Avund

 
 
 
 

Jag är älskad av de bästa.

Jag tycker livet är så mycket mer värt än att gå och noja över saker. Jag vill inte gå och tänka på vad jag får och inte får äta. Jag vill inte tänka på att jag måste vara på ett speciellt sätt för att andra ska gilla det. Mitt liv är så mycket mer värt än att gå och tänka på detta, så tänker jag. Man lever en gång och då ska man också ta vara på det livet man har fått. Jag vet att jag duger som jag är och det räcker för mig.

Det är inget måste för mig att bli gillad av alla människor, för det är omöjligt. Så varför ska jag ens sukta efter det? Jag är älskad av de jag vill och behöver vara älskad av. Jag har min familj, mina vänner, min fästman och mina bloggläsare. Jag behöver inte anpassa mig efter hur några andra människor vill att jag ska vara. Mitt liv är mitt och det är jag som styr över det. 

Sukta inte efter att bli gillad av de människor som inte gillar dig för den du är, för du är värd så mycket mer! Gillar inte folk dig som just du är, så är det deras förlust, inte din. För du har vunnit när du kan stå kvar och bara vara dig själv, fast folk inte gillar dig. Du har fått en vinst när du känner att oavsett vad folk tycker så är du så jävla bra som du är! Vad du och dina nära och kära tycker är huvudsaken, skit i resten!
 
 

Har badat NalleNalle har nu fått bada. :) Aw han är såååå söt. Min älskade vovve . Jag älskar honom så otroligt mycket. Haha, sista bilderna försöker han torka sig så mycket som möjligt så han kastar bort mattan hela tiden. :P Han är så söt när han gör så. Pluttisen.

Efterbliven på riktigt?

 
Haha, trodde inte man kunde vara efterbliven på låtsas faktiskt. :P Fan vad jag älskar att skriva med sådana här människor. :D Det många inte vet, är att jag berättar ALLTID för mamma om alla sådana här kommentarer så hon är också med i diskussionen, för hon får alltid höra vad folk skriver och så. :) Haters gonna hate, och haters är de som alltid kommer återvända vad man än gör. :)

Att gå sin egen väg.

Något som är väldigt viktigt för mig är att inte ge upp. Jag kan möta motgångar, men jag ger mig inte. Jag fortsätter med det jag vill göra, fast jag märker att många andra på Internet går emot det och klagar. Jag tänker inte ge upp med något som jag trivs med, för att andra inte tål vad jag gör. För mig är det viktigt att stå fast vid mitt, för varför ska jag ändra mig för vissa andra människor inte gillar det jag gör?
 
Jag vill också inspirera andra till att våga gå sin egen väg och göra det de själva vill göra. Många tror att man måste göra något alldelse eget för att kunna gå sin egen väg. Men det är ganska svårt att göra något som ingen annan tidigare har gjort. Vill du exempelvis skriva en bok så ska du göra det, även om mååånga andra har gjort det innan dig. För det handlar inte om att göra något alldelse unikt och något som aldrig gjorts innan. Det handlar om vad man själv vill göra och göra det till sin egen grej. Jag är jag, jag kör mitt race oavsett om en miljon andra människor gjort det innan, men jag gör det som Evah. Våga göra det du vill! Färga håret rosa om du vill det, gå i pyjams till skolan om du vill det, ställ alla möbler på sned om du trivs med det (ja ni fattar). Strunta i om en del människor ogillar det du gör, så länge det känns rätt för dig och så länge du inte skadar varken dig själv eller andra.
 

Bloggen är mitt barn

Jag har fått höra att jag tar bloggen för på stort allvar och jag tar verkligen bloggen på stort allvar. Jag älskar min blogg och den är en stor del av mitt liv. Den är alltid med mig, vad jag än gör. Jag tänker alltid på vad jag kan skriva och jag tar varje chans till att hitta inspiration till mina inlägg. Min familj peppar mig enormt mycket till att blogga, särskilt min syster Anna. Direkt hon ser något som jag kan få inspiration av till en text så visar hon mig det. 

För mig är detta en chans till att få göra det jag älskar, nämligen att skriva och hjälpa andra människor. Bloggen blir många gånger som mitt barn, som jag försöker vårda. För jag vet att det jag gör hjälper både mig själv och många andra. Därför är bloggen en sådan stor del av mitt liv.


Rätta svaret

 

Den falska var alltså att jag ville bli fotbolls-spelare som liten. Jag har aldrig gillat att spela fotboll och det var bland det värsta jag visste. De flesta hade faktiskt gissat på att nr 1 var falsk. Jag har faktiskt aldrig varit på en sådan fest och det är inget jag vill gå på heller. :) Så nu vet ni att jag INTE ville bli fotbolls-spelare. :)

Vad är skönhet?

Jag letade igenom min blogg lite och hittade en text jag är väldigt nöjd med. Denna la jag in i juni förra året och tänkte att jag lägger in den igen, för jag är nöjd med den! :D
 
Vad är skönhet egentligen? Är det att vara lång och slank, med de där runda stora brösten? Är det att vara kort och mullig, med en saftig rumpa? Är det att vara lång och mullig? 
 
Vet ni vad? - Skönhet finns i alla former. Du behöver inte vara lång och slank, eller kort och mullig. Du kan vara precis hur som helst, ändå vacker. Men du ska också vara hälsosam. Att vara anoretiker eller riktigt fet är inte vackert, just för att det är skadligt för hälsan. Människan i sig är vacker, men att göra sådant med sin kropp är inte vackert. Däremot att vara naturligt smal är annorlunda. Finns de som inte kan gå upp ett kilo.
Man kan välja hur man vill leva. Man kan välja sitt tankesätt, bara man ger sig fan på det, bara man försöker och verkligen vill. Givetvis kan man behöva hjälp utifrån, men allt handlar om DIG och ditt tankesätt. DU måste vilja ändra ditt tankesätt för att kunna må bättre i dig själv. Man får ofta kommentarer om vad folk tycker är fel på ens utseende. För mig är det exempelvis att jag har hög panna, spetsig näsa osv. Men vad ska jag göra åt det? - Visst, jag kan operera näsan och göra den mindre spetsig. Men kan jag verkligen göra pannan mindre? Jag vet inte om det finns någon operation för det?! Varför ska jag då gå och älta, år efter år, efter år det jag inte kan göra något åt? Varför inte bara acceptera hur man ser ut? Är det verkligen nödvändigt att gå och älta detta, må dåligt hela tiden över hur man ser ut? 
- NEJ, det är det inte.

Att ha hög panna, potatisnäsa, stora lår osv, vad gör det? DU ÄR VACKER SOM DU ÄR! DU ÄR UNIK! Det spelar ingen roll hur du ser ut. Det kanske låter som en klyscha, men skönhet kommer inifrån. Trivs du med dig själv, och accepterar dig själv så kommer det synas utåt, och du kan få fler människor att trivas med sig själva. Så förstå när jag säger; DU är vacker, du är fin. Inse det och låt inte komplexen och mobbarna ta över ditt liv!
 

Godmorgon

Hej på er! Nu ska jag snart åka till stan en snabbis. Har ont i tandköttet också, så känns skitjobbigt. :/ Så ska försöka köpa borste till eltandborsten så jag får börja använda den igen. Fredag idag med. :) Blir mys ikväll med film och gottigott. Vad blir det för er? :) Hörs senare! Puss.


Jag tror inte på dieter.

Jag har faktiskt aldrig trott på detta med dieter. Jag tror själv att det är bättre att äta det mesta, men i en lagom mängd. Alltså att äta varierat. Folk säger att potatis, pasta och ris exempelvis inte är bra. Andra säger att kött är mindre nyttigt. Jag tror faktiskt man får en sundare stil om man äter lite av allt möjligt istället. Jag själv äter det mesta och älskar att ta en sallad också. Ibland äter jag potatis och fisk, andra dagar är det pasta och kött eller potatis och kött osv. Vissa dagar kan jag ta en sallad istället. Så jag själv tror faktiskt inte på någon diet alls.

