Lite mer bilder. ;)
Var till Norge igår och köpte cola i hård plast och påskägg. :PHaha köpte rosa sopsäcker igår. ;)

Dagens låt
Många dömer mig.

JAG VET ATT FOLK DÖMER MIG VÄLDIGT LÄTT.
De ser en bild och antar direkt att jag är en bitch, att jag ligger runt osv. Det är fördomar som folk har, för att de inte har tillräckligt med kunskap om mig. Det är konstigt att vissa människor kan döma så lätt. Många tror att jag har legat med över 50 personer, men det är inte ens i närheten... Direkt tar de för givet att jag ska ha legat med så många. Folk tar också för givet att jag vill träffa dem eller byta nummer med dem det första jag gör. 

Jag har lärt mig att det säger mer om de som dömer mig innan de känner mig, än vad det gör om mig. Man kan inte grunda sexpartners eller personlighet på några bilder. Sen är det så klart skillnad vad folk får för uppfattning om mig i bloggen när de följer mig, för här visar jag en lite större del av mitt liv. Men samtidigt, hur stor del visar jag egentligen? Visst, jag är öppen och berättar en hel del, men det finns också saker jag inte berättar i bloggen. Människor måste lära sig att inte döma så snabbt. Jag gjorde samma sak förr, men idag tänker jag till, att jag faktiskt ska veta saker om personen innan jag skapar mig en uppfattning om personen i fråga.

Kärleken är viktig.


I ETT FÖRHÅLLANDE SÅ ÄR DET VIKTIGT ATT KÄMPA.
Många ger upp och gör slut för minsta lilla sak. Man behöver inte tycka lika om allt och det är okej att vara oense. Jag lär mig mycket genom mina föräldrar. De har ändå varit tillsammans i 32 år, så de vet lixom en hel del. Det gäller att hålla fast, även om man bråkar ibland. Om man verkligen älskar varandra så ska man kämpa!

Det gäller att prata mycket med varandra. Berätta när något är fel. Kärleken är så viktig, så vårda den! Våga skämma bort din partner ibland och våga berömma. Behandla varandra med respekt för man måste se och höra varandra för att kärleken ska växa. Var inte otrogen och flörta inte med andra! Det stjälper bara. Älska varandra och ta hand om varandra. Var rädda om det ni har och ta vara på det, istället för att slarva bort det.Ansiktsmasken för just DIG


 


ALLA TIPSEN HITTADE JAG I FRIDA-TIDNINGEN!

Fokusera på positiva.

DET FINNS SÅ MÅNGA MÄNNISKOR SOM STÖR SIG OCH KLAGAR. Ibland är det lätt att man bara ser dessa små människor som måste klaga för att må bra. Det är inte alla gånger man tänker på de som faktiskt älskar en och det man gör. Det finns människor som vill sluta blogga för att de får någon elak kommentar. Om man verkligen älskar att blogga och mår bra av det så är det det man ska göra. Tänk då på alla bra kommentarer och de som verkligen följer en. Jag har många haters, men jag har också många som älskar min blogg och det jag gör.

Man får fokusera på det positiva, för det är det som är viktigt. Man får inte glömma bort de som verkligen bryr sig om en, även om det är lätt att man gör det. Det kommer alltid finnas folk som ogillar det du gör eller hur du är, men så länge du är nöjd och så länge du inte skadar någon så ska du vara så som du vill vara! Strunta i dem som slänger fula kommentarer, för de är på en låg nivå.

Jag är den jag är, acceptera det eller stick härifrån. Samma som du är den du är och du vill att folk ska acceptera det! Var bara dig själv.


Ungdomar borde skämmas!

NÅGOT SOM FAKTISKT SKRÄMMER MIG ÄR DAGENS UNGDOMAR. VAD HAR DE FÖR UPPFOSTRAN?!
Många och då menar jag väldigt många människor kränker andra på Internet. De sitter och trakasserar och kommer med elaka kommentarer gång på gång. Jag brukar få höra att jag borde skämmas över mig själv och mina bilder. Jag borde förstå att jag är äcklig, ful och att mina bilder är läskiga osvosv. 

Jag har börjat svara med motfrågor. När människor säger att jag ska skämmas över hur jag beter mig, så säger jag detsamma till dem, eftersom det är DE som kränker och skriver elaka saker på Internet. Hur kan det vara mer okej att vara otrevlig, kränka människor och kanske såra människor än att visa lite hud?! Jag kan inte förstå det faktiskt. :S Det är faktiskt olagligt att kränka människor, men att visa hud? Nja, vad jag vet står inte det i lagboken att man inte får göra det. Jag tycker det är sjukt vilken syn ungdomar idag har på saker och ting.

Självklart behöver man inte gilla mina bilder, mig eller lättklädda bilder alls. MEN man behöver faktiskt inte vara otrevlig mot andra. Kommer människor någosin att lära sig det? Är det typ bara jag och några till som faktiskt har en bra uppfostran och förstår att man INTE SKA hålla på så som de gör?!


Tips till första intrycket.


