Inspiration är okej.
Inspiration, något vi alla behöver någon gång. Alla inspireras av varandra.
Många tycker att folk härmar dem om de gör lite likadana saker. Om någon skriver om blommiga skor, så har ju inte den personen ensamrätt på att skriva om det. Jag har lika stor rätt som den personen att skriva om blommiga skor, så länge jag skriver en egen text och kanske inte alltför likt den andras. 
 
Det är så här världen fungerar. Alla inspireras av varandra och det får man göra, så länge man inte tar andras alster och verk. Jag blir inspirerad av jättemånga personer och bloggar. Ser jag en kommentar som handlar om pengar så kan jag bli inspirerad att skriva en text om just det. Om du ser att någon har blivit inspirerad av dig, så bli glad av det och ta det som en komplimang, för det är kul att inspirera och det är kul att bli inspirerad. Men tänk på att skapa ditt eget och inte kopiera rakt av. Lita på att du kan och våga göra eget. Det måste ju vara roligare att få beröm för texter du skrivit själv, än en du har tagit från någon annan, eller hur?
 


Gammal bild!
#1 - Anna

Du är en stor inspiration för mig. :) <3 Sv: Ja, det är skönt att slappa ibland.

#2 - LIL' BABUSTYLE - foto, vardag & Akons musik i fokus

sv: Tror nog faktiskt jag ska ha kvar det blonda på vissa ställen :)

Många vet inte skillnaden mellan inspiration och plagiat. Men att skriva om någonting som en annan har skrivit, är inte alltid lätt att skriva i egna ord - men då kan man faktiskt referera till den som man fått inspiration av :)

#3 - Lisa

Supersöt blogg! :) håller med dig :p

#4 - Maddiie

Sv: tack fina du :)

åh väntar med spänning :D

Det är bara fint med mig, väntar på att maten skall bli klar.

#5 - Elle

Jag rekommenderar verkligen att kolla på den :) för jag tycker att den var riktigt bra fast den är från 1997 :)

#6 - Maddiie

Sv: det vart makaronilåda :)

#7 - Friida

Sv: tack :D