Men bara för att jag tror på att äta allsidigt och lite av varje så innebär inte det skräpmat och godis varje dag. Under min uppväxt har vi alltid ätit tre gånger om dagen och alltid en stadig middag med lite av varje. Det är faktiskt så jag vill leva. Jag skulle inte klara mig utan kött, potatis, ris, pasta, fisk eller grönsaker faktiskt. Jag äter det mesta och det känns faktiskt som det är det sundaste. Allting kan vara farligt i för stor mängd och därför tror jag att man lever bättre om man äter allsidig kost och varierar sig med allt, istället för att ta bort vissa saker som potatis etc.
 

Beundrar mig själv. ;)Haha har suttit och gått igenom lite kommentarer från förr på bilddagboken. Haha, ibland förundras jag över hur jag faktiskt kan svara ibland. :P Det är så otroligt kul att gå tillbaka och se igenom alla kommentarer och svar. Vi har haft så kul genom åren och alla kommentarer. 
 

Få mer besökare till din blogg

 
 MYCKET UPPDATERING! - Jag tycker uppdatering är jätteviktigt. Man tappar lusten att läsa en blogg som aldrig uppdateras och som kan gå veckor innan det skrivs något i den. Mina favoritbloggar är just bloggar som blir uppdaterade ofta, så man har något att läsa.

 INNEHÅLLER ÅSIKTER! - Jag vill inte bara läsa om vad personen gjort under dagen. Jag vill läsa lite blandade saker, så som åsikter, tips osv. Det kan gälla smink, politik, mode, ideal eller vad det nu kan vara.
 
 MYCKET BILDER, MEN OCKSÅ TEXT! - Jag tycker inte det får vara för mycket bilder eller för mycket text. Det ska vara lagomt mycket. Varva text och bild och lägg inte upp för många bilder eller för långa texter i varje inlägg.

 LÄTTLÄST! - Jag gillar bäst bloggar som är lätta att läsa. Där personen försöker tänka på stavning och att dela upp sina texter så det går lättare att läsa. Blir mycket roligare att läsa en noggran blogg, där det är organiserat.

Alla är vi lite schizofrena.

Alla är vi lite schizofrena. Med det menar jag att vi har alla olika personligheter, vid olika tillfällen. När man är hemma med familjen är man på ett vis, när man är på skolan/jobbet så är man på ett annat vis, när man är med vänner är man på ännu ett vis. Nu menar inte jag att man vänder kappan efter vinden och byter helt personlighet och åsikter. Utan att man vinklar sin personlighet beroende på vart man är och vem man är med.

Skulle du kunna säga att du är exakt samma person på jobbet som hemma med familjen? Det tror jag inte faktiskt. Man är oftast mer avslappnad hemma, man gör mer naturliga saker och släpper lite på hämningarna, medan på jobbet är du en mer sofistikerad person. Är du förälder så är du mamma eller pappa med dina barn och med din partner är du man eller hustru osv. 

Det är inga fel i att vinkla sin personlighet, bara man står kvar vid sina åsikter och inte ändrar sig för någon annan. 
 

Kommit hem nu

Hej på er! :D Har nu kommit hem från bion. Filmen var otroligt bra. Vi såg LOL med Miley Cyrus. Så det var verkligen värt att se den känner jag. Kul att hitta på något med sina systrar också. :) Så nu pratar jag lite med familjen och ska snart tvätta bort sminket. Love you all! 
 

Filmtipset


INFORMATIONEN OM FILMEN ÄR TAGEN FRÅN WIKIPEDIA!

Videoblogg

 
 
Svarar på kommentarer senare!

21 år och gillar Hannah Montana

Jag är 21 år och jag älskar Hannah Montana. Jag älskar barnprogram överhuvudtaget, men Hannah Montana är speciellt för mig och har varit i många år. Jag vill visa andra att det spelar ingen roll hur gammal man än är, så kan man gilla barnprogram fortfarande. Det är inga fel i att göra det. Du ska aboslut inte skämmas för att gilla exempelvis barnprogram. Skit bara i vad andra tycker om det, för det är inte viktigt vad de tycker. 

Jag älskar Hannah Montana och andra barnprogram och jag står för det. :)
 


Min säng. :)

Mycket smink, men lite produkter?

Jag har faktiskt tänkt på en sak när det gäller smink. Förr använde jag jättemycket kajal runt ögonen, vilket jag trivdes otroligt bra med då. Jag fick ibland kommentarer som "vad mycket smink du använder" och mitt svar var då att jag bara använde rouge, kajal och mascara och tyckte det var konstigt. Jag har sett fler som svarar med sådana svar, att man bara använder några få produkter, så hur kan det vara mycket lixom?

Vad dumt det egentligen är att svara så har jag börjat tänkt på nu på senare tid, när jag ser andra som svarar så. :P För även om jag enbart skulle använda mascara, så kan jag ju ändå ha mycket smink och vara överdrivet sminkad, då jag kanske har alldelse för mycket mascara. Det är ju just därför folk kommenterar att man har mycket smink på sig, för att man har mycket av en sak. Som jag då hade mycket av kajalen och såg vissa det som överdrivet och för mycket. Har faktiskt sett flera som sminkar sig extremt mycket med en viss sak, som exempelvis ögonskugga, att de svarar just så.

Så tänk på det, att folk kanske inte menar att du just har många sminkprodukter när de skriver att du har mycket smink utan att de antagligen menar att du har mycket av en viss produkt. :)
 

Mina sextips

 

 Använd alltid någon form av skydd! - Var noga med kondom om du inte vet om personen du är med är frisk. Men har ni båda testat er så kan ni börja använda andra preventivmedel.

 Respektera den personen du är med. - Utnyttja inte personen du är med. Kom överens om ni bara ska ha ett one night stand, så ingen blir sårad.

 Gör inget som känns fel. - Känner du att du inte vill göra en viss sak så ska du inte göra det. Gör inget som inte känns rätt för dig och du ska inte tvinga den du är med till något!

 Våga testa. - Så länge det inte känns fel så är det inga fel att prova sig fram. Det är så man hittar vad man gillar och inte gillar. 

 Ha kul. - Sex ska inte vara allvarligt. Våga skratta åt misstag, bara ni skrattar med varandra och inte åt!

Inspiration är okej.

Inspiration, något vi alla behöver någon gång. Alla inspireras av varandra.
Många tycker att folk härmar dem om de gör lite likadana saker. Om någon skriver om blommiga skor, så har ju inte den personen ensamrätt på att skriva om det. Jag har lika stor rätt som den personen att skriva om blommiga skor, så länge jag skriver en egen text och kanske inte alltför likt den andras. 
 
Det är så här världen fungerar. Alla inspireras av varandra och det får man göra, så länge man inte tar andras alster och verk. Jag blir inspirerad av jättemånga personer och bloggar. Ser jag en kommentar som handlar om pengar så kan jag bli inspirerad att skriva en text om just det. Om du ser att någon har blivit inspirerad av dig, så bli glad av det och ta det som en komplimang, för det är kul att inspirera och det är kul att bli inspirerad. Men tänk på att skapa ditt eget och inte kopiera rakt av. Lita på att du kan och våga göra eget. Det måste ju vara roligare att få beröm för texter du skrivit själv, än en du har tagit från någon annan, eller hur?
 


Gammal bild!

