Godnatt babes!

Usch vad trött jag är. Ligger nu i sängen och ska snart stänga ned datorn. Lika bra att försöka somna tidigare ikväll. Har varit vaken länge de senaste nätterna så det börjar kännas nu. Vi hörs mer imorgon. Godnatt och sov gott. Puss puss. <3
 

Vem tror hon att hon är?!

Jag är säker på att alla människor egentligen vill älska sig själva och respektera sig själva. Det är nog något som de flesta strävar efter, just för att alla vet att livet blir en smula enklare om man faktiskt gillar sig själv. 

Men något som är konstigt är detta med hur andra reagerar. När andra människor ser en person som har bra självkänsla och självförtroende, som är nöjd med sig själv och älskar sig själv så blir det istället tvärtom. Då säger de saker som: "vem tror hon att hon är?" eller: "hon är ju inte alls så snygg. Varför förstår hon inte det?" Varför är det bara vissa människor som ska vara nöjda med sig själva egentligen? Antagligen är det avundsjuka hos andra människor. Just för att de själva inte är nöjda, då måste de försöka trycka ned andra istället. För många gånger idag när man faktiskt är nöjd med sig själv, ja då ska man tryckas ned så man blir missnöjd istället, för att man är ju inte så snygg som man tror. (Enligt dessa människor.)

Hur kommer detta sig egentligen?
 

Hur hittar man sig själv?

Det kan vara svårt att veta vem man är, vad man gillar och hur man vill vara. Det är sådana saker de flesta upplever i tonåren, där de frågar sig vilka de egentligen är. Det blir lätt att man anpassar sig efter vad andra tycker, eftersom man inte vet vad man själv tycker, så kan man ju lika gärna tycka som "alla andra". Men det bästa sättet är att känna efter i sin kropp och själ hur det känns.

Om dina kompisar exempelvis röker och vill få dig att testa, du vet inte riktigt vad du vill. Du har tankarna att det kan ju vara farligt, + att dina föräldrar skulle bli arga om du rökte, men ändå vill du prova. Du vill ju vara som andra, du vill inte vara den som säger nej. Känn då efter i din mage, vad säger din magkänsla? Jag brukar lita på min magkänsla, då den brukar säga åt mig vad som känns rätt och fel. 

När det gäller kläder, smink, frisyrer och detta som har med utsidan att göra så är det bara att prova sig fram. Prova att sminka dig på olika sätt, vilka färger trivs du bäst i? Genom att prova dig fram när det gäller sådana saker kan du hitta dig själv lättare, i alla fall till utseendet. Det gäller att lyssna på sig själv och sin kropp. Då brukar man oftast hitta sig själv till slut.
 

Dagens smarta ord

 

Rätta svaret

 

Det alternativ som folk hade röstat mest på var faktiskt rätt. :) Jag har inte varit gravid. Haha, ni känner mig bättre än vad jag tror. :)

Någon mer som har problem?

Ser min blogg ut såhär för någon annan? Har någon samma problem? Jag stör mig sjuuukt mycket på att jag inte kan kolla min blogg ordentligt. Vet fan inte om det är blogg.se eller min dator... Blir så trött....

Hahaha


Gå i mina skor.

 

Olika sorters mobbning


Dagens fråga

 
Att det blev flera beror på att man bara kan ha 10 svarsalternativ på varje. :)

Gör något bra och få bra tillbaka

När man ger något bra, så får man oftast tillbaka något bra. Det stämmer faktiskt. Jag märker det ganska ofta och särskilt igår. Jag skrev grattis till en tjej som fyllde år och då fick jag det där jättefina meddelandet som jag la in tidigare idag, att det betydder jättemycket för henne att jag sa grattis, för jag var hennes förebild och hon älskar min blogg. Då gav jag bara ett litet grattis till henne och fick jättefina saker tillbaka.

Då blev jag glad för att hon blev glad och jag blev glad för det hon skrev till mig och då blev hon glad igen för att jag blev glad av det hon skrev. (Haha lite rörigt :P) men det är ju faktiskt så det är. Om alla istället kunde försöka ta fram varandras bra sidor, göra andra glada så skulle alla må mycket bättre. Hela världen skulle bli en bättre plats om alla bara försökta pusha varandra, istället för att bara trycka ned varandra. Visst, det kan hända att även om man är snäll mot en person så får man skit tillbaka, det händer. Men över det stora hela så får man faktiskt något bra tillbaka om man ger något bra.

Man renar också sitt karma. Jag tror faktiskt väldigt starkt på karma och tror att är man elak så drabbar det en själv i slutänden. Försök peppa varandra, ta fram varandras bra sidor och var en snäll människa, så kommer du få så mycket mer fint och bra tillbaka. 
 

Sofie och Olle Jönsson

Här är två bilder på Olle Jönsson från Lasse Stefanz och min syster Sofie. :) Han höll ju hennes hand och sjöng "lilla Sofie" för henne. Så mysiga bilder och jag är så glad för hennes skull! :D

Ni är bäst <3Jag älskar verkligen er mina underbara läsare! Tack för att ni läser och tack för att ni är så underbara. Ta hand om er och var rädda om er! 

Är du emot mobbning?Är du emot mobbning? Kanske har du själv blivit mobbad eller är mobbad och behöver stöd.
I gruppen "emot mobbning" blir du en kamratstödjare, som hjälper både dig själv och andra. I denna grupp får du dela med dig av dina erfarenheter, åsikter och råd.

Visa att du tar avstånd från mobbning, både över Internet och i verkliga livet. Detta måste få ett slut!

Klicka HÄÄÄÄR för att komma till denna grupp!


Människors rättigheter.

För mig är det viktigt att inte säga något elakt tillbaka till människor. Även om de är elaka mot mig, så har jag ingen rätt till att vara elak tillbaka. Jag vill inte sjunka till den nivån. Jag brukar också tänka som så att måste man vara elak mot någon annan så mår man inte bra. Då är det något som inte står rätt till, så varför skulle jag göra det värre genom att säga en elak sak tillbaka? 

Jag vet inte vad andra personer har med sig i sitt bagage, jag vet inte vad som har hänt dem i deras liv. Kanske har de blivit mobbade, våldtagna, har föräldrar som missbrukar eller bråkar mycket, kanske har de blivit bortlämnade av sina föräldrar. Det kan finnas vad som helst i deras bagage. Därför vill inte jag göra något värre genom att vara elak, oavsett om personen varit elak mot mig innan. Jag tycker fler borde tänka så, för du vet aldrig något om den personen du skriver till. Det du skriver kan få bägaren att rinna över och personen kan försöka ta sitt liv. Det är att sparka på någon som redan ligger ned. OCH det vet du inte när du skriver det, så varför ens ta risken?

Jag behandlar andra som jag själv vill bli behandlad. Jag tar avstånd från mobbning och jag kämpar för människors rättigheter. Det ÄR en rättighet att kunna må bra, det ÄR en rättighet att kunna gå till skolan utan att vara rädd. Det ÄR en rättighet att vara som man själv vill vara. Tänk på det!
 
 

Tack <3


Dagens smarta ord

 

Smalt är fult?

Varför ska man egentligen bli bedömd efter hur ens kropp ser ut? 
Idag är det så att många lägger ut lättklädda bilder när de är lite mulligare. Och enligt många är detta okej, det är det absolut för mig med, det är inte det jag menar. Men när en kvinna som är lite smalare lägger ut bild, då blir det klagomål. Samma med en kvinna som har mindre bröst, verkar vara mer okej, än en kvinna med större bröst.

Jag tycker allting är lika okej, jag tycker alla är lika vackra, för man ska inte behöva höra att man är ful bara för man är smal, eller mullig. Jag tycker självklart att man ska försöka leva så hälsosamt som möjligt, varken vara överviktig eller underviktig, men vissa har svårare för att gå upp/ned i vikt. Alla är vi vackra som vi är, så varför skulle något vara mer okej än något annat? Jag tycker också lättklädda bilder är lika okej hur man än ser ut. Just för att det är så världen ser ut, alla ser olika ut. Ingen ska bli bedömd bara för att man har lite mer hull, eller inget alls. 

