Känn dig snygg!

NÄR MAN SKA TRÄFFA EN PARTNER ÄR DET VIKTIGT ATT VARA NÖJD MED SIG SJÄLV.
Man kan vara hur snygg som helst, men tycker man inte själv att man är snygg och trivs med sig själv så blir man "mindre attraktiv". Tolka inte detta fel nu, men eftersom du går och tänker negativa saker om dig själv, så strålar du inte på samma sätt och din personlighet lyser inte igenom utseendet.

När man tänker dumma tankar om sig själv får man ofta dålig hållning, ens ögon är mer tomma och man har inte ett självsäkert leende. Man kan självklart få en partner fast man känner sig missnöjd med sig själv, men livet blir enklare om man älskar sig själv. Så försök tänka på att inte tänka så mycket negativa tankar om dig själv, för det blir inte bättre av det. Tro inte att du är för ful för en människa, för du blir mycket snyggare om du känner vad snygg du är! Det handlar inte om att du är ful bara för att du är missnöjd med dig själv, men din personlighet ska lysa igenom utseendet och det vackraste en människa kan bära är ett självsäkert leende!

Du är jävligt snygg som du är, bara du inser det själv och känner det innifrån!

Jag är klar!!! :D

VET NI VAD? JAG ÄR NU KLAR MED SKOLAN! :D
Gjorde ju matteprov igår, men trodde att det gick åt helvete eftersom jag skulle göra prov på kapitel 6, men fick prov på kapitel 1-6, utan "förvarning" så hade ju inte hunnit plugga på. Kände lixom att det gick skitdåligt och att jag typ bara gissade, men min lärare mejlade mig och skrev att jag nu har klarat hela kursen. :D

Historian är jag också klar med nu i alla fall. Fick mejl om det i fredags. Fick G i båda kurserna. :D Är verkligen skitglad över detta! Sen jag började på denna skolan har jag fixat 3 VG och 4 G. :D Haha, jag tror det är så i alla fall. Ska kolla upp om det är något mer ämne som jag har läst och typ glömt bort. :P Men jag är väldigt stolt över mig själv i alla fall! :)

Mycket djupa känslor

Är du en av de som har mycket känslor och djupa känslor? Får du ibland höra att du överreagerar?
Då kan du nämligen vara en HSP= Highly Sensitive Person.


Att vara en HSP innebär att man har förhöjd känslighet och man tar in fler intryck än andra människor. Man bearbetar dessa känslor och analyserar dem väldigt djupt och intensivt. HSP är heller ingen diagnos, utan ett personlighetsdrag. Man behöver alltså inte behandla det. En HSP-person är både stark och skör. Man har förhöjd känslighet men också ett starkt driv utåt. Det är också vanligt att man vill förändra och att man är utåtriktad.

Jag kan känna att jag tillhör denna HSP gruppen faktiskt. Jag är en väldigt stark person, men jag kan "överreagera" på småsaker ibland. Jag har också svårt att stänga av min hjärna och sluta tänka, jag är ofta den som överanalyserar, tänker mååånga steg före osv. Jag kan också väldigt lätt känna av stämningen i ett rum och jag kan förstå hur andra mår och känner sig.

Nytt i garderobenLinne Bikbok 99 krRosa shorts Cubus 149 kr


Jeansshorts Bikbok 299 kr


Kjol ( som går högt upp) Cubus 29 kr

Hur helgen varit

Hej på er! Har ni haft en bra helg? Jag har haft en underbar helg faktiskt. Därför jag inte har bloggat något förrän nu. I fredags åkte jag till min älskade André. Han jobbade så vi kom hem ganska sent. Så vi beställde en pizza att dela på eftersom ingen orkade laga mat. Satt ute på balkongen och åt, sen satt vi där ute och bara myste och pratade fram till klockan var ungefär 00.30. Helt underbart var det.