 VAR MEDVETEN OM DITT KROPPSPRÅK. - Kroppspråket är en väldigt stor och viktig del när det kommer till första intrycket. Med kroppspråk menas din hållning, hur du går, hur du är när du pratar osv. Det gäller att veta hur man är i sitt kroppsspråk. Fråga dina nära hur ditt kroppsspråk är.

 VAR INTRESSERAD AV MÄNNISKOR. - Vill du lära känna nya människor så är det viktigt att du intresserar dig för vad de säger. Ha ögonkontakt, le och lyssna. Det kommer ge ett mycket bättre intryck och det ökar dina chanser att träffa nytt intressant folk.

 SLAPPNA AV & VAR DIG SJÄLV. - Självklart behöver man inte vara sig själv fullt ut första gången man träffar någon. Man blottar ju lixom inte alla sina sidor på en gång, eller hur? Men ljug absolut inte om dig själv, utan var säker på dig själv, berätta saker om dig själv och ta det lugnt!

 BJUD PÅ DIG SJÄLV. - Våga öppna upp dig och våga skratta. Våga göra bort dig. Berätta lite om dig själv och visa vem du är.

 VAR SOM DU VILL ATT ANDRA SKA VARA MOT DIG. - Man behöver egentligen inte säga så mycket mer om denna punkten. Bemöt andra så som du själv vill bli bemött. Det menas med att man ska vara en trevlig och snäll människa och behandla andra med respekt!


Vänta med sex!

DET ÄR MÅNGA TJEJER OCH KILLAR SOM RÅKAR UT FÖR MÄNNISKOR SOM BARA VILL HA SEX.
Det har hänt ganska många tjejer att de någon gång känt sig tvingade till sex. Det kan vara att killen de träffar har hotat med att lämna henne om hon inte går med på sex. Så många tjejer går med på detta för att de älskar ju killen. Det är DIN kropp och det är DU som bestämmer vad du vill göra med den. Du ska inte behöva ha sex med denna killen för att han ska bli nöjd. Kan han inte vänta så är han inte värd dig! Du förjtänar en kille som respekterar dig, som väntar tills DU känner dig redo.

Ge inte denna killen en ny chans, för det är han inte värd. Man ska ALDRIG, ALDRIG, ALDRIG tvinga någon till något. De flesta killar är ju faktiskt inte så här, men jag förstår dig om du blir orolig. Tänk på ditt eget värde, du förtjänar så mycket mer. Du ska ha en kille som älskar dig för den du är, som respekterar dig och din vilja!

Jag vet att det finns killar som också råkar ut för detta, men för mig är det lättast att skriva ur detta perspektivet, men tänk på att exakt samma saker gäller för er killar!

Hur fan beter sig folk?!

JAG TYCKER DET ÄR SÅ SJUKT ATT FOLK INTE FATTAR ATT DE FÖRSTÖR FÖR SIG SJÄLVA NÄR DE ÄR ELAKA MOT ANDRA. Ta till exempel som i big brother, inte hjälper det dem och inte kommer de närmre vinsten när de är elaka mot andra, för det är inte kul att se! Man ska absolut vara sig själv och bjuda på sig själv, men man behöver faktiskt inte vara otrevlig och hemsk mot andra hela tiden, för det vinner man inget på. Att bjuda på sig själv för mig är när man vågar släppa loss utan alkohol, man kan diskutera, man kan vara rolig, man vågar stå för sina åsikter, MEN man är inte elak mot andra människor på det viset som många tyvärr är.

Detta ser man inte bara i big brother, utan även i verkliga livet OCH på internet. Folk tror att de får göra exakt vad de vill, säga exakt vad de vill och beté sig hur de vill. Folk tror att de är några slags kungar som är mycket bättre än alla andra. Det folk måste förstå är att man INTE FÅR hålla på så som många gör. Jag tycker det är hemskt hur vissa beter sig och jag ärligt talat skäms över att vissa människor tror sig vara bättre än andra och tror att de kan kränka andra hur de vill. Det är skamligt och rent ut förjävligt!


True words!Om man går upp i vikt så snackas det. Om man går ner i vikt så snackas det. Om man säger vad man tycker, snackas det. När man försvarar sig, snackas det. Vad du än gör och tycker så kommer vissa människor att kritisera dig oavsett. Om du är stolt över dig själv som du är, sätt detta i din status/blogg. Låt folk prata! Jag är skapt av mina föräldrar, formad av livet, så jag är den jag är, gilla mig eller inte, ditt val!


Jag vill ha barn.

JAG VILL VÄLDIGT GÄRNA HA BARN. Jag längtar efter att få barn. Jag längtar efter att få bära ett barn i magen och få se barnet efter förlossningen. Jag längtar efter att få amma och komma nära mitt barn. Få en nära relation och känna den där speciella kärleken. Lyckan man får tillsammans med sin partner när man vill ha barn tillsammans. Jag vill att mina barn ska känna sig älskade, behövda och att de får veta om sitt eget värde. Vill ge dem hela världen, så att de mår bra och får den kärlek de behöver! 