Vi måste sluta döma varandras utseenden så mycket. Man kan absolut säga till en person att den ser bra ut och är snygg, men varför måste folk säga saker som: "Du är för smal!" eller "Du är för tjock" eller "Du är ful!" Kan man inte hålla det inom sig själv istället om man nu tycker det? Varför måste man yttra det?
 
Varför yttrar du dig om sådana åsikter?
 

Sant eller falskt?
 1. Jag tror på Gud.
 
 2. Jag vet inte vad jag vill jobba med.
 
 3. Jag har varit gravid.
 
 4. Jag kan fortfarande må dåligt när jag går ut här jag bor, för att jag varit mobbad.

 5. Jag får ibland panikångest-attacker.


webvoter-omröstning
Vilken tror du är FALSK?

1.
2.
3.
4.
5.

    Se resultat


VET INTE VARFÖR DEN BLIR HELT SVART. FÖR ATT SE ALTERNATIVEN SÅ FÅR DU MARKERA ELLER TRYCKA PÅ KOMMENTARER!

Godmorgon

Godmorgon på er! Förlåt att jag inte uppdaterade alls igår... Har mått otroligt dåligt, men nu ska jag försöka blogga som vanligt igen. Det är fint väder ute i alla fall och jag ska försöka njuta av det. Jag uppdaterar er mer snart! Puss <3
 
 

Om jag bara brytt mig.

 

Jag rekomenderar ALLA att kolla på detta klippet. Föreställ dig, att det är du som ligger där och blir slagen och sparkad på. Hur skulle du känna? Tänk till, vilka känslor får du i din kropp och din själ när du ser på detta klippet och tänker på att du råkar ut för detta? Just den känslan, illamåendet, rädslan, paniken, ledsamheten, agressionen känner just han som ligger där och blir slagen. Kolla på denna filmen och tänk till på vad som är rätt och fel, vad som är mänskligt och medmänskligt. Tänk efter och känn efter. Sluta vara elaka mot andra och sluta ta folks liv!

Ge aldrig upp!

Något jag vill lära mina läsare är att inte ge upp sina drömmar och mål bara för att andra ogillar det. Jag älskar att blogga och vill hjälpa människor igenom den. Det finns folk som ogillar min blogg och mig, men jag ger mig inte för det. Jag tänker inte ge upp något som jag vill göra, för att några andra ogillar det jag gör.

Jag brukar också tänka att jag har mina bloggläsare som verkligen gillar min blogg, jag har min familj, mina vänner och min fästman. Därför behöver jag inte bli gillad av alla. Både mina nära och jag själv gillar det jag gör i min blogg, för att jag hjälper människor och gör det jag själv gillar. Man blir också härdad. Jag har fått höra elaka kommentarer väldigt ofta, särskilt när jag var mobbad. Men även sen jag började blogga för läängesen. Förr blev jag ledsen utav det, men idag går det in igenom ena örat och ut genom det andra, för varför ska jag egentligen bry mig? Fortsätt med det du vill göra, som känns bra för dig. För det är du som ska leva ditt liv. Bry dig inte om haters, för de kan bara sluta kolla om de inte gillar det du gör.
Lev ditt liv och briljera som den stjärna du är!
 
 

FilmtipsetINFORMATIONEN OM FILMEN ÄR TAGEN FRÅN CDON.COM!

Skönt med värme

Åh vad skönt det var att vila ett tag. Har dammsugit hela huset igen och även på altanen. :) Känns gött att ha gjort någonting. Så nu ska jag ut och sätta mig snart. Man får ta vara på när det är fint väder ute. Kanske inte får många varma dagar... Hoppas ni har det bra i sommarvärmen. :)


Dansband är mitt liv <3

Jag verkligen ÄLSKAR dansband. Jag blir helt till mig när jag hör dansband. Det är mycket minnen och så påminner det mig om mamma och pappa. Jag tänker mycket på när de var unga. Pappa har alltid älskat Flamingokvintetten. Jag har också gjort det i många år. Det är så underbart med dansband och jag lyssnar på många band. Lasse stefanz, Flamingokvintetten, Arvingarna, Willez, Elisas bland annat. 

Jag har ju varit och sett Sven Ingvars, Lasse Stefanz 3 gånger, Arvingarna 2 gånger, Willez, Flamingokvintetten. Det är alltid lika speciellt och kul att gå på dansband faktiskt. :) Många tycker det är töntigt, men det struntar jag totalt i. Jag lyssnar på det jag tycker är bra, sen spelar det ingen roll. Dansband borde fler lyssna på och ta vara på våran dansbandskultur. :)Ändra ditt tankesätt.

Något många gör fel på är att de önskar att saker och ting inte är som de är.
Med detta menar jag att man istället borde tänka på ett annat sätt. Jag kan också tänka så här: "Jag önskar att jag inte hade fått sådana problem i skolan." Man borde istället tänka så här: "Jag har nu problem i skolan, vad ska jag göra åt det?"

För man måste ju faktiskt acceptera faktum att man har problem och börja jobba utifrån det. Det går inte att göra ogjort, så därför måste man börja tänka på lösningar och hur man ska få det att bli bättre. Jag har ju en svårt funktionshindrad syster och det har jag accepterat. Så för att göra livet lättare både för mig och henne så tänker jag på vad jag kan göra för att underlätta att hon är sjuk, för jag kan inte förändra och göra henne frisk. Därför får man istället göra det bästa av situationen.


Dagens smarta ord
Others are stupidHaha Sheldon är bara kung alltså. :)

Videoblogg mobbning

 

Jag lägger in denna videon igen, eftersom jag vill att fler ska se den. I denna video pratar jag om min tid som mobbad och jag ger tips till er som är mobbade. Detta är väldigt känslosamt för mig, så är stolt över att jag gjorde en videoblogg om det. Glöm inte att du är värdefull! 

Kaxig yta eller äkta inre?

Många säger att de har bra självförtroende och är nöjda med sig själva. Men varför är de då elaka mot andra? De sitter och skriver till andra på internet och även säger i verkligheten "Du är så ful. Jävlar vad äcklig. Ditt skabb" och så vidare. Varför sitter ni och säger sådant om ni nu är så nöjda med er själva? Har man en inre självsäkerhet så behöver man inte trycka ned andra. Man behöver inte säga elaka saker. En inre självsäkerhet innebär att man uppmuntrar andra, samtidigt som man bryr sig om sig själv, man har självrespekt och sjunker inte så lågt att man trycker ned andra. Den yttre kaxigheten kallas egoism och då bryr man sig bara om sig själv och sätter sig själv först. Då spelar det ingen roll hur dåligt den andra mår som man trycker ned. Då tänker man "JAG, JAG, JAG". Det är inte rätt. Man ska kunna vara snäll mot både sig själv och mot andra. När du är elak mot andra så drabbar det dig själv i slutänden. Folk kommer tycka illa om dig, för att du behandlar andra illa.

Ta reda på vem du verkligen vill vara och vad som är viktigt för dig. Lev upp till det och följ ditt hjärta. Älska dig själv för du är bra som du är! Det här gäller ALLA. Alla duger som de är för det finns bara en av just DIG! Och kom ihåg: behandla andra som du själv vill bli behandlad!


En otroligt gammal bild på mig. :)


Nalle Puh äger!
BILDERNA HITTADE JAG HOS DENNA TJEJEN. :)

You are a star

  star comments, star graphics
Kom ihåg att du är bra som du är! Var dig själv, för du duger exakt som du är. Tro på dig själv, för jag tror på dig! Ta hand om varandra där ute och respektera varandra. 
 


