Hur helgen varit
Hej på er! Har ni haft en bra helg? Jag har haft en underbar helg faktiskt. Därför jag inte har bloggat något förrän nu. I fredags åkte jag till min älskade André. Han jobbade så vi kom hem ganska sent. Så vi beställde en pizza att dela på eftersom ingen orkade laga mat. Satt ute på balkongen och åt, sen satt vi där ute och bara myste och pratade fram till klockan var ungefär 00.30. Helt underbart var det.

På lördagen åkte vi och shoppade lite. (Bilder på det kommer i nästa inlägg.) Sen blev det hem och laga kycklingwraps, jättegott var det. Tillbringade även den dagen ute på balkongen, men på kvällen var det ju dags för ESC 2012. Var så himla kul att Loreen vann! :D Blev faktiskt lite tårögd för att Sverige äntligen vann.

Söndagen tillbringade vi på affären SOVA. Vi kollade på ny säng och blev kvar där över en timme. :P Sen blev det hem och grilla kycklingspett, vitlöksschnitzel med potatissallad och sallad. MUMS!


Igår åkte vi till Andrés familj och hälsade på ett tag. Var kul att träffa dem och prata lite. Sen var det bara mys hela kvällen, med tv-spel, big bang theory, mat och lite godis. Har verkligen varit en underbar helg, synd bara att den redan är slut. Har också blivit lite svalare ute. :/ Tråkigt tycker jag, för jag vill ha det varmt och skönt....