Även om jag längtar så efter barn, så vill jag inte skaffa det än. Jag vill vara redo, jag vill ha fast ekonomi och självklart bo ihop med min fästman. Jag vill leva lite innan jag blir mamma, så jag känner mig redo. Samtdigt är jag så rädd för att få barn. Så rädd för att bära det, för förlossningen och för ansvaret. Man vill ju inte vara en dålig förälder. Men jag känner nog såhär för att jag helt enkelt inte är redo att få barn. Att få barn är en gåva, men man måste också vara redo för det.Så vackert!

Dagens låt, haters TA ÅT ER!

Till ALLA haters, anonyma och fega människor som älskar att klaga, ta åt er riktigt mycket av denna låten nu!

Lär dig skvallra!


I'm happy! :D


Dagens låt
Just smile!

JAG HAR MÅNGA PRINCIPER, MEN EN AV DEM ÄR JAG VÄLDIGT NOGA MED ATT HÅLLA.
Det gäller hur jag behandlar andra. När någon är otrevlig mot mig, särskilt på internet (eftersom det inte händer så ofta IRL) så är jag noga med att behålla min nivå. 

Det är nämligen så att de som skriver elaka saker enbart NJUTER om man skriver elaka saker tillbaka. Då har de nått en och de vill att man ska bli arg, ledsen och att man ska ge igen. Varför ska jag då få dem att njuta? Jag rent av älskar att ta till min taktik, där jag aldrig ger igen och skriver elaka saker tillbaka. Jag svarar med god ton och kan ifrågasätta, men jag vägrar att sjunka till deras nivå. Då vet jag att jag har ryggen fri. Jag tänker inte göra så deras vilja blir uppfylld, för jag tänker fortsätta stå på mig, exakt som jag har gjort tidigare och till och med ännu mer! För jag är jag, det är jag stolt över och jag tänker fortsätta kämpa. Det är DE som gör fel, som kränker andra.

Le mot de som vill se dig krossad, för det krossar dem att se dig le!


Evah hissar* MIG SJÄLV. - Jag tänkte faktiskt hissa mig själv idag. Det är så otroligt många som inte vågar eller klarar av att tänka positiva saker om sig själva. Många gånger ser folk nästan ned på en för att man tycker om sig själv och klarar av att berömma sig själva. Jag tycker att man ska berömma sig själv och älska sig själv till en viss gräns. Jag tänkte nu skriva ned saker med mig själv som jag gillar och är stolt över.

Jag är en bra lyssnare.

Jag kan se saker ur olika synvinklar och sätta mig in i andras situationer.

Jag är nöjd med mitt yttre.

Jag uppdaterar min blogg ofta.

Jag bryr mig väldigt mycket om andra.

Jag kan stå på mig.

Jag vill aldrig kränka någon.

Jag röker inte, dricker inte, snusar inte och tar inga andra droger.

ALLA borde hissa sig själva oftare och ta fram saker som de är nöjd med när det gäller dem själva. Man ska inte enbart tänka på sig själv, men man ska älska sig själv och vara medveten om sina bra sidor, samt sina dåliga sidor.

Inspiration

Alla likadana?

BLOGGVÄRLDEN ÄR JU VÄLDIGT STOR NU SOM NI VET. Men det är också väldigt många som ogillar bloggar och även själva bloggarna. Jag förstår att alla inte gillar bloggar, för det är ju inget som alla kan gilla, men det jag inte förstår är hur man kan säga att man ogillar BLOGGARE. Hur kan man döma en viss sorts människor, utan att ens ha kollat deras blogg eller vetat hur de är som människor? Man kan säga att man ogillar bloggar och vissa bloggare, men varför dra alla över en kant och säga att man ogillar alla bloggare? 

Många tror att alla bloggare skriver om exakt samma saker, om mode och om hur mycket man handlar, ungefär så. Men det finns så mycket bloggar som inte handlar om detta utan faktiskt inriktar sig på andra ämnen. Min nisch är ju som sagt "må bra i dig själv", men jag skriver ju också om inspiration, musik, film, om mig själv osv. Så, något alla borde lära sig är: DÖM INTE NÅGON FÖRRÄN DU KÄNNER PERSONEN.


Dagens låt
Du ska inte vara bitter.

IDAG FINNS DET ENORMT MÅNGA BITTRA MÄNNISKOR.
Människor som mår så dåligt i sig själva, som hatar både sig själv och andra och är riktigt arga. Detta är otroligt synd att det är så. Man förtjänar att må bra. Det märks så väl när folk har sådana aggressioner. Det är de människor som slåss, det är de människor som kränker andra och är elaka mot andra som mår så otroligt dåligt och har sådana aggressioner. En människa som mår bra och är lycklig behöver inte göra sådana här saker.

