Var glad för att du är du!
Man kan känna många gånger att man skulle vilja vara någon annan, att man vill ha det någon annan har. Kanske personens utseende, eller kanske personens framgång. Jag har också känt så och kan känna så ibland fortfarande, dock inte så ofta. Framgångar vill jag ha, men idag är det inte så ofta som jag känner att jag skulle vilja byta utseende med någon, som tur är.

Idag tänker jag mer så här: Vad glad jag är att jag är jag. För annars kanske jag inte hade fått min fästman, då han föll för att just jag är jag. Jag hade kanske inte haft de vänner och den underbara familjen jag har idag. Jag kanske inte hade haft en såpas "stor" blogg och världens bästa bloggläsare. Jag är glad över att vara jag idag. Jag brukar ofta tänka på vad jag faktiskt har, att jag är oerhört nöjd med det jag har. 

Tänk så du också när du känner att du skulle vilja vara någon annan. Tänk då på vad du har och att du fått detta just för att du är du. Mina läsare läser ju min blogg för att jag är jag, för att jag skriver den. Därför måste det ju vara något speciellt eftersom de väljer att läsa den eller hur? :) Tänk så du också, så kommer du i alla fall må lite bättre.En bild från igår, då jag inte fastnade haha. :P
#1 - Areyanna

Tack! Håller helt med dig ang att vara glad att man är sig själv! Alla är vi unika och speciella på just vårat eget sätt. Vi är fina precis som vi är! Fin blogg du har tjejen! Jag önskar dig en fin måndag! å en forsatt hälig vecka!

#2 - Anna

Så bra skrivet! :) Sv:Tack själv. :) Alltid kul med er. :) <3

#3 - Ann

håller med dig. :) ibland kan jag känna för att ändra allt på mig själv men då hade nog inte min kille gillat mig på dte viset eftersom han älskar mig som jag är.

#4 - Undertecknad Ingen

Alltid bäst att va sig själv. det lönar sig i slutändan.