Ge aldrig upp!
Något jag vill lära mina läsare är att inte ge upp sina drömmar och mål bara för att andra ogillar det. Jag älskar att blogga och vill hjälpa människor igenom den. Det finns folk som ogillar min blogg och mig, men jag ger mig inte för det. Jag tänker inte ge upp något som jag vill göra, för att några andra ogillar det jag gör.

Jag brukar också tänka att jag har mina bloggläsare som verkligen gillar min blogg, jag har min familj, mina vänner och min fästman. Därför behöver jag inte bli gillad av alla. Både mina nära och jag själv gillar det jag gör i min blogg, för att jag hjälper människor och gör det jag själv gillar. Man blir också härdad. Jag har fått höra elaka kommentarer väldigt ofta, särskilt när jag var mobbad. Men även sen jag började blogga för läängesen. Förr blev jag ledsen utav det, men idag går det in igenom ena örat och ut genom det andra, för varför ska jag egentligen bry mig? Fortsätt med det du vill göra, som känns bra för dig. För det är du som ska leva ditt liv. Bry dig inte om haters, för de kan bara sluta kolla om de inte gillar det du gör.
Lev ditt liv och briljera som den stjärna du är!
 
 
#1 - Thea

Sv: Jag mamma och min storebror flyttade några månader innan jag skulle fylla 4. Så jag kommer inte ihåg så mycket ifrån Värmland...

#2 - moufieeh ♥

fin bild! :)

sv; hihi tack! :D

#3 - Melina J

du är så fin!

#4 - Anonym

/melinajohansson.blogg.se

råkade skicka före jag hann skriva in adress xD