När orden tar slut...


Detta är ett ordspråk som stämmer väldigt väl på människor, även på Internet. De slåss inte just med nävarna på Internet, men många är otroligt otrevliga. Särskilt när de känner att de inte kan argumentera för sig. Jag tycker det är viktigt att i en diskussion kunna argumentera för sig och säga sin sak UTAN att vara otrevlig. Men långt i från alla människor kan detta. De flesta som känner att de förlorar en diskussion måste bli otrevliga och börja med personangrepp. Klarar de inte att kränka någon när de skriver saker om personens utseende, så drar de in nära och kära och skriver elaka saker om dem, enbart för att få personen att känna sig underlägsen. De har alltså ingenting annat att komma med och då stämmer detta ordspråket bra. När deras "bra" argument tar slut, så tar de elaka orden vid och motsvarar då nävarna i detta ordspråk. 
 
Kan du inte argumentera och skriva åsikter UTAN att kränka någon och gå till personangrepp så är det bättre att du håller tyst. För det är varken moget eller coolt att gå till personangrepp när man inte har något vettigare att säga. Tänk också på att behandla andra som du själv vill bli behandlad. Behandlar du folk som skit, så förvänta dig inte respekt tillbaka, för oavsett om det är på Internet eller inte så är det inte okej att kasta skit på andra. Karma is a bitch you know.
 
#1 - Matilda Eriksson

sv: härligt! jag ska fira min moster som fyller år lite senare idag :)

Hoppas du får en fortsatt bra dag!

#2 - Anna

Du har så rätt i det du skriver.

#3 - Följ vår resa från tankar till färdigt hus

Jättekul att du är med i veckans blogg, utser en vinnare NÄSTA måndag (anledningen hittar ni här: http://angelica.blogg.se/2012/july/anledningar-till-bloggpaus-samt-framtidstankar-om-blogggen.html), då även en ny omgång kommer upp.

#4 - Följ vår resa från tankar till färdigt hus

Jag kan bli riktigt "elak" när jag vet att jag har rätt, men när andra ska tro att de har rätt. Inte bara på internet, utan i verkligheten, jag ger mig inte liksom :O Kanske inte alltid så bra dock :P

#5 - Följ vår resa från tankar till färdigt hus

SVAR: Ja, du har så himla bra åsikter :D