En bild från 2010. :)

Boosta dig själv!

Känner du dig nere och att du inte duger? Så har jag känt. Det känner nog alla ibland. Särskilt i tonåren. Man försöker hitta sig själv och veta vad man egentligen tycker och vill med sitt liv. Här får ni några tips om hur man kan känna sig bättre

  Acceptera den du är och hur du är! - Ingen är perfekt och alla gör fel. Du ska aldrig, aldrig jämföra dig med andra. Ingen är bättre eller sämre än vad du är. Det finns bara en av dig, så var stolt över dig själv!

 Fokusera på dina bra sidor. - Vad har du för bra sidor? Skriv en lista på det och be dina nära och kära skriva ner dem. Läs denna lista regelbundet.

 Våga vara annorlunda. - Vad gör det om din kompis har den dyraste, nyaste tröjan? Ta på dig det DU tycker är snyggt. Varför måste man göra som alla andra hela tiden?

 Våga göra misstag. - Att inte klara av något till 100 procent är inte detsamma som att misslyckas. Vänd varje motgång till en erfarenhet som kan hjälpa dig i framtiden. Det är inte att vara en "loser", utan ett tecken på mognad och styrka!

 Bemöt andra med respekt. - Behandla andra som du vill bli behandlad själv. Folk kommer tycka mer om dig om du behandlar dem med respekt. Vem vill vara vän med någon som kritiserar andra hela tiden?

 Respektera dig själv. - Om inte du respektera dig själv, hur ska då andra kunna göra det?
Sitt inte och prata skit om dig själv. Då intalar du dig att du inte duger, vilket du faktiskt du gör!


Inspiration
BILDER FRÅN weheartit.com


Vilka är ni?

 
 

Nytt i garderoben

Uppdatera mera?

Något jag stör mig lite på är faktiskt när folk som bloggar sitter och klagar på att läsarna vill att de ska blogga. Om jag som bloggare uppdaterar jättedåligt och får kommentarer av mina läsar att de vill att jag ska uppdatera oftare så skulle inte jag bli sur på det, jag skulle bli glad! För mina läsare går ju faktiskt in på min blogg för att läsa mina inlägg och självklart vill de då att jag ska uppdatera. Vad är det ens att bli sur på lixom? 
 
Jag uppskattar att mina läsare faktiskt läser min blogg, att de finns här och läser det jag skriver, ser på mina bilder. Jag skulle aldrig bli sur om läsarna vill att jag ska uppdatera, det skulle få mig att känna mig mer peppad, eftersom jag vet att de då saknar mig och vill läsa mer. Jag förstår mig inte på vissa människor faktiskt....Lite suddig bild men får gå ändå haha. :P

Snart stan en sväng

Godmorgon på er! Åh jag är så trött, somnade jättesent inatt för jag kunde inte slappna av. :( Men ska i alla fall in till stan med mamma, pappa och Sofie en snabbis. Får väl hoppas att jag blir piggare under tiden, men jag SKA med ändå haha. :P Känns typ som jag ska somna när som helst igen. Nu har jag svarat på kommentarer i alla fall. Jag har också tidsintsällt något inlägg som kommer upp under tiden jag är borta så ni vet. Hörs senare. Ha en bra dag så länge. :)


Bilder på mina muffins. ;)

Igår gjorde vi som sagt muffins och milkshake så här kommer några bilder från dagen. :D
Godnatt babes!

Hej på er! :) Haft en väldigt bra dag och kväll faktiskt. Har sett filmer, gjort milkshake och muffins. Tänkte bara uppdatera er lite snabbt och säga godnatt och så. :) Hörs mer imorgon. Puss <3
 

Videoblogg

 

Godmorgon

Godmorgon på er! Har egentligen inget speciellt att skriva, men jag gör ett morgoninlägg ändå. :P Känns som denna dagen kan bli bättre. Har i alla fall sovit bra inatt och känns bättre nu när jag har vaknat. Tror jag. Är fortfarande väldigt seg dock. Ska svara på kommentarer senare.


Få mer besökare till din blogg
 TIDSINSTÄLL INLÄGG. - Ibland kan det vara jobbigt att hela tiden behöva sitta vid datorn om man ska uppdatera ofta. Så när du väl sitter vid datorn kan du tidsinställa några inlägg, så de kommer upp vid olika tillfällen och på så vis behöver du inte sitta vid datorn hela tiden.


 ETT INLÄGG ÄR ETT ÄMNE. - Istället för att skriva om både politik och virkning i samma inlägg så gör ett inlägg om varje istället. Då får du både fler inlägg och det blir mer ordning och reda i din blogg.


 HA KATEGORIER. - Det blir mycket enklare att hitta om du har olika kategorier i din blogg. Skriver du exempelvis om djurens rätt, ha då en egen kategori till det. Skriver du mycket om mat, ha en kategori till det och så vidare.

Fuck this...

Idag är en sådan dag där jag hatar mig själv.... Där jag känner att jag inte ens vill se mig själv i spegeln... Jag och André skulle gått ut och ätit idag, men jag rotade igeom HELA garderoben, utan att hitta något som passar. Jag känner mig bara tjock idag. Så det blev ingenting tyvärr. Däremot fick jag rensat i garderoben då jag verkligen kastade ut allting som jag inte längre vill ha kvar. Så kanske något positivt eller? Så jävla pissigt väder med, så jag blir så ledsen av att titta ut i det där jävla regnet... Jävla skitdag helt enkelt. Det är ju typiskt att det ska bli så när vi skulle fira våran dag.... 
 


Såhär känner jag idag....

Är han intresserad? - Del två


Långa kramar, vidgade pupiller och snack med dina tjejkompisar. Veckorevyn vet hur du avslöjar en intresserad kille!

 Han pratar om dig med sina vänner
En kille som pratar om dig med sina vänner är ett säkert kort. Har du möjlighet att ha en allierad på ”insidan” kan du snabbt ta reda på om killen du spanat in är intresserad.

 Han dyker upp överallt
På ditt favorituteställe, ditt stammiscafé, utanför jobbet, på gymet. Plötsligt tycks han springa in i dig överallt och ser lika överraskad och glad ut varje gång!


 Han checkar läget med dina tjejkompisar
När en kille kollar av din civilstatus med dina tjejkompisar kan du räkna med att han är intresserad.


 Han hör av sig
Sms, mail och telefonsamtal. Det finns massor med sätt att höra av sig och om en kille är intresserad så ser han till att få kontakt med dig, på ett eller annat sätt!


 Han tar varje tillfälle att röra vid dig
En kille som lägger armen om dig, stryker dig över ryggen eller tar dig i hand när han får tillfälle är med all säkerhet intresserad. Känn även efter hur länge era kramar varar. Kramas ni extra länge när ni ses eller ska skiljas åt? Bingo!


Är han intresserad?

Långa kramar, vidgade pupiller och snack med dina tjejkompisar. Veckorevyn vet hur du avslöjar en intresserad kille!

 Hans blick fastnar.
En blick säger mer än tusen ord och man kan enkelt avslöja en kille på sättet han tittar. Har en kille svårt att ta blicken från dig är det ett gott tecken. Ett tips är att be dina kompisar hålla ett öga på killen du är intresserad av om ni träffas tillsammans…

 Hans pupiller vidgas. 
Hos både män och kvinnor vidgas pupillerna när vi känner åtrå till någon. Det är kroppens sätt att visa att vi är intresserade. Kryp tätt intill och se honom djupt i ögonen..