Hej

Hej på er! Jag har just duschat och grejat lite. Har varit sämst uppdatering idag. :/ Har pratat mycket med mamma om allting idag. Känt att jag varit tvungen att prata av mig så tiden har bara sprungit iväg lixom... Ska försöka uppdatera massor nu och läsa lite bloggar. Puss så länge! <3
 

Sant eller falskt?

 
 1. Jag har aldrig varit på en riktig "supar-fest".
 
 2. När jag var liten och bjöd hem kompisar så berömde de alltid mitt rum och kallade det för dröm-rum.

 3. När jag var liten ville jag bli en känd fotbolls-spelare.

 4. Jag har gått på anti-depressiv medicin.
 
 5. Jag hade inte kysst en kille förrän jag fyllde 14.
 
 6. Jag har alltid varit väldigt förtjust i grisar och älskar verkligen det djuret.

 7. Jag är inte längre vän med någon av mina barndomsvänner.
webvoter-omröstning
Vilken tror du är FALSK?

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7

    Se resultat
 
Fattar inte varför allting blir svart dock. :S Såå störande....

Svara på kommentarer

Jag gillar verkligen nya blogg.se, men en sak tycker jag är otroligt tråkig faktiskt. Att man kan svara på kommentarer genom att bara trycka svara. Det är jättebra om personen som skriver är anonym och inte har en blogg, men folk orkar inte längre gå in på folks bloggar och svara när den knappen finns. Det tycker jag är tråkigt. Lämnar jag en kommentar så vill jag ha ett svar tillbaka, i MIN blogg. Jag tycker inte det spelar någon roll om man får mejl om att personen har svarat för jag tycker det är jättetråkigt att folk inte kan visa uppskattning och kommentera tillbaka. Jag svarar ALLTID tillbaka till folks bloggar om det fungerar att kommentera, för jag vill visa dem att jag uppskattar deras kommentarer + att jag försöker kommentera något om deras inlägg också, om jag hittar något jag kan kommentera, så att jag ger något tillbaka.
 

Dagens fråga
Trött...

Jag känner mig så otroligt trött idag. :( Skulle kunna sova hela dagen känns det som.... Bara regnar och är tråkigt. Och känner att jag är trött på massor av människor... Människor som kör som idioter och inte tänker, människor som är själviska, människor som är så jävla jobbiga bara.... Tror faktiskt att jag ska lägga mig ett tag och bara slappa. Skita i allt ett tag. Uppdaterar er mer senare.
 

Söndag....

Idag känner jag mig faktiskt lite nere... Det bara regnar och är molnigt. Jag är avundsjuk på alla som har sol och kan bada och sola. :( Vill bli riktigt brun ju och kunna vara ute på balokongen/altanen och bara njuta av sommaren... Det är söndag också, vilket inte gör saken bättre. Samt att jag oroar mig för allt igen. *Suck*.

Jag vet att jag borde sluta oroa mig och ta dagen som den kommer istället, för det tar så på ens krafter att oroa sig, men det är så svårt. Nej, nu ska jag inte skriva mer om att må dåligt, nu ska jag vara glad istället. Jag SKA må bättre idag, jag får helt enkelt kämpa och slå bort alla dumma tankar. :) *PANG. NU ÄR DE BORTA!*

animated avatar maker

online gif creator
 
Hade lite kul i camen och säger "fuck you" till alla dumma tankar jag har. :P

Recpet på kycklingwraps

 
 Du behöver:

Kycklingfilé
Tacobröd (något slags tunnbröd, spelar ingen roll vilket)
Creme fresh
Valfria grönsaker
Olivolja
Chilipulver
Färsk Vitlök
Alroundkrydda
Peppar
 
 Så här gör du:
 
* Marinad:
Blanda olivolja, färsk vitlök (pressad), chilipulver, peppar & alroundkrydda.
Låt sedan kycklingen ligga i marinaden i ca en timme.
 
* Kall sås:
Blanda creme fresh med de kryddor du vill ha i. Exempelvis chilipulver, alroundkrydda, vitlökspulver.

Stek kycklingen och servera som tacos ungefär. :) (Vi går aldrig efter mått osv utan kryddar efter behag.)
 
 

Aww ni är för goa <3
Inspiration

 
 

 
BILDER FRÅN weheartit.com


Snart godis och film <3

Nu har vi just käkat kycklingwraps, så jävla gott. :D Snart blir det godis och filmmys. Vet dock inte vad vi ska se än, men vi har nog någon bra film eller så hyr vi en. Hoppas ni har en bra kväll! :D Jag gjorde i alla fall såsen och marinaden till kycklingen. Det ni. ;) 
 

Evah dissar FOLK SOM STÄLLER KUNDVAGNAR HELT FEL!

- Var nyss i köpcentret en snabbis och såg i parkeringhuset att folk verkligen är så lata.... Det var fullt där man ställer kundvagnarna och istället för att ta upp dem till själva köpcentret eller gå till andra sidan av parkeringhuset med sin kundvagn, så har hur många som helst ställt varuvagnarna i parkeringsrutor så de blockerar körfältet... På flera ställen. Så om det står bilar så man inte kan gena igenom rutorna när man ska ut så får man köra mot riktningen, för mitt i körfältet står det 1000 varuvagnar.... Usch blir så sur på att folk verkligen är så lata att de inte kan göra rätt efter sig. Hur ska lixom köpcentret hinna flytta undan allt? Folk blir sura på när det blockerar vägen, men de kan inte ställa rätt sin egen kundvagn... De borde väl se att det blockerar vägen, eller?! 

Haters


Möt det med ett skratt!

Något jag har märkt väldigt ofta är att folk är så otrevliga mot andra.
Säg så här att en tjej får en elak kommentar, då svarar hon tillbaka med något elakt + att hon skriver att den andra är så dum för att den var elak mot henne. Visst, man ska få försvara sig, men måste man ge igen och vara likadan? Jag tycker det är bättre att inte vara så hård och otrevligt, utan istället möta med respekt, för då vet jag att jag i alla fall har ryggen fri. Jag läste nyss igenom lite bloggar, kommentarer osv. En tjej hade skrivit sin åsikt om en viss typ av brudar och då kommer det en annan tjej som känner att hon måste försvara sig, så hon kommenterar att tjejen som skrev sin åsikt är en äcklig f*tta och att hon hoppas att den andra tjejen dör. 

Om man nu känner att man måste försvara sig, varför göra det på ett sådant sätt? Jag tycker inte att de som svarar otrevligt tillbaka är ett dugg bättre än de som skriver först. Jag förstår att man kan bli sur och ledsen om någon är elak mot en, men man måste tänka på att inte ta åt sig och inte ge samma mynt tillbaka. Bättre att möta det med ett skratt och bara gå vidare, istället för att vara exakt likadan...
 

Hej på er!

Inatt har jag sovit som en stock faktiskt. Vi gick och la oss typ vid 1.00 och somnade nog efter typ 15 minuter bara. Känner mig just nu helt fantasilös om vad jag kan skriva om.... Känns som hjärnan är helt tom + att så många har varit ute, så läsarna har minskat. Det är ju helg och midsommar så folk har ju inte tid att sitta vid datorn.  Därför känner jag mig inte superpepp på att uppdatera faktiskt.

Igår åt vi som sagt jordgubbar med grädde, det var riktigt gott. Men jag hade ju ätit så mycket innan så fick inte i mig så mycket. :( :P Men så går det...
 
 

Hur dagen har varit

Idag har vi grillat, fast det fick bli elgrillen, för det blåste så ute. :/ Det har varit rätt fint väder, men otroligt blåsigt. Dock inte några kalla vindar som tur var. Vi har också hyrt film och än så länge har vi sett en gång i Phuket, som vi också såg på bio. :) Nu ser vi på Simpsons och ska snart sätta på Sean Banan inuti Seanfrika och äta jordgubbar, om jag orkar få i mig något haha. :P Hoppas ni har haft en underbar dag!
 


