Provocera fram kändiskap.
FOLK SOM BLOGGAR PROVOCERAR VÄLDIGT MYCKET IDAG.
De skriver saker som att de hatar fula människor, att de hatar en viss sorts människor, att det är bra att vara underviktig osvosv.

Det värsta är att folk går på detta så himla mycket. De länkar deras bloggar, deras videobloggar gång på gång. De skriver om dem ofta. Självklart finns det människor som tycker sådant här, tyvvär. Men väldigt många utav dem provocerar bara, för att bli kända och få en större blogg. När människor då länkar deras sidor eller videobloggar, så får de sin vilja fram. De lyckas provocera er till att göra dem kända.

Själv tycker jag det är helt fel sätt att få läsare på. Det är ett elakt och grymt sätt. När man kan få lycka på att göra andra illa, då borde man söka hjälp, för då mår man inte bra själv. Jag tycker också det är fel av alla som länkar till dessa människor. De vill bli kända, därför skriver de elaka saker om folk, för de vet att det lockar. Tyvärr så är det så och tyvärr är många av dem seriösa också. Jag läser igenom vad folk skriver, men blir jag provocerad, så slutar jag att läsa och bryr mig inte om att varken kommentera eller sprida texten vidare. Jag kan förstå de som länkar vidare dessa människor på ett vis, de vill visa att det är fel att skriva sådana saker. Men ni går bara rakt in i deras fälla, tyvärr. Det är hemskt att bli känd på att vara elak mot andra. Så om man istället låter bli att provoceras av deras elaka texter och ord, så kanske de lär sig att man inte ska vara elak mot andra, för då får de ingen respons tillbaka. Bara en tanke jag har.