Få mer besökare till din blogg
 
 MYCKET UPPDATERING! - Jag tycker uppdatering är jätteviktigt. Man tappar lusten att läsa en blogg som aldrig uppdateras och som kan gå veckor innan det skrivs något i den. Mina favoritbloggar är just bloggar som blir uppdaterade ofta, så man har något att läsa.

 INNEHÅLLER ÅSIKTER! - Jag vill inte bara läsa om vad personen gjort under dagen. Jag vill läsa lite blandade saker, så som åsikter, tips osv. Det kan gälla smink, politik, mode, ideal eller vad det nu kan vara.
 
 MYCKET BILDER, MEN OCKSÅ TEXT! - Jag tycker inte det får vara för mycket bilder eller för mycket text. Det ska vara lagomt mycket. Varva text och bild och lägg inte upp för många bilder eller för långa texter i varje inlägg.

 LÄTTLÄST! - Jag gillar bäst bloggar som är lätta att läsa. Där personen försöker tänka på stavning och att dela upp sina texter så det går lättare att läsa. Blir mycket roligare att läsa en noggran blogg, där det är organiserat.
#1 - Mathilda Pettersson

bra lista! skulle vilja lägga till att hålla inläggen "snygga och välgjorda" ^^ så att det inte ser ut som om det tog 5 sekunder att göra :)

#2 - hanna ♡

hoppas att du får en fin dag idag! :D

#3 - sara ekblom

grymma blogg tips !! :)
älskar din blogg, den är verkligen unik och det behövs i blogg världen PUSS

#4 - Friida

Sv:tack :)

#5 - Hanna

Bra tips ^^ :)

#6 - Följ vår resa från tankar till färdigt hus

Åh, där sjönk min blogg några steg ner i botten kändes det som :P