 Han fixar sig. 
Även killar blir ovanligt fåfänga och fixar till sig lite extra när de är i närheten av någon de är intresserade av. Håll koll på om han fixar till håret ovanligt ofta eller plockar bland sina snyggaste kläder. Och visst, risken finns att han bara är utseendefixerad…

 Han vänder sig mot dig
Genom att vända hela sin kropp mot dig visar han att du har hans fulla uppmärksamhet. Är ni inomhus är chansen stor att han även placerar sig mellan dig och utgången för att ”råka” stå i vägen för dig…


 Han tappar fattningen

Han vill verkligen göra ett gott intryck och risken finns att du har sådan stark påverkan på honom att han tappar allt. Han stammar, svettas och rodnar. Hjälp honom på traven genom att le uppmuntrande och visa att även du är intresserad.


You can hate.

 Okej att inte vara fixad.

Jag har tänkt på detta med att inte alltid fixa sig. Jag är den som gärna går i mjukiskläder eller t-shirt och långkalsonger när jag är hemma. Men när jag ska ut, exempelvis ut och äta eller kanske gå på stan så gillar jag att fixa mig. Jag gillar mig själv osminkad, men jag gillar också att fixa mig. Jag är ju förlovad och många tycker nog att det är "sunkigt" att inte fixa sig så ofta. Men jag vet att jag inte behöver fixa mig inför André, han älskar mig för den jag är. Men sen självklart så fixar jag mig ibland i alla fall, men då gör jag det inte för hans skull utan för min egen. Jag skulle aldrig orka vara fixad nästintill hela tiden faktiskt....

Jag tycker inte heller det är sunkigt eller fel att inte fixa sig, för varför ska man egentligen hålla på att klä upp sig och sminka sig osv för att bara vara hemma och inte göra något speciellt? Då har jag hellre myskläder på mig, så jag kan riktigt slappna av och mysa med min karl. Jag skäms inte heller för att gå med mjukisar ute, för det är otroligt bekvämt. Men jag älskar också som sagt att klä upp mig och fixa mig om jag ska göra något.

 

Godmorgon

Godmorgon på er! :) Har ni sovit gott? Jag har sovit som en stock inatt, även om vi la oss sent. Nu har jag precis duschat och funderar på att äta lite snart. Är så hungrig. Igår uppdaterade jag 6 gånger wihoo. :D Kul när man får till det såpas många gånger haha. Ska också läsa runt i olika bloggar nu och se om någon rolig har uppdaterat.


Inspiration


Nytt i garderobenEn tröja med matchande byxor från Cubus. :) 79 kr st. Bilder när kläderna sitter på kommer senare. :)

FilmtipsetINFORMATIONEN OM FILMEN ÄR TAGEN FRÅN SF.SE

Visste du detta?jag har alltid gillat långa killar?

Jag tycker det är snyggt när killen är mycket längre än tjejen. Jag tycker det verkligen är manligt att vara lång. Och nej, nu säger jag inte att det är omanligt att vara kortare (ifall någon skull få för sig det). André är mycket längre än mig och jag gillar det verkligen. :) Känner mig så tjejig och söt då haha. Tycker också det blir snyggt på bild när man verkligen ser längdskillnaden. :)


Få mer besökare till din blogg VAR SNÄLL MOT DINA LÄSARE. - Jag gillar inte när bloggare säger elaka saker om sina läsare, som typ att de är dumma, äckliga eller vad det nu kan vara. Jag kom faktiskt in på en blogg igår som gjorde just detta och det är en fet diss för mig. 

 GÖR VIDEOBLOGGAR. - Nu vet jag att alla inte vill göra det, men det är mycket roligare med videobloggar. Dock får det inte enbart vara videobloggar. Men det är roligt att se och höra personen in action lixom. Man får mer en uppfattning om personen då.

 GÖR VÄLGJORDA INLÄGG. - Istället för att bara slänga ihop flera inlägg, gör dem noggrant och lägg lite mer tid på det. Tänk på ditt skrivsätt och kolla efter stavfel. Engagera dig i din blogg.

Stor skillnad?

Många gånger när jag kollar på andra så är det stor skillnad på dem när de är sminkade och osminkade. Vissa ser man inte ens att det är samma person lixom...  Men när jag kollar på mig själv så ser jag inte sådan stor skillnad. Jag har faktiskt fått höra det från en del som sett mig både sminkad och osminkad att det faktiskt inte blir sådan stor skillnad. Kanske är det för att jag bara använder mascara, ögonbrynspenna och rouge? Medan många andra använder olika produkter i ansiktet osv och är väldigt sminkade....

Jag vet faktiskt inte varför jag och en del andra inte märker sådan stor skillnad. Jag tycker i princip att jag ser likadan ut haha. :P webvoter-omröstning
Ser du stor skillnad?

En liten skillnad är det
Ja
Nej

    Se resultat

Jag vet inte varför allting i röstningen blir svart. Ni får markera svaren för att se dem eller trycka på "kommenterar" för att se dem.

Avundsjuka...

Jag sitter just nu och läser igenom en blogg. Denna tjejen verkar ha allt... Ett stort hus, barn, man, verkligen lyxigt hem och hon är bara något år äldre än mig. Jag ska erkänna att jag blir avundsjuk, det blir jag faktiskt. Även om jag inte är redo att flytta hemmifrån precis i skrivande stund så drömmer jag om att ha ett stort lyxigt hus. Jag vill ha en stor pool och då ingen pool man blåser upp utan det ska vara en grävd pool. Jag drömmer om att kunna inreda mitt hem exakt hur jag vill. Det ska vara mycket vitt och svart, med några färgglada detaljer.

Jag vill ha stora fina fönster och en inredning som får alla att säga "WOW!" Jag vill ha en stoooor divansoffa så att många får plats i vårat vardagsrum. Det är verkligen så mycket jag vill göra i mitt hem, jag vill inreda det så fint... Får hoppas att den dagen kommer någon gång i livet.


Bloggare uppdaterar sämre...

Har ni tänkt på vad många bloggare blivit sämre på att uppdatera nu senaste tiden? Många slutar blogga helt nu och många uppdaterar nästan inte alls. Har sett jättemånga mindre bloggare som har slutat blogga nu. Är det typ en ny trend eller har folk mindre tid på sommaren (fast det inte är sommar ute)? Jag uppdaterar ca 4 gånger om dagen, men vill egentligen uppdatera minst 5-6 gånger i alla fall. Hoppas att alla bloggare snart är tillbaka och uppdaterar myyycket igen. :D Älskar ju att läsa runt i olika bloggar, läsa folks åsikter, vad de gör och få inspiration. 


Ljusa stunderREKLAMEN: "Få ett speciellt coca-cola glas och armband. Ny färg varje vecka!"

JAG: Hmm, det är ju bara 6 färger och 6 glas... Men det är ju 7 dagar på en vecka, vilka dagar får man det där då?

ANDRÈ: Men det är ju ett armband och glas i veckan.

JAG: ..... Ja just det, det sa de ju.
 

Hahaha humor? 

Godnatt på er! + bilder

Tänkte uppdatera med lite mer bilder från Arvingarna, eftersom jag känner att jag är helt fantasilös och inte kommer på en enda liten mening till en bra text haha. :P Imorgon ska jag försöka bli mycket bättre och skriiiva. Önska mig lycka till haha. 

Usch stör mig på min lugg. :P Den blev inge bra denna gången. :(

Var glad för att du är du!

Man kan känna många gånger att man skulle vilja vara någon annan, att man vill ha det någon annan har. Kanske personens utseende, eller kanske personens framgång. Jag har också känt så och kan känna så ibland fortfarande, dock inte så ofta. Framgångar vill jag ha, men idag är det inte så ofta som jag känner att jag skulle vilja byta utseende med någon, som tur är.

Idag tänker jag mer så här: Vad glad jag är att jag är jag. För annars kanske jag inte hade fått min fästman, då han föll för att just jag är jag. Jag hade kanske inte haft de vänner och den underbara familjen jag har idag. Jag kanske inte hade haft en såpas "stor" blogg och världens bästa bloggläsare. Jag är glad över att vara jag idag. Jag brukar ofta tänka på vad jag faktiskt har, att jag är oerhört nöjd med det jag har. 

