Ändra ditt tankesätt.
Något många gör fel på är att de önskar att saker och ting inte är som de är.
Med detta menar jag att man istället borde tänka på ett annat sätt. Jag kan också tänka så här: "Jag önskar att jag inte hade fått sådana problem i skolan." Man borde istället tänka så här: "Jag har nu problem i skolan, vad ska jag göra åt det?"

För man måste ju faktiskt acceptera faktum att man har problem och börja jobba utifrån det. Det går inte att göra ogjort, så därför måste man börja tänka på lösningar och hur man ska få det att bli bättre. Jag har ju en svårt funktionshindrad syster och det har jag accepterat. Så för att göra livet lättare både för mig och henne så tänker jag på vad jag kan göra för att underlätta att hon är sjuk, för jag kan inte förändra och göra henne frisk. Därför får man istället göra det bästa av situationen.

#1 - Moa

SV: Okej, det lät väl bra! igår va jag med en kompis, och såg film, och bara myste och hade en grym dag! hur ahr du det idag då? :)

#2 - Ann

bra skrivet. :)

#3 - melina

har en tävling i min blogg där man kan vinna valfritt smycke, går himla segt..2 är med bara, måste komma upp i minst 20 för att tävlingen ska bli fullbordad!
http://melinajohansson.blogg.se/2012/july/tavling-i-samarbete-med-angelicashop.html#comment

#4 - Följ vår resa från tankar till färdigt hus

Bra skrivet :D