Det som människor måste förstå är att det bara blir värre av att ta ut sin ilska på andra. Både för dig själv och andra. Du som tar ut din ilska på andra, straffar inte bara den du tar ut det på, du straffar dig själv också. Man blir utmattad av att hata, man blir trött. Man tappar livslusten. Det finns andra sätt att bli kvitt sin ilska än att ta ut den på andra, för det är inte värt att straffa både andra och sig själv enbart för att man mår dåligt. Du har så mycket mer att leva för, så varför förstöra ditt liv genom att mobba, slåss osv? Kommer du orka leva med dig själv när du vet att du också har skadat en annan männsika? Din ånger kommer göra allting värre, du kommer hata dig själv ännu mer och bli mer arg, så det blir en ond cirkel. Jobba istället med dig själv, din självkänsla och ditt självförtroende och bli stark, istället för att göra sådana här saker. För du vinner INGENTING på att skada andra. Både du och den du skadar förtjänar ett mycket bättre liv! Ge aldrig upp!

Sofie, min inspiration! <3

JAG KÄNNER JUST NU ETT STORT BEHOV AV ATT SKRIVA AV MIG.
En person jag verkligen beundrar är min funktionshindrade syster Sofie. Idag hade hon ett förjäkla stort epilepsi-anfall. Hon sparkade och hon skrek. Hon till och med välte ned en tavla som hang ovaför soffan. Hon fick ju stesolid, något som avbryter anfallet. Hon var borta i några timmar, alltså nästan medvetslös. Efter bara några timmar var hon ganska pigg igen. Jag beundrar henne så otroligt mycket och hon är en av mina förebilder. Hon kan må så dåligt, men ändå vara så pigg och glad. Hur gör hon?

Jag känner att jag vill lära mig av henne. Jag klagar på mycket, det gör jag. Men hon tar allt så lätt och jag vet inte hur hon gör. Av henne får jag inspiration, av henne får jag glädje. För hon utstrålar något som ingen jag känner gör. Det är otroligt, att hon som är såpas sjuk kan vara så positiv och glad. HON är en stor inspirationskälla för mig!


Tips till ett välmående.


 Dagdröm om positiva saker. - Att tänka positivt och att fantisera om bra saker kan göra så man känner sig piggare och vågar mer. Tänk inte på det som kan gå fel.

 Lyssna på positiva låtar. Gör en lista på spotify med låtar som får dig att må bra. Lyssna på dem när du känner att du behöver bli glad. Med musiken kan du klara allt!

 Lägg en positiv lapp vid sängen innan du ska somna. - När du kollar på denna till morgonen kommer du känna dig piggare och du kommer fokusera på det du skrev. 

 Önska dig saker. - Våga önska och våga sätta mål i livet. Om du vet vad du vill, kan du också ta dig dit!

 Ta emot det positiva. - Våga bli glad och tro på positiva saker. Tycker någon att du är bra på matte? Ta åt dig av det och bli glad, tro på det helt enkelt!

Ska jag?

Jag funderar ju på att pierca naveln faktiskt. :) Har ju länge velat det och känner just nu att jag har stor lust att göra det. Så tänkte fråga er läsare vad ni tycker, det är ju alltid kul att få veta lixom. :)

webvoter-omröstning
Ska jag pierca naveln?

Ja
Nej

Se resultat

Rätta svaret

Självklart var det falskt att jag vill jobba som strippa. Skulle aldrig någonsin falla mig in att jobba som det! Så alltså var de andra svaren rätt. :) Jag skulle gärna vara en hund eftersom jag älskar hundar och det är mitt favoritdjur, jag skulle vilja skriva en bok och jag hade faktiskt komplex för att mina bröst var större än andras när jag var 12 år.

Så alltså: JAG VILL INTE JOBBA SOM STRIPPA, DEN VAR FALSK!

 


Kvällens mys!


En härlig lördag. :)

Dagens låt
Att leva med ständig oro.

JAG TÄNKTE NU TA UPP EN SAK SOM ÄR VÄLDIGT VANLIG, SÄRSKILT BLAND UNGA.
Det är nämligen så att jag lever med en ständig oro varje dag. En sorts panikångest, där jag kan oroa mig för saker hela tiden, som till slut leder till panik och andningsproblem. Det kan kännas tungt i bröstet, som att det sitter en sten där och jag kan ha svårt för att dra djupa andetag.
Det blir lixom små korta, snabba andetag istället.

Jag oroar mig för allt. För skolan, för ekonomi, för väder och för massor av saker som egentligen inte ens är värt att tänka på. Går en sak bra, så hittar jag något nytt att vara orolig för. Detta är extremt jobbigt, för jag kan aldrig riktigt slappna av så som jag vill. Jag försöker jobba med detta så det ska bli bättre, för jag vet att jag kan bli bättre. Jag skriver om detta för att ni som upplever detta ska veta att ni inte är ensamma.

Det finns fler som har detta problemet och jag vet hur jobbigt det är. Men jag lovar er, en dag ska vi vara fria våran panikångest och oro. Vi ska lyckas må helt bra en dag, jag lovar er. Vi måste bara jobba och kämpa på. Jag tror att mycket av min oro beror på att jag har en funktionshindrad syster som lever mellan liv och död varje dag. Så egentligen oroar jag mig nog inte för att mobilen ska gå i sönder, jag oroar mig nog djupt där inne att det är Sofie som ska gå i sönder... Att hon ska försvinna, men istället för att tänka på just henne så tar jag ut det på materiella saker och liknande... Jag tror faktiskt att det är så och jag vill få bort min oro...Men mycket av min oro kommer alltid finnas kvar, så länge jag inte vet om jag får ha dig kvar.... På bilden är det jag och min funktionshindrade syster Sofie. :) 

Detta ska jag dricka ikväll?

