Vad betyder hans sms?


HAN SKRIVER: "Tack för senast. När kan du ses igen? Vad gör du idag?"

DET BETYDER:
Jag tycker det verkar som att han verkligen är intresserad och väldigt gärna vill träffa denna personen igen. Jag skulle ta chansen att träffa honom igen, om jag gillar honom.

HAN SKRIVER: "Jag har precis varit på bio. Jättebra film! Vad gör du? Sov gott."

DET BETYDER:
Jag tycker detta är ett litet sött sms. Att få ett godnattsms är väl alltid mysigt. Det beror också lite på hur långt man har kommit i relationen, om man dejtar eller är ihop. Jag tycker i alla fall att det är sött.

HAN SKRIVER: "Jag kan inte ses idag. Ha det gött!"

DET BETYDER: Jag tolkar detta som att killen inte vill ses mer. Då skulle han inte skriva så kortfattat. Denna killen är inte intresserad.

HAN SKRIVER: "Du är fin och jag gillar verkligen dig. Jag har så mycket med träningen nu och har inte tid med ett seriöst förhållande. Vill du ses imorgon?"

DET BETYDER:
Endera vill han behålla vänskapen med dig eller så vill han bara ha dig i säng. Kanske vara KK?

HAN SKRIVER: "Lust att ses ikväll och kolla på en film?"

DET BETYDER: Det kan betyda två saker. Endera att han vill göra annat än att kolla på film och kanske bara vill ha dig i säng, men det kan också betyda att han verkligen är intresserad av dig. Det beror lite på hur länge man dejtat. Att se en film, på kvällen behöver inte just betyda sex.

HAN SKRIVER: "Jag är upptagen. Ringer sen!"

DET BETYDER:
Han är uppriktig med det han skriver. Han kanske jobbar, sitter i ett möte eller något annat viktigt. Han kommer antagligen att ringa upp dig!