Möt det med ett skratt!
Något jag har märkt väldigt ofta är att folk är så otrevliga mot andra.
Säg så här att en tjej får en elak kommentar, då svarar hon tillbaka med något elakt + att hon skriver att den andra är så dum för att den var elak mot henne. Visst, man ska få försvara sig, men måste man ge igen och vara likadan? Jag tycker det är bättre att inte vara så hård och otrevligt, utan istället möta med respekt, för då vet jag att jag i alla fall har ryggen fri. Jag läste nyss igenom lite bloggar, kommentarer osv. En tjej hade skrivit sin åsikt om en viss typ av brudar och då kommer det en annan tjej som känner att hon måste försvara sig, så hon kommenterar att tjejen som skrev sin åsikt är en äcklig f*tta och att hon hoppas att den andra tjejen dör. 

Om man nu känner att man måste försvara sig, varför göra det på ett sådant sätt? Jag tycker inte att de som svarar otrevligt tillbaka är ett dugg bättre än de som skriver först. Jag förstår att man kan bli sur och ledsen om någon är elak mot en, men man måste tänka på att inte ta åt sig och inte ge samma mynt tillbaka. Bättre att möta det med ett skratt och bara gå vidare, istället för att vara exakt likadan...
 
#1 - Maddiie

Sv: vad mysigt :)
Jag hade en jätte trevlig midsommar med god mat och trevlig sällskap :)

Håller helt med dig i det du har skrivit. Vill man svara tillbaka på en elak kommentar så skriv ett svar med respekt istället för att sjukna ner till samma låga nivå som den andra.

#2 - Maddiie

Sv: Jadu väldigt bra fråga.. för om det händer de som blir det svin förbannade så varför gör så mot någon annan...

Men som tur är hittade vi en ny sidospegel på nätet för 600 kr och sen så är sambon o svärfar händiga så de kan byta den gamla och montera dit den nya så jag slipper åkta till verkstan med bilen. det är en lite tröst åtminstonde :)

#3 - ANGELICA.BLOGG.SE ♥

Det var en som skrev till mig förut att jag hade en ful grisblogg. Och som "försvar" så skrev jag tillbaka att hon inte behövde läsa min blogg om hon tycker den är så himla ful..

Var det ett "bra" sätt att försvara sig? För jag vill liksom inte bara acceptera det hon skrev, och inte svara alls.