Ihop med en gamer? - Hell yeah!
DET VAR FÖR ETT TAG SEN SOM JAG FICK EN KOMMENTAR ANGÅENDE KILLAR SOM SPELAR.
Personen frågade vad jag tycker om det och jag har även läst många inlägg på flera personers bloggar om detta med att killar spelar. så tänkte skriva lite om min åsikt angående detta.

För mig gör det ingenting att min fästman André spelar. Jag tycker det bara är kul. Hans intresse är att spela spel och mitt är att blogga och läsa bloggar. När jag bloggar så kan han spela och när han spelar kan jag blogga. Det gäller att kompromissa. Man måste respektera varandras behov och känslor. Om jag och André bara ska ses en kort stund så tycker jag att varken jag eller han ska sitta vid datorn så mycket, men ska vi träffas kanske i 2-5 dagar eller mer, så är det klart att vi ska få göra lite av det vi vill också. Jag skulle bli ledsen/sur om han bara spelade, hela tiden och struntade i mig helt, men det gör han inte. Så samtidigt måste jag tänka på att inte sitta och blogga eller att läsa andras bloggar för mycket, för då gör ju jag honom ledsen. Man måste också tänka på vad man själv gör.

Jag vill att André ska berätta för mig om spelen. Kanske berätta om det hände något speciellt i spelen, vad de heter och vad de går ut på osv, för jag vill vara delaktig i hans intresse, så som han är i mitt. Så genom att jag respekterar hans spelande och vill engagera mig då och då, så respekterar han mitt och engagerar sig i mitt. Jag älskar André som han är. Han älskar att spela och det ska jag respektera, så länge det inte skadar honom själv, mig eller oss tillsammans.