Om jag bara brytt mig.
 

Jag rekomenderar ALLA att kolla på detta klippet. Föreställ dig, att det är du som ligger där och blir slagen och sparkad på. Hur skulle du känna? Tänk till, vilka känslor får du i din kropp och din själ när du ser på detta klippet och tänker på att du råkar ut för detta? Just den känslan, illamåendet, rädslan, paniken, ledsamheten, agressionen känner just han som ligger där och blir slagen. Kolla på denna filmen och tänk till på vad som är rätt och fel, vad som är mänskligt och medmänskligt. Tänk efter och känn efter. Sluta vara elaka mot andra och sluta ta folks liv!
#1 - Fanta

OMG, hela skolan! Vad är det för fel på människor? Visste dom ens varför dom mobbade dig?

Tjejen som var elak mot dig verkar inte vara mogen... Men det är jätte bra och starkt av dig att stå på dig, och vara stark. Många som blir mobbade (av hela skolan) brukar begå självmord. Men du är stark, och du lär andra människor att vara starka, och inte låta någon dum människa trycka ner en!

Jag tycker att du skulle passa som en kurator på någon skola. För du vet hur man ska hantera barn som mår dåligt...

#2 - Sofia Cyrus Kaulitz <3

SV: Aa, men håller med dig!

#3 - Anna T - Nörd och Filmskapare

Usch så hemskt, mobbning är verkligen fruktansvärt. Blev mobbad typ alla 9 åren av grundskolan av olika människor. Usch, men jag har blivit en bättre människa idag av det. Men det är hemskt jobbigt.

#4 - melina

jag blev misshandlad ute en gång, och min kompis stod bara och kollade på...

#5 - Moa

SV: Tackar! Okej, idag har vädret varierat! lite sol och lite moln då & då! allt bra? :)

#6 - Ebba Mjärling!

Usch o fy, kändes som om allt var mitt fel o jag bara stog o tittade på!! :S kram! <3

#7 - Anna

Shit, det kändes ända in i min själ! Visst har jag själv varit mobbad men jäklar vad ont det gjorde i min själ av att se denna filmen. De borde visa den i skolan.