Mobbning är lika fel på Internet.
Jag undrar om de som mobbar på Internet faktiskt förstår att det är mobbning...? På Internet så ser de inte reaktionen på den de skriver det elaka till, de kan bara sitta där och skriva anonymt och få ur sig massor av dynga. Internet är en störd plats att vara på egentligen. Förstår inte människor att Internet faktiskt ÄR på riktigt? Att det ÄR riktiga människor bakom skärmen som får se dessa orden, som faktiskt kan bli sårade av det? 

Ibland är det som vissa människor går in i en låtsas-värld, där de är makthavarna och därför kan de sitta och häva ur sig en massa dynga till andra på Internet, men frågan är om de förstår innebörden av det? Det ÄR Internetmobbning när man sitter och skriver fula saker till andra människor. Det ÄR lika fel som i verkliga livet. Jag vill ärligt talat inte att mina barn eller dina barn ska behöva växa upp i ett sådant här samhälle.
 


Du som mobbar (och JA, jag räknar även in fula kommentarer på Internet), skulle du vilja få detta, att dina barn skulle få detta eller att din lillasyster skulle få detta? Hur skulle du känna om ditt barn fick den skiten som du ger till andra? Skulle det kännas bra för dig? Nej, jag tror inte det. TÄNK PÅ DET, innan du sitter och är elak mot andra. Hur du själv skulle känna, hur du skulle känna som förälder till ett barn som blir utsatt. Man måste själv tänka sig in i detta. Även om du är 14 år så måste du själv ta ansvar för det du gör, så tänk dig för!

Tänk till några extra gånger innan du skickar det där elaka du vill skicka. Tänk på hur DU skulle kännna om det var du, dina barn eller någon annan i din närhet som fick den skiten. Kanske kan det hindra dig från att skicka det och faktiskt få både dig och andra att må bättre.
 
#1 - Följ vår resa från tankar till färdigt hus

SVAR: Ja men precis, förösker uppdatera så mycket jag kan och orkar :)

#2 - JULIA BJÖRCK

vill du bli länkad i min blogg inför mina 500/läsare dag?? titta in mitt senaste inlägg då! :D

#3 - Ann

du skriver så bra texter! älskar din blogg.