Hur ser jag på min kropp?
Jag är väldigt nöjd med min kropp och det är jag jätteglad över!
Jag vill få fler människor att känna sig nöjda med sig själva för det är verkligen så viktigt. (Nej, utseendet är absolut inte allt, men det är en stor del av våra liv och då gäller det att kunna acceptera sig själv och sitt utseende.)

Jag hade komplex för väldigt mycket förr. Exempelvis min längd (är bara 153 cm), mina bröst, min mage, mina höfter, mina fötter och mina läppar. Idag är jag nöjd med det mesta på min kropp. Självklart har jag dagar där jag känner mig ful och klagar på min mage, men de dagarna är inte så ofta, som tur är. Idag kan jag se mig själv i spegeln eller på en bild och tänka; "FAN VAD JAG ÄR SNYGG!". Något som är väldigt viktigt att kunna tänka. Idag är jag också väldigt nöjd med min längd. Det är jag och jag vill vara kort. Att vara kort är både gulligt och snyggt. Jag är även väldigt nöjd med mitt hår. Jag använder inte löshår, för det tycker jag att jag inte behöver. Jag älskar mitt hår, även om jag också har dåliga hårdagar.

Jag är också väldigt nöjd med mina bröst. De har en perfekt storlek och en perfekt form för min kropp. Jag är faktiskt nöjd med det mesta på min kropp. Jag klär mig i det jag känner för, för alla dagar känns inte lika. Ibland känner jag mig tjock och vill klä mig i lite större kläder, andra dagar känner jag för att klä mig i jättetajta kläder och bära upp kläderna med stolthet och visa en kurvig kropp. Alla tänker vi olika om kroppar och utseende. Vissa av er sitter säkert nu och tänker att mina bröst inte alls är fina, att min mage är för stor. En del som läser detta tänker säkert att det ser jättebra ut och att jag ska vara stolt, medan andra tänker att de inte bryr sig, att jag ser "normal" ut. Alla har vi olika syner på allt. Därför är det viktigaste vad jag tycker om mig själv.

Jag är nöjd och vill faktiskt inte förändra mig, just nu i alla fall. Jag trivs såhär. Ta lärdom av mina ord och acceptera dig själv för den du är!