Att säga vad man tycker.
HUR KOMMER DET SIG ATT FOLK TROR ATT DE FÅR SÄGA VAD DE VILL?
Folk har på något konstigt vis fått för sig att det är okej att kalla någon slyna, fet, äcklig, ful, äckligt smal eller vad det nu kan vara. Folk har fått för sig att det är okej att vara så otrevlig som möjligt och bara hata. 

Hur kommer det sig att folk ser det som en "bra gärning" att säga att någon är ful eller oattraktiv? Ofta kommer de med ursäkten att de vill inte vara elaka, men de var tvungna att säga att jag var väldigt ful. Aha okej, du sa det alltså för att hjälpa mig, men med vad? Du har ju inte precis gett mig pengar till en operation, till en klippning, köpt nya kläder till mig eller gett mig råd om hur jag blir "snyggare", så vart var hjälpen och vart är det snälla? Jag får det inte riktigt att gå ihop i mitt huvud faktiskt. Gav det någon av oss något att du sa ju de där orden? Blev jag snyggare av att du sa att jag var ful, eller blev du lyckligare? 

Detta är något jag aldrig kommer att förstå. Jag tycker inte att man har rätt att säga vad man vill. Man får att passa sin mun lite och tänka till innan tycker jag. För vem bad om din åsikt om att jag är ful? Nej, jag tänker i alla fall vara en snäll människa, som inte springer runt och skriker/skriver glåpord efter folk, för jag har blivit väluppfostrad. :)



Saknar julen btw. :(