 
Outfit of the day. :)

Andra bloggare

 
PAOW: En rätt cool tjej som faktiskt inte visar upp en perfekt yta i bloggen, utan är sig själv och står för sina åsiker. Kan dock ibland bli lite för mycket, men en väldigt intressant blogg. Synd bara att den blivit sämre på senare tid, då hon inte uppdaterar så mycket. :/

KISSIE: Jag gillar att hon blivit snäll och helt annorlunda. Hon kan driva både med sig själv och andra, fast på rätt sätt. En helt annorlunda tjej till skillnad från förr. Jag gillar hennes blogg mycket, då hon har väldigt snygg klädstil idag också och faktiskt har växt en hel del.

DESSIE: Hon har väldigt snygg klädstil tycker jag. Jag brukar få inspiration från hennes blogg till mina texter, då folk som kommenterar hennes blogg är väldigt elaka och hårda... Jag kan bli upprörd av att läsa vad de skriver till henne, men det kan ge mig bra texter om sahället osv. Känns lite som Dessie är nya Kissie eftersom folk stör sig så på henne...?

WIDERSTEDT: Vädligt underhållande blogg tycker jag. Hon har också blivit annorlund sedan hon började och faktiskt blivit bättre. Jag har länge gillat henne för att hon är en väldigt rolig tjej tycker jag. Hon vet vilka knappar hon ska trycka på för att provocera människor och folk går på detta gång på gång.

BLONDINBELLA: En störtskön brud, men ganska ointressant blogg tycker jag. Gillar bättre hennes böcker. Men hon är en stor inspirationskälla, både för mig och andra tjejer!
 

Skryta om pengar?

Jag tycker faktiskt att man får skryta om saker och ting, bara man gör det på rätt sätt.
Jag har sett många storbloggar som lägger ut vad deras kläder kostar, att de har fått lön, så och så mycket, osv. Men många blir verkligen jättesura på detta och visst kan det säkert vara jobbigt att se någon som har mer pengar, men vad skulle de själva ha gjort? Så länge man inte typ skriver: "Hahaha, jag har mer pengar än du. Fattig du är" och sådant så tycker jag att man kan vara stolt och skryta lite. Om man vill visa att man köpt en märkesväska så kan man göra det, man ska inte behöva få höra dåliga saker för det. 

Jag tycker faktiskt det är kul att se att folk faktiskt kan unna sig saker och har det bra, så länge de inte ser ned på andra som har mindre pengar så gör det mig ingenting att de skryter lite och berättar i bloggen osv. :)
 

Godmorgon + outfit

Godmorgon på er! Sovit gott? Jag vaknade vid 4 imorse av att big bang theory började låta jättehögt. Hade skruvit ned ljudet men ljudet kom på av sig själv. :S Konstigt... Jag sover ibland med tv:n på, för att jag har lättare att slappna av då och då ska det oftast vara big bang igång. :)

Idag är det midsommar. Vad ska ni göra? Själv ska jag grilla med André och så. :) Vi ska snart iväg och handla godis och saker till maten. Hoppas i alla fall att ni får en bra midsommar. :) Vi hörs lite senare idag. Var rädda om er och ta hand om er. 
 


Gårdagens outfit. :)

Självsäkra saker

 
 De tar hand om sig själva.

 De accepterar att ingen är perfekt, varken du eller någon annan.

 De har en omgivning som de trivs med och som får dem att må bra.

 De börjar om när de misslyckas och de vågar misslyckas.

 De vågar testa nya saker.

 De vågar bjuda på sig själva och kan skratta åt sig själva.

 De peppar andra, istället för att trycka ned. 

KOM IHÅG;
att dessa punkter kanske inte stämmer varje gång. Ibland är man rädd för att misslyckas, ibland vågar man inte prova något nytt osv, men det handlar om mestadels av tiden. Du kan känna dig rädd och osäker ibland, men låt det inte bli för ofta!

Videoblogg

 

Hemma igen.

Hej på er! :) Nu har jag just kommit hem igen. Har varit och solat med syrran en snabbis. Känner mig lite stressd eftersom jag ska till André idag också. Så har lite att göra... Men det går nog bra. :) Ska packa färdigt, sminka mig och så sen också. Men uppdaterar mer sen. Puss puss.
 

Vinnare av dagens blogg

 
 
GRATTIS TILL ER TVÅ! :) BILDERNA ÄR LÄNKAR! :)

Har suttit ute

Har suttit ute på altanen ett bra tag nu. :) Man får ta vara på de soliga stunderna som finns. Nu blir det film och mys med familjen. :) Uppdaterar mer senare och då dras vinnaren av dagens blogg också. Puss.
 

Filmtipset

 


INFORMATIONEN OM FILMEN ÄR TAGEN FRÅN WIKIPEDIA!

Intimrakning

JAG FICK EN KOMMENTAR AV EN TJEJ IGÅR SOM UNDRADE LITE OM DETTA MED ATT RAKA SITT UNDERLIV. DÄRFÖR TÄNKTE JAG GE LITE INFORMATION OM JUST INTIMRAKNING.
 
 Det är otroligt vanligt idag att raka sitt underliv, men absolut inget måste! Känner du att du vill raka dig, så ska du göra det, men gör det inte för någon annans skull. Det är heller ingen "ny trend". I vissa kulturer har kvinnor och män rakat/vaxat sina underliv i tusentals år.
 
 Det finns olika typer av intimansning. Vissa rakar med rakhyvel eller apparat, andra vaxar. Vissa tar bort allt hår, medan andra bara tar bort lite. Vissa gör till och med "frisyrer" på sitt underliv. Så det går att variera hur man vill göra med sitt hår.

 
När man rakar med rakhyvel ska man se till att den är riktigt bra och tar bra. Man ska också använda myyyyycket rakgel. (Det säljs speciella produkter för intimrakning. RFSU kan du köpa på apotek och vissa livsmedelsaffärer.) Men var försiktig, för det är lätt att skada sig med en hyvel. Raka helst medhårs, då det är mycket skonsammare mot huden. Dela inte rakhyvel med någon annan och ha helst en separat hyvel till just ditt underliv. Tryck heller inte hyveln så hårt mot huden.

 Vaxning är också väldigt vanligt och det kan göra väldigt ont. Håret slits bort med rötterna och det tar längre tid för håret att växa ut igen. Var dock försiktig så inte vaxet kommer i kontakt med de känsliga slemhinnorna då detta kan irritera oerhört mycket.
 
 Man kan få lite så kallade "rakfinnar" när man rakar sitt underliv, så smörj alltid in dig efter rakning/vaxning med en lugnande salva/olja som är skonsam med underlivet. Olivolja, barnolja eller vaselin fungerar bra.
 
 
"EASY SHAVIN’ shaving gel är en mjukgörande gel med glideffekt för rakning av intima områden. Gelen har ett anpassat pH-värde och en speciell formula som är klar och inte löddrar, för att du ska se var du rakar dig. EASY SHAVIN’ gör din rakning lättare på hela kroppen. Berikad med kamomill och ängskrasse passar gelen bäst i dusch och med rakhyvel. Milt parfymerad, utvald för att vara skonsam mot hud."

Njut av dig själv!

Jag har lärt mig att älska mig själv som jag är på grund av träning. Nu menar inte jag träning för kroppen, utan för psyket. Mitt självförtroende och min självkänsla kom inte av sig själv, jag var tvungen att jobba på det. 