Tänk så du också när du känner att du skulle vilja vara någon annan. Tänk då på vad du har och att du fått detta just för att du är du. Mina läsare läser ju min blogg för att jag är jag, för att jag skriver den. Därför måste det ju vara något speciellt eftersom de väljer att läsa den eller hur? :) Tänk så du också, så kommer du i alla fall må lite bättre.En bild från igår, då jag inte fastnade haha. :P

Dagens frågasovit länge...

Oj, vad sent vi vaknade... Vi vaknade typ nu. :P Egentligen vill vi inte sova så länge, men ibland är det behövligt. Vi gick och la oss vid 00.00 inatt så det blev ju inte så sent i alla fall, men ändå sov man så länge. Idag ska vi prova att göra stek. :) Se om det går bra haha. Men det gör det säkert. :)


Snart sova...

Hej på er! Förlåt för sämre uppdatering idag. :/ Tror detta blir mitt fjärde inlägg, så kanske inte så dåligt i alla fall. :) Haha, känner mig helt slut efter igår... Nu är jag hos André igen och vi har bara myst under kvällen nu. Har börjat se en film, som vi inte sett färdigt än men det ska vi göra snart. Sen blir det nog att sova, då jag är jättetrött...

Två bilder från idag, fast känner att jag inte fastnar på bild idag haha. :P

Att gå på dans.

Igår när jag var på Arvingarna så tänkte jag på detta med att gå på dans utan en kille. 
Många tycker det är jättejobbigt att gå på dans eller något sådant utan en kille. De tycker det är jobbigt och "pinsamt" att bara komma dit med sina vänner och enbart dansa med sina vänner. Jag tycker faktiskt inte det är något fel eller konstigt alls. Nu är jag visserligen förlovad och självklart skulle jag vilja ha med mig André på dans, men jag vet att han inte gillar musiken och han gillar inte att dansa, så då går jag hellre med någon som faktiskt gillar musiken och gillar att dansa, som mina syskon. 

Det är inge konstigt alls att gå med sina vänner eller familj. Det är inte konstigt att heller gå ensam. Man behöver inte ha en kille eller en tjej med sig för att det ska bli lyckat. Man måste heller inte hitta någon att dansa med eller kunna ragga på, för det viktigaste är väl ändå att ha en kul kväll med sina vänner, eller hur? Sen förstår jag att många vill hitta the one där ute, men häng inte upp dig på det. Tänk bara på att du ska ha en jävligt rolig kväll, utan att tänka på att du ska hitta någon partner.

 

Dammsugit + göra sig i ordning.

Nu har jag just dammsugit hela huset och ska snart fixa mig för att åka till André. Blev svettig efter att ha dammsugit haha. :P Men det är bra träning i alla fall. Skönt att veta att man har gjort något bra för föräldrarna. Jag älskar att hjälpa till, eftersom jag vet att de blir så glada utav det. Jag tycker det är oerhört viktigt att hjälpa till, så även ens föräldrar känner sig uppskattade. 

Blir en del åka fram och tillbaka nu eftersom jag vill vara på två ställen... Ska försöka uppdatera mer "må bra i dig själv" inlägg sen, om jag kommer på något att skriva förstås. :P
 

Haha så jävla trött...

Hade en jätterolig kväll igår! :) Men shit vad trött jag är idag haha. Kunde knappt få upp ögonen när jag vaknade. :P Vi kom hem när klockan var dygt två och innan man kom i säng var klockan en del... Men det var en sjukt rolig kväll, med otroligt mycket folk. Träffade många av min syrra Annas arbetskamrater, kul att prata lite med dem. :) Här kommer det lite bilder i alla fall.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Några bilder i alla fall, mer kommer senare! :)

En sådan ska jag ha!Kanske borde köpa mig en sådan här hatt, då alla haters slipper se mig hahah. ;) Plus att jag som är så kort borde väl passa jättebra i den, eller vad tror ni? 

Bilder är lånade från Foki

Videoblogg

 

Haha gilla stillbilden. :P

Några tankar om yttrandefrihet

Jag har tänkt på detta med yttrandefrihet... Många verkar tro att den innebär att man får säga exakt vad som helst, men det gör den inte. Exempel: Jag får säga att jag tycker rosa är en ful färg, men jag får inte säga att alla som gillar rosa är dumma i huvudet och äckliga exempelvis. 

Man får säga saker till en viss gräns, så länge det inte kränker någon. Jag tycker det är väldigt synd att såpas många missuppfattar och tror att det är okej att kränka andra. Många vet nog att det inte är okej, men ändå gör det, tyvärr. Tänk på att behandla andra så som du själv vill bli behandlad!
 

Få mer besökare till din blogg SKRIV OM SÅDANT DU GILLAR. - Det är mycket roligare att läsa en blogg som bloggar om saker personen själv intresserar sig för. Kanske är det frukt, eller varför inte en bra tv-serie blogg.

 PRATA TILL DINA LÄSARE. - Dina läsare kanske inte vet allt eftersom alla inte har sett alla inlägg du har gjort. Därför är det bra att prata till dem och berätta lite i varje inlägg. Avsluta gärna inlägg med frågor osv, så läsarna har en chans att svara på ditt inlägg.

 KOMMENTERA ANDRA BLOGGAR. - Man måste synas för att folk ska lägga märke till en. Kommentera därför andra bloggar och då gärna lite mer än: "ha en bra dag". Skriv något om inlägget och visa att du har läst.

 SVARA PÅ DINA KOMMENTARER TILL PERSONEN. - Om personen som kommenterar har en blogg, så svara då TILL den, istället för i din egen. Det ger ett mycket bättre intryck och personer kommer tycka det är roligt att kommentera din blogg, när du ger svar tillbaka och andra kommentarer i den personens blogg.
 

Piercingar.
Från den tiden då jag hade en del piercingar. :P Nu har jag bara den i överläppen kvar.

Vems sida väljer DU?

 

DU kan göra något, du kan hjälpa någon. Enbart med att våga säga hej, eller bara visa att du inte stödjer mobbning. Väljer du att göra något, eller ser du bara på?

En tankeställare

 


Tänk på detta! Godnatt på er sötnosar. Vi hörs mer imorgon! Ta hand om er och varandra. 

Evah Hissar & Dissar ALLA UNDERBARA SÖTA MÄNNISKOR! - Åh vad jag älskar människor som bryr sig om andra och som kan ge fina kommentarer osv till andra! :) Detta är verkligen en stor hiss. Älskar alla mina söta bloggläsare och följare på andra sidor. :)

 DEN UNDERBARA MUSIKEN! - Jag verkligen älskar musik. Det är bland det bästa jag vet. Helt underbart. Hittat massor av nya låtar som jag är helt störtkär i nu. :D
 ATT BRÄNNA JUSTIN BIEBER BILJETTER. - Vad är det för mening med det? Jag tycker det enbart är löjligt och fruktansvärt låg nivå på dessa människor som gör detta. Riktigt skamligt. Vill också påpeka att NEJ, jag är inget direkt Justin-fan, men jag har i alla fall vett.

 FOLK SOM INTE HAR NÅGOT VETTIGT ATT SÄGA. - När de inte har något vettigt att säga, det är då som kommentarerna om ens utseende och till och med om ens familj kommer. Tycker att det enbart bevisar att de inte hade något bra att säga, men var tvungna att säga något....

Dagens låt

Love this song!

Lasse Stefanz och min syster

 
Mamma, pappa och min fuktionshindrade syster Sofie var på Lasse Stefanz i söndags. Sofie och pappa gick fram till Olle som är sångaren. Han la handen på Sofies rullstolsbord och pratade med henne. Då klämde hon på hans fingrar och han fick tårarna i ögonen och sa till pappa: "Hon klämmer!". Sen sjöng han "lilla Sofie" för henne. :D Vad hon måste ha njutit då. Hon älskar Lasse Stefanz. Är så otroligt glad för min älskade systers skull!
 