På lördagen åkte vi och shoppade lite. (Bilder på det kommer i nästa inlägg.) Sen blev det hem och laga kycklingwraps, jättegott var det. Tillbringade även den dagen ute på balkongen, men på kvällen var det ju dags för ESC 2012. Var så himla kul att Loreen vann! :D Blev faktiskt lite tårögd för att Sverige äntligen vann.

Söndagen tillbringade vi på affären SOVA. Vi kollade på ny säng och blev kvar där över en timme. :P Sen blev det hem och grilla kycklingspett, vitlöksschnitzel med potatissallad och sallad. MUMS!


Igår åkte vi till Andrés familj och hälsade på ett tag. Var kul att träffa dem och prata lite. Sen var det bara mys hela kvällen, med tv-spel, big bang theory, mat och lite godis. Har verkligen varit en underbar helg, synd bara att den redan är slut. Har också blivit lite svalare ute. :/ Tråkigt tycker jag, för jag vill ha det varmt och skönt....


Sheldon is tha king <3

Haha, jag verkligen älskar Sheldon Cooper! :D Kan titta på big bang hur mycket som helst. :P Nu blir det natten. Godnatt på er! Puss

Dagens låt

Jag verkligen älskar denna låten!

Rätt omgivning.

NÅGOT SOM ÄR VIKTIGT FÖR ATT KUNNA MÅ BRA ÄR ATT RENSA BORT DÅLIGA MÄNNISKOR.
Har du vänner som får dig att känna dig sämre, som vill trycka ned dig, som inte bättrar sig fast du har pratat med dem? Har du människor på din facebooklista som alltid ska klaga när du uppdaterar i din logg? Rensa bort dem! Gör dig av med människor som får dig att känna dig nere.

För att kunna må bra i sig själv är det viktigt att man har en bra omgivning som stöttar en, finns där och får en att känna sig värdefull. Se till att hitta vänner som du verkligen kan vara dig själv med, som uppskattar dig för den du är! Du ska inte behöva ändra på dig för att passa in. Jag lovar dig, att det finns människor där ute som tror på dig, som ser dig för den du är som skulle älska dig för den du är! Du är värd att ha bra vänner och en bra omgivning. 

Bloggen 2 år!Yay, tänk att jag har haft denna bloggen i TVÅ år idag. :D Detta blir mitt 2100 inlägg. Tänk er, att på två år har jag skrivit 2100 inlägg. Kanske inte så mycket, jag vet inte men det spelar ingen roll för det är ändå en hel del. :D Känner mig jätteglad att jag har bloggat på denna bloggen såpas länge faktiskt. Jag älskar att blogga, jag älskar er som läser den. Ni är bäst! :) Grattis till min blogg, till mig själv och tack till er alla som läser den! Hipp hipp, hurra, hurra, hurra, hurra! PUSS! :)

Musik kan hjälpa

När jag känner att jag behöver bli peppad eller på bättre humör brukar jag lyssna på musik.
Musiken hjälper mig väldigt mycket faktiskt. När man vill bli gladare och känna sig lite piggare så kan det vara bra att göra en spel-lista, så man kan lyssna på dessa låtar om och om igen. Tänkte ge lite tips på låtar som kan pigga upp en, som jag brukar lyssna på när jag vill må bättre. :) Blir bara några stycken.

 Lady Gaga - Born this way

 E-type - Life

Ke$ha - We R Who We R

 Nicki Minaj - Starships

 Justin Bieber - Never say never

Nytt i garderobenParfym från RustaRing från Kasernhöjden quality outletNagellack, mascara och hårmascara från affection.

4 tips till välmående.

 HITTA DIN TOPP 4. - Fokusera enbart på vad du gillar med dig själv. Skriv ned 4 punkter (du får givetvis skriva ned mer) som du är mest nöjd med dig själv. Kanske har du väldigt tjockt hår eller varför inte underbara tår?

