Evah dissarFOLK SOM GÖR GENERAD GUBBE HELA TIDEN. - Som typ "kolla vad läcker jag är. :$" Eller "jag är så osmart. :$" eller "mys med mig. :$". Jag ser många som gör sådana här hela tiden och jag tycker det är tråkigt faktiskt. Ja, folk kommer säkert tycka detta är jättekonstigt men jag förstår inte varför man lägger generad gubbe efter typ varje mening om sig själv. Jag lägger hellre en glad gubbe eller en flirtande.BILD LÅNAD FRÅN GOOGLE!

Lite mer bilder. ;)
Var till Norge igår och köpte cola i hård plast och påskägg. :PHaha köpte rosa sopsäcker igår. ;)

Videoblogg


Dagens låt
Många dömer mig.

JAG VET ATT FOLK DÖMER MIG VÄLDIGT LÄTT.
De ser en bild och antar direkt att jag är en bitch, att jag ligger runt osv. Det är fördomar som folk har, för att de inte har tillräckligt med kunskap om mig. Det är konstigt att vissa människor kan döma så lätt. Många tror att jag har legat med över 50 personer, men det är inte ens i närheten... Direkt tar de för givet att jag ska ha legat med så många. Folk tar också för givet att jag vill träffa dem eller byta nummer med dem det första jag gör. 

Jag har lärt mig att det säger mer om de som dömer mig innan de känner mig, än vad det gör om mig. Man kan inte grunda sexpartners eller personlighet på några bilder. Sen är det så klart skillnad vad folk får för uppfattning om mig i bloggen när de följer mig, för här visar jag en lite större del av mitt liv. Men samtidigt, hur stor del visar jag egentligen? Visst, jag är öppen och berättar en hel del, men det finns också saker jag inte berättar i bloggen. Människor måste lära sig att inte döma så snabbt. Jag gjorde samma sak förr, men idag tänker jag till, att jag faktiskt ska veta saker om personen innan jag skapar mig en uppfattning om personen i fråga.

Kärleken är viktig.


I ETT FÖRHÅLLANDE SÅ ÄR DET VIKTIGT ATT KÄMPA.
Många ger upp och gör slut för minsta lilla sak. Man behöver inte tycka lika om allt och det är okej att vara oense. Jag lär mig mycket genom mina föräldrar. De har ändå varit tillsammans i 32 år, så de vet lixom en hel del. Det gäller att hålla fast, även om man bråkar ibland. Om man verkligen älskar varandra så ska man kämpa!

Det gäller att prata mycket med varandra. Berätta när något är fel. Kärleken är så viktig, så vårda den! Våga skämma bort din partner ibland och våga berömma. Behandla varandra med respekt för man måste se och höra varandra för att kärleken ska växa. Var inte otrogen och flörta inte med andra! Det stjälper bara. Älska varandra och ta hand om varandra. Var rädda om det ni har och ta vara på det, istället för att slarva bort det.Videoblogg


Ansiktsmasken för just DIG


 


ALLA TIPSEN HITTADE JAG I FRIDA-TIDNINGEN!

Prestationsångest

KÄNNER MIG INTE ALLS PIGG FAKTISKT... Jag har just städat rummet, men känner mig ändå inte nöjd. Allting känns jättetråkigt just nu. Jag ska egentligen inte börja städa när jag känner mig lite hängig, för då blir jag inte nöjd. Då känner jag att inget jag gör duger. Jag "vill" städa mer, få det ännu mer rent bara för att jag känner mig hängig och då tror jag inte att jag har gjort det bra. Men men, det blir väl bättre snart. Ska vila ett tag tror jag, så jag kanske känner mig bättre senare.

Jag hatar att ha prestationsångest... Fast man har fixat en del så blir man inte nöjd, man hittar något att gnälla över ändå. Min prestationsångest har faktiskt blivit bättre. Förr kunde jag få 19 rätt av 20 på ett prov, men ändå vara jättemissnöjd. Men ibland kommer ångesten tillbaka och jag hatar det. :/Hade bara en tråkig outfit idag.

Fokusera på positiva.

DET FINNS SÅ MÅNGA MÄNNISKOR SOM STÖR SIG OCH KLAGAR. Ibland är det lätt att man bara ser dessa små människor som måste klaga för att må bra. Det är inte alla gånger man tänker på de som faktiskt älskar en och det man gör. Det finns människor som vill sluta blogga för att de får någon elak kommentar. Om man verkligen älskar att blogga och mår bra av det så är det det man ska göra. Tänk då på alla bra kommentarer och de som verkligen följer en. Jag har många haters, men jag har också många som älskar min blogg och det jag gör.

Man får fokusera på det positiva, för det är det som är viktigt. Man får inte glömma bort de som verkligen bryr sig om en, även om det är lätt att man gör det. Det kommer alltid finnas folk som ogillar det du gör eller hur du är, men så länge du är nöjd och så länge du inte skadar någon så ska du vara så som du vill vara! Strunta i dem som slänger fula kommentarer, för de är på en låg nivå.

Jag är den jag är, acceptera det eller stick härifrån. Samma som du är den du är och du vill att folk ska acceptera det! Var bara dig själv.


Evah dissar


* FOLK SOM BÖRJAR KALLA EN FÖR FULA SAKER DIREKT.

- Något som stör mig är när människor skriver att man är fin osv, sen när de till exempel inte får ens nummer eller får träffa en så börjar de kalla en för hora och andra fula ord. Varför lixom?! Bevisar ju bara att de inte kan ta en diss. Så himla omoget enligt mig....

Ungdomar borde skämmas!

NÅGOT SOM FAKTISKT SKRÄMMER MIG ÄR DAGENS UNGDOMAR. VAD HAR DE FÖR UPPFOSTRAN?!
Många och då menar jag väldigt många människor kränker andra på Internet. De sitter och trakasserar och kommer med elaka kommentarer gång på gång. Jag brukar få höra att jag borde skämmas över mig själv och mina bilder. Jag borde förstå att jag är äcklig, ful och att mina bilder är läskiga osvosv. 

Jag har börjat svara med motfrågor. När människor säger att jag ska skämmas över hur jag beter mig, så säger jag detsamma till dem, eftersom det är DE som kränker och skriver elaka saker på Internet. Hur kan det vara mer okej att vara otrevlig, kränka människor och kanske såra människor än att visa lite hud?! Jag kan inte förstå det faktiskt. :S Det är faktiskt olagligt att kränka människor, men att visa hud? Nja, vad jag vet står inte det i lagboken att man inte får göra det. Jag tycker det är sjukt vilken syn ungdomar idag har på saker och ting.

Självklart behöver man inte gilla mina bilder, mig eller lättklädda bilder alls. MEN man behöver faktiskt inte vara otrevlig mot andra. Kommer människor någosin att lära sig det? Är det typ bara jag och några till som faktiskt har en bra uppfostran och förstår att man INTE SKA hålla på så som de gör?!


Tips till första intrycket.


 VAR MEDVETEN OM DITT KROPPSPRÅK. - Kroppspråket är en väldigt stor och viktig del när det kommer till första intrycket. Med kroppspråk menas din hållning, hur du går, hur du är när du pratar osv. Det gäller att veta hur man är i sitt kroppsspråk. Fråga dina nära hur ditt kroppsspråk är.

 VAR INTRESSERAD AV MÄNNISKOR. - Vill du lära känna nya människor så är det viktigt att du intresserar dig för vad de säger. Ha ögonkontakt, le och lyssna. Det kommer ge ett mycket bättre intryck och det ökar dina chanser att träffa nytt intressant folk.

 SLAPPNA AV & VAR DIG SJÄLV. - Självklart behöver man inte vara sig själv fullt ut första gången man träffar någon. Man blottar ju lixom inte alla sina sidor på en gång, eller hur? Men ljug absolut inte om dig själv, utan var säker på dig själv, berätta saker om dig själv och ta det lugnt!

 BJUD PÅ DIG SJÄLV. - Våga öppna upp dig och våga skratta. Våga göra bort dig. Berätta lite om dig själv och visa vem du är.