Det är många gånger lätt att man bara vill ge upp och strunta i allting, för man tror att man inte är bra som man är. Men det är just det som är grejen. Du ÄR bra som du är, bara du inser det själv. Ibland kan mina bra tankar om mig själv svikta och jag blir osäker, rädd och ser ned på mig själv. Det är okej att det är så ibland, bara det inte blir för ofta. Det många idag gör fel på är att de ger upp för lätt. Istället för att jobba med sig själva och sina egna hjärnor, så faller de för idealen och anpassar sig efter andra. De ger nästintill upp med sina egna tankar och åsikter, enbart för att passa in. Jag vill bli ihågkommen för den jag ÄR, inte för någon som andra vill att jag ska vara. Jag kan välja hur mitt liv ska se ut. Jag kan välja hur stark jag vill vara. Nu kan det givetvis komma motgångar som gör det svårare, men man kan alltid ta sig upp och faktiskt inse vad bra man är som sig själv.

Det behövs ingen mer Beyonce, för den finns redan en. Men just du behövs så som du är. Du ska aldrig försöka vara som någon annan, för den personen finns redan. Du ska sträva efter att vara dig själv, så som du är. Med träning och jobb så kan du också sitta där en dag och bara njuta av att du är du. Där du känner dig säker, där du inte behöver gå och vara osäker dag ut och dag in. Men det gäller att inte ge upp. Du kan klara det, jag tror på dig!
 

Fick en present till

Idag kom min funktionshindrade syster Sofie hem med en present till mig. :) Hon och hennes assistent hade inte haft tid att köpa en till min födelsedag, så fick den lite senare och det spelar ju ingen roll. :) Fick en jättefin paljettkudde, som jag blev jätteglad över. Älskar Sofies presenter, då hon är väldigt bestämd på vad hon vill köpa. Hon bara tittar på den grejen hon vill köpa då och det är kul att hon bestämmer själv. :)

 

Lite bilder

Fick en kommentar igår om att jag har mestadels bilder på min syster Anna, så tänkte lägga in lite olika bilder på mina andra systrar också. :) Anledningen till att Anna är med såpas mycket på min blogg är att hon och jag älskar att vara med på bild, så det blir mestadels på oss två. :)

 
Jag, Anna och Carola på Per Gessle 2007. :)
 


Sofie för något år sedan. :)Anna, Sofie & jag nyår 2011. :)Sofie & jag jul 2011. :)


Carola, Anna och jag i december 2011. :)Jag & Sofie 2009. :)


Carola, Anna och jag på nyår 2011. :)

Haha gillar denna.


Tips till bra kärlek.


 TA VARANDRA INTE FÖR GIVET. - Man ska aldrig ta sin partner för givet. Uppskatta varandra och visa att ni älskar varandra istället. Har din partner gjort en god middag, beröm din partner då. Man behöver det!
 
 PRATA MYCKET MED VARANDRA. - Nästan inga problem löser sig helt av sig själva. Tycker du något är fel, så säg det istället! Din partner är ingen tankeläsare, så du kan inte ta för givet att hen förstår vad du vill och känner.
 
 ÖVERRASKA VARANDRA. - Ibland kan det vara kul att få en blomma, en chokladask, en fin text eller vad det nu kan vara. Så överraska din partner då och då med något som du vet personen blir glad av! Behöver inte vara något stort eller dyrt, det räcker med något litet då och då.
 
 UMGÅS MYCKET, MEN HA OCKSÅ TID FÖR ER SJÄLVA. - Man ska försöka umgås mycket med varandra i ett förhållande, men inte alltför mycket. Det är bra att ibland också kunna göra saker på egen hand och ta hand om sig själv. Men ta er tid för varandra och prioritera både varandra och er själva.

Haha diskussion...

 
JAG: Jag gillar faktiskt MER flaskorna bättre än tetra. Tycker det är godare med flaskorna faktiskt.
 
ANNA: Men tetran är bättre, för det är mer i den.
 
Haha tyckte den var väldigt bra faktiskt. ;)


Nya tider, nya ordspråk

 
Haha, gillar denna. :)

Gilla Annas sida

GILLA ANNAS BLOGG PÅ FACEBOOK VETTJA! :D KLICKA HÄÄÄÄÄR FÖR ATT GILLA DEN!

 
KLICKA HÄÄÄR FÖR ATT KOMMA TILL ANNAS BLOGG! :)

Självrespekt + fylla.

Många klagar på lättklädda bilder och tjejerna som tar dessa bilder. 
Man får höra ord som white trash, hora, slampa, slyna och Gud vet vad. Många tar för givet att man ligger runt för att man har lättklädda bilder. Många tycker också att man saknar självrespekt och hjärna. Detta är deras åsikter, det får de absolut tycka, även om de egentligen inte har rätt att yttra åsikten när den är kränkande.
 
Självrespekt för mig är när man vet om sitt eget värde. Att man inte nöjer sig med mindre, utan faktiskt vet vad man är värd. Att man kan stå upp för sig själv och vara sig själv, fast att folk går emot en och klagar. När man vågar bjuda på sig själv och kan skratta åt sig själv. Självrespekt för mig är när man älskar sig själv för den man är och inte spelar någon annan utåt för att passa in. Detta är så jag anser att självrespekt är, sen kanske ni har en annan åsikt.

Jag gör samma saker som många andra tjejer/kvinnor, killar/män gör, men vet ni vad? Otroligt många gör detta PÅ FYLLAN. De tar bilder på varandra när de festar, där tjejer kysser tjejer, där killar kysser killar, där de både är lättklädda (bikini som underkläder) och vissa går även längre än så. Jag tar enbart lättklädda bilder, inget annat. Jag dricker inte ens alkohol och jag kysser inte tjejer på bilder. Se på otroligt många festarbilder, så kommer ni se just min typ av bilder + ännu värre bilder. Om ni inte tål mina bilder, föreställ er att jag är på en fest med en öl i handen och är lite full, skulle det vara bättre då, eftersom så många "godkänner" sådana här bilder på fyllan? Samma med en del människor som åker utomlands. Där festar de järnet, solar toppless och gör saker de aldrig skulle göra nyktra hemma i Sverige. Det enda jag gör är att ta lite lättklädda bilder som nykter, men jag varken visar kön eller bröst. Just det jag gör + ännu värre gör tusentals andra på fyllan, som oftast verkar vara mer okej. Godmorgon

Åh vad sliten jag känner mig... Somnar så otroligt sent på nätterna så vet inte hur jag ska ändra det... Har just kollat på topp modell, en gammal säsong. Älskar topp modell så alltid lika kul att se det. Skulle kunna sova hela dagen känns det som... Jag uppdaterar snart igen. Puss

Vad är självförtroende?

Dagens blogg

 
TÄVLINGEN AVSLUTAS PÅ ONSDAG DEN 20/6!
PS. GLÖM INTE ATT LÄNKA TILL INLÄGGET I DIN BLOGG + BERÄTTA OM DU GILLAT MIN FANPAGE!

21 år nu! :)

Rätt kass bild, men den första med nya datorn iaf. :D

Hahah videoblogg

 
 
 Sänk basen om ni inte hör texten. :P 
Var tvungen att lägga in lite gamla videobloggar haha. :P

Vad är bristningar?

EFTERSOM SÅ MÅNGA SKÄMS ÖVER SINA BRISTNINGAR OCH INTE RIKTIGT VET VAD DET ÄR, VILKA SOM FÅR DET, OM DET FÖRSVINNER OSV, SÅ TÄNKTE JAG SKRIVA LITE FAKTA OM DETTA.

 VILKA FÅR BRISTNINGAR? -
Alla kan få bristningar. Men särskilt vanligt är det i puberteten, gravida kvinnor, styrketränare och överviktiga.

 VAR PÅ KROPPEN ÄR DET VANLIGAST? - Hos flickor i puberteten är det vanligast på bröst, höfter och lår. Hos pojkar i puberteten är det vanligt på axlar och rygg. Gravida får ofta på magen och brösten.
 
