Jag är älskad av de bästa.

Jag tycker livet är så mycket mer värt än att gå och noja över saker. Jag vill inte gå och tänka på vad jag får och inte får äta. Jag vill inte tänka på att jag måste vara på ett speciellt sätt för att andra ska gilla det. Mitt liv är så mycket mer värt än att gå och tänka på detta, så tänker jag. Man lever en gång och då ska man också ta vara på det livet man har fått. Jag vet att jag duger som jag är och det räcker för mig.

Det är inget måste för mig att bli gillad av alla människor, för det är omöjligt. Så varför ska jag ens sukta efter det? Jag är älskad av de jag vill och behöver vara älskad av. Jag har min familj, mina vänner, min fästman och mina bloggläsare. Jag behöver inte anpassa mig efter hur några andra människor vill att jag ska vara. Mitt liv är mitt och det är jag som styr över det. 

Sukta inte efter att bli gillad av de människor som inte gillar dig för den du är, för du är värd så mycket mer! Gillar inte folk dig som just du är, så är det deras förlust, inte din. För du har vunnit när du kan stå kvar och bara vara dig själv, fast folk inte gillar dig. Du har fått en vinst när du känner att oavsett vad folk tycker så är du så jävla bra som du är! Vad du och dina nära och kära tycker är huvudsaken, skit i resten!
 
 

Har badat NalleNalle har nu fått bada. :) Aw han är såååå söt. Min älskade vovve . Jag älskar honom så otroligt mycket. Haha, sista bilderna försöker han torka sig så mycket som möjligt så han kastar bort mattan hela tiden. :P Han är så söt när han gör så. Pluttisen.

Att gå sin egen väg.

Något som är väldigt viktigt för mig är att inte ge upp. Jag kan möta motgångar, men jag ger mig inte. Jag fortsätter med det jag vill göra, fast jag märker att många andra på Internet går emot det och klagar. Jag tänker inte ge upp med något som jag trivs med, för att andra inte tål vad jag gör. För mig är det viktigt att stå fast vid mitt, för varför ska jag ändra mig för vissa andra människor inte gillar det jag gör?
 
Jag vill också inspirera andra till att våga gå sin egen väg och göra det de själva vill göra. Många tror att man måste göra något alldelse eget för att kunna gå sin egen väg. Men det är ganska svårt att göra något som ingen annan tidigare har gjort. Vill du exempelvis skriva en bok så ska du göra det, även om mååånga andra har gjort det innan dig. För det handlar inte om att göra något alldelse unikt och något som aldrig gjorts innan. Det handlar om vad man själv vill göra och göra det till sin egen grej. Jag är jag, jag kör mitt race oavsett om en miljon andra människor gjort det innan, men jag gör det som Evah. Våga göra det du vill! Färga håret rosa om du vill det, gå i pyjams till skolan om du vill det, ställ alla möbler på sned om du trivs med det (ja ni fattar). Strunta i om en del människor ogillar det du gör, så länge det känns rätt för dig och så länge du inte skadar varken dig själv eller andra.
 

Bloggen är mitt barn

Jag har fått höra att jag tar bloggen för på stort allvar och jag tar verkligen bloggen på stort allvar. Jag älskar min blogg och den är en stor del av mitt liv. Den är alltid med mig, vad jag än gör. Jag tänker alltid på vad jag kan skriva och jag tar varje chans till att hitta inspiration till mina inlägg. Min familj peppar mig enormt mycket till att blogga, särskilt min syster Anna. Direkt hon ser något som jag kan få inspiration av till en text så visar hon mig det. 

För mig är detta en chans till att få göra det jag älskar, nämligen att skriva och hjälpa andra människor. Bloggen blir många gånger som mitt barn, som jag försöker vårda. För jag vet att det jag gör hjälper både mig själv och många andra. Därför är bloggen en sådan stor del av mitt liv.


Rätta svaret

 

Den falska var alltså att jag ville bli fotbolls-spelare som liten. Jag har aldrig gillat att spela fotboll och det var bland det värsta jag visste. De flesta hade faktiskt gissat på att nr 1 var falsk. Jag har faktiskt aldrig varit på en sådan fest och det är inget jag vill gå på heller. :) Så nu vet ni att jag INTE ville bli fotbolls-spelare. :)

Vad är skönhet?

Jag letade igenom min blogg lite och hittade en text jag är väldigt nöjd med. Denna la jag in i juni förra året och tänkte att jag lägger in den igen, för jag är nöjd med den! :D
 
Vad är skönhet egentligen? Är det att vara lång och slank, med de där runda stora brösten? Är det att vara kort och mullig, med en saftig rumpa? Är det att vara lång och mullig? 
 
Vet ni vad? - Skönhet finns i alla former. Du behöver inte vara lång och slank, eller kort och mullig. Du kan vara precis hur som helst, ändå vacker. Men du ska också vara hälsosam. Att vara anoretiker eller riktigt fet är inte vackert, just för att det är skadligt för hälsan. Människan i sig är vacker, men att göra sådant med sin kropp är inte vackert. Däremot att vara naturligt smal är annorlunda. Finns de som inte kan gå upp ett kilo.
Man kan välja hur man vill leva. Man kan välja sitt tankesätt, bara man ger sig fan på det, bara man försöker och verkligen vill. Givetvis kan man behöva hjälp utifrån, men allt handlar om DIG och ditt tankesätt. DU måste vilja ändra ditt tankesätt för att kunna må bättre i dig själv. Man får ofta kommentarer om vad folk tycker är fel på ens utseende. För mig är det exempelvis att jag har hög panna, spetsig näsa osv. Men vad ska jag göra åt det? - Visst, jag kan operera näsan och göra den mindre spetsig. Men kan jag verkligen göra pannan mindre? Jag vet inte om det finns någon operation för det?! Varför ska jag då gå och älta, år efter år, efter år det jag inte kan göra något åt? Varför inte bara acceptera hur man ser ut? Är det verkligen nödvändigt att gå och älta detta, må dåligt hela tiden över hur man ser ut? 
- NEJ, det är det inte.