 VAR SOM DU VILL ATT ANDRA SKA VARA MOT DIG. - Man behöver egentligen inte säga så mycket mer om denna punkten. Bemöt andra så som du själv vill bli bemött. Det menas med att man ska vara en trevlig och snäll människa och behandla andra med respekt!


Vänta med sex!

DET ÄR MÅNGA TJEJER OCH KILLAR SOM RÅKAR UT FÖR MÄNNISKOR SOM BARA VILL HA SEX.
Det har hänt ganska många tjejer att de någon gång känt sig tvingade till sex. Det kan vara att killen de träffar har hotat med att lämna henne om hon inte går med på sex. Så många tjejer går med på detta för att de älskar ju killen. Det är DIN kropp och det är DU som bestämmer vad du vill göra med den. Du ska inte behöva ha sex med denna killen för att han ska bli nöjd. Kan han inte vänta så är han inte värd dig! Du förjtänar en kille som respekterar dig, som väntar tills DU känner dig redo.

Ge inte denna killen en ny chans, för det är han inte värd. Man ska ALDRIG, ALDRIG, ALDRIG tvinga någon till något. De flesta killar är ju faktiskt inte så här, men jag förstår dig om du blir orolig. Tänk på ditt eget värde, du förtjänar så mycket mer. Du ska ha en kille som älskar dig för den du är, som respekterar dig och din vilja!

Jag vet att det finns killar som också råkar ut för detta, men för mig är det lättast att skriva ur detta perspektivet, men tänk på att exakt samma saker gäller för er killar!

Hur fan beter sig folk?!

JAG TYCKER DET ÄR SÅ SJUKT ATT FOLK INTE FATTAR ATT DE FÖRSTÖR FÖR SIG SJÄLVA NÄR DE ÄR ELAKA MOT ANDRA. Ta till exempel som i big brother, inte hjälper det dem och inte kommer de närmre vinsten när de är elaka mot andra, för det är inte kul att se! Man ska absolut vara sig själv och bjuda på sig själv, men man behöver faktiskt inte vara otrevlig och hemsk mot andra hela tiden, för det vinner man inget på. Att bjuda på sig själv för mig är när man vågar släppa loss utan alkohol, man kan diskutera, man kan vara rolig, man vågar stå för sina åsikter, MEN man är inte elak mot andra människor på det viset som många tyvärr är.

Detta ser man inte bara i big brother, utan även i verkliga livet OCH på internet. Folk tror att de får göra exakt vad de vill, säga exakt vad de vill och beté sig hur de vill. Folk tror att de är några slags kungar som är mycket bättre än alla andra. Det folk måste förstå är att man INTE FÅR hålla på så som många gör. Jag tycker det är hemskt hur vissa beter sig och jag ärligt talat skäms över att vissa människor tror sig vara bättre än andra och tror att de kan kränka andra hur de vill. Det är skamligt och rent ut förjävligt!


True words!Om man går upp i vikt så snackas det. Om man går ner i vikt så snackas det. Om man säger vad man tycker, snackas det. När man försvarar sig, snackas det. Vad du än gör och tycker så kommer vissa människor att kritisera dig oavsett. Om du är stolt över dig själv som du är, sätt detta i din status/blogg. Låt folk prata! Jag är skapt av mina föräldrar, formad av livet, så jag är den jag är, gilla mig eller inte, ditt val!


Jag vill ha barn.

JAG VILL VÄLDIGT GÄRNA HA BARN. Jag längtar efter att få barn. Jag längtar efter att få bära ett barn i magen och få se barnet efter förlossningen. Jag längtar efter att få amma och komma nära mitt barn. Få en nära relation och känna den där speciella kärleken. Lyckan man får tillsammans med sin partner när man vill ha barn tillsammans. Jag vill att mina barn ska känna sig älskade, behövda och att de får veta om sitt eget värde. Vill ge dem hela världen, så att de mår bra och får den kärlek de behöver! 

Även om jag längtar så efter barn, så vill jag inte skaffa det än. Jag vill vara redo, jag vill ha fast ekonomi och självklart bo ihop med min fästman. Jag vill leva lite innan jag blir mamma, så jag känner mig redo. Samtdigt är jag så rädd för att få barn. Så rädd för att bära det, för förlossningen och för ansvaret. Man vill ju inte vara en dålig förälder. Men jag känner nog såhär för att jag helt enkelt inte är redo att få barn. Att få barn är en gåva, men man måste också vara redo för det.Så vackert!

Förlovad=tråkig?

DET ÄR JU VÄLDIGT MÅNGA SOM TYCKER DET ÄR "TRÅKIGT" ATT MAN FÖRLOVAR SIG I UNG ÅLDER.
De tycker det är tråkigt för att man ska vara ung, leva livet osvosv. Det jag inte kan förstå är varför jag skulle vilja "leva livet" utan min fästman. Jag älskar honom och jag vill leva med honom. Varför skulle jag då lixom offra honom enbart för att andra tycker att det är tråkigt att jag är förlovad som ung? Detta är mitt och hans liv, vi har valt att vara förlovade för att vi älskar varandra.

Många skriver också att det kommer ta slut och visst det kan det göra. Det kan ta slut imorgon, om tre år, om 20 år eller aldrig. Men det vet man först då. Just nu vill vi vara med varandra för att vi älskar varandra. Varför skulle det då vara fel att förlova sig om det känns rätt? Vi har planer på att gifta oss också, när tiden är inne. Jag älskar att vara förlovad och jag skiter i om folk tycker jag är tråkig, för jag är hellre tråkig enligt dem och kan leva som jag vill, än att vara som de vill att jag ska vara.

Godmorgon

Har ni sovit gott? Jag vaknade för ett bra tag sen, men har inte orkat uppdaterat. Har grejat lite med bilder och så. :) Ska försöka uppdatera massor idag, så får nog tidsinställa några inlägg tror jag. Ville bara göra en snabb update och skriva att jag är vaken och så. :)

Så härligt väder!

ÅH DET ÄR SÅ HÄRLIGT VÄDER UTE! :D Love it.
Det är så härligt med solen och se lite flygfän i luften och allt. :) Blir så glad! Fredag är det ju också, mysigt som tusan ju. :) Det enda som saknas är min fästman, som jag saknar enormt mycket. Annars är dagen nästintill perfekt ju. :) Hoppas ni får en bra kväll sötnosar. Ni är de bästa, glöm inte det! :) Ta hand om er. 

 

Dagens låt, haters TA ÅT ER!

Till ALLA haters, anonyma och fega människor som älskar att klaga, ta åt er riktigt mycket av denna låten nu!

Lär dig skvallra!


I'm happy! :D


Fel att handla på loppis?

MÅNGA TYCKER JU DET ÄR SÅ ÄCKLIGT ATT GÅ PÅ LOPPIS OCH SECOND HAND OSV.
De tycker ju att det är ju använda kläder, så de är ju lortiga osv. Sanningen är ju att loppisar osv faktiskt tvättar kläderna innan de hänger ut dem. Men tänker folk på hur ofta och hur många människor som har provat kläderna innan dem själv inne på populära klädaffärer? Varför skulle det vara så fel, konstigt och äckligt att handla på second hand/loppis egentligen? Så länge kläderna ser bra ut och är ett bra skick. Vissa kläder är ju nästan aldrig använda heller, så vad gör det lixom? Jag ser det som att gå in i en vanlig affär och prova kläder.BILD LÅNAD FRÅN GOOGLE!

Dagens låt
Bilder genom åren.


Just smile!

JAG HAR MÅNGA PRINCIPER, MEN EN AV DEM ÄR JAG VÄLDIGT NOGA MED ATT HÅLLA.
Det gäller hur jag behandlar andra. När någon är otrevlig mot mig, särskilt på internet (eftersom det inte händer så ofta IRL) så är jag noga med att behålla min nivå. 