MÅNGA KLAGAR PÅ OSS BLOGGARE SOM LÄGGER IN BILDER PÅ DET VI ÄTIT.
Jag lägger själv in det och det får vara en viss gräns tycker jag, det får ju inte göras hela tiden, för det blir tråkigt. Men enligt många ska man inte lägga in matinlägg för det är så tråkigt. Då har man inget annat att skriva om.

Men hur många lägger inte in bilder på alkohol, det de har druckit eller ska dricka? Det är däremot inte tråkigt enligt folk. Det är okej enligt dem att lägga in på både facebook och bloggen. Varför är då matinlägg tråkiga? En maträtt ser ju faktiskt mycket mer lockande ut, samt att du kan lägga upp maten på ett fint och annorlunda sätt.

Varför är det mer okej att lägga in: "detta ska jag dricka ikväll" än: "detta ska jag äta ikväll"?

Vad är falskt?


6 utav dessa påståenden är sanna, en är falsk. Kan du lista ut vilken? :)

 1. När jag var 12 år hade jag komplex för att mina bröst var större än andras.

 2. Om jag var ett djur skulle jag vilja vara en hund.

 3. Jag har ofta djupa funderingar om livet. 

 4. Min dröm är att jobba som strippa.

 5. Jag älskar programmet stylisterna.

 6. Jag skulle vilja skriva en bok.

 7. Jag är 50% finsk.
webvoter-omröstning
Vilket av dessa påståenden är falsk?

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.

Se resultat

Kärlek på hög nivå.

Inspiration

Dagens låt
FilmtipsINFORMATIONEN OM FILMEN ÄR TAGEN FRÅN WIKIPEDIA!

Dagens låt
Inte yttra sig.

NÅGOT JAG FINNER KONSTIGT ÄR DETTA MED ATT MAN INTE FÅR SKRIVA NÅGOT SOM BLOGGARE.
Jag menar det att om en bloggare skriver att hon mår bra, är så lycklig för saker och ting går så bra då får personen jättemycket skit, för då skryter man och ser ned på andra.

Skriver man att man mår dåligt och har en jobbig period där man inte känner för att göra någonting, ja då får man också skit för då ska man göra något åt saken istället för att bara gnälla. Då försöker man bara få folk att tycka synd om en. Nu gäller inte detta alla bloggare och inte alla läsare. Men har läst på vissa bloggar och de får skit hur de än gör. Varför får man inte vara glad och berätta att man är glad och vara sur och berätta att man är sur? Så himla störande att man inte får skriva någonting...


Läsarbilder <3"Tack åter igen att din blogg finns, lägg aldrig ner <3

// http://nattstad.se/elinjosefiine""Hej Evah.
Du är en underbar bloggare och du får bara inte sluta blogga. Jag följer varenda inlägg du skriver och jag tar till mig vissa saker jag har svårt att säga till mig. Tack för du finns!
Här kommer en idolbild! Mvh Kim Henningsson http://tingsrydinmyheart.blogg.se/

Tack så jättemycket för dessa fina bilder. :) Det värmer verkligen att få dem!


Älskar comhem!Haha, de är så jävla coola dessa kvinnor. :D

Jag har finnar.

Jag tänkte lite på detta med finnar. De flesta människor har finnar någon gång i sitt liv, right? Varför är det då så "fel" och förjävligt att man ibland har en finne? Självklart tycker jag de är ivägen och jobbiga. De kan göra ont och se allmänt äckliga ut, men varför skämmas för det? Jag lägger nu upp dessa bilder för att visa er: JAG HAR FINNAR JAG MED OCH JAG SKÄMS FAN INTE! Jag är bara människa och jag suktar inte efter att vara perfekt.

Självklart skulle jag vilja slippa att ha finnar alls, men nu är det som det är. Människor får finnar, så det är bara att finna sig i det. (Haha finna sig i finnar. Det var ju roligt. :P) Jag tänker inte visa upp någon perfekt yta för er som jag inte har. Jag tänker inte kladda över mina finnar med tre lager foundation. SLUTA SKÄMMAS ÖVER ERA FINNAR. VI HAR ALLA FINNAR NÅGON GÅNG, DET ÄR BARA ATT STÅ UT OCH FINNA SIG I DET.


Dagens låt
Att stå upp för sig själv.

NÅGOT JAG TYCKER ÄR VÄLDIGT VIKTIGT ÄR ATT STÅ UPP FÖR SIG SJÄLV.
Men att stå upp för sig själv är inte samma sak som att säga varenda åsikt man har. En människa som är säker i sig själv och klarar att stå upp för sig själv vet vilka åsikter man kan säga eller hur man kan säga dem. Jag tycker det tyder på osäkerhet hos en människa om man måste säga allt man tänker på och då menar jag sådana tankar som att någon är ful, billig, äcklig osv. Sådana tankar kan man hålla för sig själv. 