Att ha hög panna, potatisnäsa, stora lår osv, vad gör det? DU ÄR VACKER SOM DU ÄR! DU ÄR UNIK! Det spelar ingen roll hur du ser ut. Det kanske låter som en klyscha, men skönhet kommer inifrån. Trivs du med dig själv, och accepterar dig själv så kommer det synas utåt, och du kan få fler människor att trivas med sig själva. Så förstå när jag säger; DU är vacker, du är fin. Inse det och låt inte komplexen och mobbarna ta över ditt liv!
 

Jag tror inte på dieter.

Jag har faktiskt aldrig trott på detta med dieter. Jag tror själv att det är bättre att äta det mesta, men i en lagom mängd. Alltså att äta varierat. Folk säger att potatis, pasta och ris exempelvis inte är bra. Andra säger att kött är mindre nyttigt. Jag tror faktiskt man får en sundare stil om man äter lite av allt möjligt istället. Jag själv äter det mesta och älskar att ta en sallad också. Ibland äter jag potatis och fisk, andra dagar är det pasta och kött eller potatis och kött osv. Vissa dagar kan jag ta en sallad istället. Så jag själv tror faktiskt inte på någon diet alls.

Men bara för att jag tror på att äta allsidigt och lite av varje så innebär inte det skräpmat och godis varje dag. Under min uppväxt har vi alltid ätit tre gånger om dagen och alltid en stadig middag med lite av varje. Det är faktiskt så jag vill leva. Jag skulle inte klara mig utan kött, potatis, ris, pasta, fisk eller grönsaker faktiskt. Jag äter det mesta och det känns faktiskt som det är det sundaste. Allting kan vara farligt i för stor mängd och därför tror jag att man lever bättre om man äter allsidig kost och varierar sig med allt, istället för att ta bort vissa saker som potatis etc.
 

Få mer besökare till din blogg

 
 MYCKET UPPDATERING! - Jag tycker uppdatering är jätteviktigt. Man tappar lusten att läsa en blogg som aldrig uppdateras och som kan gå veckor innan det skrivs något i den. Mina favoritbloggar är just bloggar som blir uppdaterade ofta, så man har något att läsa.

 INNEHÅLLER ÅSIKTER! - Jag vill inte bara läsa om vad personen gjort under dagen. Jag vill läsa lite blandade saker, så som åsikter, tips osv. Det kan gälla smink, politik, mode, ideal eller vad det nu kan vara.
 
 MYCKET BILDER, MEN OCKSÅ TEXT! - Jag tycker inte det får vara för mycket bilder eller för mycket text. Det ska vara lagomt mycket. Varva text och bild och lägg inte upp för många bilder eller för långa texter i varje inlägg.

 LÄTTLÄST! - Jag gillar bäst bloggar som är lätta att läsa. Där personen försöker tänka på stavning och att dela upp sina texter så det går lättare att läsa. Blir mycket roligare att läsa en noggran blogg, där det är organiserat.

Alla är vi lite schizofrena.

Alla är vi lite schizofrena. Med det menar jag att vi har alla olika personligheter, vid olika tillfällen. När man är hemma med familjen är man på ett vis, när man är på skolan/jobbet så är man på ett annat vis, när man är med vänner är man på ännu ett vis. Nu menar inte jag att man vänder kappan efter vinden och byter helt personlighet och åsikter. Utan att man vinklar sin personlighet beroende på vart man är och vem man är med.

Skulle du kunna säga att du är exakt samma person på jobbet som hemma med familjen? Det tror jag inte faktiskt. Man är oftast mer avslappnad hemma, man gör mer naturliga saker och släpper lite på hämningarna, medan på jobbet är du en mer sofistikerad person. Är du förälder så är du mamma eller pappa med dina barn och med din partner är du man eller hustru osv. 

Det är inga fel i att vinkla sin personlighet, bara man står kvar vid sina åsikter och inte ändrar sig för någon annan. 
 

Filmtipset


INFORMATIONEN OM FILMEN ÄR TAGEN FRÅN WIKIPEDIA!

Mina sextips

 

 Använd alltid någon form av skydd! - Var noga med kondom om du inte vet om personen du är med är frisk. Men har ni båda testat er så kan ni börja använda andra preventivmedel.

 Respektera den personen du är med. - Utnyttja inte personen du är med. Kom överens om ni bara ska ha ett one night stand, så ingen blir sårad.

 Gör inget som känns fel. - Känner du att du inte vill göra en viss sak så ska du inte göra det. Gör inget som inte känns rätt för dig och du ska inte tvinga den du är med till något!

 Våga testa. - Så länge det inte känns fel så är det inga fel att prova sig fram. Det är så man hittar vad man gillar och inte gillar. 

 Ha kul. - Sex ska inte vara allvarligt. Våga skratta åt misstag, bara ni skrattar med varandra och inte åt!

Inspiration är okej.

Inspiration, något vi alla behöver någon gång. Alla inspireras av varandra.
Många tycker att folk härmar dem om de gör lite likadana saker. Om någon skriver om blommiga skor, så har ju inte den personen ensamrätt på att skriva om det. Jag har lika stor rätt som den personen att skriva om blommiga skor, så länge jag skriver en egen text och kanske inte alltför likt den andras. 
 