Det är nämligen så att de som skriver elaka saker enbart NJUTER om man skriver elaka saker tillbaka. Då har de nått en och de vill att man ska bli arg, ledsen och att man ska ge igen. Varför ska jag då få dem att njuta? Jag rent av älskar att ta till min taktik, där jag aldrig ger igen och skriver elaka saker tillbaka. Jag svarar med god ton och kan ifrågasätta, men jag vägrar att sjunka till deras nivå. Då vet jag att jag har ryggen fri. Jag tänker inte göra så deras vilja blir uppfylld, för jag tänker fortsätta stå på mig, exakt som jag har gjort tidigare och till och med ännu mer! För jag är jag, det är jag stolt över och jag tänker fortsätta kämpa. Det är DE som gör fel, som kränker andra.

Le mot de som vill se dig krossad, för det krossar dem att se dig le!


Evah hissar* MIG SJÄLV. - Jag tänkte faktiskt hissa mig själv idag. Det är så otroligt många som inte vågar eller klarar av att tänka positiva saker om sig själva. Många gånger ser folk nästan ned på en för att man tycker om sig själv och klarar av att berömma sig själva. Jag tycker att man ska berömma sig själv och älska sig själv till en viss gräns. Jag tänkte nu skriva ned saker med mig själv som jag gillar och är stolt över.

Jag är en bra lyssnare.

Jag kan se saker ur olika synvinklar och sätta mig in i andras situationer.

Jag är nöjd med mitt yttre.

Jag uppdaterar min blogg ofta.

Jag bryr mig väldigt mycket om andra.

Jag kan stå på mig.

Jag vill aldrig kränka någon.

Jag röker inte, dricker inte, snusar inte och tar inga andra droger.

ALLA borde hissa sig själva oftare och ta fram saker som de är nöjd med när det gäller dem själva. Man ska inte enbart tänka på sig själv, men man ska älska sig själv och vara medveten om sina bra sidor, samt sina dåliga sidor.

Inspiration

Alla likadana?

BLOGGVÄRLDEN ÄR JU VÄLDIGT STOR NU SOM NI VET. Men det är också väldigt många som ogillar bloggar och även själva bloggarna. Jag förstår att alla inte gillar bloggar, för det är ju inget som alla kan gilla, men det jag inte förstår är hur man kan säga att man ogillar BLOGGARE. Hur kan man döma en viss sorts människor, utan att ens ha kollat deras blogg eller vetat hur de är som människor? Man kan säga att man ogillar bloggar och vissa bloggare, men varför dra alla över en kant och säga att man ogillar alla bloggare? 

Många tror att alla bloggare skriver om exakt samma saker, om mode och om hur mycket man handlar, ungefär så. Men det finns så mycket bloggar som inte handlar om detta utan faktiskt inriktar sig på andra ämnen. Min nisch är ju som sagt "må bra i dig själv", men jag skriver ju också om inspiration, musik, film, om mig själv osv. Så, något alla borde lära sig är: DÖM INTE NÅGON FÖRRÄN DU KÄNNER PERSONEN.


Dagens låt
Evah hissar och dissar* FOLK SOM SNOR ANDRAS STATISTIKBILDER. - De vågar inte visa hur många besökare de egentligen har, så de tar andras bilder där de visar "sin" statistik. Fjantigt enligt mig.

* FOLK SOM GNÄLLER PÅ ATT ANDRA TAR DERAS IKONER NÄR DE SJÄLV TAR ANDRAS. - Behöver jag ens skriva mer om det än att det är dubbelmoral?!

* FOLK SOM BYTER BLOGGAR HELA TIDEN. - Hur ska man kunna följa en blogg om den hela tiden byter blogg?* ATT VÅREN ÄR PÅ VÄG. - Hur skönt är det inte att det blir varmt och soligt? Slippa snön, så härligt!

* ATT JAG HAR LYCKATS SÅPAS BRA DET SENASTE. - Känner mig jättenöjd med de saker jag har gjort och mina resultat. :) Stolt är jag i alla fall!

* ATT DIPPA GRÖNSAKER. - Hur gott är det inte?! Och nyttigt desutom, skitbra ju. :D

Du ska inte vara bitter.

IDAG FINNS DET ENORMT MÅNGA BITTRA MÄNNISKOR.
Människor som mår så dåligt i sig själva, som hatar både sig själv och andra och är riktigt arga. Detta är otroligt synd att det är så. Man förtjänar att må bra. Det märks så väl när folk har sådana aggressioner. Det är de människor som slåss, det är de människor som kränker andra och är elaka mot andra som mår så otroligt dåligt och har sådana aggressioner. En människa som mår bra och är lycklig behöver inte göra sådana här saker.

Det som människor måste förstå är att det bara blir värre av att ta ut sin ilska på andra. Både för dig själv och andra. Du som tar ut din ilska på andra, straffar inte bara den du tar ut det på, du straffar dig själv också. Man blir utmattad av att hata, man blir trött. Man tappar livslusten. Det finns andra sätt att bli kvitt sin ilska än att ta ut den på andra, för det är inte värt att straffa både andra och sig själv enbart för att man mår dåligt. Du har så mycket mer att leva för, så varför förstöra ditt liv genom att mobba, slåss osv? Kommer du orka leva med dig själv när du vet att du också har skadat en annan männsika? Din ånger kommer göra allting värre, du kommer hata dig själv ännu mer och bli mer arg, så det blir en ond cirkel. Jobba istället med dig själv, din självkänsla och ditt självförtroende och bli stark, istället för att göra sådana här saker. För du vinner INGENTING på att skada andra. Både du och den du skadar förtjänar ett mycket bättre liv! Ge aldrig upp!

Sötnosar!

Godmorgon på er! Jag vaknade för ett bra tag sen men har ätit lite. Tänkte faktiskt snart komma ut på en promenad med Nalle, min hund. Blåser en hel del idag faktiskt, så vill egentligen inte gå ut. Har just suttit och berättat lite för mamma om en kille som skrev på Kamrat igår. Han tyckte att jag hade en white trash blogg av det han hade läst lite snabbt och sen kom det fram till att han typ inte hade läst alls. :P Han klagade på min blogg och mitt upplägg men ville inte komma med tips för att vi var för olika och han vann inget på att ge mig tips. Vad vann han på att ens skriva? :P Det visste han inte heller haha. Det finns att roligt folk...

Sofie, min inspiration! <3

JAG KÄNNER JUST NU ETT STORT BEHOV AV ATT SKRIVA AV MIG.
En person jag verkligen beundrar är min funktionshindrade syster Sofie. Idag hade hon ett förjäkla stort epilepsi-anfall. Hon sparkade och hon skrek. Hon till och med välte ned en tavla som hang ovaför soffan. Hon fick ju stesolid, något som avbryter anfallet. Hon var borta i några timmar, alltså nästan medvetslös. Efter bara några timmar var hon ganska pigg igen. Jag beundrar henne så otroligt mycket och hon är en av mina förebilder. Hon kan må så dåligt, men ändå vara så pigg och glad. Hur gör hon?

Jag känner att jag vill lära mig av henne. Jag klagar på mycket, det gör jag. Men hon tar allt så lätt och jag vet inte hur hon gör. Av henne får jag inspiration, av henne får jag glädje. För hon utstrålar något som ingen jag känner gör. Det är otroligt, att hon som är såpas sjuk kan vara så positiv och glad. HON är en stor inspirationskälla för mig!


Videoblogg


Tips till ett välmående.


 Dagdröm om positiva saker. - Att tänka positivt och att fantisera om bra saker kan göra så man känner sig piggare och vågar mer. Tänk inte på det som kan gå fel.

 Lyssna på positiva låtar. Gör en lista på spotify med låtar som får dig att må bra. Lyssna på dem när du känner att du behöver bli glad. Med musiken kan du klara allt!

 Lägg en positiv lapp vid sängen innan du ska somna. - När du kollar på denna till morgonen kommer du känna dig piggare och du kommer fokusera på det du skrev. 

 Önska dig saker. - Våga önska och våga sätta mål i livet. Om du vet vad du vill, kan du också ta dig dit!

 Ta emot det positiva. - Våga bli glad och tro på positiva saker. Tycker någon att du är bra på matte? Ta åt dig av det och bli glad, tro på det helt enkelt!

Ska jag?

