Du är en egen individ, likaså jag!
Vet ni vad en del i självständighet är för mig? - En del av det är att man gör det som känns bäst för en själv och inte vad alla andra vill att man ska göra. Många på Internet säger till mig vad jag ska göra, hur jag ska se ut, vad jag ska tycka, men jag tänker inte anpassa mig efter dem. Jag fick exempelvis veta förut att jag borde skämmas för att jag är förlovad och lägger ut sådana bilder som jag gör. Varför skulle jag göra det? Det här är mitt val, det här är det jag vill göra och min fästman accepterar mig exakt som jag är. Så vad är det jag ska skämmas för? Att jag går min egen väg och att min fästman respekterar och accepterar mig?


För mig är en del av självständigheten att jag inte låter någon person bestämma vad som är rätt för mig, hur jag ska se ut, vilka val jag ska göra. Jag väljer det som känns rätt för mig, det som jag vill göra. Jag tänker inte gå ned i vikt bara för att andra vill det, jag tänker inte sluta blogga för att andra vill det, jag tänker inte sluta vara jag, för att andra tycker att jag borde skämmas. 

Vi är alla olika, vi väljer olika saker i livet. Man ska göra det som känns rätt, oavsett om andra tycker att det är skämmigt och pinsamt. Du är en egen individ, så låt ingen annan bestämma åt dig! Jag är jag, gillar du inte så får det stå för dig! Om inte jag har rätten att bestämma vad som är rätt för mig, hur kommer det sig då att DU anser dig har rätten att bestämma över MIG? Hur kommer det sig att JAG ska skämmas över mina val i detta fallet att vara lättklädd, men inte DU över DINA val och i detta fall skriva massor av otrevligheter?

Jag gör mina val och du gör dina val. 
#1 - Ida

Du är stark & ska vara stolt.
Du är en stor inspiration för mig! :)

#2 - malin

åh nej inte jag heller, otäckt tycker jag! klart ingen annan ska bestämma över en. möjligtvis förklara sin åsikt men aldrig tvinga till något man inte är :/

#3 - ELIN

söt bild!

#4 - Moana!

sjukt vacker bild eva och bra text! :D
kram på dig!<3

#5 - Moana!

sjukt vacker bild eva och bra text! :D
kram på dig!<3