 TA HAND OM DIG SJÄLV. - Du får inte glömma att ta hand om dig själv. Ät rätt, motionera då och då, ta ett härligt bad men glöm inte bort att också njuta av godsaker ibland också!

 STRÄCK PÅ DIG. - En bra hållning får dig själv att känna dig säkrare, samt att det är ju enormt vackert också med en bra hållning, eller hur? Våga sträck på dig och gå med huvudet högt!

 TA LÄRDOM AV ANDRA. - Du kanske tycker det är tråkigt att äta rätt och röra på sig? Hitta någon som du kan ta inspiration av och som kan hjälpa dig att hitta ditt sätt och din stil när det gäller mat och träning.

Att ingå äktenskap.

Något jag inte förstår är är varför folk gifter sig eller skaffar barn när deras förhållande är dåligt.
Många tror nog att barn eller ett giftemål kommer lösa deras problem och att allting ska bli bra igen, vilket det alltför ofta inte gör. Det är bättre att försöka lösa problemen innan man gifter sig eller skaffar barn.

Många bröllop går ju också på en hel del pengar och tid. Är det verkligen värt det om man tvekar och har problem redan innan bröllopet? Man ska gifta sig och skaffa barn när det känns rätt och inte för att man tror att det ska lösa alla ens problem. Bättre att jobba på förhållandet innan, så man kan gå in i ett äktenskap på ett lyckligt sätt.


Behaga män & kvinnor.

"DU LÄGGER UT DESSA BILDER FÖR ATT BEHAGA MÄNNEN!"
Detta är en mening som många kvinnor får höra. Kvinnor som lägger ut lite mer lättklädda bilder. Varför nämner de enbart männen? Varför skulle inte en homo/bisexuell kvinna kunna känna behag utav lättklädda bilder på andra kvinnor? En kvinna skulle lika gärna kunna bli attraherad av en lättklädd och sexig bild på en kvinna, som en man kan. Vem vet om vissa kanske lägger ut bilder för att behaga både man och kvinna och inte bara sexuellt.

Att behaga någon behöver inte innebär att man vill få dem upphetsade. Det kan också innebära att man vill få dem att känna välbehag i sig själva, se olika kroppstyper. Att de får behag av att se att någon vågar stå upp för sig själva och säga till när de tycker något är fel. Att behaga kan vara så många olika saker.


Jag har det värre.

NÅGOT JAG VERKLIGEN OGILLAR OCH AVSKYR ÄR NÄR FOLK SKRIVER/SÄGER: "DU HAR DET NOG INTE LIKA JOBBIGT SOM JAG."

Eller typ att ingen annan är lika pressad, stressad som just denna personen. Hur kan någon bestämma vilket som är värst egentligen? Nu tar jag bara mig själv som exempel, mitt är jobbigt för mig och ditt är jobbigt för dig. Sen kunde det alltid ha varit värre, både för dig och mig. Men jag tycker inte att någon har rätt att säga: "JAG HAR DET VÄRRE ÄN DU!!!" för vad vet personen om det egentligen? Jag läste faktiskt nyss om det här och det var så jag fick idéen att skriva om det. Jag tyckte det var så enormt dålig stil av denna personen att skriva så som den gjorde, men denna personen är i och för sig väldigt egoistisk och tänker inte längre än näsan räcker, tyvärr. Men men, vissa människor kan inte bry sig om andra utan ser bara sig själva, tråkigt nog. En dag straffar det bara dem själva. Karma is a bitch you know.

Ta åt sig av rätt kritik.

JAG KAN GIVETVIS TA ÅT MIG AV KRITIK, MEN DÅ SKA DET VARA FRÅN RÄTT PERSON.
Om jag får höra att jag använder fula kläder exempelvis av någon random på Internet så bryr jag mig inte om det. Jag lägger min energi på att ta åt mig från sådana personer som jag VET kan ämnet. Och de personer som kan ämnet skulle inte skriva/säga: "fan vad fula kläder du har. Handlat på myrorna eller?" En person som kan ämnet skulle skriva något i stil med: "Du hade snygga kläder men prova att använda tröjan till ett par ljusa jeans istället." Nu tog jag bara detta som exempel.