Jag funderar ju på att pierca naveln faktiskt. :) Har ju länge velat det och känner just nu att jag har stor lust att göra det. Så tänkte fråga er läsare vad ni tycker, det är ju alltid kul att få veta lixom. :)

webvoter-omröstning
Ska jag pierca naveln?

Ja
Nej

Se resultat

Rätta svaret

Självklart var det falskt att jag vill jobba som strippa. Skulle aldrig någonsin falla mig in att jobba som det! Så alltså var de andra svaren rätt. :) Jag skulle gärna vara en hund eftersom jag älskar hundar och det är mitt favoritdjur, jag skulle vilja skriva en bok och jag hade faktiskt komplex för att mina bröst var större än andras när jag var 12 år.

Så alltså: JAG VILL INTE JOBBA SOM STRIPPA, DEN VAR FALSK!

 


Kvällens mys!


En härlig lördag. :)

Dagens låt
Att leva med ständig oro.

JAG TÄNKTE NU TA UPP EN SAK SOM ÄR VÄLDIGT VANLIG, SÄRSKILT BLAND UNGA.
Det är nämligen så att jag lever med en ständig oro varje dag. En sorts panikångest, där jag kan oroa mig för saker hela tiden, som till slut leder till panik och andningsproblem. Det kan kännas tungt i bröstet, som att det sitter en sten där och jag kan ha svårt för att dra djupa andetag.
Det blir lixom små korta, snabba andetag istället.

Jag oroar mig för allt. För skolan, för ekonomi, för väder och för massor av saker som egentligen inte ens är värt att tänka på. Går en sak bra, så hittar jag något nytt att vara orolig för. Detta är extremt jobbigt, för jag kan aldrig riktigt slappna av så som jag vill. Jag försöker jobba med detta så det ska bli bättre, för jag vet att jag kan bli bättre. Jag skriver om detta för att ni som upplever detta ska veta att ni inte är ensamma.

Det finns fler som har detta problemet och jag vet hur jobbigt det är. Men jag lovar er, en dag ska vi vara fria våran panikångest och oro. Vi ska lyckas må helt bra en dag, jag lovar er. Vi måste bara jobba och kämpa på. Jag tror att mycket av min oro beror på att jag har en funktionshindrad syster som lever mellan liv och död varje dag. Så egentligen oroar jag mig nog inte för att mobilen ska gå i sönder, jag oroar mig nog djupt där inne att det är Sofie som ska gå i sönder... Att hon ska försvinna, men istället för att tänka på just henne så tar jag ut det på materiella saker och liknande... Jag tror faktiskt att det är så och jag vill få bort min oro...Men mycket av min oro kommer alltid finnas kvar, så länge jag inte vet om jag får ha dig kvar.... På bilden är det jag och min funktionshindrade syster Sofie. :) 

Så trött

Godmorgon på er! Jag har typ nyss vaknat och tänkte försöka duscha snart, om jag orkar vill säga. Är så jävla trött fortfarande... Vet inte vad det är faktiskt. Tänkte snabbt berätta om en dröm jag hade jämt innan jag vaknade. Drömde om att jag var på typ en camping och min bil (som då var en buss typ) stod på sidan av vägen. Jag stod och skrapade rutorna för mamma och jag skulle åka iväg och köpa skor, när klockan typ var 22.00. Men jag var tvungen att gå på toaletten i alla fall och då kommer min fästmans bror och en kille från andra avenyn (den där serien ni vet) och ska in på damtoan. Samt att min fästman redan var på damtoan.... Jag letade efter en toalett men fick hjälpa flera småbarn som hade värmeutslag. Haha fan vad konstigt det kan bli när man drömmer alltså... :P

Detta ska jag dricka ikväll?

MÅNGA KLAGAR PÅ OSS BLOGGARE SOM LÄGGER IN BILDER PÅ DET VI ÄTIT.
Jag lägger själv in det och det får vara en viss gräns tycker jag, det får ju inte göras hela tiden, för det blir tråkigt. Men enligt många ska man inte lägga in matinlägg för det är så tråkigt. Då har man inget annat att skriva om.

Men hur många lägger inte in bilder på alkohol, det de har druckit eller ska dricka? Det är däremot inte tråkigt enligt folk. Det är okej enligt dem att lägga in på både facebook och bloggen. Varför är då matinlägg tråkiga? En maträtt ser ju faktiskt mycket mer lockande ut, samt att du kan lägga upp maten på ett fint och annorlunda sätt.

Varför är det mer okej att lägga in: "detta ska jag dricka ikväll" än: "detta ska jag äta ikväll"?

Ätit tårta.

Mamma och pappa firar 32 år tillsammans nästa vecka, så vi firade lite med tårta idag och så. :) Nu sitter jag och kollar på shake it up på disney channel och bara myser med familjen. :) Pappa hade köpt en snygg rosa tändare. :D Mums vad snygg färg.

Vad är falskt?


6 utav dessa påståenden är sanna, en är falsk. Kan du lista ut vilken? :)

 1. När jag var 12 år hade jag komplex för att mina bröst var större än andras.

 2. Om jag var ett djur skulle jag vilja vara en hund.

 3. Jag har ofta djupa funderingar om livet. 

 4. Min dröm är att jobba som strippa.

 5. Jag älskar programmet stylisterna.

 6. Jag skulle vilja skriva en bok.

 7. Jag är 50% finsk.
webvoter-omröstning
Vilket av dessa påståenden är falsk?

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.

Se resultat

Kärlek på hög nivå.

Nakna sanningen.

EFTERSOM FOLK HAR SÅDANA FÖRDOMAR, SÅ VILLE JAG SE VAD NI EGENTLIGEN TRODDE OM MIG.
Minns ni att jag gjorde en frågeställning, där ni fick kryssa i hur många ni trodde att jag har legat med? Det var inte så längesen jag gjorde det i alla fall. Svaren chockerade mig faktiskt lite... Det finns lixom inget mellanting.Såhär röstade folket. 24 stycken trodde att det var mellan 1-5 och 17 stycken trodde att det var mer än 28. Sanningen är att båda är fel. 1-5 är verkligen för lite och mer än 28 är alldeles för mycket. Jag trodde faktiskt att de flesta skulle rösta att jag varit med mer än 28. Det rätta svaret är 11-15. Någonstans där emellan är det. Så nu vet ni det och det finns säkert de som kommer fortsätta har fördomar.

Sovit gott?

Godmorgon på er söta läsare! :) Shit vad jag har sovit alltså.... Har varit helt utmattad.
Jag vet att min blogg varit mycket sämre nu det senaste. Det har varit för mycket i skolan, så har lixom inte blivit några bra inlägg så att säga. Blivit mest om vad jag har gjort och så där.

Jag är jättenöjd med min nya design. :) Synd bara att mina bilder är såpas dåliga, de blir ju suddiga så sett. Men jag har inget bättre just nu och själv tycker jag inte att det ser så dåligt ut med just de bilderna. :) Även om jag skulle velat haft bättre skärpa och ljuset direkt på mig osv. Det här är ju min första sådan här design, har ju aldrig haft en sådan tidigare, så det är kul att se hur det blir. :) 

Godnatt på er!

Fick lite problem med bakgrunden, så därför tog jag färg så länge.
Får hoppas jag får ordning på bakgrunden. Nu tar jag natten. Godnatt på er!

Ny design. :D

Tack så jättemycket till Angelica som har gjort denna underbara design. :) Är verkligen sjukt nöjd! För att komma till hennes blogg klicka då HÄÄÄR.

Inspiration

JAG ÄR BÄST!

FAN VAD JAG ÄR BRA ALLTSÅ. :D Jag har ju gjort tre prov denna veckan. Ett matteprov igår, ett historieprov och ett muntiligt nationellt prov i svenska B idag. Klarade allihop. :D Var nära att få VG på historieprovet, var bara 2½ poäng ifrån. Sen sa min lärare i svenska att egentligen var mitt nationella prov på VG nivå, för jag skriver riktigt bra och jag kan prata bra men eftersom han inte har sett allt från Hammarö, så kunde han bara sätta G, annars måste jag göra några mer uppgifter. Det vet jag inte om jag hinner, men jag är skitnöjd med G! Känner mig så duktig. :D

Nu blir det snart att äta mat och sen vila lite. Puss sötnosar!

