Att vara naturligt smal/kurvig.
JAG HAR TÄNKT LITE PÅ DETTA MED VIKT.
Många storbloggare har nu börjat lagt in bilder med olika typer av tjejer med olika typer av kroppar. De skriver också att de tycker det är jättevackert att vara kurvig, vilket är otroligt bra. Jag tycker att kurviga kvinnor behöver mer plats i samhället, just för att de ofta trycks ned och får glåpord som att de är feta osv. Men så många av dessa bloggare skriver också att det är vackrare med kurvor, än att vara smal. Vem har bestämt vad som är vackert? 

Det finns de människor som har jättesvårt att gå upp i vikt, de är naturligt smala. De människor tycker jag själv är jättevackra, även om de är väldigt smala. Det känns nästan som allting har vänt lite nu. Att nu är det smala personer det hackas så på. Varför ska det ens hackas på någon? Alla är vi olika byggda. Vi får helt enkelt följa hur våran kropp är byggd. Jag tycker absolut inte att man ska banta sig väldigt smal, jag tycker inte det är snyggt att banta sig till undervikt. Jag tycker inte heller att man ska försöka få en annan kropp än den man faktiskt har. Sen kan man självklart försöka gå upp i vikt/gå ned i vikt om ens kropp verkligen behöver det för att vara hälsosam. Det är ju inte hälsosamt att vara varken för smal, eller ha för mycket fett. Men vad ska man göra om man faktiskt har svårt att gå upp eller ned i vikt? Ingen ska behöva dömas som ful, bara för att man ser ut så och så.

Alla är vi vackra som vi är, oavsett om vi är naturligt smala, naturligt kurviga. Att vara hälsosam för sin egen kropp tycker jag är vackert. Att ta hand om sig själv. Det är snyggt med platt mage, det är snyggt med liten putmage, det är snyggt med stor rumpa, det är snyggt med liten rumpa. Förstår ni? Vi är så förbannat snygga som vi är, för we are awsome! Du behöver inte ändra dig, så länge du är nöjd och försöker leva hälsosamt!