Hur hittar man då den där självsäkra sidan? Det gäller att arbeta mycket med sig själv och lära dig just vad din kropp och själ behöver. Det gäller att inse att man är bra som man är, att man duger exakt som man är. 

 Försök slå bort de dåliga tankarna om dig själv. Varför skulle inte just du duga som du är? Du är ju unik och underbar som du är. Men kom ihåg att det är okej att ha dåliga dagar ibland.

 Varje kväll innan du ska somna skriver du ned två stycken bra saker om dig själv, kan vara samma saker som kvällen innan. Bara du upprepar för dig själv vad bra du är.


 Be dina nära och kära om åsikter. Vad tycker de är bra med dig? Låt dem skriva ned det och läs det ofta.

 Sluta jämföra dig. Alla är vi olika, alla har vi olika förutsättningar. Du är skapad på ett visst sätt och är unik, likasom din vän som du beundrar så. Ingen är perfekt, men alla är vi underbara och speciella.

 Låt ingen trampa ned dig! Om du låter folk trampa ned dig som en dörrmatta, kommer du också känna dig som en dörrmatta. Släng bort de människor som behandlar dig illa och våga säga till när någon behandlar dig fel. Genom att klara att inte ta åt sig av skiten man får, så kan du också börja tro mer på dig själv. 


4 tips till självförtroende1. Våga misslyckas stort för att kunna lyckas stort.

2. Fortsätt att kämpa, ge aldrig upp.

3. Tro på dig själv.

4. Omge dig med personer som peppar dig.


Utan piercing


Naket.... :P

"SKÄMMMMMMS"

NÅGOT JAG UNDRAR ÖVER ÄR HUR MÄNNISKOR FUNGERAR.
Fick en kommentar av en kille igår på bilddagboken som löd såhär: "Mor & Far måste vara stolta över att ha avlat fram en sådan hora"

Då kan jag tänka såhär:

1. På vad har du grundat att jag säljer sex, eftersom du kallar mig hora? 
2. Har du tänkt på dina föräldrar då, som har en son som skriver otrevliga saker på internet? Jag har i alla fall lärt mig att uppföra mig och vara trevlig mot människor.


Jag undrar hur människor tänker när de tycker att ens föräldrar borde skämmas för att man visar upp sin kropp, men de själva kan bete sig hur som helst. Vill mina barn vika ut sig (på det sättet jag gör) så får de göra det, MEN de ska vara 18 år. Men jag skulle ogilla om hon sitter och är otrevlig och kränker andra människor, vare sig det är över internet eller i verkliga livet. Jag vill lära mina barn att göra det de känner är rätt för dem själva, men att de ska repspektera andras val och inte kränka någon. Jag vill att mina barn ska lära sig orden: "KÄRLEK OCH RESPEKT"! För jag tänker kämpa över att mina barn ska bli så bra människor som möjligt, inte några mobbare som inte tar hänsyn till andra, som kränker och är elaka,
för det om något borde man skämmas över.

LOVAR ATT SVARA PÅ ERA KOMMENTARER SNART!


Dagens låt
Bloggtips

Jag vill tipsa er om min systers blogg.
Ett inlägg som hon skrev igår tyckte jag var otroligt bra. Därför tycker jag att ni borde gå in och läsa det inlägget. :) Det handlar om hetsen inför "beach 2012" som de flesta verkar känna. Så klicka HÄR för att komma till det inlägget i hennes blogg. :)


Varför ta åt sig?

Hur kommer det sig att vissa personer tar åt sig så hårt egentligen?
Jag menar, skriver jag att jag tycker det är fult med jeans, så tar många som har jeans åt sig och mår dåligt över det. Skriver jag att jag ogillar färgen gult, så tar folk som älskar gult åt sig och mår dåligt över det. Skriver jag att jag ogillar rökning, så tar folk åt sig och mår dåligt över det. Varför? Jag tycker man behöver jobba mer med sig själv om man tar åt sig av sådana saker. 

Jag läste en killes blogg där han ogillade när en tjej hade keps. Då fick han kommentarer om att det visst är snyggt med keps och frågor som: "Blir en tjej ful om hon använder keps eller vadå?" Varför kan man inte bara få skriva ut en åsikt om någonting utan att tusen människor ska ta åt sig så? Det är ju skillnad om man kränker en person, men bara för att jag ogillar ett visst klädesplag eller ett val personen gör, så innebär inte det att jag tycker personen är ful eller att jag ogillar själva personen. Tänk om jag skulle ta åt mig när folk skriver att de ogillar att läsa bloggar. Jag har ju en blogg, ska jag då ta åt mig och bli ledsen över det? Nej, för alla har olika åsikter och olika syner.


Vad betyder reklamera?