Dagens låt
Sova snart...

Skrev godnatt på facebook för ett bra tag sen. :P Men har jag lagt mig än? - NEJ! Haha... Men jag ska göra det snart i alla fall. :) Tänkte uppdatera lite igen bara. Känner ett himla sug efter att skriva hela tiden. Jag vill också prata hela tiden med de som finns i min närhet. Typ ringer ned André för jag är så sugen på att prata. :P Stackars honom vettni. Men men, tror det beror på att jag känner mig nervig inför imorgon. Har två prov till imorgon. 

Får bara hoppas att jag klarar det. Blir lixom skönt att släppa det om det går vägen. Sitter och snackar bloggar med en kille nu. Det är faktiskt intressant. :) Älskar ju att utbyta åsikter med människor om saker och ting. Ska snart försöka sova, så jag orkar upp imorgon. Men jag uppdaterar mer imorgon så vi hörs då.

Evah dissar* MÄNNISKOR SOM SVARAR I SINA EGNA BLOGGAR.

- Något jag tycker är störande är när folk svarar på kommentarer i sina egna bloggar, trots att de som lämnar kommentaren skriver länk till sin blogg. Så gjorde jag förr, innan jag fattade hur man gjorde. Jag fick en del klagomål över det, för man kanske inte går in och kollar igen på det inlägget lixom. Så då fattade jag att jag skulle skicka svaret i den andras blogg, så länge den lämnade en adress till sin blogg.

Jag tror det beror på att många inte vill ha en diskussion, de vill bara lämna en kommentar lixom. De kanske också vill att det ska se ut som de har massor av kommentarer. Eller så vet de inte heller att man ska svara i den andras blogg? Jag tycker i alla fall det är jobbigt när folk gör så.

FilmtipsINFORMATIONEN OM FILMEN ÄR TAGEN FRÅN WIKIPEDIA!

Får hoppas...

Åh shit vad nervös jag är... Jag hoppas verkligen att jag klarade provet. Det var ganska svårt faktiskt, men jag svarade på en del frågor i alla fall och jag hoppas verkligen.. Känns som jag ska gå under ju. :( Så jäkla nervös. Nu blir det att plugga mer och sen uppdatera massor igen på bloggen. :P

Dagens låt
Prov...

Godmorgon på er! Gud vad hungrig jag är.... Hoppas jag hinner äta innan jag ska iväg och göra matteprov. Vill helst inte göra provet, men jag måste ju så det är lika bra att få det gjort. Så ska väl läsa lite innan jag gör det... Sov ganska okej inatt, men hade svårt att somna. Kunde lixom inte slappna av, bara låg och vred mig. Ibland vet jag inte vad det är när man har så svårt att sova trots att man är trött. Sitter just nu och kollar på när mamma städar. :P Men nu ska jag plugga lite. Hörs senare. PUSS

Inte yttra sig.

NÅGOT JAG FINNER KONSTIGT ÄR DETTA MED ATT MAN INTE FÅR SKRIVA NÅGOT SOM BLOGGARE.
Jag menar det att om en bloggare skriver att hon mår bra, är så lycklig för saker och ting går så bra då får personen jättemycket skit, för då skryter man och ser ned på andra.

Skriver man att man mår dåligt och har en jobbig period där man inte känner för att göra någonting, ja då får man också skit för då ska man göra något åt saken istället för att bara gnälla. Då försöker man bara få folk att tycka synd om en. Nu gäller inte detta alla bloggare och inte alla läsare. Men har läst på vissa bloggar och de får skit hur de än gör. Varför får man inte vara glad och berätta att man är glad och vara sur och berätta att man är sur? Så himla störande att man inte får skriva någonting...


Nöjd men vill ha design.

Jag känner mig så himla nöjd med saker och ting just nu. :)
Det enda jag känner att jag vill ändra så är det min design. Vill ha en proffsigare design. En kille skulle ju ha fixat den, men han har inte svarat på snart två månader, så vet inte vem jag ska kontakta... 

Jag vill ha en ny bakgrund och en ny header, så det blir mer enhetligt och snyggt. Kan du design? :) Kontakta mig då, så är du snäll. Har btw pluggat massor idag... Tråkigt men jag måste.


Läsarbilder <3"Tack åter igen att din blogg finns, lägg aldrig ner <3

// http://nattstad.se/elinjosefiine""Hej Evah.
Du är en underbar bloggare och du får bara inte sluta blogga. Jag följer varenda inlägg du skriver och jag tar till mig vissa saker jag har svårt att säga till mig. Tack för du finns!
Här kommer en idolbild! Mvh Kim Henningsson http://tingsrydinmyheart.blogg.se/

Tack så jättemycket för dessa fina bilder. :) Det värmer verkligen att få dem!


Älskar comhem!Haha, de är så jävla coola dessa kvinnor. :D

Just duschat

Godmorgon på er sötnosar! Jag har just duschat och man känner sig verkligen som en ny människa! Älskar att duscha och känna mig fräsch och ren. :) Så skönt att raka benen och allt det där också. Idag är det mycket plugg som gäller och självklart bloggen, som vanligt. :P Jag har mejl att svara på också så blir en del att göra idag, men bara att kämpa på. :D

Blev ju lite sämre update igår, jag vet. Hade verkligen ingen ork att engagera mig kände jag och det blev ju ändå 4 inlägg. :) Nu ska jag greja lite. Hörs senare. PUSS PUSS!


Jag har finnar.

Jag tänkte lite på detta med finnar. De flesta människor har finnar någon gång i sitt liv, right? Varför är det då så "fel" och förjävligt att man ibland har en finne? Självklart tycker jag de är ivägen och jobbiga. De kan göra ont och se allmänt äckliga ut, men varför skämmas för det? Jag lägger nu upp dessa bilder för att visa er: JAG HAR FINNAR JAG MED OCH JAG SKÄMS FAN INTE! Jag är bara människa och jag suktar inte efter att vara perfekt.

Självklart skulle jag vilja slippa att ha finnar alls, men nu är det som det är. Människor får finnar, så det är bara att finna sig i det. (Haha finna sig i finnar. Det var ju roligt. :P) Jag tänker inte visa upp någon perfekt yta för er som jag inte har. Jag tänker inte kladda över mina finnar med tre lager foundation. SLUTA SKÄMMAS ÖVER ERA FINNAR. VI HAR ALLA FINNAR NÅGON GÅNG, DET ÄR BARA ATT STÅ UT OCH FINNA SIG I DET.


Big brother & familjen annorlunda

Idag har jag haft en riktigt plugg-dag. Jävligt tråkigt dock. :/ Men det måste ju göras så.. Sen åkte pappa och jag till burger king. Åt en chicken royale. :) Jättegott faktiskt. Men nu ska jag börja ta tag i att vara mer nyttig igen. Brukar ju inte äta så mycket skräpmat och godis, men det har blivit endel igen, så ska dra ned på det igen nu.

Kände att jag ville uppdatera lite nu men vet inte riktigt om vad. Tänkte försöka komma på massor av mer inlägg idag. :) Jag vill uppdatera så mycket som möjligt för jag älskar ju själv att läsa bloggar som uppdateras ofta. Sitter nu och kollar på big brother och snart blir det familjen annorlunda. :) Puss puss!


Dagens låt
Att stå upp för sig själv.

NÅGOT JAG TYCKER ÄR VÄLDIGT VIKTIGT ÄR ATT STÅ UPP FÖR SIG SJÄLV.
Men att stå upp för sig själv är inte samma sak som att säga varenda åsikt man har. En människa som är säker i sig själv och klarar att stå upp för sig själv vet vilka åsikter man kan säga eller hur man kan säga dem. Jag tycker det tyder på osäkerhet hos en människa om man måste säga allt man tänker på och då menar jag sådana tankar som att någon är ful, billig, äcklig osv. Sådana tankar kan man hålla för sig själv. 