 VARFÖR UPPSTÅR BRISTNINGAR I JUST PUBERTETEN? - Man får en ökad halt av hormoner som påverkar underhudens hållfasthet. Kroppen hinner inte riktigt med och därför uppstår bristningar.

 KAN MAN TA BORT BRISTNINGAR? - Vissa säger att det fungerar med krämer osv, men själv tror jag inte att det fungerar.Jag har aldrig provat en kräm, för jag har inga problem med mina. Men jag är inte säker på om de kan försvinna faktiskt.
 
 HUR SER BRISTNINGAR UT? - Det är olika. De kan vara långa, breda. I början brukar de vara mer röd/rosa, men med åren brukar de bli mindre och ljusna.

 
Här är en bild på mina bristningar. De har jag haft sen jag kom in i puberteten. De har ljusnat en hel del, men inte försvunnit. Själv ser jag inga problem i det, för varför lägga energi på att tänka på några streck?

Ni vet allt om mig

Något jag tycker är intressant, det är hur människor på Internet kan berätta ALLT för en.
Någon som inte ens känner en kan verkligen berätta allt. Så varför ska man lägga pengar på att gå till läkare, tandläkare, psykologer, gynekologer osv när man kan få reda på allt på Internet? :P Haters kan berätta allt om dig, sådant du inte ens visste själv så det är ju jättebra att man kan slippa betala för allt och få en gratis undersökning av sina haters på Internet. :D Nu ska jag sluta kontakta min läkare när det gäller medicinering av Giftstruma, för mina haters vet ju allt om mig och mina sjukdomar och hur mitt tandkött ser ut och Gud vet vad. 
 
Gör det du med, fråga en random människa på Internet så får du svar på allt du inte visste. ;) *Ironi för er som inte förstod det hehe. *Evah tipsarDiskussion lättklädda bilder

En diskussion jag får ta ganska ofta är detta om lättklädda bilder.
Många skriver att de som inte gillar lättklädda bilder är konstiga. Det tycker inte jag att de är. Man är inte konstig eller något bara för man inte gillar samma saker som 10.000 andra. Så jag brukar ofta få skriva till dessa människor att alla är vi olika och har olika smaker och man behöver inte döma någon vare sig den gillar lättklädda bilder eller inte. Man behöver inte kränka en person för att personen gillar eller inte gillar lättklädda bilder. Man ska inte göra det oavsett vad det än gäller. För vad gör det om man inte gillar eller gillar lättklädda bilder? Vad gör det om man inte gillar pannkakor eller om man gör det lixom?
 
Jag gillar lättklädda bilder och därav tar jag det själv. Du kanske inte gör det och det är ingen fara. Du behöver inte kolla om du inte gillar det och varken du eller jag ska bli dömda för att gilla eller inte gilla.


Evah Hissar & Dissar  NYA BLOGG.SE
- Jag tycker att nya blogg.se fungerar myyyycket bättre och det känns mycket fräschare. :) Känns mycket roligare och lättare att blogga, bara man lär sig hur det fungerar. En av de bästa sakerna är att man kan ladda upp fler bilder samtidigt. Det är en stor hiss!
 
  MIN NYA DATOR
- Den är riktigt snygg, är skön att jobba med och är snabb. :) Det värsta är att jag är van med en liten mini-pc, så det blir väldigt ovant att ha en större dator, men jag vänjer mig nog. Jag älskar den i alla fall! FOLK SOM LJUGER.
- Något jag verkligen ogillar är folk som ljuger. Det kvittar ju vad det är, men något jag känner extra mycket just nu är folk som ljuger om sin statistik på sina bloggar. De säger att de har flera tusen läsare, men ändå är det ingen som vet vem personen är eller någonting.... Om man ska ljuga, kan man väl ljuga till en "normal" gräns i så fall? Bara löjligt att ljuga om att man har flera tusen läsare om man inte har det....
 
 VÄDRET!!!
- Vädret får återigen en diss... Jag vill ju ha sommar och sol. Inte regn och molnigt hela dagarna. Nu är det mitten på juni, vart är sommaren?!

Haters gonna hate

När jag får elaka kommentarer av folk brukar jag inte ta åt mig.
Jag känner att det inte finns varken ork eller anledning till att ta åt sig, lägga energi på det och ödsla tankar på att må dåligt över dessa kommentarer. Det jag dock mår dåligt av och det jag blir ledsen av är att se hur dåligt dessa människor egentligen mår. För en människa som mår bra i sig själv och i sin omgivning behöver inte kränka andra.
 
Jag tror inte att alla som skriver att man är ful tycker att man är ful. Många gånger skriver de det nog enbart för att de vill göra någon annan ledsen och få en reaktion. Man märker också att när de inte lyckas få en ledsen med att skriva att man är ful, så skriver de något annat, som att man är fet, att ens partner inte går att lita på, att ens familj inte älskar en osvosv. När de inte lyckas med en punkt, försöker de med en annan. Men här fungerar inte det i alla fall. Varför skulle jag lyssna på några randoms på internet, som bara vill trycka ned mig? Varför ska jag ge personen den lyckan? Det tänker jag inte göra och därför bryr jag mig inte om deras kommentarer. Det ska inte du heller göra! Haters gonna hate, så stå bara kvar och var du!


Godmorgon

Godmorgon på er! Sovit gott? Jag märker att blogg.se krånglar lite nu så passar på att uppdatera lite snabbt bara, ifall det skulle börja krångla igen. Jag ska snart försöka duscha och tvätta lite. Känner mig jätteseg fortfarande faktiskt. Men jag uppdaterar mer senare, om det funkar. :)


Minnen <3

Sitter just nu och lyssnar på massor av dansband som Lasse Stefanz, Barbados, Elizas osv. :) Älskar verkligen dansband. Fast tårarna kommer en hel del. Längtar tillbaka till alla konserter.... Lasse Stefanz har varit mina gudar i flera år. Älskar deras musik. 


Lasse Stefanz har jag varit på tre gånger. Detta är bilder från 2010, då jag var i Kulla i Skåne. :)Här var Anna och jag på Willez i juli 2011 :)Arvingarna i juli 2011 :)Flamingokvintetten sommaren 2010. :)

Nytt på blogg.se

Jag bloggar ju på blogg.se och nu har jag fått chansen att prova det nya. :) Än så länge verkar det väldigt bra faktiskt. Istället för att skicka typ såhär i en kommentar: "Madde: Precis", så kan man nu svara direkt under den kommentaren, till den personen och det är ju bättre. :D Får hoppas att det blir ännu bättre med blogg.se. Det enda jag tycker är lite jobbigt är att det kommer upp en profilbildruta i min meny, ovanför min gilla-knapp till facebook. jag vill ju inte ha någon profilbild där eftersom jag redan har bild i menyn. Men nu vet ni läsare om också att det är lite förändringar här på blogg.se. :)


Min nya bebis! :DFick den av familjen i födelsedagspresent. :) Skulle ju egentligen ha en systemkamera, men datorn krånglade så, så ville ha en ny dator istället. Tack så jättemycket! :D

Vinnare av dagens blogg

Grattis till er två! :) Till er som inte vann, amäl er gärna nästa gång som blir på söndag den 17/6! :)

I am who i am
Jag älskar er! <3

Jag är så otrooooooligt glad att jag har min underbara familj. Jag älskar er så jävla förbannade mycket! Utan er skulle jag inte vara den jag är idag. Jag uppskattar verkligen allt ni gör för mig. Ni vill verkligen att jag ska ha det bra. Jag kan alltid prata med er om allt. Ni får veta det mesta om mitt liv. Om kommentarer på internet, om hur jag känner inför saker och ting, ja om det mesta. Ni betyder så otroligt mycket för mig. Min älskade familj, jag älskar er!

