Du ska inte vara bitter.
IDAG FINNS DET ENORMT MÅNGA BITTRA MÄNNISKOR.
Människor som mår så dåligt i sig själva, som hatar både sig själv och andra och är riktigt arga. Detta är otroligt synd att det är så. Man förtjänar att må bra. Det märks så väl när folk har sådana aggressioner. Det är de människor som slåss, det är de människor som kränker andra och är elaka mot andra som mår så otroligt dåligt och har sådana aggressioner. En människa som mår bra och är lycklig behöver inte göra sådana här saker.

Det som människor måste förstå är att det bara blir värre av att ta ut sin ilska på andra. Både för dig själv och andra. Du som tar ut din ilska på andra, straffar inte bara den du tar ut det på, du straffar dig själv också. Man blir utmattad av att hata, man blir trött. Man tappar livslusten. Det finns andra sätt att bli kvitt sin ilska än att ta ut den på andra, för det är inte värt att straffa både andra och sig själv enbart för att man mår dåligt. 



Du har så mycket mer att leva för, så varför förstöra ditt liv genom att mobba, slåss osv? Kommer du orka leva med dig själv när du vet att du också har skadat en annan männsika? Din ånger kommer göra allting värre, du kommer hata dig själv ännu mer och bli mer arg, så det blir en ond cirkel. Jobba istället med dig själv, din självkänsla och ditt självförtroende och bli stark, istället för att göra sådana här saker. För du vinner INGENTING på att skada andra. Både du och den du skadar förtjänar ett mycket bättre liv! Ge aldrig upp!