"SKÄMMMMMMS"
NÅGOT JAG UNDRAR ÖVER ÄR HUR MÄNNISKOR FUNGERAR.
Fick en kommentar av en kille igår på bilddagboken som löd såhär: "Mor & Far måste vara stolta över att ha avlat fram en sådan hora"

Då kan jag tänka såhär:

1. På vad har du grundat att jag säljer sex, eftersom du kallar mig hora? 
2. Har du tänkt på dina föräldrar då, som har en son som skriver otrevliga saker på internet? Jag har i alla fall lärt mig att uppföra mig och vara trevlig mot människor.


Jag undrar hur människor tänker när de tycker att ens föräldrar borde skämmas för att man visar upp sin kropp, men de själva kan bete sig hur som helst. Vill mina barn vika ut sig (på det sättet jag gör) så får de göra det, MEN de ska vara 18 år. Men jag skulle ogilla om hon sitter och är otrevlig och kränker andra människor, vare sig det är över internet eller i verkliga livet. Jag vill lära mina barn att göra det de känner är rätt för dem själva, men att de ska repspektera andras val och inte kränka någon. Jag vill att mina barn ska lära sig orden: "KÄRLEK OCH RESPEKT"! För jag tänker kämpa över att mina barn ska bli så bra människor som möjligt, inte några mobbare som inte tar hänsyn till andra, som kränker och är elaka,
för det om något borde man skämmas över.

LOVAR ATT SVARA PÅ ERA KOMMENTARER SNART!