// Eran Evah
Detta är inte den bästa bilden precis... Men så tråkigt att ha samma bild varje gång. Denna bilden är från Sofies (min funktionshindrade syster) student. Hon som håller i Sofie, som det är blurr på är Sofies assistent och jag vet inte om hon vill synas på internet. Men i alla fall kul att inte alltid lägga in samma familjebild. Vi måste ta fler! :D

Sova...

Hej på er! Idag har jag varit iväg och fått en ny dator. :D Lägger in bild på den imorgon. Känner mig så otroligt trött nu efter allt så tänkte lägga mig snart faktiskt. Ska fixa den nya datorn ordentligt imorgon också, så imorgon ska jag försöka blogg järnet med en ny dator. :D

Utser dagensbloggvinnaren imorgon istället, för orkar inte det nu. Godnatt och sov gott. Puss!

Gå sin egen väg

Jag har egentligen alltid varit väldigt annorlunda.
Förr gillade jag inte alls att vara annorlunda. Jag ville vara en i mängden. Den som drack alkohol på helgerna, den som rökte och var en av de populäraste i skolan. Tjejen som folk såg upp till. Men idag är jag stolt över att vara annorlunda. Varför ska man vara som andra när man kan vara sig själv?

Jag vill skilja mig från mängden idag. Jag vill bl ihågkommen för den jag är, inte för att vara som "alla andra". Idag är jag glad över att jag alltid valt att gå min egen väg. Att gå sin egen väg är inte alltid den lättaste, men det är den absolut bästa vägen faktiskt. Man kommer längre och man mår mycket bättre om man får vara sig själv.

Så tevka inte, gå din egen väg och strunta i vad andra tycker. Om du vill ha rosa hår så ska du ha det. Vill du gå i pyjamas på ett bloggevent, gör det. Bara du är nöjd! :)


Tandläkaren snart...

Godmorgon på er! Sovit gott? Jag har sovit rätt så bra faktiskt.
Snart ska jag åka till tandläkaren... Känner mig lite rädd faktiskt. Jag har lite tandläkarskräck, fast jag vet att det egentligen inte är så farligt. Det är bara en undersökning så det borde ju gå bra. :)

Skolan ringde och väckte mig förut för de ville ha information om hur det är att gå barn och fritid, vilka kurser man läser och så. Jag som egentligen känner mig så trött ville sova längre haha. :P Nu måste jag borsta tänder osv. Uppdaterar er lite senare. Puss puss!

SVARAR PÅ KOMMENTARER SENARE!

Köra bra bil?

Vad jag har förstått det som så är det många som känner sig stressade i trafiken. Särskilt nybörjare gör detta. Så var det för mig också i början. Jag blev jättestressad av att ha folk bakom mig och jag var rädd att de skulle bli sura om jag körde 90 på 90 väg eller om jag fick motorstopp i en korsning. Idag struntar jag fullkomligt i detta.

Tål de inte att man kör lagligt så tycker jag inte de ska vara i trafiken. Det är min tur att vara där, det är min rätt att vara på vägen och jag kör lagligt. Varför skulle det vara fel? Kör man lagligt så behöver man inte oroa sig på samma sätt. Visst, andra kör som idioter, men då vet jag att jag har ryggen fri i alla fall. Jag tänker inte köra för fort, för jag är rädd om min bil, rädd om mitt körkort, rädd om mina medmänniskor och rädd om mig själv.

Jag brukar tänka som så: "Blir de sura för att jag kör 90 på 90väg, låt dem bli det. Jag bryr mig inte. Jag ska ta mitt ansvar och köra lagligt." Då blir jag inte stressad. Ibland gör jag självklart något fel i trafiken, för jag är inte en perfekt förare, det är ingen som är det. Men jag tänker till, jag försöker ta mitt ansvar och jag kör inte om när jag får möte, jag kör inte för fort osvosv.

Så istället för att känna er stressade och tänka på vad andra ska tycka om du kör lagligt så tänk bort dem. DU har rätt att vara på vägen och det är inte fel att göra rätt för sig. Ta hand om dig, din bil, ditt körkort och dina medmänniskor!Jag vill ha din åsikt!

Nu är det nämligen så att jag vill veta vad ni läsare tycker om mig. :) Vore intressant att se varför ni tycker om mig och varför ni inte tycker om mig. Så varsågoda, säg eran åsikt om mig nu. :)


Tog blodprov

Igår var jag iväg och tog blodprov för min giftstruma. Jag måste ju kolla regelbundet så medicinen är bra och så. Shit vad det blödde... :S Jag har ju tagit blodprov regelbundet sen jag var 7 år, men det har aldrig blött så mycket innan. Jag fick ju på ett litet plåster typ men det blödde jag igenom direkt, så fick flera plåster plus en gasbinda över.... Jag var fan på väg att svimma faktiskt för det var så jobbigt och jag blev yr direkt. Men med mycket tryck ett tag så slutade det i alla fall, men jag var alldeles matt och konstig hela dagen efter det.


LänkbyteJag tänkte göra ett länkbyte med denna fantastiska tjej. :) Hon driver en boosta dig själv blogg hon också och jag tycker hennes blogg är väldigt bra. Alltid lika intressant att läsa hennes inlägg. In och kolla du också! :)

http://boostadig.blogg.se

Dagens låt
Tips till välmående


ACCEPTERA ATT DU HAR KOMPLEX. - Alla har något de är mindre nöjda med på sin kropp. Vad gör det egentligen, så länge man inte tänker på det hela tiden? Du kanske är missnöjd med dina armar, men var glad att du har ett par fungerande och friska armar, så strunta i om du inte är supernöjd med dem!

AVBOKA ALDRIG NÅGOT FÖR ATT DU ÄR MISSNÖJD. - Det kanske känns jobbigt att gå till stranden och visa upp sin kropp, men varför ska du gå miste om att ha en kul dag med dina vänner? Tänk på att ingen ser dig på det viset du ser på dig själv + att folk är upptagna med att noja över sina egna kroppar!

STÖT BORT NEGATIVA TANKEN MED EN POSITIV. - Det är inte alltid det lättaste, men det går. Istället för att tänka att din mage är stor, så tänk på att du är frisk och mår bra. Du är ju faktiskt hur snygg som helst och du ska inse det själv. Då gäller det att inte tänka så mycket negativt om sig själv.

FOKUSERA PÅ ATT MÅ BRA. - Varför skulle det vara viktigare att se ut som idealet och kanske vara överdrivet smal, istället för att vara hälsosam och i det ideal som är bra för ens egen kropp? Strunta i alla ideal och "måsten". Var så som du mår bra av, både psykiskt och fysiskt. Det är det viktigaste, att må bra!


Haha folk är så roliga

Detta är två personer som skriver. Personen som skrev första och det andra meddelandet som bilden och namnet är överstruktet är samma person. 

Sarkasm verkar dock INTE vara en av deras starka egenskaper haha. ;) Jag älskar verkligen att driva med folk, fast på rätt sätt då. :D

Lite bilder från igårAnna gjorde smörgåstårta och kladdkaka. :)Fick en vas med blommor av familjen och en epilator av älsklingen. :)Fick också en sten, kort, pengar, trisslotter och en travkupong. :) Får en större present senare. :)Fler bilder kommer vid ett annat tillfälle. :)

VideobloggSkulle lagts in förut egentligen. Svarar på kommentarer imorgon och då kommer det blider med! :) Puss

Morgon

Godmorgon på er! Tänkte bara uppdatera er lite snabbt. Vi har just vaknat. Idag ska vi fira mig, fast jag egentligen fyller år nästa söndag, den 17:e. Men allting passade bättre denna helgen, så har lite att göra. Har i alla fall sovit som en stock inatt som tur är. Drömde om Sheldon haha. :P Men jag uppdaterar mer senare. Puss.