Jag väljer vem jag ska ta åt mig kritiken av. Skulle man ta åt sig av allt som sägs, så skulle man bli knäckt. Det skulle aldrig fungera. Därför väljer jag ut vilket jag ska bry mig om. I de flesta fall när någon skriver något otrevligt så är det för att de vill få en reaktion. De vill reta upp och göra en riktigt förbannad. Varför ska de få den glädjen? Bättre de finner glädjen i något bra istället.

Välj ut vad just du ska ta åt dig av, för kritik kan vara bra om den ges på rätt sätt. Och rätt sätt är absolut inte att vara otrevlig. Ta inte åt dig av människor som bara vill sänka dig, det vinner du inget på. Låt dem inte få sänka dig, för du är värd att vara glad och lycklig, exakt som du är!

Förlåt, förlåt, förlåt!

 
Jag ber ärligt om ursäkt, igen för min kassa uppdatering. Jag måste bättra mig jag vet. Ibland känns det bara jobbigt. Har ju varit med min fästman från i onsdags och eftersom vi inte har träffats på ett tag så känner jag att jag inte vill tillbringa tiden vid datorn lixom.... Jag tror att ni faktiskt förstår också.

Igår var vi på bio också och såg dark shadows med Johnny Depp. Den var sådär faktiskt. Inte jättebra, men inte dålig heller. Jag är verkligen så himla kär! Finns inte ens ord för det. Jag älskar dig så mycket André!


Körkort i ett år!


Känns faktiskt helt underbart att ha haft körkort i ett år nu. :D Så himla glad att jag har fått det. Tänk, för lite mer än ett år sen så satt jag där och grät för jag trodde att jag aldrig skulle klara det. Jag tänkte ge upp. Jag orkade inte mer. Allting var så svårt och jag kände att det inte alls gick bra. Men när jag bytte lärare och pappa var med så helt plöstligt kom dagen då jag skulle göra teoriprov. Jag klarade det på 20 minuter och hade 53 rätt. Sen efter drygt en månad fick jag göra uppkörning och den klarade jag också galant på första försöket. Finns inte ens ord för hur glad jag blev.

Så jävla underbar känsla var det. Att få ringa till alla och skrika: "JAG KLARADE DET!!!!!!!!" Jag är så himla stolt över mig själv. :D
Ett självsäkert leende.

DET VACKRASTE EN MÄNNISKA KAN BÄRA, ÄR ETT SJÄLVSÄKERT LEENDE.
Jag tycker inte det spelar så stor roll hur en människa ser ut, för karisman är väldigt viktig. Ens charm och personlighet. Man kan förmedla så mycket med ett självsäkert leende. Även om en kille kanske faller för långa blondiner så kan han ändå falla för mig, för att jag är jag och har karisma. Många tror att killar bara faller för en viss typ av tjejer och det stämmer inte alls. Även om hans andra tjejer kanske har varit korta brunetter, så kan han lika gärna falla för dig som är lång och blond.

Jag tycker det handlar om att förmedla sin personlighet och låta den lysa igenom sitt utseende. Tveka inte att visa att du är självsäker, men inte en översittare. Ge personen du är intresserad av ett självsäkert leende och hälsa. Det spelar ingen roll om du är kille eller tjej, alla gillar en självsäker person som är glad och vågar ta för sig. :)


Mycket snuskmeddelanden?