Det är så här världen fungerar. Alla inspireras av varandra och det får man göra, så länge man inte tar andras alster och verk. Jag blir inspirerad av jättemånga personer och bloggar. Ser jag en kommentar som handlar om pengar så kan jag bli inspirerad att skriva en text om just det. Om du ser att någon har blivit inspirerad av dig, så bli glad av det och ta det som en komplimang, för det är kul att inspirera och det är kul att bli inspirerad. Men tänk på att skapa ditt eget och inte kopiera rakt av. Lita på att du kan och våga göra eget. Det måste ju vara roligare att få beröm för texter du skrivit själv, än en du har tagit från någon annan, eller hur?
 


Gammal bild!

Sant eller falskt?

 
 1. Jag har aldrig varit på en riktig "supar-fest".
 
 2. När jag var liten och bjöd hem kompisar så berömde de alltid mitt rum och kallade det för dröm-rum.

 3. När jag var liten ville jag bli en känd fotbolls-spelare.

 4. Jag har gått på anti-depressiv medicin.
 
 5. Jag hade inte kysst en kille förrän jag fyllde 14.
 
 6. Jag har alltid varit väldigt förtjust i grisar och älskar verkligen det djuret.

 7. Jag är inte längre vän med någon av mina barndomsvänner.
webvoter-omröstning
Vilken tror du är FALSK?

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7

    Se resultat
 
Fattar inte varför allting blir svart dock. :S Såå störande....

Dagens fråga
Aww ni är för goa <3
Inspiration

 
 

 
BILDER FRÅN weheartit.com


Möt det med ett skratt!

Något jag har märkt väldigt ofta är att folk är så otrevliga mot andra.
Säg så här att en tjej får en elak kommentar, då svarar hon tillbaka med något elakt + att hon skriver att den andra är så dum för att den var elak mot henne. Visst, man ska få försvara sig, men måste man ge igen och vara likadan? Jag tycker det är bättre att inte vara så hård och otrevligt, utan istället möta med respekt, för då vet jag att jag i alla fall har ryggen fri. Jag läste nyss igenom lite bloggar, kommentarer osv. En tjej hade skrivit sin åsikt om en viss typ av brudar och då kommer det en annan tjej som känner att hon måste försvara sig, så hon kommenterar att tjejen som skrev sin åsikt är en äcklig f*tta och att hon hoppas att den andra tjejen dör. 

Om man nu känner att man måste försvara sig, varför göra det på ett sådant sätt? Jag tycker inte att de som svarar otrevligt tillbaka är ett dugg bättre än de som skriver först. Jag förstår att man kan bli sur och ledsen om någon är elak mot en, men man måste tänka på att inte ta åt sig och inte ge samma mynt tillbaka. Bättre att möta det med ett skratt och bara gå vidare, istället för att vara exakt likadan...
 

Hur dagen har varit

Idag har vi grillat, fast det fick bli elgrillen, för det blåste så ute. :/ Det har varit rätt fint väder, men otroligt blåsigt. Dock inte några kalla vindar som tur var. Vi har också hyrt film och än så länge har vi sett en gång i Phuket, som vi också såg på bio. :) Nu ser vi på Simpsons och ska snart sätta på Sean Banan inuti Seanfrika och äta jordgubbar, om jag orkar få i mig något haha. :P Hoppas ni har haft en underbar dag!
 


 
Outfit of the day. :)

Andra bloggare

 
PAOW: En rätt cool tjej som faktiskt inte visar upp en perfekt yta i bloggen, utan är sig själv och står för sina åsiker. Kan dock ibland bli lite för mycket, men en väldigt intressant blogg. Synd bara att den blivit sämre på senare tid, då hon inte uppdaterar så mycket. :/

KISSIE: Jag gillar att hon blivit snäll och helt annorlunda. Hon kan driva både med sig själv och andra, fast på rätt sätt. En helt annorlunda tjej till skillnad från förr. Jag gillar hennes blogg mycket, då hon har väldigt snygg klädstil idag också och faktiskt har växt en hel del.

DESSIE: Hon har väldigt snygg klädstil tycker jag. Jag brukar få inspiration från hennes blogg till mina texter, då folk som kommenterar hennes blogg är väldigt elaka och hårda... Jag kan bli upprörd av att läsa vad de skriver till henne, men det kan ge mig bra texter om sahället osv. Känns lite som Dessie är nya Kissie eftersom folk stör sig så på henne...?

WIDERSTEDT: Vädligt underhållande blogg tycker jag. Hon har också blivit annorlund sedan hon började och faktiskt blivit bättre. Jag har länge gillat henne för att hon är en väldigt rolig tjej tycker jag. Hon vet vilka knappar hon ska trycka på för att provocera människor och folk går på detta gång på gång.

BLONDINBELLA: En störtskön brud, men ganska ointressant blogg tycker jag. Gillar bättre hennes böcker. Men hon är en stor inspirationskälla, både för mig och andra tjejer!
 

Självsäkra saker

 
 De tar hand om sig själva.

 De accepterar att ingen är perfekt, varken du eller någon annan.

 De har en omgivning som de trivs med och som får dem att må bra.

 De börjar om när de misslyckas och de vågar misslyckas.

 De vågar testa nya saker.

 De vågar bjuda på sig själva och kan skratta åt sig själva.

 De peppar andra, istället för att trycka ned. 

