Några självsäkra tips
 TA STÖD AV DINA NÄRA. - Man behöver människor som stöttar en, som älskar en och respekterar en. Våga vända dig till dina nära och kära när du behöver stöd, våga prata av dig. Du blir så mycket starkare av att veta att du är älskad som du är!
 
 SJUNK INTE TILL EN LÅG NIVÅ. - Är någon elak mot dig så ska du aldrig ge samma mynt tillbaka. Bättre att du håller dig på en högre nivå och skakar på huvudet och ler åt dem istället. Möt dem med kärlek och respekt istället.
 
 DU ÄR STJÄRNAN I DITT LIV. - Det viktigaste är att du själv trivs med dig och ditt liv. Det spelar ingen roll vad andra människor tycker, så länge du är your own star! 

 LE OCH SKRATTA.- När du ler och skrattar mycket blir du oftast själv gladare men du gör också andra glada. Vilket i sin tur leder till att de gör dig glada tillbaka osv. Försök möta dagen med ett leende och var glad!
#1 - Följ vår resa från tankar till färdigt hus

le och skratta är nog det bästa! det jag använder mig av hela tiden. är jag besviken över någotning hittar jag något positivt i det och skrattar åt det :D