MÅNGA FRÅGAR MIG OM JAG FÅR MYCKET SNUSKIGA MEDDELANDEN.
Och ja, det kommer en del sådana. Både från killar och tjejer, yngre och äldre. Om folk skriver att de blir tända på mina bilder så brukar jag skriva något i stil med: "Hehe jaså?" eller bara tacka. Blir det för snuskigt så ignorerar jag bara personen. Jag har inga direkta problem med att få sådana kommentarer, för det spelar inte så stor roll för mig. Det är ju bra att folk attraheras av en i alla fall. :)

Många undrar också om jag känner mig som ett sexobjekt - och nej, det gör jag inte för jag tillåter mig inte att vara det. Folk får gärna skriva att de tänder på mina bilder och på mitt utseende, men när det blir för ingående så sätter jag en gräns. De får pilla på sig själva, så länge jag slipper vara delaktig. Jag tänker inte göra något med dem, varken över Internet eller i verkliga livet. Många tycker säkerligen att det är ett objekt när folk pillar på sig själva till ens bilder. För mig handlar det om min egen känsla och min egen gräns. Jag går inte med på det de säger bara för de vill det, jag anpassar mig inte efter någon och jag har mina strikta gränser, där ett nej är ett nej.

Vi kämpar, tillsammans!

JAG HAR HITTAT DET JAG BRINNER FÖR, DET ÄR ATT HJÄLPA ANDRA.
Genom att jag har hittat något som jag verkligen vill göra och som jag verkligen är bra på, så har också mina dumma tankar om mig själv blivit färre. Sen jag märkte vad jag kan hjälpa andra och vara en betydelsefull människa, så har jag börjat må ännu bättre i mig själv, för jag vet att jag gör något bra. Jag vill vara en människa som kan hjälpa andra, som blir ett stöd för andra men som också är ett stöd för mig själv.

Jag har fortfarande dumma tankar ibland och det kommer man aldrig komma helt ifrån. Alla ser vi ibland ned på oss själva, oavsett hur man är som person. Men det gäller att komma upp ur de tankar igen, att de inte blir för långvariga. Jag vet att många utav er läsare hjälper mig när jag mår dåligt, på samma sätt som jag hjälper er. Vi får kämpa tillsammans och tillsammans ska vi klara att må ännu bättre. Man behöver stöd och hjälp, så tveka inte att ta emot den, för det kommer hjälpa dig!

Mina sidor

NU TÄNKTE JAG SKRIVA HÄR IGEN VILKA SIDOR JAG ANVÄNDER OCH VAD JAG HETER.

KAMRAT: Life-is-pink

BILDDAGBOKEN/DAYVIEWS: Life-is-pink

FACEBOOK: Evah Åberg

MEJL: Evah_blogg@live.se

BLOGGEN: www.Evaaaahs.se


DETTA ÄR DET ENDA JAG ANVÄNDER OCH ÄR AKTIV PÅ! BARA SÅ NI VET!

Fortsätta att kämpa

JAG ÄR DEN SOM INTE GER UPP. Jag kan gråta, skrika och bli frustrerad över saker och ting, men jag ger inte upp. Som med skolan, jag gråter floder när det krånglar som det gör hela tiden. Jag säger att jag aldrig ska öppna böckerna igen, men snart är jag där igen och läser, för jag vill ju verkligen bli klar. Det är inte värt att ge upp allting man har kämpat för. Jag vill att ni också ska kämpa. Det är okej att klaga och vara ledsen, men man måste ta sig upp igen och försöka igen.

Jag känner mig utsliten, men jag tänker inte ge upp. Jag är så nära. Jag vill peppa er alla, så ni känner att ni orkar fortsätta med det ni gör. Jag vill att ni ska ta er dit ni vill och kunna bli någonting, så sluta aldrig att kämpa! Man kan känna att man aldrig mer vill kämpa, men man ska ändå fortsätta och då blir man ännu starkare.

Tävlingen avslutad

Jag avslutade tävligen igår och utsåg vinnaren. :) Kontaktade vinnaren direkt. Jag avslutade tävligen i själva tävlingsinlägget, men kan lika gärna göra ett eget inlägg och skriva att det var http://darkbrokenangel.blogg.se/ som vann. :) Grattis till dig!