KOM IHÅG;
att dessa punkter kanske inte stämmer varje gång. Ibland är man rädd för att misslyckas, ibland vågar man inte prova något nytt osv, men det handlar om mestadels av tiden. Du kan känna dig rädd och osäker ibland, men låt det inte bli för ofta!

Vinnare av dagens blogg

 
 
GRATTIS TILL ER TVÅ! :) BILDERNA ÄR LÄNKAR! :)

Filmtipset

 


INFORMATIONEN OM FILMEN ÄR TAGEN FRÅN WIKIPEDIA!

Intimrakning

JAG FICK EN KOMMENTAR AV EN TJEJ IGÅR SOM UNDRADE LITE OM DETTA MED ATT RAKA SITT UNDERLIV. DÄRFÖR TÄNKTE JAG GE LITE INFORMATION OM JUST INTIMRAKNING.
 
 Det är otroligt vanligt idag att raka sitt underliv, men absolut inget måste! Känner du att du vill raka dig, så ska du göra det, men gör det inte för någon annans skull. Det är heller ingen "ny trend". I vissa kulturer har kvinnor och män rakat/vaxat sina underliv i tusentals år.
 
 Det finns olika typer av intimansning. Vissa rakar med rakhyvel eller apparat, andra vaxar. Vissa tar bort allt hår, medan andra bara tar bort lite. Vissa gör till och med "frisyrer" på sitt underliv. Så det går att variera hur man vill göra med sitt hår.

 
När man rakar med rakhyvel ska man se till att den är riktigt bra och tar bra. Man ska också använda myyyyycket rakgel. (Det säljs speciella produkter för intimrakning. RFSU kan du köpa på apotek och vissa livsmedelsaffärer.) Men var försiktig, för det är lätt att skada sig med en hyvel. Raka helst medhårs, då det är mycket skonsammare mot huden. Dela inte rakhyvel med någon annan och ha helst en separat hyvel till just ditt underliv. Tryck heller inte hyveln så hårt mot huden.

 Vaxning är också väldigt vanligt och det kan göra väldigt ont. Håret slits bort med rötterna och det tar längre tid för håret att växa ut igen. Var dock försiktig så inte vaxet kommer i kontakt med de känsliga slemhinnorna då detta kan irritera oerhört mycket.
 
 Man kan få lite så kallade "rakfinnar" när man rakar sitt underliv, så smörj alltid in dig efter rakning/vaxning med en lugnande salva/olja som är skonsam med underlivet. Olivolja, barnolja eller vaselin fungerar bra.
 
 
"EASY SHAVIN’ shaving gel är en mjukgörande gel med glideffekt för rakning av intima områden. Gelen har ett anpassat pH-värde och en speciell formula som är klar och inte löddrar, för att du ska se var du rakar dig. EASY SHAVIN’ gör din rakning lättare på hela kroppen. Berikad med kamomill och ängskrasse passar gelen bäst i dusch och med rakhyvel. Milt parfymerad, utvald för att vara skonsam mot hud."

Njut av dig själv!

Jag har lärt mig att älska mig själv som jag är på grund av träning. Nu menar inte jag träning för kroppen, utan för psyket. Mitt självförtroende och min självkänsla kom inte av sig själv, jag var tvungen att jobba på det. 

Det är många gånger lätt att man bara vill ge upp och strunta i allting, för man tror att man inte är bra som man är. Men det är just det som är grejen. Du ÄR bra som du är, bara du inser det själv. Ibland kan mina bra tankar om mig själv svikta och jag blir osäker, rädd och ser ned på mig själv. Det är okej att det är så ibland, bara det inte blir för ofta. Det många idag gör fel på är att de ger upp för lätt. Istället för att jobba med sig själva och sina egna hjärnor, så faller de för idealen och anpassar sig efter andra. De ger nästintill upp med sina egna tankar och åsikter, enbart för att passa in. Jag vill bli ihågkommen för den jag ÄR, inte för någon som andra vill att jag ska vara. Jag kan välja hur mitt liv ska se ut. Jag kan välja hur stark jag vill vara. Nu kan det givetvis komma motgångar som gör det svårare, men man kan alltid ta sig upp och faktiskt inse vad bra man är som sig själv.

Det behövs ingen mer Beyonce, för den finns redan en. Men just du behövs så som du är. Du ska aldrig försöka vara som någon annan, för den personen finns redan. Du ska sträva efter att vara dig själv, så som du är. Med träning och jobb så kan du också sitta där en dag och bara njuta av att du är du. Där du känner dig säker, där du inte behöver gå och vara osäker dag ut och dag in. Men det gäller att inte ge upp. Du kan klara det, jag tror på dig!
 

Tips till bra kärlek.


 TA VARANDRA INTE FÖR GIVET. - Man ska aldrig ta sin partner för givet. Uppskatta varandra och visa att ni älskar varandra istället. Har din partner gjort en god middag, beröm din partner då. Man behöver det!
 
 PRATA MYCKET MED VARANDRA. - Nästan inga problem löser sig helt av sig själva. Tycker du något är fel, så säg det istället! Din partner är ingen tankeläsare, så du kan inte ta för givet att hen förstår vad du vill och känner.
 
 ÖVERRASKA VARANDRA. - Ibland kan det vara kul att få en blomma, en chokladask, en fin text eller vad det nu kan vara. Så överraska din partner då och då med något som du vet personen blir glad av! Behöver inte vara något stort eller dyrt, det räcker med något litet då och då.
 
 UMGÅS MYCKET, MEN HA OCKSÅ TID FÖR ER SJÄLVA. - Man ska försöka umgås mycket med varandra i ett förhållande, men inte alltför mycket. Det är bra att ibland också kunna göra saker på egen hand och ta hand om sig själv. Men ta er tid för varandra och prioritera både varandra och er själva.

