SÄNK KRAVEN!
DET ÄR NU DAGS ATT VI BÖRJAR SÄNKA KRAVEN PÅ OSS SJÄLVA.
Oftast sätter vi människor väldigt höga krav på oss själva, för att vi jämför oss för mycket med andra. Vi försöker vara bäst och det är inte undra på vissa av oss mår dåligt, för man kan inte vara bäst. Man kan inte hinna med allting som man vill göra och man kan inte alltid prestera på topp. Detta är helt enkelt något vi måste lära oss att acceptera och leva med. 

Det värsta är att tjejer har så lätt för att döma andra och klanka ned på dem. Vi tjejer borde peppa varandra och stötta varandra istället för att hela tiden se varandra som konkurrenter. Man kan faktiskt lära sig av andra tjejer också. Vi dömer också oss själva oerhört mycket. Lyckas vi inte med allt vi vill, så ser vi ofta ned på oss själva.



För att kunna sänka våra krav på oss själva och andra måste vi inse att vi inte kan vara perfekta. Vi kan inte jämt prestera på topp och vi kan inte hela tiden må bra. Man måste tillåta sig att må skit ibland, man måste tillåta sig att ibland göra fel och ibland inte lyckas på prov eller vad det nu kan vara. Det gäller att hitta en gräns, så att man har krav på sig själv så man inte bara skiter i allt, men inte heller ha så höga krav att man blir utbränd på grund av det. 

DU ÄR BRA SOM DU ÄR, BARA DU INSER DET SJÄLV! PEPPA DIG SJÄLV OCH ANDRA OCH BÖRJA LEVA ETT NYTT OCH ETT MYCKET BÄTTRE LIV!