VÄLDIGT MÅNGA SÄGER ATT REKLAMERA ENBART BETYDER ATT LÄMNA IN KLAGOMÅL PÅ EN VARA, MEN DET ÄR FEL. DET BETYDER OCKSÅ GÖRA REKLAM FÖR. :) Har lagt in detta inlägget innan, men gör det igen då folk inte vet detta.Detta är en bild scanad från min ordlista. :) Ni kan också läsa mer på DENNA SIDADenna bilden hittade jag på internet, tagen från svenska akademiens ordbok.

Kony 2012VI KAN FÖRÄNDRA, SÅ ÄGNA 30 MINUTER AV DITT LIV FÖR ATT SE DENNA FILM OCH SPRID VIDARE!


KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT SIGNA!

Märken av ringar?
Dagens låt
Våga säga nej!

VET NI VAD JAG TYCKER ÄR COOLT? MÄNNSIKOR SOM VÅGAR VARA SIG SJÄLVA!
Människor som vågar säga nej till rökning. Människor som vågar stå upp för sig själva. Människor som vågar gå emot strömmen. Jag tycker det är mycket coolare att säga till och inte bara göra saker för att. 

Jag vet att många, särskilt i tonåren anser att det är coolt att röka och dricka. Och även om de egentligen inte vill smaka, så gör de det pga grupptrycket. Det händer tyvärr även i äldre åldrar, för vissa vågar inte säga nej. Du är inte feg för att du säger nej till rökning och till alkohol, du är cool när du vågar säga nej! Du är cool när du går emot strömmen, så våga säga nej. Du ska inte prova enbart för att andra vill att du ska prova eller för att vara en i gänget. Du kan vara en i gänget utan den där cigaretten. Var stolt över att du klarar att säga nej, för det är en väldigt bra egenskap. Något som fler behöver ha.

Det är starkt att stå på sig, så ge inte vika för att bli accepterad!


Ljusa stunder
JAG OCH ANDRÈ KOLLAR JUST NU PÅ CAST AWAY OCH JAG VAR SÅÅÅ SMART IGEN!

JAG: Hm, undrar hur han kommer till den där ön och blir strandsatt då. Kör han fel med bilen?

ANDRÈ: Ja, eller hur, till en ÖDE Ö!

JAG: Aha....


FilmtipsINFORMATIONEN OM FILMEN ÄR TAGEN FRÅN WIKIPEDIA!

Dagens låt
Bloggtips

Jag har nyss hittat en blogg som jag verkligen fastnade för. Denna tjejen blev direkt en stor inspiration för mig. Jag läste om henne i FRIDA-tidningen och även Kissie har länkat henne. Nu kikade jag in på hennes blogg och blev fast direkt. Denna tjen är 15 år och har en CP-skada. Hon går sin egen väg och skiter i vad andra tycker. Ingenting är omöjligt för henne och man ser att hon verkligen älskar livet! En tjej som jag tycker ALLA borde besöka!

http://pinkieees.blogspot.com/http://pinkieees.blogspot.com/

Inspiration
 

Att hitta sig själv.

IDAG FÖRSÖKER FOLK PASSA IN OCH BLI EN I MÄNGDEN.
De gör saker för att bli "som andra", för att bli en utav dem, för att passa in. Själv vill jag inte vara en i mängden, jag vill sticka ut och köra mitt eget race. Jag vill vara en människa folk minns för att jag är jag. Minns man någon som är en i mängden, som försöker vara som "alla andra"? Det gör inte jag. Jag minns folk som verkligen visar sitt rätta jag, som vågar vara annorlunda, som vågar gå sin egen väg. 

Försök inte vara en i mängden, var bara dig själv. För du kommer bara må dåligt om du försöker vara någon annan. I tonåren kan det vara svårt att vara sig själv, just för att man vet inte vem man är. Men då gäller det att försöka hitta sig själva, vad man gillar och hur man vill vara. Prova dig fram, så ska du se att du hittar dig själv!
AwwKolla vad söta läsare och bevakare jag har på bloggen/bilddagboken. :) Ni är verkligen underbara, allihop!

Godmorgon föresten! Jag ska snart försöka komma upp ur sängen för att äta och duscha, är bara så seg och trött faktiskt. Skulle lätt kunna sova ett bra tag till, men ändå vill jag upp och få lite gjort. Ska senare svara på era kommentarer också. Har inte riktigt haft tid att gjort det så ska fixa det sen. Uppdaterar mer senare. Pussar!

Saknar. :(


SÄNK KRAVEN!

DET ÄR NU DAGS ATT VI BÖRJAR SÄNKA KRAVEN PÅ OSS SJÄLVA.
Oftast sätter vi människor väldigt höga krav på oss själva, för att vi jämför oss för mycket med andra. Vi försöker vara bäst och det är inte undra på vissa av oss mår dåligt, för man kan inte vara bäst. Man kan inte hinna med allting som man vill göra och man kan inte alltid prestera på topp. Detta är helt enkelt något vi måste lära oss att acceptera och leva med. 