Gilla Annas sida

GILLA ANNAS BLOGG PÅ FACEBOOK VETTJA! :D KLICKA HÄÄÄÄÄR FÖR ATT GILLA DEN!

 
KLICKA HÄÄÄR FÖR ATT KOMMA TILL ANNAS BLOGG! :)

Självrespekt + fylla.

Många klagar på lättklädda bilder och tjejerna som tar dessa bilder. 
Man får höra ord som white trash, hora, slampa, slyna och Gud vet vad. Många tar för givet att man ligger runt för att man har lättklädda bilder. Många tycker också att man saknar självrespekt och hjärna. Detta är deras åsikter, det får de absolut tycka, även om de egentligen inte har rätt att yttra åsikten när den är kränkande.
 
Självrespekt för mig är när man vet om sitt eget värde. Att man inte nöjer sig med mindre, utan faktiskt vet vad man är värd. Att man kan stå upp för sig själv och vara sig själv, fast att folk går emot en och klagar. När man vågar bjuda på sig själv och kan skratta åt sig själv. Självrespekt för mig är när man älskar sig själv för den man är och inte spelar någon annan utåt för att passa in. Detta är så jag anser att självrespekt är, sen kanske ni har en annan åsikt.

Jag gör samma saker som många andra tjejer/kvinnor, killar/män gör, men vet ni vad? Otroligt många gör detta PÅ FYLLAN. De tar bilder på varandra när de festar, där tjejer kysser tjejer, där killar kysser killar, där de både är lättklädda (bikini som underkläder) och vissa går även längre än så. Jag tar enbart lättklädda bilder, inget annat. Jag dricker inte ens alkohol och jag kysser inte tjejer på bilder. Se på otroligt många festarbilder, så kommer ni se just min typ av bilder + ännu värre bilder. Om ni inte tål mina bilder, föreställ er att jag är på en fest med en öl i handen och är lite full, skulle det vara bättre då, eftersom så många "godkänner" sådana här bilder på fyllan? Samma med en del människor som åker utomlands. Där festar de järnet, solar toppless och gör saker de aldrig skulle göra nyktra hemma i Sverige. Det enda jag gör är att ta lite lättklädda bilder som nykter, men jag varken visar kön eller bröst. Just det jag gör + ännu värre gör tusentals andra på fyllan, som oftast verkar vara mer okej. Vad är självförtroende?

Dagens blogg

 
TÄVLINGEN AVSLUTAS PÅ ONSDAG DEN 20/6!
PS. GLÖM INTE ATT LÄNKA TILL INLÄGGET I DIN BLOGG + BERÄTTA OM DU GILLAT MIN FANPAGE!

Vad är bristningar?

EFTERSOM SÅ MÅNGA SKÄMS ÖVER SINA BRISTNINGAR OCH INTE RIKTIGT VET VAD DET ÄR, VILKA SOM FÅR DET, OM DET FÖRSVINNER OSV, SÅ TÄNKTE JAG SKRIVA LITE FAKTA OM DETTA.

 VILKA FÅR BRISTNINGAR? -
Alla kan få bristningar. Men särskilt vanligt är det i puberteten, gravida kvinnor, styrketränare och överviktiga.

 VAR PÅ KROPPEN ÄR DET VANLIGAST? - Hos flickor i puberteten är det vanligast på bröst, höfter och lår. Hos pojkar i puberteten är det vanligt på axlar och rygg. Gravida får ofta på magen och brösten.
 
 VARFÖR UPPSTÅR BRISTNINGAR I JUST PUBERTETEN? - Man får en ökad halt av hormoner som påverkar underhudens hållfasthet. Kroppen hinner inte riktigt med och därför uppstår bristningar.

 KAN MAN TA BORT BRISTNINGAR? - Vissa säger att det fungerar med krämer osv, men själv tror jag inte att det fungerar.Jag har aldrig provat en kräm, för jag har inga problem med mina. Men jag är inte säker på om de kan försvinna faktiskt.
 
 HUR SER BRISTNINGAR UT? - Det är olika. De kan vara långa, breda. I början brukar de vara mer röd/rosa, men med åren brukar de bli mindre och ljusna.

 
Här är en bild på mina bristningar. De har jag haft sen jag kom in i puberteten. De har ljusnat en hel del, men inte försvunnit. Själv ser jag inga problem i det, för varför lägga energi på att tänka på några streck?

Ni vet allt om mig

Något jag tycker är intressant, det är hur människor på Internet kan berätta ALLT för en.
Någon som inte ens känner en kan verkligen berätta allt. Så varför ska man lägga pengar på att gå till läkare, tandläkare, psykologer, gynekologer osv när man kan få reda på allt på Internet? :P Haters kan berätta allt om dig, sådant du inte ens visste själv så det är ju jättebra att man kan slippa betala för allt och få en gratis undersökning av sina haters på Internet. :D Nu ska jag sluta kontakta min läkare när det gäller medicinering av Giftstruma, för mina haters vet ju allt om mig och mina sjukdomar och hur mitt tandkött ser ut och Gud vet vad. 
 
