Jag är älskad av de bästa.
Jag tycker livet är så mycket mer värt än att gå och noja över saker. Jag vill inte gå och tänka på vad jag får och inte får äta. Jag vill inte tänka på att jag måste vara på ett speciellt sätt för att andra ska gilla det. Mitt liv är så mycket mer värt än att gå och tänka på detta, så tänker jag. Man lever en gång och då ska man också ta vara på det livet man har fått. Jag vet att jag duger som jag är och det räcker för mig.

Det är inget måste för mig att bli gillad av alla människor, för det är omöjligt. Så varför ska jag ens sukta efter det? Jag är älskad av de jag vill och behöver vara älskad av. Jag har min familj, mina vänner, min fästman och mina bloggläsare. Jag behöver inte anpassa mig efter hur några andra människor vill att jag ska vara. Mitt liv är mitt och det är jag som styr över det. 

Sukta inte efter att bli gillad av de människor som inte gillar dig för den du är, för du är värd så mycket mer! Gillar inte folk dig som just du är, så är det deras förlust, inte din. För du har vunnit när du kan stå kvar och bara vara dig själv, fast folk inte gillar dig. Du har fått en vinst när du känner att oavsett vad folk tycker så är du så jävla bra som du är! Vad du och dina nära och kära tycker är huvudsaken, skit i resten!
 
 
Har badat Nalle


Nalle har nu fått bada. :) Aw han är såååå söt. Min älskade vovve . Jag älskar honom så otroligt mycket. Haha, sista bilderna försöker han torka sig så mycket som möjligt så han kastar bort mattan hela tiden. :P Han är så söt när han gör så. Pluttisen.
Att gå sin egen väg.
Något som är väldigt viktigt för mig är att inte ge upp. Jag kan möta motgångar, men jag ger mig inte. Jag fortsätter med det jag vill göra, fast jag märker att många andra på Internet går emot det och klagar. Jag tänker inte ge upp med något som jag trivs med, för att andra inte tål vad jag gör. För mig är det viktigt att stå fast vid mitt, för varför ska jag ändra mig för vissa andra människor inte gillar det jag gör?
 
Jag vill också inspirera andra till att våga gå sin egen väg och göra det de själva vill göra. Många tror att man måste göra något alldelse eget för att kunna gå sin egen väg. Men det är ganska svårt att göra något som ingen annan tidigare har gjort. Vill du exempelvis skriva en bok så ska du göra det, även om mååånga andra har gjort det innan dig. För det handlar inte om att göra något alldelse unikt och något som aldrig gjorts innan. Det handlar om vad man själv vill göra och göra det till sin egen grej. Jag är jag, jag kör mitt race oavsett om en miljon andra människor gjort det innan, men jag gör det som Evah. Våga göra det du vill! Färga håret rosa om du vill det, gå i pyjams till skolan om du vill det, ställ alla möbler på sned om du trivs med det (ja ni fattar). Strunta i om en del människor ogillar det du gör, så länge det känns rätt för dig och så länge du inte skadar varken dig själv eller andra.