Kunde inte ladda upp någon bild....


Dagens fråga + min åsiktDet här tycker inte jag stämmer för fem öre faktiskt. Nu vet jag inte om personen som skickade in denna insändare (om den är äkta) är seriös. Kanske bara driver, men om personen är seriös tycker jag att personen har ganska skev bild av bloggande faktiskt. Jag älskar att blogga och gör det för att jag älskar att skriva och kunna hjälpa andra. Det är roligt att nå ut till människor och få ut sina åsikter.Student 2010

Tänk att det redan har gått två år sen jag tog studenten. :) Först hade jag ju inte tänkt gå på min student för att jag hade så himla mycket problem med min skola. Trivdes inte alls med lärare och rektorer osv... Men jag gick dit och jag tog ändå studenten, vilket jag är otroligt glad för idag! :) Här kommer det lite bilder.


Charma mig?

Många verkar tro att de kan charma mig med att skryta om hur fort de kör bil, hur mycket de dricker eller hur lätt de får brudar. Inget av det där har någonsin fungerat på mig. Jag har aldrig fallit för killar som kör fort eller som dricker mycket. Det imponerar inte på mig.

Vet ni vad som imponerar på mig? En kille som går sin egen väg. Som inte kör olagligt. Som inte dricker, som vet vad som är viktigt i livet och har samma prioriteringar som jag. Det är viktigt för mig och det är det som gör att jag faller för någon. Jag föll för André för att han är så mogen för sin ålder. Han passade mig perfekt och jag trivs verkligen med honom.


Saker jag vill


 Få en stor blogg.

 Gifta mig och skaffa barn.

 Tjäna mycket pengar.

 Få ett stort hus med massor av rum.

 Få köpa exakt vad jag vill i alla fall under en hel dag.

 Ha en egen chaufför, även om jag älskar att köra bil.

 Ha massor av djur.

 Bli bjuden på olika event osv.

 Få hjälpa människor att må bättre i sig själva och nå ut till många.


7/6-10 - dagen du försvann

Idag är det två år sen som min farfar dog... :( Jag minns fortfarande allting så klart i huvudet, för jag var med dig när du dog. Jag höll din hand när du dog... Jag ska inte skriva så ingående om detta igen, eftersom jag gjorde det senast i november, på din födelsedag. Jag vill bara tillägna denna dagen till dig. Du är otroligt saknad och vi pratar ofta om dig, min älskade farfar. Du ställde upp i vått och i torrt. Du fanns alltid där och det uppskattar jag.

Hoppas du har det bra där du är. Ta hand o
m Bami och Evert åt mig. Vi tänker på dig och du kommer alltid finnas i våra hjärtan. Vi älskar dig nu och för alltid. // Din Evah och familj.Dagens fråga


webvoter-omröstning
Är det viktigt för dig att du är nöjd med din profilbild på facebook etc?

Ganska...
Har ingen profilbild alls
Ja
Nej

Se resultat

Människor hittar fel

Människor kommer alltid hitta fel på en. Även om de inte ser felen direkt, så kommer de sitta och leta och granska dig tills de hittar några fel. Är man smal, ja då är det fel. För då är man alldelse för smal och ohälsosam. Man går av enligt folk. Ser man ut som mig, ja då är man tjock och ohälsosam. Då ska man banta bort magen och gå ned i vikt. Är man mer mullig, då är det också fel för det är inte heller hälsosamt och så här fortsätter det.

Människor som gillar att klaga kommer hitta fel på människor oavsett hur de än ser ut, för de älskar att klaga och finna minst fem fel på andra, för att få hävda sig själva en smula och känna att de har makt. Får du höra att du är tjock, för smal, har för stora lår eller vad det nu kan vara; TA INTE ÅT DIG! De här människor skulle klaga oavsett om du gick upp/ned i vikt för de klarar inte av att leva om de inte får klaga. Det bästa är att vara som man själv vill vara och försöka vara hälsosam, för det är ändå DU SJÄLV som ska leva i din egen kropp.Gustav 25 år eller Elsa 16 ska inte leva i min kropp, det är JAG som ska göra det. Så varför ska jag gå efter om de tycker att jag är för tjock med hög panna och spetsig näsa? De kan sluta kolla (om jag inte är så speciell så de måste fortsätta kolla då ;)), men jag ska leva i mig själv varje dag, så det är JAG som ska vara nöjd. Och nöjd blir jag när jag skiter i vad alla andra säger och accepterar mig själv som jag är, som Evah med spetsig näsa och hög panna. Det är det som gör att jag är jag, att jag är unik som jag är.

Jag kanske är tjock i dina ögon, men jag är i alla fall mig själv, jag följer inte ideal, jag försöker vara hälsosam, jag är nöjd med mig själv OCH jag kränker ingen. Vad gör du?

Jag vill att ni ska må bra!

Jag vill vara som en storasyster till mina bloggläsare, som en väldigt god vän.
Jag vill att folk ska läsa mina texter och känna: "Såhär har jag också känt/såhär känner jag också. Jag är inte ensam. Man kan må bättre och livet kan gå framåt."

Jag vill att folk återkomma till min blogg för att det peppar dem till att fortsätta kämpa. Jag vill att de ska kunna känna styrkan i sig själv och ha någon att prata med, få råd hos och bara kunna berätta saker. Jag vill att mina bloggläsare ska känna den kärleken jag vill kunna ge dem. Det är viktigt för mig att människor mår bra.

Jag svarar alltid på mejl/kommentarer.
Jag svarar alltid om ni vill prata om något, ha råd om något eller bara behöver någon som lyssnar. Så tveka aldrig att kontakta mig! Jag ska försöka hjälpa er så gott jag kan och jag lovar att jag kommer finnas där för er, för jag vill att ni ska må bra! 

Dagens låt

En låt som är skriven av våran kära grumsbo Thomas Berglund! :)

Videoblogg


Nytt i garderobenDessa leggings kommer från kimstore.se. Klicka HÄÄÄR för att komma direkt till leggingsen :D

Videoblogg


Kommit hem nu

Hej på er! :) Jag har just kommit hem från landet. :P Det var en nyöppnad affär, så har varit på invigning. Dock är det så j*vla kallt. Så vi stannade inte så länge eftersom det var ute en del också. Tänk, det är andra juni och fortfarande kallt. :/ Sjukt ju... Vill ha sommar nu ju! Här kommer lite bilder i alla fall. :)


VideobloggSkulle egentligen lagts in förut innan jag åkte, men hann aldrig så lägger in den nu. :D

Lite bilder

Kommer snart en videoblogg med :)

Mer erfaren.

JAG HÖLL PÅ MED MITT KÖRKORT GAANSKA LÄNGE FAKTISKT.
Jag tog många körlektioner innan jag blev klar och det var mycket problem med lärare och olika saker. Förr trodde jag aldrig att jag skulle få mitt körkort och jag kände för att ge upp. Men idag är jag faktiskt väldigt nöjd med att jag höll på såpas länge och tog så många lektioner som jag faktiskt gjorde. Visst, det kostade pengar. Men jag fick mycket erfarenhet. Jag känner att ta många lektioner gjorde mig till en bättre förare, en säkrare förare. Jag körde mycket med trafikskolan och på så sätt fick jag en skolas utbildning.

Jag skäms inte för att jag höll på länge, även om jag gjorde det innan jag fick mitt körkort. Idag känner jag mig bara nöjd med att jag höll på länge, fick massor av erfarenhet och fick ta tid på mig så jag kunde bli en ännu bättre förare. Jag tror faktiskt att allt har en mening och detta var meningen med att hålla på länge med körkortet. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...