Gör det du med, fråga en random människa på Internet så får du svar på allt du inte visste. ;) *Ironi för er som inte förstod det hehe. *Evah tipsarDiskussion lättklädda bilder

En diskussion jag får ta ganska ofta är detta om lättklädda bilder.
Många skriver att de som inte gillar lättklädda bilder är konstiga. Det tycker inte jag att de är. Man är inte konstig eller något bara för man inte gillar samma saker som 10.000 andra. Så jag brukar ofta få skriva till dessa människor att alla är vi olika och har olika smaker och man behöver inte döma någon vare sig den gillar lättklädda bilder eller inte. Man behöver inte kränka en person för att personen gillar eller inte gillar lättklädda bilder. Man ska inte göra det oavsett vad det än gäller. För vad gör det om man inte gillar eller gillar lättklädda bilder? Vad gör det om man inte gillar pannkakor eller om man gör det lixom?
 
Jag gillar lättklädda bilder och därav tar jag det själv. Du kanske inte gör det och det är ingen fara. Du behöver inte kolla om du inte gillar det och varken du eller jag ska bli dömda för att gilla eller inte gilla.


Haters gonna hate

När jag får elaka kommentarer av folk brukar jag inte ta åt mig.
Jag känner att det inte finns varken ork eller anledning till att ta åt sig, lägga energi på det och ödsla tankar på att må dåligt över dessa kommentarer. Det jag dock mår dåligt av och det jag blir ledsen av är att se hur dåligt dessa människor egentligen mår. För en människa som mår bra i sig själv och i sin omgivning behöver inte kränka andra.
 
Jag tror inte att alla som skriver att man är ful tycker att man är ful. Många gånger skriver de det nog enbart för att de vill göra någon annan ledsen och få en reaktion. Man märker också att när de inte lyckas få en ledsen med att skriva att man är ful, så skriver de något annat, som att man är fet, att ens partner inte går att lita på, att ens familj inte älskar en osvosv. När de inte lyckas med en punkt, försöker de med en annan. Men här fungerar inte det i alla fall. Varför skulle jag lyssna på några randoms på internet, som bara vill trycka ned mig? Varför ska jag ge personen den lyckan? Det tänker jag inte göra och därför bryr jag mig inte om deras kommentarer. Det ska inte du heller göra! Haters gonna hate, så stå bara kvar och var du!


Minnen <3

Sitter just nu och lyssnar på massor av dansband som Lasse Stefanz, Barbados, Elizas osv. :) Älskar verkligen dansband. Fast tårarna kommer en hel del. Längtar tillbaka till alla konserter.... Lasse Stefanz har varit mina gudar i flera år. Älskar deras musik. 


Lasse Stefanz har jag varit på tre gånger. Detta är bilder från 2010, då jag var i Kulla i Skåne. :)Här var Anna och jag på Willez i juli 2011 :)Arvingarna i juli 2011 :)Flamingokvintetten sommaren 2010. :)

Min nya bebis! :DFick den av familjen i födelsedagspresent. :) Skulle ju egentligen ha en systemkamera, men datorn krånglade så, så ville ha en ny dator istället. Tack så jättemycket! :D

Vinnare av dagens blogg

Grattis till er två! :) Till er som inte vann, amäl er gärna nästa gång som blir på söndag den 17/6! :)

I am who i am
Jag älskar er! <3

Jag är så otrooooooligt glad att jag har min underbara familj. Jag älskar er så jävla förbannade mycket! Utan er skulle jag inte vara den jag är idag. Jag uppskattar verkligen allt ni gör för mig. Ni vill verkligen att jag ska ha det bra. Jag kan alltid prata med er om allt. Ni får veta det mesta om mitt liv. Om kommentarer på internet, om hur jag känner inför saker och ting, ja om det mesta. Ni betyder så otroligt mycket för mig. Min älskade familj, jag älskar er!

// Eran Evah
Detta är inte den bästa bilden precis... Men så tråkigt att ha samma bild varje gång. Denna bilden är från Sofies (min funktionshindrade syster) student. Hon som håller i Sofie, som det är blurr på är Sofies assistent och jag vet inte om hon vill synas på internet. Men i alla fall kul att inte alltid lägga in samma familjebild. Vi måste ta fler! :D

Gå sin egen väg

Jag har egentligen alltid varit väldigt annorlunda.
Förr gillade jag inte alls att vara annorlunda. Jag ville vara en i mängden. Den som drack alkohol på helgerna, den som rökte och var en av de populäraste i skolan. Tjejen som folk såg upp till. Men idag är jag stolt över att vara annorlunda. Varför ska man vara som andra när man kan vara sig själv?

Jag vill skilja mig från mängden idag. Jag vill bl ihågkommen för den jag är, inte för att vara som "alla andra". Idag är jag glad över att jag alltid valt att gå min egen väg. Att gå sin egen väg är inte alltid den lättaste, men det är den absolut bästa vägen faktiskt. Man kommer längre och man mår mycket bättre om man får vara sig själv.

Så tevka inte, gå din egen väg och strunta i vad andra tycker. Om du vill ha rosa hår så ska du ha det. Vill du gå i pyjamas på ett bloggevent, gör det. Bara du är nöjd! :)


Köra bra bil?

Vad jag har förstått det som så är det många som känner sig stressade i trafiken. Särskilt nybörjare gör detta. Så var det för mig också i början. Jag blev jättestressad av att ha folk bakom mig och jag var rädd att de skulle bli sura om jag körde 90 på 90 väg eller om jag fick motorstopp i en korsning. Idag struntar jag fullkomligt i detta.

Tål de inte att man kör lagligt så tycker jag inte de ska vara i trafiken. Det är min tur att vara där, det är min rätt att vara på vägen och jag kör lagligt. Varför skulle det vara fel? Kör man lagligt så behöver man inte oroa sig på samma sätt. Visst, andra kör som idioter, men då vet jag att jag har ryggen fri i alla fall. Jag tänker inte köra för fort, för jag är rädd om min bil, rädd om mitt körkort, rädd om mina medmänniskor och rädd om mig själv.