Hur hittar man då den där självsäkra sidan? Det gäller att arbeta mycket med sig själv och lära dig just vad din kropp och själ behöver. Det gäller att inse att man är bra som man är, att man duger exakt som man är. 

 Försök slå bort de dåliga tankarna om dig själv. Varför skulle inte just du duga som du är? Du är ju unik och underbar som du är. Men kom ihåg att det är okej att ha dåliga dagar ibland.

 Varje kväll innan du ska somna skriver du ned två stycken bra saker om dig själv, kan vara samma saker som kvällen innan. Bara du upprepar för dig själv vad bra du är.


 Be dina nära och kära om åsikter. Vad tycker de är bra med dig? Låt dem skriva ned det och läs det ofta.

 Sluta jämföra dig. Alla är vi olika, alla har vi olika förutsättningar. Du är skapad på ett visst sätt och är unik, likasom din vän som du beundrar så. Ingen är perfekt, men alla är vi underbara och speciella.

 Låt ingen trampa ned dig! Om du låter folk trampa ned dig som en dörrmatta, kommer du också känna dig som en dörrmatta. Släng bort de människor som behandlar dig illa och våga säga till när någon behandlar dig fel. Genom att klara att inte ta åt sig av skiten man får, så kan du också börja tro mer på dig själv. 


4 tips till självförtroende1. Våga misslyckas stort för att kunna lyckas stort.

2. Fortsätt att kämpa, ge aldrig upp.

3. Tro på dig själv.

4. Omge dig med personer som peppar dig.


Utan piercing


Naket.... :P

"SKÄMMMMMMS"

NÅGOT JAG UNDRAR ÖVER ÄR HUR MÄNNISKOR FUNGERAR.
Fick en kommentar av en kille igår på bilddagboken som löd såhär: "Mor & Far måste vara stolta över att ha avlat fram en sådan hora"

Då kan jag tänka såhär:

1. På vad har du grundat att jag säljer sex, eftersom du kallar mig hora? 
2. Har du tänkt på dina föräldrar då, som har en son som skriver otrevliga saker på internet? Jag har i alla fall lärt mig att uppföra mig och vara trevlig mot människor.


Jag undrar hur människor tänker när de tycker att ens föräldrar borde skämmas för att man visar upp sin kropp, men de själva kan bete sig hur som helst. Vill mina barn vika ut sig (på det sättet jag gör) så får de göra det, MEN de ska vara 18 år. Men jag skulle ogilla om hon sitter och är otrevlig och kränker andra människor, vare sig det är över internet eller i verkliga livet. Jag vill lära mina barn att göra det de känner är rätt för dem själva, men att de ska repspektera andras val och inte kränka någon. Jag vill att mina barn ska lära sig orden: "KÄRLEK OCH RESPEKT"! För jag tänker kämpa över att mina barn ska bli så bra människor som möjligt, inte några mobbare som inte tar hänsyn till andra, som kränker och är elaka,
för det om något borde man skämmas över.

LOVAR ATT SVARA PÅ ERA KOMMENTARER SNART!


Dagens låt
Godmorgon på er!

Shit vad trött jag är alltså.... Tyvärr kan jag inte lägga mig och sova igen, men får väl sova lite senare en stund. Usch söndag idag, jag hatar söndagar... Ska försöka hinna med och uppdatera så mycket som möjligt idag. Gäller bara att komma på vad man ska skriva om. :P Eftersom jag uppdaterar såpas många gånger om dagen så kan hjärnan ibland lägga av och inte ha någonting att ploppa ut med. :P Men men, hjärnan min får jobba på högvarv så jag kommer på en massa inlägg till er. 

Btw, tycker ni rätt låt vann igår? :) Det tycker jag. Jag tror att hon kan ta sig långt faktiskt. Låten var ju sjukt bra. Nej, nu ska jag greja lite. Hörs senare. Puss puss.


Lite bilder dåra.

Några egobilder. :P Min cam suger dock... Men men. Kommer fler bilder vid ett annat tillfälle. :D

VideobloggHaha stillbilden ;)

Bloggtips

Jag vill tipsa er om min systers blogg.
Ett inlägg som hon skrev igår tyckte jag var otroligt bra. Därför tycker jag att ni borde gå in och läsa det inlägget. :) Det handlar om hetsen inför "beach 2012" som de flesta verkar känna. Så klicka HÄR för att komma till det inlägget i hennes blogg. :)


Varför ta åt sig?

Hur kommer det sig att vissa personer tar åt sig så hårt egentligen?
Jag menar, skriver jag att jag tycker det är fult med jeans, så tar många som har jeans åt sig och mår dåligt över det. Skriver jag att jag ogillar färgen gult, så tar folk som älskar gult åt sig och mår dåligt över det. Skriver jag att jag ogillar rökning, så tar folk åt sig och mår dåligt över det. Varför? Jag tycker man behöver jobba mer med sig själv om man tar åt sig av sådana saker. 

Jag läste en killes blogg där han ogillade när en tjej hade keps. Då fick han kommentarer om att det visst är snyggt med keps och frågor som: "Blir en tjej ful om hon använder keps eller vadå?" Varför kan man inte bara få skriva ut en åsikt om någonting utan att tusen människor ska ta åt sig så? Det är ju skillnad om man kränker en person, men bara för att jag ogillar ett visst klädesplag eller ett val personen gör, så innebär inte det att jag tycker personen är ful eller att jag ogillar själva personen. Tänk om jag skulle ta åt mig när folk skriver att de ogillar att läsa bloggar. Jag har ju en blogg, ska jag då ta åt mig och bli ledsen över det? Nej, för alla har olika åsikter och olika syner.


Godmorgon

Shit vad trött jag är... Kunde inte sova alls bra inatt. :/ Så sov fram till nu, men är fortfarande trött....
Hatar att känna mig så sliten, men jag blir inte lika fort trött nu och det beror nog på att jag inte har för hög dos av medicinen. Jag fick ju mindre dos där nu. Det som är jobbigt är att jag nu måste ta 4 tabletter istället för två. Då räknar jag med p-piller också. Men det är väl bara en månad, sen borde jag ju få de vanliga tabletterna, alltså 75mg så jag får ta en istället.

Ska svara på era kommentarer sen. Har inte svarat på alla ännu. Men vi hörs lite senare. Puss.

Vad betyder reklamera?

VÄLDIGT MÅNGA SÄGER ATT REKLAMERA ENBART BETYDER ATT LÄMNA IN KLAGOMÅL PÅ EN VARA, MEN DET ÄR FEL. DET BETYDER OCKSÅ GÖRA REKLAM FÖR. :) Har lagt in detta inlägget innan, men gör det igen då folk inte vet detta.Detta är en bild scanad från min ordlista. :) Ni kan också läsa mer på DENNA SIDADenna bilden hittade jag på internet, tagen från svenska akademiens ordbok.

Kony 2012VI KAN FÖRÄNDRA, SÅ ÄGNA 30 MINUTER AV DITT LIV FÖR ATT SE DENNA FILM OCH SPRID VIDARE!


KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT SIGNA!

Märken av ringar?
Tänkte börja dagen med...

Jag tänkte börja dagen med ett litet klago/ledsamt inlägg faktiskt. Det känns så fruktansvärt svårt vissa gånger.... Anledningen till att jag tog bort "dagens blogg" inlägget nedanför är bara för ingen har anmält sig. Jag försöker ordna saker för er, så ni ska trivas på min blogg och så ni själva ska få mer läsare. Jag gjorde en hel del reklam för dagens blogg tävlingen igår, men ändå ingen som anmälde sig. 

Jag vet heller inte varför ni helt plötsligt suger på att kommentera. Jag uppdaterar mellan 5-6 gånger om dagen nu för tiden, jag förstår att ni inte kan kommentera varje inlägg, men när jag ändå har såpas många läsare som jag faktiskt har, så undrar jag vart egentligen kommentarerna är? Något måste ni väl tycka, eller? Var texten bra eller dålig? Var bilden fin? Var låten jag tipsade om bra? Var kläderna jag köpte snygga? Osvosv. Det måste ju finnas något ni tycker, om någonting.

