Anonyma kommentarer
Något jag tycker är väldigt konstigt är detta med anonyma läsare. 95% av alla som klagar skriver sig alltid som anonyma, varför egentligen? Hur kommer det sig att de flesta som klagar aldrig kan skriva mejl, namn eller blogg? Jag vet att jag valt att vara en offentlig person, jag har valt att berätta mycket om mig själv på min blogg. Men folk tror visst att man tänker berätta vad som helst. De lägger sig saker de inte alls har med att göra, men de kan inte ens själva skriva sitt namn. De berättar ingenting om sig själva, men tror att de har att göra med precis allting i mitt liv. Är inte det konstigt egentligen?

Jag tycker att man ska kunna stå för sin åsikt, för om man inte kan göra det, varför ens skriva den? Du behöver inte skriva ut hela ditt liv i en kommentar bara för du kommenterar min blogg, men om du ska klaga på mig och mitt liv så kan du väl i alla fall skriva ditt namn och stå för vem du är? 

#1 - Marie

Folk kan tyvärr inte låta bli att kommentera, och om det är en elak kommentar är det standard att den är anonym.. Synd om folk som inte vågar stå för sina egna åsikter.. Vi har ju faktiskt den rätten! Men bry dig inte om såna, vågar de inte ens tillkännage sig själva så är det inte värt det:) Kul att jag hittade tillbaka till din blogg, läste mycket förr.. :)
Kram Marie