Kissie VS Bella
Ni som är insatta i bloggosfären kan väl inte ha missat "bråket" mellan Alexandra "Kissie" Nilsson och Isabella "Blondinbella" Löwengrip som handlar om vikt och utseende. Jag orkar inte ta någons parti, för det blir bara jobbigt att engagera sig på det viset. Det jag dock tycker är att folk kan sköta sig själva istället för att lägga sig i andras liv och det gäller för alla tycker jag. 

Jag tycker det blir lite tråkigt när alla ska lägga sig i detta bråk och ta försvara den ena eller den andra. Jag tror det handlar om provokation från båda sidor faktiskt. Jag tycker både Alexandra och Bella är vackra och jag tycker ingen av dem har rätt att lägga sig i hur den andra lever, för varför egentligen skriva om det på en väldigt stor blogg? Som sagt, jag tycker inte det rör någon om Bella väljer att äta en chokladkaka varje dag, eller om Alexandra väljer att bara äta sallad jämt. Det rör bara dem själva, samt deras omgivning.

#1 - Moana!

Japp så är de, men ja gillar endå mer blondin bella :p

#2 - Hanna

Jag förstår inte heller varför man ska lägga sig i en sån sak. Vi alla är ju olika! :)

#3 - malin

alla är olika och lever olika liv! folk ska alltid ha något att klaga på :/ jag tycker dock kissie är mer "lockande" för min egen del i bloggvärlden bland dessa två :) vad tycker du? trist att vara sjuk ännu :O