Jag är jättenöjd med er, att ni läser min blogg, men ibland vill man också ha kommentarer. Vad är det jag gör fel i min blogg? Jag vill gärna att ni berättar det lixom så jag vet... Ibland känns det som att man inte alls borde blogga, för att "alla andra" lyckas så mycket bättre egentligen... Jag ville bara vara helt ärlig mot er nu, för jag känner mig faktiskt lite nere.
Puss på er så länge! Taco-kväll

Har haft tacokväll idag. :) Mysigt det. Nu blir det snart att se på film och bara mysa.Lite suddig bild men skitsamma. :)

Dagens låt
Våga säga nej!

VET NI VAD JAG TYCKER ÄR COOLT? MÄNNSIKOR SOM VÅGAR VARA SIG SJÄLVA!
Människor som vågar säga nej till rökning. Människor som vågar stå upp för sig själva. Människor som vågar gå emot strömmen. Jag tycker det är mycket coolare att säga till och inte bara göra saker för att. 

Jag vet att många, särskilt i tonåren anser att det är coolt att röka och dricka. Och även om de egentligen inte vill smaka, så gör de det pga grupptrycket. Det händer tyvärr även i äldre åldrar, för vissa vågar inte säga nej. Du är inte feg för att du säger nej till rökning och till alkohol, du är cool när du vågar säga nej! Du är cool när du går emot strömmen, så våga säga nej. Du ska inte prova enbart för att andra vill att du ska prova eller för att vara en i gänget. Du kan vara en i gänget utan den där cigaretten. Var stolt över att du klarar att säga nej, för det är en väldigt bra egenskap. Något som fler behöver ha.

Det är starkt att stå på sig, så ge inte vika för att bli accepterad!


Just kommit hem

Hej på er! Vi har just kommit hem från centrum. :) Har ätit ute och så. Orkade inte laga mat så blev att äta ute istället. Gött det också. Nu ska jag sätta mig och uppdatera en hel del inlägg och svara på kommentarer och så. :) Ska blogga gärnet!

 

Godmorgon

Har legat i sängen ett bra tag nu och bara myst med André. :) Vaknade vid 11 och sen somnade vi om igen. Ska snart iväg och handla mat och så tror jag. Känner mig helt seg så vet knappt vad jag ska skriva. Skulle kunna sova flera timmar till för att jag är så trött... 

Grattis alla kvinnor på internationella kvinnodagen! :)

Ljusa stunder
JAG OCH ANDRÈ KOLLAR JUST NU PÅ CAST AWAY OCH JAG VAR SÅÅÅ SMART IGEN!

JAG: Hm, undrar hur han kommer till den där ön och blir strandsatt då. Kör han fel med bilen?

ANDRÈ: Ja, eller hur, till en ÖDE Ö!

JAG: Aha....


FilmtipsINFORMATIONEN OM FILMEN ÄR TAGEN FRÅN WIKIPEDIA!

Dagens låt
Videoblogg


Godnatt på er!


Nu tänkte jag ta och sova faktiskt. :) Eller ja, snart i alla fall. Men jag uppdaterar mer imorgon och svarar på kommentarer då. :) Kom ihåg att jag älskar er mina läsare! Puss på er.

Evah dissar* FOLK SOM FRÅGAR OM LÄNKBYTEN, MEN INTE HÅLLER DET!

- Jag fattar inte varför man tjatar eller frågar någon om länkbyte, om man ändå inte har tänkt att länka personen? Jag har upplevt detta många gånger nu och folk ändrar sig över en minut. Ena stunden ska man göra länkbyten, nästa stund måste man ha så och så många läsare. De frågar om man vill göra länkbyte och när man frågar om man exempelvis kan göra det kl 19.00 så svarar de inte mer sen. Sen frågar de igen och man svarar och frågar om man kan göra det 19.00, då svarar de inte, ännu en gång. Så himla falska människor! De vill bara bli länkade själva utan att länka någon tillbaka! Det är verkligen en stor diss!

Bloggtips

Jag har nyss hittat en blogg som jag verkligen fastnade för. Denna tjejen blev direkt en stor inspiration för mig. Jag läste om henne i FRIDA-tidningen och även Kissie har länkat henne. Nu kikade jag in på hennes blogg och blev fast direkt. Denna tjen är 15 år och har en CP-skada. Hon går sin egen väg och skiter i vad andra tycker. Ingenting är omöjligt för henne och man ser att hon verkligen älskar livet! En tjej som jag tycker ALLA borde besöka!

http://pinkieees.blogspot.com/http://pinkieees.blogspot.com/

Inspiration
 

Att hitta sig själv.

IDAG FÖRSÖKER FOLK PASSA IN OCH BLI EN I MÄNGDEN.
De gör saker för att bli "som andra", för att bli en utav dem, för att passa in. Själv vill jag inte vara en i mängden, jag vill sticka ut och köra mitt eget race. Jag vill vara en människa folk minns för att jag är jag. Minns man någon som är en i mängden, som försöker vara som "alla andra"? Det gör inte jag. Jag minns folk som verkligen visar sitt rätta jag, som vågar vara annorlunda, som vågar gå sin egen väg. 

Försök inte vara en i mängden, var bara dig själv. För du kommer bara må dåligt om du försöker vara någon annan. I tonåren kan det vara svårt att vara sig själv, just för att man vet inte vem man är. Men då gäller det att försöka hitta sig själva, vad man gillar och hur man vill vara. Prova dig fram, så ska du se att du hittar dig själv!
AwwKolla vad söta läsare och bevakare jag har på bloggen/bilddagboken. :) Ni är verkligen underbara, allihop!

Godmorgon föresten! Jag ska snart försöka komma upp ur sängen för att äta och duscha, är bara så seg och trött faktiskt. Skulle lätt kunna sova ett bra tag till, men ändå vill jag upp och få lite gjort. Ska senare svara på era kommentarer också. Har inte riktigt haft tid att gjort det så ska fixa det sen. Uppdaterar mer senare. Pussar!

Saknar. :(


SÄNK KRAVEN!

DET ÄR NU DAGS ATT VI BÖRJAR SÄNKA KRAVEN PÅ OSS SJÄLVA.
Oftast sätter vi människor väldigt höga krav på oss själva, för att vi jämför oss för mycket med andra. Vi försöker vara bäst och det är inte undra på vissa av oss mår dåligt, för man kan inte vara bäst. Man kan inte hinna med allting som man vill göra och man kan inte alltid prestera på topp. Detta är helt enkelt något vi måste lära oss att acceptera och leva med. 

Det värsta är att tjejer har så lätt för att döma andra och klanka ned på dem. Vi tjejer borde peppa varandra och stötta varandra istället för att hela tiden se varandra som konkurrenter. Man kan faktiskt lära sig av andra tjejer också. Vi dömer också oss själva oerhört mycket. Lyckas vi inte med allt vi vill, så ser vi ofta ned på oss själva.För att kunna sänka våra krav på oss själva och andra måste vi inse att vi inte kan vara perfekta. Vi kan inte jämt prestera på topp och vi kan inte hela tiden må bra. Man måste tillåta sig att må skit ibland, man måste tillåta sig att ibland göra fel och ibland inte lyckas på prov eller vad det nu kan vara. Det gäller att hitta en gräns, så att man har krav på sig själv så man inte bara skiter i allt, men inte heller ha så höga krav att man blir utbränd på grund av det. 

DU ÄR BRA SOM DU ÄR, BARA DU INSER DET SJÄLV! PEPPA DIG SJÄLV OCH ANDRA OCH BÖRJA LEVA ETT NYTT OCH ETT MYCKET BÄTTRE LIV!


Pratat med doktorn.

Nu har jag pratat med min doktor. Ni vet ju att jag var iväg och tog blodprov förra onsdagen. Nu fick jag svaren i alla fall och jag måste sänka min dos på medicinen. Jag lider ju av giftstruma och det kan ni läsa mer om HÄR.