 

Inte så jättebra kvalité, men detta är en bild på Anders, Sofie och Olle för några år sen. :)
 

Jag älskar er verkligen! 


Aw vad ni är underbara! Tack så jättemycket för alla fina kommentarer ni skickar. :) Det betyder verkligen oerhört mycket för mig. Ni är verkligen bäst! Jag kommer svara på mer kommentarer senare idag så ni inte tror att jag ignorerar er. Hörs lite senare idag. Puss puss!


MmmmHaha vi var tvungna att göra milkshake igår igen. :P SÅÅ gott ju. Här är lite bilder. Vi är så otroligt snygga ju. :D Blev ganska härligt väder nu på kvällen faktiskt. Jag sitter och kollar igenom lite bloggar och så och André spelar. Vi ska nog se lite film snart antar jag. Puss puss!

Filmtipset

 
Cyberbully följer Taylor Hillridge (Emily Osment), en tonårstjej som råkar ut för nätmobbning. En otroligt bra och gripande film som jag tycker ALLA borde se. Det borde vara lag på att visa denna filmen i skolor för att lära barnen om även internet-mobbning.

Videoblogg mobbning

 

Jag berättar om när jag var mobbad och pratar lite allmänt om mobbning. Ville göra en videoblogg om det också, så det känns mer "verkligt".

Dagens pepp

 
 TA ÅT DIG AV KOMPLIMANGER. - Säger någon att din tröja var snygg, ta åt dig och bli glad för att du har en bra stil. Säger någon att ditt hår är såå snyggt, ta åt dig. Ta åt dig av ALLA komplimanger du får! :D

LYSSNA PÅ BRA MUSIK. - Något som får mig att må bättre är musik. Jag älskar musik och brukar lyssna på låtar som får mig att må bra. Gör en peppnings-lista på spotify.
 
 TA HAND OM DIG SJÄLV. - Ha en dag då och då som du bara tar hand om dig själv. Tar ett bad/en dusch, tänder ljus, lyssnar på härlig musik, rakar benen eller vad det nu är det gör. Njut ett tag och bara slappna av.

TÄNK POSITIVA TANKAR. - Tänk såhär: "FFAAAN vad bra och snygg jag är. Tack för att jag är jag!" Positiva tankar ger positiv energi, så sätt igång att tänka positivt nu. :D
 

Länkar till olika inlägg

Jag fick en kommentar förut om att någon ville att jag skulle lägga upp länkar till olika inlägg i ett speciellt inlägg. Så det tänkte jag göra nu.

HUR JAG TOG MIG UR MIN ÄTSTÖRNING: HÄÄÄR

 
MOBBNINGEN I 8:AN: 

HÄÄR: DEL 1
 
HÄÄR: DEL 2

HÄÄR: DEL 3
 


GYMNASIETIDEN:

HÄÄR: DEL 1

HÄÄR: DEL 2


VÅLDTÄKTEN HÄÄR och HÄÄÄR

 
MIN SJUKDOM GIFTSTRUMA HÄÄÄR

Detta blev lite rörigt men jag hoppas det fungerar bra ändå. :) ALLTING detta ligger i kategorin "info om mig" och det är där jag skriver saker som handlar om mig. Är det saker som rör samhället så ligger det i kategorin "samhälle" osvosv.

Dagens fråga

Mobbning är lika fel på Internet.

Jag undrar om de som mobbar på Internet faktiskt förstår att det är mobbning...? På Internet så ser de inte reaktionen på den de skriver det elaka till, de kan bara sitta där och skriva anonymt och få ur sig massor av dynga. Internet är en störd plats att vara på egentligen. Förstår inte människor att Internet faktiskt ÄR på riktigt? Att det ÄR riktiga människor bakom skärmen som får se dessa orden, som faktiskt kan bli sårade av det? 

Ibland är det som vissa människor går in i en låtsas-värld, där de är makthavarna och därför kan de sitta och häva ur sig en massa dynga till andra på Internet, men frågan är om de förstår innebörden av det? Det ÄR Internetmobbning när man sitter och skriver fula saker till andra människor. Det ÄR lika fel som i verkliga livet. Jag vill ärligt talat inte att mina barn eller dina barn ska behöva växa upp i ett sådant här samhälle.
 


Du som mobbar (och JA, jag räknar även in fula kommentarer på Internet), skulle du vilja få detta, att dina barn skulle få detta eller att din lillasyster skulle få detta? Hur skulle du känna om ditt barn fick den skiten som du ger till andra? Skulle det kännas bra för dig? Nej, jag tror inte det. TÄNK PÅ DET, innan du sitter och är elak mot andra. Hur du själv skulle känna, hur du skulle känna som förälder till ett barn som blir utsatt. Man måste själv tänka sig in i detta. Även om du är 14 år så måste du själv ta ansvar för det du gör, så tänk dig för!

Tänk till några extra gånger innan du skickar det där elaka du vill skicka. Tänk på hur DU skulle kännna om det var du, dina barn eller någon annan i din närhet som fick den skiten. Kanske kan det hindra dig från att skicka det och faktiskt få både dig och andra att må bättre.
 

Rätta svaret

 

De flesta av er som röstade hade faktiskt rätt. :) Det var inte alls stelt mellan mig och André första gången vi träffades. Det kändes om vi hade känt varandra hela livet, även om vi var lite blyga först. Det var faktiskt många som inte trodde på att André pushar mig mycket när det gäller bloggen, men det gör han. :) 

Bajsväder...

Godmorgon på er sötnosar! Känner mig sur på vädret. :( Det regnar inte nu, men det är molnigt. VART är solen? :( Snart halva juli har gått också och vi har bara haft någon enstaka fin dag. Fan ta Svenska sommaren.... Man borde vara utomlands när det är "sommar" här eftersom vi inte har sommar... 

Nej, idag ska jag duscha och fixa lite. Sen blir det väl bara att slappa med älskligen eftersom han är ledig idag. Ska svara på kommentarer sen också. 
 

Godnatt babes!

Hej på er! Förlåt för sämra uppdatering idag. :/ Hade tänkt uppdatera minst 5 gånger men gick inte så bra... Det har åskat och regnat som tusan idag. Sen när älsklingen kom hem fixade vi mat. Blev pommes, kött och beasås. Sen gjorde vi milkshake. :D Älskar det. Vi har också sett på Lotta på Liseberg och spelat en del. Har varit en riktigt mysig kväll faktiskt. Hörs mer imorgon. Jag älskar er. Ta hand om er! 
 


Gammal bild när vi gjorde milkshake en annan gång. :D

Dagens låt


Jag berättar om det!

När jag var mobbad i 8:an så skedde det både över Internet och i skolan. Allting började med en kommentar på lunarstorm på sommarlovet till 8:an. Redan då visade jag det för mina föräldrar. Jag var öppen med allting jag fick. Det kom dock inga fler kommentarer förrän skolan började igen. En bit in på terminen började allting bli mycket värre. De skrek fula ord i korridorerna, de attackerade mig på Internet och till slut hoppade de på mig för att slåss i skolan. Men jag berättade ALLTING för mina föräldrar. Hela min familj fick se vad de skrev om mig och vad de gjorde. De fick se deras bilder, nickname, tider då det skrevs OCH vi printade allting, så vi hade bevis.

Jag berättade inte bara för min familj, utan BUP (barn och ungdomspsykiatrin) fick också veta detta och se bevisen. Även min skola fick se ALLA bevis vi hade. Det är otroligt viktigt att inte vara tyst när något sådant här händer. Våga berätta för någon, vem som helst. Berätta för läraren, för dina föräldrar, för mormor eller vem som helst, bara du inte bär detta helt ensam!

