Smalt är fult?

Varför ska man egentligen bli bedömd efter hur ens kropp ser ut? 
Idag är det så att många lägger ut lättklädda bilder när de är lite mulligare. Och enligt många är detta okej, det är det absolut för mig med, det är inte det jag menar. Men när en kvinna som är lite smalare lägger ut bild, då blir det klagomål. Samma med en kvinna som har mindre bröst, verkar vara mer okej, än en kvinna med större bröst.

Jag tycker allting är lika okej, jag tycker alla är lika vackra, för man ska inte behöva höra att man är ful bara för man är smal, eller mullig. Jag tycker självklart att man ska försöka leva så hälsosamt som möjligt, varken vara överviktig eller underviktig, men vissa har svårare för att gå upp/ned i vikt. Alla är vi vackra som vi är, så varför skulle något vara mer okej än något annat? Jag tycker också lättklädda bilder är lika okej hur man än ser ut. Just för att det är så världen ser ut, alla ser olika ut. Ingen ska bli bedömd bara för att man har lite mer hull, eller inget alls. 

Vi måste sluta döma varandras utseenden så mycket. Man kan absolut säga till en person att den ser bra ut och är snygg, men varför måste folk säga saker som: "Du är för smal!" eller "Du är för tjock" eller "Du är ful!" Kan man inte hålla det inom sig själv istället om man nu tycker det? Varför måste man yttra det?
 
Varför yttrar du dig om sådana åsikter?
 


Kommentarer
Anonym

1. Jag tror du ljuger när du säger att du tycker att alla är lika vackra. Det tycker ingen.

2. När människor säger åt någon annan att h*n är för smal, beror det oftast på att man oroar sig för personens fysiska och/eller psykiska hälsa, då det kan vara rent av livsfarligt att vara för smal.

Svar: Du får tro vad du vill, det är i alla fall min åsikt, att alla är lika vackra och bra som de är.Om nära och kära säger att de är för smala för att de måste gå upp i vikt för hälsans skull är en annan sak, men jag tycker inte utomstående och främmande människor på Internet har rätt att yttra sig, då de inte vet ett dugg om personen. Personen kanske kämpar som tusan med att gå upp i vikt, men har svårt för att göra det. På Internet vet folk inte vad andra har med sig i sitt bagage, därför har de egentligen ingen rätt att yttra sig.
Evah Åberg

2012-07-27 17:57:01
Anonym

"Rätt att yttra sig" har alla, om allt.

Svar: Man får dock INTE kränka andra, genom att vara otrevlig, så som många tyvärr är. Vem är egentligen en person att döma en smal människa, vad vet den personen om den andra egentligen? Vad vet den personen om vad den andra har med sig i sitt bagage?
Evah Åberg

2012-07-27 23:53:43
Ann

jag håller fullständigt med dig. fattar inte heller varför folk ska hålla på och yttra sig så. och ärligt talat tror inte jag att folk som skriver att man är för tjock eller för smal eller kallar en för saker egentligen bryr sig. det finns ju vissa som har svårt att gå upp i vikt och jag tror dom är medvetna om att dom är smala och har svårt att gå upp i vikt.

bättre att istället ta fram det positiva hos människorna.

2012-07-28 00:22:18
URL: http://annsvenssons.blogg.se/
f

skit snygg i jeans!

Svar: Tack så mycket! :)
Evah Åberg

2012-07-29 00:04:13
Andreas Andersson

Helvete va vacker du är :O

2012-07-30 22:37:29
URL: http://www.nattstad.se/Fez


Kommentera här
* Alla kommentarer ska först godkännas av mig.

* Alla kommentarer jag finner stötande mot mig eller andra kommer att raderas.

* Kommentarer som "allt bra?" osv raderas, läs inlägget istället!

* Kom ihåg att ditt IP-nummer alltid loggas och att du aldrig är helt anonym på nätet!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:


Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...