Jag är klar!!! :D
VET NI VAD? JAG ÄR NU KLAR MED SKOLAN! :D
Gjorde ju matteprov igår, men trodde att det gick åt helvete eftersom jag skulle göra prov på kapitel 6, men fick prov på kapitel 1-6, utan "förvarning" så hade ju inte hunnit plugga på. Kände lixom att det gick skitdåligt och att jag typ bara gissade, men min lärare mejlade mig och skrev att jag nu har klarat hela kursen. :D

Historian är jag också klar med nu i alla fall. Fick mejl om det i fredags. Fick G i båda kurserna. :D Är verkligen skitglad över detta! Sen jag började på denna skolan har jag fixat 3 VG och 4 G. :D Haha, jag tror det är så i alla fall. Ska kolla upp om det är något mer ämne som jag har läst och typ glömt bort. :P Men jag är väldigt stolt över mig själv i alla fall! :)
Mycket djupa känslor
Är du en av de som har mycket känslor och djupa känslor? Får du ibland höra att du överreagerar?
Då kan du nämligen vara en HSP= Highly Sensitive Person.


Att vara en HSP innebär att man har förhöjd känslighet och man tar in fler intryck än andra människor. Man bearbetar dessa känslor och analyserar dem väldigt djupt och intensivt. HSP är heller ingen diagnos, utan ett personlighetsdrag. Man behöver alltså inte behandla det. En HSP-person är både stark och skör. Man har förhöjd känslighet men också ett starkt driv utåt. Det är också vanligt att man vill förändra och att man är utåtriktad.

Jag kan känna att jag tillhör denna HSP gruppen faktiskt. Jag är en väldigt stark person, men jag kan "överreagera" på småsaker ibland. Jag har också svårt att stänga av min hjärna och sluta tänka, jag är ofta den som överanalyserar, tänker mååånga steg före osv. Jag kan också väldigt lätt känna av stämningen i ett rum och jag kan förstå hur andra mår och känner sig.
Nytt i garderoben


Linne Bikbok 99 krRosa shorts Cubus 149 kr


Jeansshorts Bikbok 299 kr


Kjol ( som går högt upp) Cubus 29 kr