Jag brukar tänka som så: "Blir de sura för att jag kör 90 på 90väg, låt dem bli det. Jag bryr mig inte. Jag ska ta mitt ansvar och köra lagligt." Då blir jag inte stressad. Ibland gör jag självklart något fel i trafiken, för jag är inte en perfekt förare, det är ingen som är det. Men jag tänker till, jag försöker ta mitt ansvar och jag kör inte om när jag får möte, jag kör inte för fort osvosv.

Så istället för att känna er stressade och tänka på vad andra ska tycka om du kör lagligt så tänk bort dem. DU har rätt att vara på vägen och det är inte fel att göra rätt för sig. Ta hand om dig, din bil, ditt körkort och dina medmänniskor!Jag vill ha din åsikt!

Nu är det nämligen så att jag vill veta vad ni läsare tycker om mig. :) Vore intressant att se varför ni tycker om mig och varför ni inte tycker om mig. Så varsågoda, säg eran åsikt om mig nu. :)


Tog blodprov

Igår var jag iväg och tog blodprov för min giftstruma. Jag måste ju kolla regelbundet så medicinen är bra och så. Shit vad det blödde... :S Jag har ju tagit blodprov regelbundet sen jag var 7 år, men det har aldrig blött så mycket innan. Jag fick ju på ett litet plåster typ men det blödde jag igenom direkt, så fick flera plåster plus en gasbinda över.... Jag var fan på väg att svimma faktiskt för det var så jobbigt och jag blev yr direkt. Men med mycket tryck ett tag så slutade det i alla fall, men jag var alldeles matt och konstig hela dagen efter det.


LänkbyteJag tänkte göra ett länkbyte med denna fantastiska tjej. :) Hon driver en boosta dig själv blogg hon också och jag tycker hennes blogg är väldigt bra. Alltid lika intressant att läsa hennes inlägg. In och kolla du också! :)

http://boostadig.blogg.se

Dagens låt
Tips till välmående


ACCEPTERA ATT DU HAR KOMPLEX. - Alla har något de är mindre nöjda med på sin kropp. Vad gör det egentligen, så länge man inte tänker på det hela tiden? Du kanske är missnöjd med dina armar, men var glad att du har ett par fungerande och friska armar, så strunta i om du inte är supernöjd med dem!

AVBOKA ALDRIG NÅGOT FÖR ATT DU ÄR MISSNÖJD. - Det kanske känns jobbigt att gå till stranden och visa upp sin kropp, men varför ska du gå miste om att ha en kul dag med dina vänner? Tänk på att ingen ser dig på det viset du ser på dig själv + att folk är upptagna med att noja över sina egna kroppar!

STÖT BORT NEGATIVA TANKEN MED EN POSITIV. - Det är inte alltid det lättaste, men det går. Istället för att tänka att din mage är stor, så tänk på att du är frisk och mår bra. Du är ju faktiskt hur snygg som helst och du ska inse det själv. Då gäller det att inte tänka så mycket negativt om sig själv.

FOKUSERA PÅ ATT MÅ BRA. - Varför skulle det vara viktigare att se ut som idealet och kanske vara överdrivet smal, istället för att vara hälsosam och i det ideal som är bra för ens egen kropp? Strunta i alla ideal och "måsten". Var så som du mår bra av, både psykiskt och fysiskt. Det är det viktigaste, att må bra!


Lite bilder från igårAnna gjorde smörgåstårta och kladdkaka. :)Fick en vas med blommor av familjen och en epilator av älsklingen. :)Fick också en sten, kort, pengar, trisslotter och en travkupong. :) Får en större present senare. :)Fler bilder kommer vid ett annat tillfälle. :)

Dagens fråga + min åsiktDet här tycker inte jag stämmer för fem öre faktiskt. Nu vet jag inte om personen som skickade in denna insändare (om den är äkta) är seriös. Kanske bara driver, men om personen är seriös tycker jag att personen har ganska skev bild av bloggande faktiskt. Jag älskar att blogga och gör det för att jag älskar att skriva och kunna hjälpa andra. Det är roligt att nå ut till människor och få ut sina åsikter.Student 2010

Tänk att det redan har gått två år sen jag tog studenten. :) Först hade jag ju inte tänkt gå på min student för att jag hade så himla mycket problem med min skola. Trivdes inte alls med lärare och rektorer osv... Men jag gick dit och jag tog ändå studenten, vilket jag är otroligt glad för idag! :) Här kommer det lite bilder.


Charma mig?

Många verkar tro att de kan charma mig med att skryta om hur fort de kör bil, hur mycket de dricker eller hur lätt de får brudar. Inget av det där har någonsin fungerat på mig. Jag har aldrig fallit för killar som kör fort eller som dricker mycket. Det imponerar inte på mig.

Vet ni vad som imponerar på mig? En kille som går sin egen väg. Som inte kör olagligt. Som inte dricker, som vet vad som är viktigt i livet och har samma prioriteringar som jag. Det är viktigt för mig och det är det som gör att jag faller för någon. Jag föll för André för att han är så mogen för sin ålder. Han passade mig perfekt och jag trivs verkligen med honom.


Saker jag vill


 Få en stor blogg.

 Gifta mig och skaffa barn.

 Tjäna mycket pengar.

 Få ett stort hus med massor av rum.

 Få köpa exakt vad jag vill i alla fall under en hel dag.

 Ha en egen chaufför, även om jag älskar att köra bil.

 Ha massor av djur.

 Bli bjuden på olika event osv.