Jag gör såhär än idag. Jag berättar för min familj och för min fästman om ALLA elaka kommentarer jag får. Jag läser upp ordagrant vad de har skrivit. För genom att berätta om detta till andra, genom att vi kämpar tillsammans så kanske vi kan få ett slut på det här! Var noga med att berätta om det som händer dig, göm dig inte bakom din rädsla, för du behöver prata om det. Du behöver stöd. Mobbning är aldrig okej, oavsett om det är på Internet eller i verkiga livet, tänk på det! 
 

Seg idag...

Godmorgon på er! Jag vaknade nu... Kunde inte alls sova inatt. Baara låg och vred och vände mig konstigt nog... Så känner mig sliten nu. Hatar att inte kunna sova ordentligt på nätterna, man blir så seg på dagarna då. Håller just nu på att kolla på topp modell och ska snart börja greja lite tänkte jag... Usch känner mig inte på bra humör idag. :(


Dagens fråga


 


webvoter-omröstning
Vilken hårfärg tycker du är snyggast?

Brunt
Båda
Svart

    Se resultat

VET INTE VARFÖR DET BLIR HELT SVART! FÖR ATT SE SVAREN FÅR DU MARKERA ELLER TRYCKA PÅ KOMMENTARSKNAPPEN SÅ SER DU ALTERNATIVEN!

Say what?Jag förstod ingenting, någon annan som gjorde det?

Haha så söta. <31. Du skall icke stjäla från de fattiga om de ser det. (Frida, 6 år)

2. Du skall inte mata spädbarn med lök, för det har jag provat. (Thea, 7 år)

3. Du skall bara slå någon om du absolut måste. (Henriette, 7 år)

4. Du skall inte baktvätta någon bakom deras ryggmärg. (Oscar, 7 år)

5. Du skall vara så snäll som du kan, och annars kan du göra vad du vill. (Glenn, 6 år)

6. Du skall lyssna på din mamma, vad hon än säger och vilket tonfall hon än använder. (Thomas, 7 år)

7. Du skall bevara dig väl. (Kristin, 8 år)

8. Om någon slår dig skall du bara vända den döva kinden till. (Sebastian, 6 år)

9. Du skall älska Gud hur mycket som helst, fast det är svårt och han inte visar sig trots att man ropar "Kom fram!" (Robin, 6 år)

10. Du skall inte begära saker av din hustru. Och så sjunger man på Mors dag, annars blir det ett herrans liv. (Tom, 9 år)

Jag är jag och jag duger.

Ibland känns det som jag nästintill är den enda kvinnan i världen som föredrar mig själv som jag är... Man kollar runt på folks bloggar, på facebook och andra sidor. Otroligt många av de man kollar på vill ändra på sina utseenden med hjälp av skönhetsingrepp av olika slag. Det ville jag när jag var 14 år, men det växte jag ifrån. Jag började älska och acceptera mig för den JAG ÄR. För jag är jag, jag är Evah, en unik varelse som duger exakt som jag är.

Jag vill inte ändra på mig, för jag är nöjd med hur jag ser ut. Jag ser ingen vits i att leta fel på mig själv och ändra på det. Hur kommer det sig att så otroligt många idag ogillar sig själva och vill ändra på sig själva? De är missnöjda med bröst, näsor, läppar, ben, mage, höfter, ja nästintill allting. Jag tycker det är så otroligt synd att det är så många som är missnöjda. 

Att jag mår såpas bra och verkligen accepterar mig själv beror nog också mycket på att jag har en familj, en fästman och vänner som verkligen älskar mig för den jag är. De vill inte ändra på mig, för jag duger bra som jag är. Och det har jag alltid fått veta av mina nära. Kanske är där skon klämmer för många, att de inte har en omgivning som verkligen accepterarar dem så som de är? Du är du, en unik varelse och du duger exakt som du är!
 

Dagens låt 

Videoblogg

 

Glåpord...

Något jag blir så otroligt ledsen av att se är hur mycket aggressioner folk egentligen har... Alla dessa glåpord de kastar efter varandra. De kallar folk för hora, slyna, slampa, ful äcklig osvosv. Varför? Jag är rätt säker på att människor som kastar glåpord efter folk mår dåligt i sig själva. För mår man bra behöver man inte säga sådana saker till andra. Det känns nästan som ingen idag vet hur man beter sig....

Man ser folk hela tiden som är så elaka mot andra och de som får skiten är inte bättre själva heller. De ger tillbaka med exakt samma mynt, vilket jag ogillar också. För mig är det viktigt att visa att jag inte sjunker till den nivån, utan faktiskt kan hantera det på ett bra sätt. För mig är det viktigt att visa att jag mår såpas bra i mig själv att jag inte har behov av att trycka ned andra. Skit i de som försöker trycka ned dig. Säger som Vakna med The voice rapattacken Nättrollen - "att de mår piss är inte ditt problem". 
 

Ljusa stunder

 
JAG: Men.... Hur länge ska det egentligen vara midsommar i denna serien?

ANDRÈ: Va??

JAG: Ja, den heter ju Morden i Midsomer....
 
Detta sa jag till André för ett bra tag sedan... Jag trodde serien var dansk och "midsomer" betydde midsommar då alltså i min värld. :P Fatta vad dum jag kände mig när André berättade att det var en stad. xD Hahah... Smart man kan vara.
 

Sliten...

Hej igen! Förlåt för jättedålig update. :/ Har som sagt städat hela dagen. Så nu är lägenheten skinande ren. :D Tog inte så jättelång tid faktiskt utan vi blev klara ganska snabbt. Sen efter det duschade jag och nu har vi varit och handlat lite gott till ikväll. Se om det finns någon bra film att se också. Man känner sig att sliten efter en hel städdag, men det är otroligt skönt att ha fått det gjort. Duktiga vi har varit idag. :D
 

Städdag...

Godmorgon på er! Har ni sovit gott? Själv har jag sovit bra men har jagat flugor inatt. :P Tog ett tag innan jag fick dem haha. Surrade runt huvudet hela tiden verkligen. Igår grillade vi. Älskar att grilla. :) Det var ju bra väder så man fick passa på. Idag är det tyvärr sämre väder... Men vi ska ha en städdag tänkte vi. Storstäda. Jobbigt, men det måste ju göras.... Uppdaterar mer senare.


Love my life!

Åh vad härligt väder det är! :D Har suttit ute på balkongen i någon timme nu och fått lite färg. Love it! Hoppas vädret fortsätter såhär nu ett tag. Vi behöver verkligen sommar och sol. Har nu gått in igen och kollar lite på tv. Blev lite varmt och svettigt där ute, men ändå väldigt skönt. :) Hoppas ni har det bra ni med. I love you!
 
Några bilder från förra sommaren. :) Just love the summer! 

Hata inte, bara älska.

 

Sant eller falskt?1. Vi är väldigt öppna mot varandra. Vi kan prata om allting och vi skäms inte inför varandra. Vi kan nästintill göra allting inför varandra.

 2. När vi ska ha film-mys så blir det ofta saker som parlamentet, Stefan och Krister och liknande.

 3. Vi bråkar nästan aldrig och när vi väl tjafsar lite så skrattar vi oftast bort det.

 4. När vi träffades första gången var vi jätterädda för att prata med varandra och det blev stelt.

 5. André pushar ofta på mig när det gäller bloggen.

 6. I början av vårat förhållande var vi ganska slarviga med allting. Med pengar, med mat, med det mesta faktiskt.
webvoter-omröstning
Vilken tror du är FALSK?

1.
2.
3.
4.
5.
6.

    Se resultat

FÖR ATT SE SVARSALTERNATIVEN FÅR NI MARKERA RUTAN ELLER TRYCKA PÅ KOMMENTARER. VET INTE VARFÖR DET BLIR SVART SÅHÄR. :/

Jag har växt.