Det värsta är att tjejer har så lätt för att döma andra och klanka ned på dem. Vi tjejer borde peppa varandra och stötta varandra istället för att hela tiden se varandra som konkurrenter. Man kan faktiskt lära sig av andra tjejer också. Vi dömer också oss själva oerhört mycket. Lyckas vi inte med allt vi vill, så ser vi ofta ned på oss själva.För att kunna sänka våra krav på oss själva och andra måste vi inse att vi inte kan vara perfekta. Vi kan inte jämt prestera på topp och vi kan inte hela tiden må bra. Man måste tillåta sig att må skit ibland, man måste tillåta sig att ibland göra fel och ibland inte lyckas på prov eller vad det nu kan vara. Det gäller att hitta en gräns, så att man har krav på sig själv så man inte bara skiter i allt, men inte heller ha så höga krav att man blir utbränd på grund av det. 

DU ÄR BRA SOM DU ÄR, BARA DU INSER DET SJÄLV! PEPPA DIG SJÄLV OCH ANDRA OCH BÖRJA LEVA ETT NYTT OCH ETT MYCKET BÄTTRE LIV!


Pratat med doktorn.

Nu har jag pratat med min doktor. Ni vet ju att jag var iväg och tog blodprov förra onsdagen. Nu fick jag svaren i alla fall och jag måste sänka min dos på medicinen. Jag lider ju av giftstruma och det kan ni läsa mer om HÄR.

Jag ligger alldelse för högt och det kan vara därför jag har känt ett tryck mellan brösten och har lite svårt att andas. Har tror att det varit panikångesten, men det är nog medicinen. Så nu ska jag sänka den från 100mg till 75mg. Fast jag fick 25mg och tar tre tabletter om dagen i en månad för sen är det dags att ta nya blodprov för att se om det är bättre så. Känns lite jobbigt eftersom det finns en burk med 75mg och nu måste jag istället ta 25x3.... Menmen.


Dagens låt
Massor av bilder


Dagens låt
Gamla bilder

Dagens låt
"Sluta vara du."

JAG TITTADE PÅ EN FILM IGÅR SOM HANDLADE OM EN TJEJ SOM ÄR VÄLDIGT UTANFÖR.
Hennes familj ser ned på henne och hon får ofta höra att hon är värdelös. Hennes så kallade vänner dumpar henne, för att hon inte är som de. Hon är ju mullig, lyssnar på fel musik, ogift osv. Denna tjejen börjar gråta och säger: "Jag lovar, jag ska bli mer som er. Jag ska ändra på mig, ska inte fortsätta vara såhär. Snälla stöt inte ut mig."

Detta får mig verkligen att bli ledsen. Varför ska hon egentligen behöva ändra på sig? Det är så jävla sjukt... Detta kan låta konstigt i många öron, MEN ÄNDRA INTE PÅ DIG SJÄLV FÖR ATT FÅ VÄNNER! Så länge du är en bra medmänniska, så spelar det väl ingen roll om du lyssnar på Abba, Eddie Meduza eller Takida. Du ska inte behöva bli som någon annan, för vill inte dessa människor umgås med dig, för att du är du så är dessa personer inte värda dig!

Du förtjänar så mycket mer, du ska ha vänner som ser dig för den du är. Det kanske låter konstigt i dina öron om du är 14 år, för jag ville också passa in och ha vänner. Men varför ha vänner som bara ser ned på en? Jag vet att det är väldigt viktigt i tonåren att ha kompisar, men jag vill inte att ni ska behöva må dåligt och bli några ni inte är för att få vara med dessa männsikor. Jag lovar att det finns människor som kommer gilla dig för den du är!

Ta ingen skit och våga stå upp för er själva!


Dagens frågawebvoter-omröstning
Hur många har du legat med?

1-5.
11-15.
16-20.
6-10
Mer än 20.
Oskuld.

Se resultat

Blir trött på människor...

JAG BLIR SÅ HIMLA TRÖTT PÅ MÄNNISKOR.
De sitter och skriver elaka saker till andra människor och pratar bakom deras ryggar, men de själva bryter ihop när de får skiten tillbaka. Det bevisar väl egentligen hur svaga som människor dessa personer egentligen är. När man måste själv klanka ned på någon och skriva elaka saker om en viss sorts människor eller en person, så är man svag, man mår dåligt. Annars hade man inte haft behovet av att trycka ned andra. Därför förstår inte jag hur en människa som sitter och skriver elaka kommentarer om folk, dömer dem, skriver att vissa kroppar, hårfärger osv är fula kan sitta och bryta ihop av att få en sådan kommentar om sig själv.

Eftersom de vill att andra ska höra skiten, varför tål de inte skiten själva? Nej, då är det synd om dem, för att de blir kallade hora, då är en hora någon som säljer sex, men när de själva kallar någon för hora utan att ha bevis på om denna person säljer sex för pengar, då är det inga fel. Egoistika människor i mina ögon. Tänk på hur du behandlar andra människor, innan du själv börjar klaga! Jag är emot all form av elaka kommentarer, för det är inte rätt att vara elak mot någon, oavsett hur dåligt man än mår.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...