Att bara ta från andra.
NÅGOT JAG STÖR MIG PÅ ÄR NÄR FOLK TROR ATT DE KAN TA ENS SAKER HUR SOM HELST.
Exempelvis texter. Vissa kopierar bara, utan att fråga ens. Jag vill att man frågar mig om man får låna en av mina texter och då ska personen också skriva ut att det är jag som har skrivit den. Om du har skrivit en text, vill väl inte du att folk bara tar den och tar åt sig äran, eller hur? Nej, det tror jag knappast. De flesta människor vill att folk frågar innan de tar något.

Jag är ganska van att folk tar från mig. Redan när jag var liten tog folk mina saker. Det kunde vara leksaker, en idé om något jag skulle skriva i skolan eller teckningar. Jag kunde nästan aldrig ta hem en kompis, för då var det alltid något borta. Saker som jag aldrig har hittat igen. Men när folk snor saker, så bevisar ju det bara att man gör saker väldigt bra, eller hur? När folk tar mina texter, så innebär det att jag skriver sjukt bra och att de också skulle vilja skriva så. När de tog mina leksaker, så innebär det ju att jag hade väldigt fina leksaker, till skillnad från dem.

Vill ni låna en text av mig, så fråga innan så kommer du få ett ja. Så länge du skriver ut att jag har skrivit den, så är allt bra.