Svar på frågestunden


 1. Hej! Varför har du tatueringar på dina bröst..?

SVAR: För att jag tycker det är snyggt. :)

 2. När gjorde du din första tatuering :)?

SVAR: Jag gjorde min första tattoo när jag var 16. :)

 3. varför gjorde du din tatuering på handleden och varför just på vänster sida?

SVAR: Jag gjorde den för att påminna mig själv och andra om att fortsätta vara starka, fast man möter på motgångar. Att jag gjorde den på vänster sida beror på att jag rispade mig förr i tiden på den handleden. Jag gjorde det visserligen på andra ställen med, men mest där och om jag skulle få känslan igen så kan jag alltid kolla på texten och påminna mig om att vara stark.
 
 4. vill du göra fler tatueringar?

SVAR: Ja, det vill jag absolut. Vet dock inte vad än.

5. hur kom du på att du ville driva en sån här blogg där du tipsar om hur man mår bra?

SVAR: Jag vet inte riktigt... Jag märkte att många mår dåligt i sig själva idag och jag kände att det var tvungen att bli en ändring på det.

 6. Hur länge har du bloggat?

SVAR: Jag har bloggat sedan 2008, alltså i 4 år. Fast det är mer "på riktigt" nu.

 7. har du blivit igenkänd på stan för att du bloggar någon gång?

SVAR: Ja, det har faktiskt hänt några gånger. :) Jättekul när folk kommer fram tycker jag!


 8. vad läser du för utbildning och hur långt har du kvar? :)

SVAR: Jag läser upp mina betyg på något liknande komvux, fast det är gratis. Jag ska bli klar i juni. Men jag har läst barn och fritid i tre år innan det. :)

 9. kan du inte berätta lite mer om din tro? du skriver ibland att du är kristen eller tror på gud fast på ditt eget sätt. vad menar du med det? :) vad tror du på och hur märks det i din vardag? (jag är själv troende)

SVAR: Jag är ingen som direkt läser bibel eller går i kyrkan på det viset, men jag ber ofta och jag tackar ofta för det jag har. Det ger mig lixom styrka av att be och tro att det finns någon som vakar över mig och andra, som lyssnar och som kan hjälpa en. Jag känner mig starkare av att tro, samt att jag märker själv vad jag har när jag tackar Gud, för att jag faktiskt har det så bra som jag har det.

 10. vad vill du jobba med?


SVAR: Jag vet faktiskt inte än. :/ Försöker ta reda på det, men gärna något med att skriva.

 11. varför bor du inte ihop med andré? :)

SVAR: Vi har ett distansförhållande. Vi bor ca 10 mil ifrån varandra och han jobbar därborta och jag pluggar här. Känner att jag först vill bli klar med min utbildning och ta reda på vad jag vill göra efteråt, om jag ska läsa vidare eller jobba och vart jag i så fall ska läsa vidare och så. Men jag vill gärna bo ihop med honom när jag kan och är redo att lämna boet. :)

 12. vad skulle du göra om du fick en dotter som ville vika ut sig helt naken i slitz eller någon sån tidning? om det var hennes största dröm typ.. tack för en superbra blogg!! kram!

SVAR: Så länge hon är vuxen så kommer hon få göra det. Men jag kommer avråda henne att visa upp allt och jag skulle prata med henne om detta. Men hon bestämmer själv, så länge hon är vuxen. Tack för din fina kommentar, vad glad jag blir! :) Kram <3

 13. Vad är din största dröm om det ska hända?

SVAR: Oj, vad svårt... Har så många drömmar. En dröm är givetvis att min syster skulle bli frisk, men också vill jag ta mig upp med bloggen och kunna hjälpa människor, men jag vill också skaffa familj... Så svårt att bestämma mig. Helst vill man uppfylla allt. :P

 14. Om du får välja en kändis vem skulle du då vilja träffa? död som levande.


SVAR: Då skulle jag nog välja att träffa Miley Cyrus.

