Gör något bra och få bra tillbaka
När man ger något bra, så får man oftast tillbaka något bra. Det stämmer faktiskt. Jag märker det ganska ofta och särskilt igår. Jag skrev grattis till en tjej som fyllde år och då fick jag det där jättefina meddelandet som jag la in tidigare idag, att det betydder jättemycket för henne att jag sa grattis, för jag var hennes förebild och hon älskar min blogg. Då gav jag bara ett litet grattis till henne och fick jättefina saker tillbaka.

Då blev jag glad för att hon blev glad och jag blev glad för det hon skrev till mig och då blev hon glad igen för att jag blev glad av det hon skrev. (Haha lite rörigt :P) men det är ju faktiskt så det är. Om alla istället kunde försöka ta fram varandras bra sidor, göra andra glada så skulle alla må mycket bättre. Hela världen skulle bli en bättre plats om alla bara försökta pusha varandra, istället för att bara trycka ned varandra. Visst, det kan hända att även om man är snäll mot en person så får man skit tillbaka, det händer. Men över det stora hela så får man faktiskt något bra tillbaka om man ger något bra.

Man renar också sitt karma. Jag tror faktiskt väldigt starkt på karma och tror att är man elak så drabbar det en själv i slutänden. Försök peppa varandra, ta fram varandras bra sidor och var en snäll människa, så kommer du få så mycket mer fint och bra tillbaka. 
 
#1 - Emma

De här har inget med inlägget att göra direkt. Men vilken bloggportal använder du?

#2 - Anna

Du har så rätt! Jag finner en sådan glädje att hjälpa andra. :) Det är så underbart att se deras glädje. :) <3

#3 - daniel

Var precis inne på din dayviews,27 juli bilden,gryyyymt läcker,faaan vad jag vill ligga med dig.puss.

Svar: Tack så mycket. :)
Evah Åberg