När jag sitter och kollar igenom gamla bilder på mig själv så märker jag vad jag har växt. Jag har växt i mig själv, fått mer självförtroende, mer självkänsla och hittat mig själv ännu mer. Man växer verkligen hela tiden och det märks när man ser tillbaka. Idag trivs jag mycket mer med mig själv än vad jag gjorde förr. Idag känner jag mig mer bekväm i mig själv och det syns mer på mina bilder. Jag vet hur jag vill ha det idag. 

Visst, det kommer fortfarande svackor, där jag känner mig osäker och så kommer det vara ibland. Men jag märker ändå skillnad. Det gäller att arbeta med sig själv, att hela tiden peppa sig själv och att aldrig ge upp. För ger man upp allting, så har man förlorat. Våga tro på dig själv, våga älska dig själv. Det är så man lyckas. 

Jag älskar mig själv som jag är. Jag älskar mitt bäverskratt som jag kan få rätt ofta, jag älskar mina ögon. Jag älskar mina bröst och mina ben. Jag älskar att jag är så snäll och förstående mot andra. Det finns en del saker jag inte gillar också, men de försöker jag att inte tänka på så mycket, för jag stöter bort de tankarna med bra tankar. Det ska du också försöka att göra!
 
 


När jag jämför känslan jag hade på dessa bilder med känslan jag har idag så känner jag mig mycket säkrare idag. Jag har hittat mig själv ännu mer än vad jag hade gjort då.

Leta inspiration.

Godmorgon på er! Jag vaknade vid 11 idag av att jag drömde massor av konstiga saker. Drömmer alltid konstigt. :P Just nu sitter jag och kollar på en gammal säsong av Topp modell. Ska försöka uppdatera massor idag tänkte jag. :D Gäller bara att komma på vad man ska skriva ju. Ska leta inspiration och sen skriva massor (hoppas jag). Ska läsa igenom lite bloggar och så nu i alla fall. :) Puss puss.
 


Har bildbrist. :/

Filmtipset


INFORMATIONEN OM FILMEN ÄR TAGEN FRÅN HYRFILM.NU!

Kenny Svensson

 
Hoppas du har det bra nu Kenny. Jag tänker på dig och dina nära! Du är saknad av oss alla!

Vad gör ni?

Hej på er! Vad gör ni? Själv håller jag på att plocka lite. Anna håller på att fixa lite mat och jag har just matat grodorna och så. Fint väder idag i alla fall. :) Härligt det! Usch vad jag hatar mitt munsår. :/ Känns inget roligt alls att ha det ju. Känner också att jag har lite skrivtorka just nu konstigt nog. Ibland flödar texten bara ut och ibland har man ingenting alls att skriva... Det är konstigt. Jag uppdaterar er mer senare! Puss puss.
 

Videoblogg

 

Sanna ord.


Smarta citat

 

 "Bestäm först att det du vill uppnå ska lyckas. Sedan kan du hitta ett sätt." - Abraham Lincoln

 "Om du kan drömma det - kan du göra det." - Winston Churchill
 
 "Du kaske blir besviken om du misslyckas, men du är dömd om du inte ens försöker." - Beverly Sills

 "Livets misslyckanden är trappsteg till succé!" - Okänd.

Godmorgon

Godmorgon på er! Förlåt för jättedålig uppdatering. :( Igår var jag iväg och klippte mig och sen färgade jag håret svart. Har inte känt någon ork till att blogga faktiskt. Fick reda på igårkväll också att en närmare bekant har tagit livet av sig. :/ Så det var en lite jobbig dag igår faktiskt.... Ska försöka uppdatera mer idag!


Några självsäkra tips

 TA STÖD AV DINA NÄRA. - Man behöver människor som stöttar en, som älskar en och respekterar en. Våga vända dig till dina nära och kära när du behöver stöd, våga prata av dig. Du blir så mycket starkare av att veta att du är älskad som du är!
 
 SJUNK INTE TILL EN LÅG NIVÅ. - Är någon elak mot dig så ska du aldrig ge samma mynt tillbaka. Bättre att du håller dig på en högre nivå och skakar på huvudet och ler åt dem istället. Möt dem med kärlek och respekt istället.
 
 DU ÄR STJÄRNAN I DITT LIV. - Det viktigaste är att du själv trivs med dig och ditt liv. Det spelar ingen roll vad andra människor tycker, så länge du är your own star! 

 LE OCH SKRATTA.- När du ler och skrattar mycket blir du oftast själv gladare men du gör också andra glada. Vilket i sin tur leder till att de gör dig glada tillbaka osv. Försök möta dagen med ett leende och var glad!

Snart sova.

Förlåt att jag har uppdaterat sämre idag. :/ Känt att jag inte haft något att skriva om faktiskt. Bara umgåtts med familjen mestadels av tiden, så har inte riktigt haft orken att tänka. Detta blir ju i alla fall ett tredje inlägg, så dåligt är det ju inte heller. :) Hoppas att ni har haft en bra kväll. Det har jag haft. Har sett två riktigt bra filmer på tv och myst med familjen. Varit jättehärligt faktiskt. Nu ska jag läsa lite bloggar (om några har uppdaterat vill säga :P) och sen lägga mig och sova. Börjar bli riktigt trött. Hörs mer imorgon. Godnatt!
 


Haha och nej, bilden är inte seriös och det är inte mina riktiga bröst. Hade kondomer under tröjan. :P

När orden tar slut...Detta är ett ordspråk som stämmer väldigt väl på människor, även på Internet. De slåss inte just med nävarna på Internet, men många är otroligt otrevliga. Särskilt när de känner att de inte kan argumentera för sig. Jag tycker det är viktigt att i en diskussion kunna argumentera för sig och säga sin sak UTAN att vara otrevlig. Men långt i från alla människor kan detta. De flesta som känner att de förlorar en diskussion måste bli otrevliga och börja med personangrepp. Klarar de inte att kränka någon när de skriver saker om personens utseende, så drar de in nära och kära och skriver elaka saker om dem, enbart för att få personen att känna sig underlägsen. De har alltså ingenting annat att komma med och då stämmer detta ordspråket bra. När deras "bra" argument tar slut, så tar de elaka orden vid och motsvarar då nävarna i detta ordspråk. 
 
Kan du inte argumentera och skriva åsikter UTAN att kränka någon och gå till personangrepp så är det bättre att du håller tyst. För det är varken moget eller coolt att gå till personangrepp när man inte har något vettigare att säga. Tänk också på att behandla andra som du själv vill bli behandlad. Behandlar du folk som skit, så förvänta dig inte respekt tillbaka, för oavsett om det är på Internet eller inte så är det inte okej att kasta skit på andra. Karma is a bitch you know.
 

Du räcker till!

Låt ingen få dig att tro att du inte kan eller räcker till. För du räcker till och du kan bara du vill och tror på det själv! Inget är så viktigt som att tro på sig själv, för genom att tro på sig själv så kan man ta sig någonstans. Folk som inte tror på sig själva är oftast de människor som måste trycka ned andra. (Nej, nu menar jag inte att alla som är osäkra trycker ned andra.)

Våra små "brister" gör oss till människor och det gör oss unika. Jag hatade min höga panna förr, jag hatade mycket med mig själv på den tiden. Men jag jobbade mig upp och började tro på mig själv. Och genom att tro på mig själv kan jag stå upp mot alla som ogillar mig, som försöker få mig att sluta vara jag. Jag kanske är ensam mot flera andra som klagar, men jag står fortfarande på mig, jag ler och är stark. Kritiken får mig inte att vilja sluta, kritiken får mig att vilja fortsätta ännu mer och gör min sak ännu mer, så andra också inspireras av att göra det de själva vill. Att jag klarar detta är på grund av att jag har insett mitt eget värde, att jag har börjat respektera mig själv som jag är och vet att jag duger exakt som jag är. Det gör du med, jag lovar dig!
 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...