Få mer besökare till din blogg


 SKRIV OM SÅDANT DU GILLAR. - Det är mycket roligare att läsa en blogg som bloggar om saker personen själv intresserar sig för. Kanske är det frukt, eller varför inte en bra tv-serie blogg.

 PRATA TILL DINA LÄSARE. - Dina läsare kanske inte vet allt eftersom alla inte har sett alla inlägg du har gjort. Därför är det bra att prata till dem och berätta lite i varje inlägg. Avsluta gärna inlägg med frågor osv, så läsarna har en chans att svara på ditt inlägg.

 KOMMENTERA ANDRA BLOGGAR. - Man måste synas för att folk ska lägga märke till en. Kommentera därför andra bloggar och då gärna lite mer än: "ha en bra dag". Skriv något om inlägget och visa att du har läst.

 SVARA PÅ DINA KOMMENTARER TILL PERSONEN. - Om personen som kommenterar har en blogg, så svara då TILL den, istället för i din egen. Det ger ett mycket bättre intryck och personer kommer tycka det är roligt att kommentera din blogg, när du ger svar tillbaka och andra kommentarer i den personens blogg.
 
#1 - Anonym

Bra tips. :D

#2 - Ann

Bra tips. :D

#3 - Följ vår resa från tankar till färdigt hus

Håller verkligen med på sista punkten! Blir så irriterad på folk som svarar till sin egna blogg :O Då vill jag inte kommentera hos den längre :O :O

#4 - Följ vår resa från tankar till färdigt hus

SVAR: nej men usch vad hemskt :( beklagar <3