 15. Favorit djur?

SVAR: Hund.


 16. Vad är det mest konstiga du har gjort?

SVAR: Haha, jadu... Det är nog när mamma och pappa hade köpt nya soffor. Detta var 2009. Jag hade beställt pizza och det var någon sås som jag ogillade så jag sätter mig och skakar hela pizzan så det flyger sås. Då var inte mamma så glad.

 17. Vill du ha barn och i så fall hur många?

SVAR: Jag vill gärna ha barn. 3-4 stycken tror jag. :)

 18. Vad använder du för shampoo och balsam? :) du har fint hår


SVAR:
Tack så mycket. :) Jag använder L’Oréal Elvital color-vive shampoo och balsam.  Det är röda flaskor. :)

 19. vad gillar du för filmer? :)

SVAR: Jag gillar mestadels komedier, romantik och barnfilmer faktiskt. :) Exempelvis wild child, Hannah Montana, Nalle Puh, Easy A osv. :)

 20. går du aldrig på krogen? inte ens nykter?

SVAR: Nej, det gör jag inte. Har varit på krogen en gång och det var bara för jag ville se hur det var.

 21. vilken är din favorit choklad? :) kram!


SVAR: Hm, måste jag välja så tar jag nog lysmelk. De där platta runda som finns i lösgodiset. :) Kram!

 22. Vad vill du att dina och Andreés barn ska heta?

SVAR: Jag vet inte riktigt... Jag tycker Liam, Leo, Neo, Ebba, Evelina, Gabriel och Patricia är fina namn. :)

 23. Är du noga med att ta vara på miljön och vara miljövänlig?


SVAR: Inte jättenoga, men jag försöker. Jag källsorterar och jag kastar inte skräp på backen. Jag återvinner, pantar och skänker bort saker istället för att kasta.

 24. Hur viktigt tycker du att sex är i ett förhållande? Har du några tips som du gör för att få ett bättre sexliv?


SVAR: Jag tycker att det är viktigt, men det viktigaste är att förhållandet ska fungera, för har man problem i förhållandet kan det också bli problem i sexlivet. Jag tycker man ska ha sex när man känner för det, inte för att det är ett "måste". Jag har några tips om det i min kategori "Sex och relationer". :) Men det är viktigt att prata mycket och ta hand om varandra i förhållandet, då får man oftast ett bättre sexliv.

 25. Hur förlovade du och Andreé er?

SVAR: Vi pratade om det ett tag. Sen fick jag bara för mig att beställa ringarna, så det gjorde jag. Vi lagade trerätters hemma, sen satte han på ringen på mitt finger och jag på hans finger, samtidigt som vi lyssnade till sum 41. :)

 26. Hur träffades du och André?

SVAR: Vi träffades faktiskt över lunarstorm först. Det var där vi fick kontakt. Jag skrev till honom att han var snygg. Sen kontaktade han mig över bilddagboken för att han såg att jag var mer aktiv där. Vi skrev där ett tag och bytte sedan nummer. Den 4/1-2010 åkte jag hem till honom där han var inneboende. Vi träffades på busstationen först. Sen myste vi och sådär hemma hos honom. :)


 27. Vad gillar du att göra förutom att ha din blogg var är ditt intresse förövrigt?


SVAR: Jag älskar att vara med familjen, fästmannen, vänner, se film, spela, lyssna på musik, se hockey osv. :)


 28. Följer du några serier vilka isåfall?  Verkligen super fin blogg! Kramar


SVAR: The big bang Theory är nog den enda jag följer. Sheldon <3<3<3 Aw tack så mycket, vad glad jag blir! Kram <3

 29. hur snygg anser du att du är på en skala 1-10?


SVAR:
Jag tycker inte man ska mäta upp sitt utseende på det viset, men jag är väldigt nöjd med mig själv.

 30. Vilka är dina favorit ställningar i sex?

SVAR: Det går jag inte in på.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...