Mina föräldrar betalar.
MÅNGA SOM BOR HEMMA MÅSTE BETALA EXEMPELVIS HYRA ELLER MAT OSV.
Det har jag aldrig behövt göra. Jag hjälper till här hemma, det har jag altid gjort. Men det har inte varit något krav. Jag har fått göra det jag vill. Jag plockar ofta undan middagen, kvällsmaten osv. Jag städar akvariumet, jag går ut med Nalle, badar honom, borstar honom osvosv. Jag har alltid älskat att hjälpa till. Mina föräldrar har alltid försörjt mig. De betalade även mitt körkort och min bil. De står för reparationer osv.

Jag är glad att jag har det såhär. Jag är jätteglad över att mina föräldrar hjälper mig på detta vis. Jag vet att många andra inte har det så. Vissa föräldrar har inte möjlighet att hjälpa till och vissa bara skiter i att hjälpa till.
Mamma och pappa betalar det mesta åt mig faktiskt. Jag har alltid kunnat få det jag vill ha, vilket har varit en underbar uppväxt för mig. Jag tycker att om man som förälder har möjlighet, så ska man försörja sitt barn så länge som möjligt medan barnet pluggar eller söker jobb exempelvis. Sen beror det ju på om man har flyttat hemmifrån då, men då kanske föräldrarna kan hjälpa till lite ändå. Självklart ska man som barn lära sig att ta ansvar, men om man faktiskt pluggar eller söker jobb aktivt, så gör man ju något vettigt i alla fall. Skillnad om barnet bara skiter i allt och sitter hemma och degar. 

Jag är väldigt glad att jag har den uppväxt jag har. Jag vet att många inte har det som mig, jag vet att jag har en väldigt generös familj och det är jag verkligen glad över. Jag är glad över att min familj bryr sig så mycket som de gör. Önskar alla kunde ha en familj som älskar dem mer än allt annat på jorden... <3



MIN UNDERBARA FAMILJ! (Måste ta en ny sådan bild snart) :P