 Få hjälpa människor att må bättre i sig själva och nå ut till många.


7/6-10 - dagen du försvann

Idag är det två år sen som min farfar dog... :( Jag minns fortfarande allting så klart i huvudet, för jag var med dig när du dog. Jag höll din hand när du dog... Jag ska inte skriva så ingående om detta igen, eftersom jag gjorde det senast i november, på din födelsedag. Jag vill bara tillägna denna dagen till dig. Du är otroligt saknad och vi pratar ofta om dig, min älskade farfar. Du ställde upp i vått och i torrt. Du fanns alltid där och det uppskattar jag.

Hoppas du har det bra där du är. Ta hand o
m Bami och Evert åt mig. Vi tänker på dig och du kommer alltid finnas i våra hjärtan. Vi älskar dig nu och för alltid. // Din Evah och familj.Dagens fråga


webvoter-omröstning
Är det viktigt för dig att du är nöjd med din profilbild på facebook etc?

Ganska...
Har ingen profilbild alls
Ja
Nej

Se resultat

Människor hittar fel

Människor kommer alltid hitta fel på en. Även om de inte ser felen direkt, så kommer de sitta och leta och granska dig tills de hittar några fel. Är man smal, ja då är det fel. För då är man alldelse för smal och ohälsosam. Man går av enligt folk. Ser man ut som mig, ja då är man tjock och ohälsosam. Då ska man banta bort magen och gå ned i vikt. Är man mer mullig, då är det också fel för det är inte heller hälsosamt och så här fortsätter det.

Människor som gillar att klaga kommer hitta fel på människor oavsett hur de än ser ut, för de älskar att klaga och finna minst fem fel på andra, för att få hävda sig själva en smula och känna att de har makt. Får du höra att du är tjock, för smal, har för stora lår eller vad det nu kan vara; TA INTE ÅT DIG! De här människor skulle klaga oavsett om du gick upp/ned i vikt för de klarar inte av att leva om de inte får klaga. Det bästa är att vara som man själv vill vara och försöka vara hälsosam, för det är ändå DU SJÄLV som ska leva i din egen kropp.Gustav 25 år eller Elsa 16 ska inte leva i min kropp, det är JAG som ska göra det. Så varför ska jag gå efter om de tycker att jag är för tjock med hög panna och spetsig näsa? De kan sluta kolla (om jag inte är så speciell så de måste fortsätta kolla då ;)), men jag ska leva i mig själv varje dag, så det är JAG som ska vara nöjd. Och nöjd blir jag när jag skiter i vad alla andra säger och accepterar mig själv som jag är, som Evah med spetsig näsa och hög panna. Det är det som gör att jag är jag, att jag är unik som jag är.

Jag kanske är tjock i dina ögon, men jag är i alla fall mig själv, jag följer inte ideal, jag försöker vara hälsosam, jag är nöjd med mig själv OCH jag kränker ingen. Vad gör du?

Jag vill att ni ska må bra!

Jag vill vara som en storasyster till mina bloggläsare, som en väldigt god vän.
Jag vill att folk ska läsa mina texter och känna: "Såhär har jag också känt/såhär känner jag också. Jag är inte ensam. Man kan må bättre och livet kan gå framåt."

Jag vill att folk återkomma till min blogg för att det peppar dem till att fortsätta kämpa. Jag vill att de ska kunna känna styrkan i sig själv och ha någon att prata med, få råd hos och bara kunna berätta saker. Jag vill att mina bloggläsare ska känna den kärleken jag vill kunna ge dem. Det är viktigt för mig att människor mår bra.

Jag svarar alltid på mejl/kommentarer.
Jag svarar alltid om ni vill prata om något, ha råd om något eller bara behöver någon som lyssnar. Så tveka aldrig att kontakta mig! Jag ska försöka hjälpa er så gott jag kan och jag lovar att jag kommer finnas där för er, för jag vill att ni ska må bra! 

Dagens låt

En låt som är skriven av våran kära grumsbo Thomas Berglund! :)

Nytt i garderobenDessa leggings kommer från kimstore.se. Klicka HÄÄÄR för att komma direkt till leggingsen :D

Kommit hem nu

Hej på er! :) Jag har just kommit hem från landet. :P Det var en nyöppnad affär, så har varit på invigning. Dock är det så j*vla kallt. Så vi stannade inte så länge eftersom det var ute en del också. Tänk, det är andra juni och fortfarande kallt. :/ Sjukt ju... Vill ha sommar nu ju! Här kommer lite bilder i alla fall. :)


Mer erfaren.

JAG HÖLL PÅ MED MITT KÖRKORT GAANSKA LÄNGE FAKTISKT.
Jag tog många körlektioner innan jag blev klar och det var mycket problem med lärare och olika saker. Förr trodde jag aldrig att jag skulle få mitt körkort och jag kände för att ge upp. Men idag är jag faktiskt väldigt nöjd med att jag höll på såpas länge och tog så många lektioner som jag faktiskt gjorde. Visst, det kostade pengar. Men jag fick mycket erfarenhet. Jag känner att ta många lektioner gjorde mig till en bättre förare, en säkrare förare. Jag körde mycket med trafikskolan och på så sätt fick jag en skolas utbildning.

Jag skäms inte för att jag höll på länge, även om jag gjorde det innan jag fick mitt körkort. Idag känner jag mig bara nöjd med att jag höll på länge, fick massor av erfarenhet och fick ta tid på mig så jag kunde bli en ännu bättre förare. Jag tror faktiskt att allt har en mening och detta var meningen med att hålla på länge med körkortet. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...