Jag ligger alldelse för högt och det kan vara därför jag har känt ett tryck mellan brösten och har lite svårt att andas. Har tror att det varit panikångesten, men det är nog medicinen. Så nu ska jag sänka den från 100mg till 75mg. Fast jag fick 25mg och tar tre tabletter om dagen i en månad för sen är det dags att ta nya blodprov för att se om det är bättre så. Känns lite jobbigt eftersom det finns en burk med 75mg och nu måste jag istället ta 25x3.... Menmen.


Dagens låt
Godmorgon babes!Har ni sovit gott? Jag har sovit som en stock. Vaknade dock för drygt en timme sen. Så jag har pratat med André och suttit i massagestolen och njutit lite. Skön "morgon". :) Att bara kunna gå upp och få en härlig massage haha, mums. :) Har tänkt att blogga massor idag. Brukar ju uppdatera ungefär 5 gånger om dagen, bra eller hur? :D Men tänkte bli ännu bättre faktiskt så ska försöka komma upp i ungefär 6-7 gånger eller något sådant.

Man vill ju själv läsa bloggar som uppdateras mycket så får ju göra det själv också. Annars vet jag inte riktigt vad det blir idag. Blir att äta hemmagjorda hamburgare, bröd och mos. :) Gott det!


Tänk om...?

man skulle ta åt sig av allting alla sa och bli en kombination av ALLAS åsikter.

Med detta menar jag att man får ju åsikter hela tiden. Greta tycker att jag visar mig för mycket. Kurt tycker jag visar mig för lite. Linda tycker jag bloggar för lite. Lenart tycker jag bloggar för mycket. Hur skulle man egentligen kunna ta åt sig av allting alla sa? Jag skulle ju inte kunna bli som exakt hela världen vill eftersom det är omöjligt. Skulle jag göra som Greta tycker, så skulle Kurt bli besviken för han vill se mer. Skulle jag blogga mer som Linda vill, så skulle ju Lenart bli besviken för att han ser mig blogga mer.

Man kan inte uppfylla allas önskemål, därför får man gå efter vad man själv gillar och tycker är bra. Eller hur? :) För det skulle bli väldigt jobbigt att uppfylla allas önskemål. Undrar hur världen skulle se ut om det gick?

Söndag är det ju...

Idag är det ju söndag och jag känner som vanligt att jag är på dåligt humör. Jag är nästan alltid på dåligt humör på söndagar. Men jag har i alla fall varit ute med Nalle på promenad och sen har jag pluggat lite historia. Jag känner sådan jävla panik inför skolan... Jag måste ju hinna med detta. Men jag orkar inte... Jag får panik. Måste klara detta jävla provet. Sen har jag jävla matteprov som jag måste fixa också. PANIK! 

Jag vill bara gråta och skrika för jag orkar verkligen inte. VET INTE HUR JAG SKA HINNA.... Fick ju omprov i historian för att de frågor jag hade pluggat på inte var med på provet. Känner bara: "Fuck it."En till egobild från igår. :)

Berättar om gårdagen

Godmorgon på er! Har ni sovit gott? Jag är skittrött än... Vill bara sova känner jag.
Igår var det en riktigt rolig dag. :) Först började det lite fel. Kände att det inte gick så bra och sminka sig, sen gick det heller inte bra att göra en videoblogg. Men jag lyckades hålla humöret uppe ändå. 

Jag och syrran Anna åkte in till stan för att hämta upp min systers kompis Anna G och Elin. Så direkt Elin kom in i bilen blev det mycket väsen haha. Som vanligt när jag träffar henne. Så vi åkte till scrapbookingmässan och mötte upp min systers kompis Jenny. Själva mässan var inte så rolig, kände att det mest var trångt och lite jobbigt. Så efter det gick vi iväg för att fika/äta. Där inne satt vi ett bra tag och bara pratade och skrattade. 

På kvällen blev det mys med familjen och melodifestivalen. Riktigt bra dag alltså. :)


Massor av bilder


Dagens låt
Hej på er!

Har ni sovit gott? Jag har sovit sådär. Somnade sent men när jag väl sov så sov jag som en stock.
Jag ska snart iväg. Jag, Anna, Anna G, Elin, Jenny och kanske någon mer ska på scrapbooking-mässa. :) Ska bli kul. Sen ska vi fika och så. Därför blir det en snabb update nu. Tänkte göra en videoblogg, men det gick inge bra, så det får bli ett vanligt inlägg. Jag har tidsinställt några inlägg också. Hörs senare. Puss


Gamla bilder

Dagens låt
"Sluta vara du."

JAG TITTADE PÅ EN FILM IGÅR SOM HANDLADE OM EN TJEJ SOM ÄR VÄLDIGT UTANFÖR.
Hennes familj ser ned på henne och hon får ofta höra att hon är värdelös. Hennes så kallade vänner dumpar henne, för att hon inte är som de. Hon är ju mullig, lyssnar på fel musik, ogift osv. Denna tjejen börjar gråta och säger: "Jag lovar, jag ska bli mer som er. Jag ska ändra på mig, ska inte fortsätta vara såhär. Snälla stöt inte ut mig."

Detta får mig verkligen att bli ledsen. Varför ska hon egentligen behöva ändra på sig? Det är så jävla sjukt... Detta kan låta konstigt i många öron, MEN ÄNDRA INTE PÅ DIG SJÄLV FÖR ATT FÅ VÄNNER! Så länge du är en bra medmänniska, så spelar det väl ingen roll om du lyssnar på Abba, Eddie Meduza eller Takida. Du ska inte behöva bli som någon annan, för vill inte dessa människor umgås med dig, för att du är du så är dessa personer inte värda dig!

Du förtjänar så mycket mer, du ska ha vänner som ser dig för den du är. Det kanske låter konstigt i dina öron om du är 14 år, för jag ville också passa in och ha vänner. Men varför ha vänner som bara ser ned på en? Jag vet att det är väldigt viktigt i tonåren att ha kompisar, men jag vill inte att ni ska behöva må dåligt och bli några ni inte är för att få vara med dessa männsikor. Jag lovar att det finns människor som kommer gilla dig för den du är!

Ta ingen skit och våga stå upp för er själva!


Evah dissar* NÄR MÄNNISKOR BARA LOVAR OCH LOVAR.
 
- Exempelvis när man ska göra länkbyte med någon och de lovar att lägga upp men de lägger aldrig upp. Sen har jag också läst en del bloggar som hela tiden lovar att bli bättre på att uppdatera, men det blir aldrig av. Sådant stör jag mig riktigt mycket på. Varför lova saker om man ändå inte tänker hålla dem? Tycker det bara är onödigt att skriva att man ska länka eller ska uppdatera bättre om det aldrig blir av. Då blir det bara tomma löften.

VideobloggHaha, just love the stillbild. :P

Dagens frågawebvoter-omröstning
Hur många har du legat med?

1-5.
11-15.
16-20.
6-10
Mer än 20.
Oskuld.

Se resultat

Blir trött på människor...

JAG BLIR SÅ HIMLA TRÖTT PÅ MÄNNISKOR.
De sitter och skriver elaka saker till andra människor och pratar bakom deras ryggar, men de själva bryter ihop när de får skiten tillbaka. Det bevisar väl egentligen hur svaga som människor dessa personer egentligen är. När man måste själv klanka ned på någon och skriva elaka saker om en viss sorts människor eller en person, så är man svag, man mår dåligt. Annars hade man inte haft behovet av att trycka ned andra. Därför förstår inte jag hur en människa som sitter och skriver elaka kommentarer om folk, dömer dem, skriver att vissa kroppar, hårfärger osv är fula kan sitta och bryta ihop av att få en sådan kommentar om sig själv.

Eftersom de vill att andra ska höra skiten, varför tål de inte skiten själva? Nej, då är det synd om dem, för att de blir kallade hora, då är en hora någon som säljer sex, men när de själva kallar någon för hora utan att ha bevis på om denna person säljer sex för pengar, då är det inga fel. Egoistika människor i mina ögon. Tänk på hur du behandlar andra människor, innan du själv börjar klaga! Jag är emot all form av elaka kommentarer, för det är inte rätt att vara elak mot någon, oavsett hur dåligt man än mår.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...