man tror att vissa människor är snälla, men i själva verket är de bara osäkra människor, som sitter och skriver skit om andra i sina bloggar och kommenterar elakt om andra. Detta har jag märkt med väldigt många faktiskt. Internet är egentligen ingenting annat än en plats för mobbning och elakheter.

Folk leker så tuffa, de kaxar och de skriver elaka saker.
Själv skulle jag inte vilja skriva elaka saker till en annan människa. Jag vet ju inte vad den personen har med sig i sitt bagage. Tänk om denna personen som får dessa elaka kommentarer egentligen blir misshandlad hemma? Tänk om personen kanske har en cancersjuk mamma? Personen kanske blir slagen av sin partner? Hur kan man då sitta och kränka någon människa och vara så fruktansvärt elak, när man inte alls vet någonting om denna person?



Tänk om just DIN kommentar får bägaren att rinna över. Jag tycker det är så synd, att människor idag inte har någon empati, sympati, ånger eller sunt förnuft. Man ska inte ens egentligen behöva nämna att det är olagligt att kränka andra, det ska man förstå om man har sunt förnuft! Jag brukar tänka såhär om någon är elak mot mig: "Det bevisar att personen mår dåligt för någonting, så varför ska jag sjunka till den nivån och göra det ännu värre? Jag kan istället vara trevlig och visa att jag faktiskt inte sjunker till den nivån."