Var inte rädd!
NÅGOT JAG ÄR VÄLDIGT STOLT ÖVER ÄR ATT JAG ALDRIG HAR HAMNAT I NÅGON SKIT.
Alltså, jag menar att jag har ju mått väldigt dåligt i mitt liv och jag lever fortfarande med en viss ångest. Men jag har aldrig tagit till alkohol eller knark exempelvis. Visst, jag rispade mig själv och fick en ätstörning, men många som mår dåligt går så mycket längre än så. Jag tittade på "livet blir bättre" som gick i onsdags på Tv3. Sanna Bråding var med och berättade om sitt liv. När man får höra hennes historia blir man helt berörd. Hon har varit med om så mycket. Hon har knarkat, haft ätstörningar, missbrukat alkohol, skurit sig osv.

Jag är glad att jag inte hamnade längre ned, men jag hade kunnat gjort om jag inte hade fått hjälp såpas tidigt. Man är egentligen så "smart" när man är såpas sjuk. Man gör allt för att dölja för sin familj vad som egentligen händer och det är det som tar mycket på krafterna. Jag lyckades dölja mina skärsår ett bra tag, ändå sov jag inne hos mamma och pappa en hel del. Idag skulle jag aldrig kunna dölja det, för såpas öpnna är vi idag.

Ni som har detta beteende, känner ni igen er?
Att man hela tiden måste dölja för folk, särskilt för familjen, det är så jobbigt. Hjärnan går på högvarv hur man ska kunna dölja det, men ändå vill man bli upptäckt så man får hjälp. Jag är så himla glad att jag inte hamnade längre ned, för det kunde ha blivit så mycket värre. Man klarar sig ändå, jag lovar dig! Var inte rädd att söka hjälp när du mår dåligt.

Jag lovar att jag ska försöka hjälpa er så bra som möjligt. Mår ni dåligt kan ni alltid mejla mig och be om råd. Min mejl är Evah_blogg@live.se