Jag vill vara eran axel att luta mot!
Jag tror att alla människor behöver någon axel att luta sig emot. Alla behöver känna att de inte är ensamma och att någon faktiskt bryr sig och lyssnar. Om man har någon att dela sina problem med, att få råd ifrån så kan allting kännas en smula lättare och man kan få lösningar som man själv inte tänkt på. 

Jag vill kunna vara den axeln för er, för er läsare, fast över bloggen och mejlen. Jag vill att ni ska kunna känna att ni har någon som lyssnar och ger råd, oavsett om ni har någon i er närhet som redan gör det. Jag vill kunna hjälpa er och ge en stöttning på vägen. Jag vill att ni som går in på min blogg ska må bra, oavsett om det är för att ni hånskrattar åt mig (det unnar jag er faktiskt) eller om ni går in för att läsa mina texter seriöst.

Förlora aldrig hoppet. Du är på jorden av en anledning, du behövs, ta vara på det! Hitta dig själv och var bara du. Jag finns här för er. Vill ni skicka på mejlen så är det bara att mejla. Evah_blogg@live.se!

#1 - ViktoriaCaroline♡

Sitter just nu och har fruktansvärt tråkigt :P Funderar på att gå ut med hunden och sedan laga middag :) Ska jobba ikväll också men börjar inte förrän 16 :)

#2 - Maddiie

Jätte fint skrivet! :)
Jag hoppas allt är bra med dig och att du får en fin start på veckan :)

#3 - Malin

fint skrivet :) jaa det är skönt att ha färdigt :D

#4 - ViktoriaCaroline♡

jag jobbar mycket hellre kväll än morgon :) hihi. Det är bättre betalt också ;)

#5 - evelyna

Du är så grymt snygg! Älskar din stil :)

#6 - Ida

Tack, du är så underbar <3

#7 - Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Så fint av dig att finnas sådär för läsarna:)