Ta åt sig av rätt kritik.
JAG KAN GIVETVIS TA ÅT MIG AV KRITIK, MEN DÅ SKA DET VARA FRÅN RÄTT PERSON.
Om jag får höra att jag använder fula kläder exempelvis av någon random på Internet så bryr jag mig inte om det. Jag lägger min energi på att ta åt mig från sådana personer som jag VET kan ämnet. Och de personer som kan ämnet skulle inte skriva/säga: "fan vad fula kläder du har. Handlat på myrorna eller?" En person som kan ämnet skulle skriva något i stil med: "Du hade snygga kläder men prova att använda tröjan till ett par ljusa jeans istället." Nu tog jag bara detta som exempel.

Jag väljer vem jag ska ta åt mig kritiken av. Skulle man ta åt sig av allt som sägs, så skulle man bli knäckt. Det skulle aldrig fungera. Därför väljer jag ut vilket jag ska bry mig om. I de flesta fall när någon skriver något otrevligt så är det för att de vill få en reaktion. De vill reta upp och göra en riktigt förbannad. Varför ska de få den glädjen? Bättre de finner glädjen i något bra istället.

Välj ut vad just du ska ta åt dig av, för kritik kan vara bra om den ges på rätt sätt. Och rätt sätt är absolut inte att vara otrevlig. Ta inte åt dig av människor som bara vill sänka dig, det vinner du inget på. Låt dem inte få sänka dig, för du är värd att vara glad och lycklig, exakt som du är!